Poul Munk Anmeldelser

3,4

Jeg har haft bil på værkstedet ved Poul Munk mange gange og altid været tilfreds! Behagelig service af Værkføre og alle aftaler altid overholdt ! Jeg kan varmt anbefale at få lavet bil ved Poul Munk... Se mere

Havde en firmabil til service, de skulle have bilen i 3 dage. Efter 4000 km. var bremser helt nedslidt, vinduesviskere var ikke skiftet, som vi havde bedt om. De har tydeligvis ikke gjordt noget ved b... Se mere

Siden jeg fik min dejlige Opel for nogle år tilbage har jeg brugt Poul Munk når bilen bl.a. skulle serviceres. Alle mine besøg hos dem har været positive og det har især været en fornøjelse at mø... Se mere

Vi afleverede en Mercedes på Poul Munks skadecenter, da vores forsikring arbejder sammen med dem. Skaden blev udført, men vi måtte vente i 6 uger pga en intern kommunikationsfejl. Da vi fik bilen retu... Se mere

1. Bilforhandler

Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmærker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores værksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatør af alle ovenstående mærker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mærker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform Elstrøm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har været under en intens udvikling lige siden.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Rigtig god service

Rigtig god service, kan anbefale dem til andre.
Aleksander Rengøring

8. december 2021
Poul Munk-logo

Besvarelse fra Poul Munk

Hej Aleksander,

Mange tak for din ros og anbefaling. Det betyder en hel del for os!

Vh Lykke fra Poul Munk A/S

Dårlig oplevelse

Jeg har været på værksted med C5 for kort tid siden for at få lavet en bule ,da jeg fik bilen var kofanger og panel løs-ved at falde af man mont. også nyt fordæk som ikke var i balangseret ordentlig . Tilbage med bilen for at få rettet disse ting ,da jeg fik bilen igen sad kofanger og panelet løs , det blev rettet på pladsen
Desværre holdt det ikke længe Jeg har nu selv rep. panel og kofanger . Padeværkstedet her lavet pænt et pænt arb. Mvh Egon Taxhjelm

20. oktober 2021

Kanon service

Jeg har købt en bil og der mangler en service bog. Jeg henvender mig til sælger og jeg får besked på at de vil bestil en servicebog til mig. Efter nogle misforståelser får jeg fat i Andres som finder en service bog til mig og beklager og forsikringer mig at det service jeg har været til kommer i servicebogen. Det kalder jeg for god service.

10. september 2021

Dårlig oplevelse

26. juni 2021
Poul Munk-logo

Besvarelse fra Poul Munk

Hej Nikolaj - for at gå oplevelsen igennem hernede, så har vi brug for lidt mere information. Er det i salgsafdelingen, eller er det ude på værkstedet? Skriv gerne en mail til mig på le@poulmunk.dk :) God dag!

Problem løst - Ansvar taget - 5 stjerner

Vi havde problemer med en kobling der så viste sig at være fejlmonteret. Poul Munk tog det fulde ansvar og betalte vores omkostninger, uden at gøre synderligt mange indsigelser - Mit helhedsindtryk er at det er en forhandler/værksted man kan stole på. Thumbs up!

8. juni 2021

Fin behandling ved uheldigt bilkøb

Jeg købte i vinters en bil hos Poul Munk - en fin en af slagsen, især taget prisen i betragtning.

Desværre skete der det, som ingen kunne forudse. Der var problemer med bilen - 3 dage efter købet, kom der en gul motorlampe. Jeg var på værksted af mange omgange med bilen hvor Poul Munk selv betalte regningen, og vi endte med at blive enige om, at jeg returnerede bilen til et fair afslag i værdien, baseret på de kørte kilometer.

Efterfølgende var de meget behjælpelige og venlige, de gav en undskyldning for de problemer som bilen havde voldt mig og forsøgte at hjælpe mig med, at finde en ny bil i samme prisklasse.

22. april 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service, Poul Munk leverer altid lidt ekstra! Jeg er mere end tilfreds med dem, som forhandler og ikke mindst når bilen skal til service. Mere end fremragende! De yder den ekstra og uventede service! Tak!

Eksempel: Fik en video tilsendt af mekanikeren, da bilen havde været på værksted - her forklarede han omkring bilens stand, m.m.
Derudover var bilen vasket efter service og medarbejderne i Poul Munk var behjælpelige og smilende.

3. marts 2021

Har netop handlet mig til en ny C3 hos…

Har netop handlet mig til en ny C3 hos Poul Munk. Trods COVID-19 tiltag er handelen afsluttet meget tilfredsstillende og Kasper Elstrøm var meget let at tale med både før, under og efter handelen.
Vedr. andre oplevelser med værkstedet, så har jeg tidligere haft en C3 i 4,5 år og har aldrig haft noget at udsætte på værkstedet hos Poul Munk.

26. januar 2021

Meget dårlig service

Ifm. udskiftning til vinterdæk var der et dæk, som ikke kunne monteres fordi gevindet var ødelagt på bremseskiven. Da den kommer til værkstedet fortæller de, at det er selvforskyldt, selvom vi har monteret boltene med hånden og efterfølgende med momentnøgle. Derfor skulle vi selv betale udskiftning af bremseskiven. Har spurgt andre automekanikere, som fortæller, at de aldrig har hørt eller set det blive gjort ved håndkraft før, men derimod kan ske, når der anvendes 'Wheel guns'.. Dette har vi også skrevet til Poul Munk, hvor vi modtager dårlige undskyldninger, som er faktuelt og/eller logiske forkerte, og efterfølgende svarer de ikke på mails.
Jeg er meget skuffet over den service, jeg har modtaget, og jeg kan derfor ikke anbefale nogen at bruge værkstedet.

28. december 2020

Supergod service i salgsafdelingen

Vi har netop købt en Citroën hos Poul Munk. Anders Meyer fra salgsafdelingen har givet os en helt igennem sublim service, både i forhold til fremvisning, vejledning, selve salget og ikke mindst så har han en oprigtig interesse i at kunden skal være tilfreds. Det er der mange der kan lære af. Vi er meget tilfredse, og vil klart anbefale andre at slå vejen forbi...

11. december 2020

Køb din bil, brug et andet værksted

Få gennemgået din bil på et andet værksted. Det er en ren pengemaskine. Man anbefales at få rep. udført som ikke er nødvendigt i følge andre værksteder, i det tilfælde vores peugeot. Et andet peugeot værksted udtalte at det slet ikke gav mening.
I skrivende stund er min bil, c3 til 2 års service, får en en opring om at den er gal med bremseskiver på baghjul og klodser på forhjul, pris 5500,- ved 1 års service anbefalede de at bremserne blev skilt ad for at vedligeholde og forlænge levetiden. Ja det skal jeg love for. Argumentet fra dem er at de bagerste skiver ikke bruges nok, og at de forreste klodser er slidt op, det er jo vanvittigt. Bilen har kørt 44.000. Det er kun mig der bruger den. Og jeg er ikke en aggressiv bilist der bruger bremserne hårdt.
Dertil skulle der for et par måneder siden skiftes en del da det ved gennemgang af Citroën af den årgang havde vist sig at det ikke fungerede ordentligt. Ved afhentning af bil kørte vi Ca 800 m. så svigtede bremserne totalt, i bytrafik😳 Vi blev oplyst om at det var en menneskelig fejl, der kom en fra Poul Munk for at få bilen tilbage til værkstedet, vi spørger så, er det ikke lidt vildt når der som i overhovedet ikke er bremser der virker, nej nej, han bruger bare håndbremsen tilbage til værkstedet....
Aldrig aldrig mere Poul Munks værksted, det er slut herfra, med både vores Peugeut og Citroën.

7. oktober 2020

Vil helt klart anbefale Citroën ved…

Vil helt klart anbefale Citroën ved Poul Munk.
Da vi har fået en super service og rigtig god hjælp til at finde den helt rigtige bil til vores behov. 🙂
Så vi kan helt klart anbefale at køre til silkeborg ved dem.
Tusinde tak Anders Meyer for en fantastisk service og for at holde alle de indgåede aftaler.

2. oktober 2020

Jeg har kun rosende ord i forbindelse…

Jeg har kun rosende ord i forbindelse med mit seneste køb. Var så heldig, at få Anders Meyer til at sælge mig en C3 i en skøn rød farve. Faktisk var det Anders, der overtalte mig til den røde :0) Den er jeg blevet rigtig glad for.
Anders sørger for at at du føler dig godt tilpas og lytter til dine ønsker. Mange stjerner herfra og tak til Anders for den overordentlige gode behandling.
Lone D.

17. september 2020

God service og tillid.

Havde en kedelig oplevelse med en forhandler på Sjælland, men fandt tilsvarende varebil hos Poul Munk. Ringede og talte med Claus i salgsafdelingen, som desværre netop havde solgt bilen. Allerede næste morgen ringede han tilbage om at han havde fundet en bil magen til hos en anden forhandler og at han kunne have den klar på en uge. Jeg forklarede at jeg ville hente den om 48 timer! Efter 5 minutters ventetid var sagen klar og jeg kørte til Silkeborg efter 48 timer, den 28. august. Claus´ kollega Piet stod klar med den nye varebil og min brugte personbil blev taget i bytte som aftalt, endda uden at kollegaen prøvekørte den.
Fin service og den helt rigtige tillid til kunden. Ring til Claus og Piet næste gang, her bliver man behandlet som man skal.

7. september 2020

Jeg har mistet tilliden til værkstedet

Hvis du ikke har forstand på biler og derfor har behov for at have tillid til at dit værksted, så vil jeg gerne fraråde Poul Munck i Silkeborg. Jeg har efterhånden haft en håndfuld dårlige oplevelser. Et par eksempler:
1) Jeg blev tilrådet svejsning af min katalysator af en person på værkstedet. Den oplysning skulle jeg betale 692 kr for. Nogle dage efter fortæller en anden person på værkstedet, at det ikke holder når man svejser den, så kommer man bare til at betale for både en svejsning og en udskiftning. Jeg fik ikke refunderet de 692 kr, for som han sagde - Der er jo kun dig til at betale.
2) Jeg blev ikke orienteret om at noget der hedder en tandrem skulle skiftes, selvom det åbenbart kan ødelægge motoren hvis den sprænger. Ifølge Peugeots hjemmeside er det ellers ikke noget man skal bekymre sig om når man passer sine services.
Jeg er begyndt at bekymre mig, så jeg har fundet et andet værksted.

6. september 2020

Købte en Peugeot 108 og byttede min…

Købte en Peugeot 108 og byttede min Renault Clio. Fik at vide jeg højst kunne få 71.000 for den da den højst kunne sælges for 10.000 mere, da der også gerne skulle være noget fortjeneste ved salget. Den stod efterfølgende til salg for 95.000.
Jeg kontaktede sælger og fik svar at det jo bare var ærgerligt
Jeg følte mig godt snydt.

10. juni 2020