Siden jeg fik min dejlige Opel for nogle år tilbage har jeg brugt Poul Munk når bilen bl.a. skulle serviceres. Alle mine besøg hos dem har været positive og det har især været en fornøjelse at mø... Se mere

Efter flere år som kunder hos Poul Munk med to forskellige biler, er det slut. Vi har modtaget en regning på ca. 2.000 kr. for en fejlkodeudlæsning, uden at der blev udbedret noget på bilen.... Se mere

1. Bilforhandler

Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmærker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores værksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatør af alle ovenstående mærker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mærker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform Elstrøm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har været under en intens udvikling lige siden.

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Super service fra værkstedet

Super service fra værkstedet. Var forbi for at få skiftet vinterhjul til sommerhjul. Da jeg kommer tilbage er den unge mekaniker Nicolaj lige ved at køre ud af værkstedet. Han springer ud af bilen og viser at han har poleret et stort grønt skrabemærke af min hvide bils forskærm. Det havde jeg kørt rundt med længe, i den tro, at det ville koste en lakering af skærmen. Bare som en venlig gestus. Og så spurgte han om han godt lige måtte vaske bilen også. Forbilledlig god service.

6. maj 2026

Ingen service af bil

Havde en firmabil til service, de skulle have bilen i 3 dage. Efter 4000 km. var bremser helt nedslidt, vinduesviskere var ikke skiftet, som vi havde bedt om. De har tydeligvis ikke gjordt noget ved bilen. Nu har vi været ved Uggerhøj og det hele var klaret i løbet af en dag, uden komplikationer

19. marts 2026

Alle mine besøg hos dem har været positive og det har især været en fornøjelse at møde Søren og Tobias som er to super dygtige mekanikere der kan deres kram.

Jeg kan kun anbefale Poul Munk da jeg altid får en god behandling når jeg kommer der og er glad når jeg kører derfra igen.

13. maj 2026

Urimelig regning for aflæsning af fejl

Min kone kommer ind med bilen fordi den en dag havde lyst i instrumentbrættet. Den lyste dog ikke den dag hun skulle ind på værkstedet, da de er ved at køre bilen ud igen lyser lampen og de sætter computer på.

Værkstedet fakturerede 1,5 times fejlsøgning for at konstatere det samme, som vi selv havde nævnt om det ikke kunne være fejlen: en fejl på en hjulføler.

Mangelfuld kommunikation: Min kone fik intet at vide om pris eller tidsforbrug på stedet. Regningen dukkede blot op i spam-filteret senere.

Der er pålagt miljøafgift, selvom der hverken er udskiftet dele eller produceret affald.

Det var en midlertidig løs forbindelse (som vi selv foreslog værkstedet da min billige OBD-reader havde set en fejl på ABS-føler), og bilen har nu kørt fejlfrit i 1,5 måned uden værkstedets indgriben, selvom de gerne ville have skiftet sensor osv. Heldigvis fik vi ikke gjort dette.

20. marts 2026

Vores Peugeot 208 er blevet en dyr bil.

Vores Peugeot 208 fik stor service den 5/11-2025, allerede den 5/12-2025 var der fejl ved bremser som ikke var blevet opdaget ved service. Den 29/1-2026 var den gal igen, endnu en fejl som jeg mener skulle være opdaget ved service. Altsammen noget som giver større udgifter for os. Jeg mener I er jo et autoriseret værksted.
Og så til sidst. Jeg havde bedt om at få vores sommerhjul lagt bilen, det var ikke sket. Dagen efter passerede jeg en stor lastbil som fik vores motor hjelm til at vibrere underlig, det viste sig at I ikke havde lukket den ordentlig. Det er sjusk.

29. januar 2026

Dejligt sted at købe bil - god kundeservice

En stor ros til Magnus og Emil for
Kompentent og deres meget imødekommende måde at være på ved køb af bil. Man får svar på sine spørgsmål og god vejledning. Helt nede på jorden uden smarte kommentarer - man bliver hørt som kunde uden smarte salgs snak. Befriende i en tid hvor man ofte møder sælgere i jakkesæt, fine showrooms og som knap gider at rejse sig når man kommer ind .Stor anbefaling herfra.

10. december 2025

Kære Heather,
tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.
Jeg håber du er glad for bilen!
Jeg sender selvfølgelig din anmeldelse videre til de dygtige sælgere!

Vi ønsker dig en rigtig god jul, og et godt nytår
Lykke fra Poul Munk

Bondefangeri

Det som starter med ønsket om at udskifte et batteri i en nøgle til en FIAT 500E, er nu endt med, at jeg har måtte betale en regning på 4417 kr. for en helt anden nøgle end ønsket, og til en pris jeg aldrig ville have betalt, hvis der havde været et minimum af kommunikation.

Min til dato værste oplevelse med et værksted.

3. december 2025

Hej Søren

Vi er lidt uforstående overfor din kritik, eftersom vi snakkede (ikke med dig, men med din samlever) meget om udskiftning af batteri vs. køb af ny fjernbetjening ved bestilling. Din samlever ville have den med fjernbetjening, så hun ikke stod i samme situation igen. Det er også skrevet ind i arbejdskortet ved bestilling. Om end vi er uenige, så er det en ærgerlig situation! Vi har forsøgt at kompensere en smule ved at give en rabat.

Vi sælger mange af de nøgler, så prisen er ikke fremmed for os. Ved bestilling blev din samlever oplyst omkring 45-4800 kr. I telefonsamtale efter nøglen blev leveret, har din samlever oplyst at hun hørte en pris på 5-800. Det er svært for os at imødekomme, når kostprisen på nøglen langt overstiger det beløb.
I er mere end velkommen til at komme herned, så vi kan snakke forløbet igennem. Det giver mening din samlever er med, da det er hende vi har lavet bestillingen med.

Når I ytrer det online, så har vi også behov for at komme med vores oplevelse af situationen, når vi føler det er uretfærdigt ift. vores oplevelse af situationen. Derfor får I dette svar.

Købt ny bil hos Poul Munk

Købt ny bil hos Poul Munk. Der skete en misforståelse mellem sælger og os. Det var kommunikationen som ikke havde været helt klar mellem sælger og os. Dog kunne begge parter lærer noget af det og der blev fundet en god løsning på misforståelsen. Sælger Emil fra Poul Munk gør det godt.
Dog kunne klargøringen af bilen godt have været bedre, da måtterne er fyldt med sand og så er nogle små steder, hvor der ikke er blevet gjort rent. Det har dog ikke noget med sælger at gøre overhovedet. Det er klargørings teamet der ikke har gjort det godt nok.

16. oktober 2025

Hej Emil,
Tak for din anmeldelse, og rosen til vores kollega.
Jeg er ked af, at I ikke føler, at bilen er blevet klargjort godt nok - vi har et kongeteam i vores klargøring, som altid får brugte biler til at skinne som en næsten ny :-)
Hvis I mener måtterne ikke er gjort godt nok, så er I velkomne til at kigge forbi, så kan vi give dem en tur mere. Aftal gerne et tidspunkt med sælger, hvis I ønsker dette.
God dag til jer, og tak for handlen.
Mvh Lykke fra Poul Munk

Jeg er meget skuffet over min oplevelse…

Jeg er meget skuffet over min oplevelse hos Poul Munk Silkeborg.

De tog 2.900 kr. for et helt almindeligt olie- og filterskift – en pris der ligger langt over, hvad andre autoriserede forhandlere i området tager (typisk 1.500–1.900 kr.). Det virker stærkt overprissat og uprofessionelt.

Derudover krævede de betaling bare for at kigge på, om bilen spildte kondensvand, hvilket er helt urimeligt – især når bilen stadig er under garanti. Jeg havde endda sendt både billeder og video for at vise problemet, men alligevel ville de opkræve penge for at vurdere det.

Efter de lavede noget på bilen, fik jeg ingen tilbagemelding om, hvad der var blevet gjort. Jeg måtte selv kontakte dem for at få information. Den slags kommunikation er simpelthen ikke god nok.

Alt i alt virker det som om, de er mere interesserede i at maksimere indtjeningen end i at yde god service og skabe tryghed hos deres kunder.

Det her var første og sidste gang, jeg bruger Poul Munk Silkeborg, og jeg kan ikke anbefale dem til andre.

14. oktober 2025

Kære Murat.
Du er ikke forpligtet til at bruge os som værksted, og har altid mulighed for at få oplyst pris på dit service inden du bestiller tiden. Vores pris på det indledende service til din slags bil er en fastpris - og varierer ikke. Vi ved, at du kan køre længere op nordpå, for at få en pris på 1900 kr - det kan vi desværre ikke matche, som vi også har forklaret dig.

Derudover, så ved jeg min kollega har brugt lang tid med at svare dig på dine billeder og sms'er - endda også haft en bil magen til din på liften, for at vise dig det omtalte. Det er klart, at nogen skal betale for dit besøg, hvis det ikke er garantidækket - hvilket kondens ikke er. Men vi har aldrig snakket om, hvad det skal koste - eller om det overhovedet skulle koste noget, da man jo ikke altid kan konkludere noget, ud fra billedemateriale. Det har min kollega også været meget klar omkring, hvorfor du jo absolut ikke er tvunget herind - og tiden aflyste du desuden også, så vi stiller også undren over din anmeldelse, eftersom vi aldrig kom så langt.

God dag til dig
Lykke fra Poul Munk

Ekstrem dårlig og mangelfuld kundekommunikation

En ting er, at jeg har haft en dårlig oplevelse ifm bestilling af bil.
En anden ting er, at da jeg - meget ordentligt og konstruktivt - skriver til firmaet Poul Munk via deres officielle mail, modtager jeg ingen respons overhovedet.
De har åbenbart valgt fuldstændig at negligere en utilfreds kunde !!
Det er f..... dårlig kundepleje

1. september 2025

Hej Carsten.
Sagen handler vel i bund og grund mere om, at du ville annullere en handel, fremfor din bestilling af bilen.
Eftersom du har haft meget dialog med vores sælger vedr. sagen, har vi anset sagen som lukket, og uanset hvordan vi svarer dig, er jeg ikke sikker på, at vi kan imødekomme din utilfredshed. Vi er kede af du anser os som at være et sted med 'f... dårlig kundepleje', det er selvfølgelig langt fra det vi ser os selv værende.
Mvh Lykke fra Poul Munk

For mig og min kone var mødet med…

For mig og min kone var mødet med philip (sælger ved Poul Munk) en meget behagelig oplevelse
Fra første kontakt til køb var han med hele vejen
Vi følte os trygge, med rigtig god tid fra hans side
Vi købte en opel grandland gs sky med en frygtelig masse af gismo og igen god tid til at vise og forklare
Vi vil varmt anbefale Poul Munk, de er med jer hele vejen
Tak for virkelig god service

15. august 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Jeg vil med det samme sende den videre til Filip, så han ser den som noget af det første når han vender retur fra ferie :-)
Jeg håber I er glade for jeres skønne nye bil.

Mvh Lykke fra Poul Munk

1000 kroner for ingenting…

Jeg bestilte tid på værkstedet hos dem, da jeg har købt min bil samme sted. I bestillingen beskrev jeg de elektriske fejl, som min bil pludselig har fået. De godkender tiden og tager bilen ind. Efter en time får jeg den igen og får at vide, at de ikke har det rigtige måleudstyr og de derfor anbefaler et autoriseret værksted til min bil. Dét kostede mig 1000 kroner og to timer… og bilen er præcis som før. Oveni skal jeg nu bestille en ny tid et andet sted og vente igen… Det havde nok været nemmere, hvis de bare havde fortalt mig det ved bestillingen.

Opdatering efter svar fra Poul Munk:
Jeg var ikke i kontakt med en medarbejder forud for denne episode. Jeg bestilte en tid online, hvor jeg beskrev alle problemerne samt relevante informationer om bilen. Jeg blev ikke oplyst, at de muligvis ikke kunne løse problemet. Alligevel fik jeg en bekræftelse på min booking. At jeg "tog chancen" er usandt. Jeg indleverede min bil fordi jeg troede, at de kunne lave den, når nu de havde bekræftet min forespørgsel.

11. august 2025

Kære Christian,
Tak for din anmeldelse, omend den er i den trælse kaliber.
Jeg har snakket med min kollega om episoden, som du har været i kontakt med, da du bookede tiden. Kan dog forstå han oplyste dig, at det ikke var sikkert vi kunne løse det, afhængig af hvilke elektriske problemer det var . Du tog chancen, fordi der var lang ventetid på det andet autoriserede værksted du havde forespurgt.

Jeg håber det andet værksted løste dit problem med bilen, og vi beklager vi ikke kunne udbedre det.

Manglende nøgle udlevering

Jeg har fået indkaldelse til udskiftning Takata airbag, afleverede bilen i morges i check in skabet, skrev jeg ville hente udenfor åbningstid.
I aften kl 19 er jeg ovre for at hente min bil.
Nøgle check ud skabet skriver, at min bil ikke er klar til afhentning.
Jeg fik kl 10.04 en sms om at bilen var klar til afhentning.

Det er simpelthen under AL KRITIK!!!!

26. juni 2025

Hej Helle.
Jeg er ked af du måtte køre forgæves. Jeg kan forstå du har snakket med en fra vores Indskrivning, som også har beklaget mange gange. Din bil var selvfølgelig klar 10.04, men det var vores fejl, at din nøgle ikke blev sat i nøgleboks, så du kunne hente bilen efter lukketid.
God sommer til dig.
Mvh Lykke fra Poul Munk

Topmoderne værksted med topkarakter service

Min bil (fiat 500, købt brugt af familiemedlem) har haft mange skavanker det sidste halve år, og den service jeg har fået hos Poul Munk har været topklasse hele vejen igennem. De har ordnet skraber og buler uden at man kan se det nogensinde har været der, har tjekket bilen grundigt igennem efter en fejlmeddelelse på displayet, og for nyligt har jeg fået ordnet en brummende udstødning, en knækket sædeknap og en dør som ikke ville åbne udefra. Til det sidste fik jeg tilsendt en super udførlig video fra værkstedet samme dag hvor jeg blev guidet igennem hvad der blev fikset og hvorfor - fantastisk for en person som mig der ikke har så stor forstand på bilmekanik! De har også altid været fleksible når jeg har måttet ændre aftalte tider. Et moderne værksted hvor service, fleksibilitet og information er 10/10, virkelig professionel forretning som jeg er meget glad for ligger i Silkeborg.

11. juni 2025

Besvarelse fra Poul Munk

Hej Karen. Tusind tak for din meget flotte anmeldelse, den sætter vi virkelig pris på! Det er dejligt, at du vil dele de gode oplevelser. Jeg har selvfølgelig sendt den rundt til alle i huset, så alle får en del af din flotte anmeldelse :) Rigtig god sommer.

Bedste oplevelse.

Har d.d. handlet med ovenstående bilforhandler. De skal have alverdens stjerner for fantastisk service .
STOR TAK TIL PIET ( erhvervssælger). Havde ikke mulighed for at tage til Silkeborg, meeeen så kom Silkeborg til mig, Tusinde tak for den bedste kundeservice... KAN anbefale ALLE, at handle her :-)

Hilsen fra den glade el-firmabils ejer....

6. maj 2025

Besvarelse fra Poul Munk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, jeg har sendt den direkte videre til Piet!
Tillykke med den flotte nye elbil! Mvh Lykke fra Poul Munk

Fantastisk og ekstremt hurtig service!

Fantastisk og ekstremt hurtig service!
Jeg købte en ny bil, og allerede efter to dage stod den klar til afhentning.
Servicen er helt i top, søde, glade og behagelige mennesker der står klar til at yde den bedste service.

Jeg fik samme gode service inde ved mekanikeren. Hurtig og god service, og på samme tid blev jeg opdateret gennem hele processen med min bil, hvilket var super rart.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29. april 2025

Besvarelse fra Poul Munk

kære Malou, rigtig mange tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for, og vi håber du er lige så glad for bilen :-) Rigtig god eftermiddag til dig. Mvh Lykke fra Poul Munk