Super service fra værkstedet. Var forbi for at få skiftet vinterhjul til sommerhjul. Da jeg kommer tilbage er den unge mekaniker Nicolaj lige ved at køre ud af værkstedet. Han springer ud af bilen og... Se mere
Havde en firmabil til service, de skulle have bilen i 3 dage. Efter 4000 km. var bremser helt nedslidt, vinduesviskere var ikke skiftet, som vi havde bedt om. De har tydeligvis ikke gjordt noget ved b... Se mere
Siden jeg fik min dejlige Opel for nogle år tilbage har jeg brugt Poul Munk når bilen bl.a. skulle serviceres. Alle mine besøg hos dem har været positive og det har især været en fornøjelse at mø... Se mere
Efter flere år som kunder hos Poul Munk med to forskellige biler, er det slut. Vi har modtaget en regning på ca. 2.000 kr. for en fejlkodeudlæsning, uden at der blev udbedret noget på bilen.... Se mere
Midtjysk bilunivers med 10 nyvognsmærker samt erhvervs- og brugtvognsforhandler med 45 medarbejdere fordelt på vores værksted, bogholderi, salg og administration. Vi er eneste autoriserede Peugeot, Citroën, Opel, Alfa Romeo, Jeep, DS, NAVOR Fiat, Fiat Professional, Voyah og Hongqi-forhandler i Silkeborg, dertil autoriseret reparatør af alle ovenstående mærker samt Mitsusbishi og vores medarbejdere er specialuddannede inden for netop disse mærker. Vi har et stort skadescenter med dygtige pladesmede, og så udlejer vi biler, minibusser og flytterbiler via vores platform Elstrøm biludlejning. Vores eksistens stammer tilbage til 1967, og vi har været under en intens udvikling lige siden.
Nørrevænget 15 - 23, 8600, Silkeborg, Danmark
- mail@poulmunk.dk
- www.poul-munk.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
God service og priser
Lejer altid bil igennem Poul Munk! Har aldrig haft problemer og servicen er i top.
Fik lavet en udvendig skade og fik en bil retur med ødelagt skærm!
Vi afleverede en Mercedes på Poul Munks skadecenter, da vores forsikring arbejder sammen med dem. Skaden blev udført, men vi måtte vente i 6 uger pga en intern kommunikationsfejl. Da vi fik bilen retur virkede skærmen i bilen ikke, men efter flere ugers tovtrækkeri er vi endt i en blindgyde, fordi Poul Munk vasker hænder. Vi er rasende og skuffede over deres manglende hjælp og forståelse. Specielt fordi de HAR en forsikring de kan benytte i sager som disse. Men selvrisikoen var for høj! Vi kan ikke anbefale dette værksted til nogen. De er uærlige og tager ikke ansvar for deres fejl.

Har lige købt en Opel Astra
Har lige købt en Opel Astra. Bookede prøvekørsel ret sent, men den stod klar da vi ankom. (Peter). Gennemgangen af bilen, da vi fik den udleveret til overtagelse, var meget grundig og forklaret på en behagelig måde. (Philip). Alt i alt en god oplevelse
Super god kundeservice
Jeg lejede en flyttebil hos Poul Munk, og bilen var i rigtig flot stand. Kundeservicen var fremragende, og hele oplevelsen var meget positiv. Mange tak for den gode service – jeg kan på det varmeste anbefale Poul Munk Biludlejning.
Hilsener
Iman
Livsfarligt værkstedsbesøg
Bude have nul eller minus stjerner. Har bil inde på værksted pga en lille skade/forsikringssag. Bliver lovet bilen klar efter 5 dage. Dage før bilen skulle kunne afhentes bliver jeg kontaktet af taksator som fortæller at værkstedet har pillet alle døre af og vil lave alle mulige små-ridser på bilen, jeg kan/vil ikke lyve om skaden, så fortæller selvfølgelig sandheden. Bilen er ikke færdig til tiden og bliver ikke kontaktet af værkstedet, men får bare en lejekontrakt til forlængelse af værksteds-billån..
Vi kan hente bilen 10 dage efter indleveringen og jeg får at vide at bilen er tjekket fuldt igennem og efterprøvet og med detaljer til evt reparation. Min voksne datter afhenter bilen og mærker hurtigt at noget er galt. Hun hører bilen larmer og rattet ryster og kører ind til siden og ender alligevel med at køre hjem med bilen. Jeg prøver en tur og kan konstatere at noget er helt galt. Kontakter værksted som svarer flabet og uhøfligt på min henvendelse og siger at jeg kan komme tilbage med bilen. Men bilen er ikke i stand/sikker at køre i, så kontakter vejhjælp for at få bilen fragtet tilbage på værkstedet. Altså en bil som kørte fint inden den kom på værksted kan nu ikke længere køre! Den flinke vej-hjælp mekaniker konstaterer at ingen af forhjulene er skruet fast og det ene sidder helt løst og kunne være faldet af på hjemturen. (!!!) godt min datter ikke tog motorvejen hjem og måske havde mistet et hjul/begge hjul på vejen.
Vejhjælp sætter begge hjul fast og bilen kan igen køre. Jeg kontakter værkstedet igen som også først svarer flabet, først da deres fejl bliver helt tydelig og at jeg møder op i skranken for vi en form for undskyldning. Værkstedet tjekker også senere bilen for skade på hjul/bærekugle eller hvad det nu var som muligvis er blevet beskadiget efter. I al fald er der nu et problem der som ikke var før. Selvom værkstedet siger intet er gået i stykker pga deres fejl.
Alt i alt en oplevelse som gør jeg vil fraråde brug af dette værksted og aldrig selv ønsker at bruge det igen.
Ja de har sikkert selv tjent godt på den lille forsikringsskade og jeg fortryder da at jeg overhovedet valgte at få det lavet med de forskellige gener det har medført.

2 års service.
Min Citroen var til 2 års service hos Poul Munk i marts 24. Intet problem i det, men henne i juli måned lyser olielampen. Jeg tjekker olien som står under minimum.
Jeg fylder 1 liter på og tænker at værkstedet måske har glemt at fylde på. Oktober måned og så er den gal igen. Olielampen lyser og der mangler 1 liter igen. Jeg kontakter værkstedet og frygter at der skal en ny motor til. Værkstedet laver en såkaldt olievejning og beder mig kommer tilbage efter ca. 1000 km. En ny vejning og man konstaterer at den ikke har brugt så meget som en dråbe.
Jeg er normalt ikke den som påstår at nogen lyver, men en 2 år gammel bil, som smider 2 liter olie over 7 måneder efter et besøg på værksted og så efter et nyt besøg ikke bruger så meget som en dråbe.
Jeg vil påstå at værkstedet har brugt en forkert pakning, eller at den er fejlmonteret eller helt har manglet og ved den første vejning har man fundet fejlen og vil ikke erkende det.
Pakningen sidder i nu for den står jo på den regning jeg lige har modtaget på knap 2000 kr. for en vejning og en pakning.
Jeg kommer nok aldrig til at købe en ny bil hos Poul Munk og ej heller vil jeg eller min Citroen besøge det værksted igen.
Fantastisk service og ualmindeligt imødekommende personale
Min veninde kørte i stå på ferie,- P.Munk tilbød at tage bilen ind som "chancebil" dvs , hvis der blev tid til at kigge på den ind imellem. Efter ca 2 timer var fejlen fundet og udførlig beskrivelse af hvad der var galt. Blev først repareret, efter at der var blevet givet lov. Hurtig reparation ,udførlig billeddokumentation og flere opkald undervejs. Virkelig god og venlig kommunikation i hele personalegrupper. Intet at sætte en finger på - absolut.
Skuffende oplevelse og mistet tillid
Vores erfaring med Poul Munk er, at firmaet ved serviceeftersyn, efter vores opfattelse, forsøger at få flere arbejdsopgaver end nødvendigt.
For eksempel nævnes på videogennemgang af bilen, at bilens bærearme (ca. 1 år gamle) er for dårlige og til et syn er det i hvert fald noget de vil bemærke.
Vi kørte til syn og nævnte for dem, at de hos Poul Munk havde sagt, at bærearmene ville få bemærkninger.
Synshallen havde INGEN bemærkninger til bærearmene.
Et eksempel blandt flere vi var utilfredse med.
Desværre oplever vi ingen forståelse, da vi konfronterer firmaet med det.
Dårlig service.
Tjekkede desværre ikke Trustpilot inden jeg kørte min bil til service hos Poul Munk. Skriver ting på fakturaen selv om arbejdet ikke er udført eller tjekket. Fik en "sludder for en sladder" til forklaring og ingen undskyldning.
Dårlig oplevelse hos Poul Munk i Silkeborg
Jeg har desværre haft en meget skuffende oplevelse hos Poul Munk i Silkeborg i forbindelse med en skadereparation på min bil. Oprindeligt fik jeg en tid til reparation, men den blev uden videre erstattet med en anden tid, hvilket skubbede processen hele halvanden måned frem.
Vi havde på forhånd aftalt en bestemt pris for reparationerne, men da jeg skulle afhente bilen, blev jeg mødt med en væsentligt højere regning – uden nogen forklaring. Dette kom som en stor overraskelse, og det føltes som et klart brud på vores aftale.
Som om det ikke var nok, modtog jeg bilen i en meget beskidt stand, med store mængder fedt på dørene og et tydeligt lag vedligeholdelsesstøv indvendigt. Der var desuden en ubehagelig lugt i bilen, som gjorde oplevelsen endnu værre.
Jeg oplevede også, at værkstedets medarbejdere var respektløse i deres omgang med kunderne, og der var en tydelig mangel på service og professionalisme. Derudover blev reparationen forsinket, og der blev tilføjet uforståelige, unødvendige og uaftalte poster på regningen.
Alt i alt en meget frustrerende og utilfredsstillende oplevelse, og jeg vil ikke anbefale dette værksted til andre.
Sætter aldrig mine ben hos Poul Munk igen
Kan på det kraftigste fraråde at handle med Poul Munk Silkeborg.
Vi har den 5/7 2024 vores Citroën C3 til Service hos Poul Munk som vi også købte bilen hos fra ny. Vi overholder service hver år til punkt og prikke.
Vi kører ca 250 km fra service 11/7 2024. Motorlampe, Adblue lampe, service lampe lyser alle 3 gul. Kører bilen til Poul Munk med det samme. Vi får udleveret en lånebil af en medarbejder og han siger den selvfølgelig er gratis. Næste morgen ringer de og siger det er en NOx sensor som skal skiftes. De siger det vil koste 6700 kr.
Jeg kontakter min ven som har autoværksted, han vil gøre det for 4500 kr.
Jeg kører derfor over til Poul Munk og siger jeg vil bytte bil, for så at kører til min vens værksted. NOx sensoren koster 3745 kr inklusiv moms. Han bruger 50 min på at skifte delen. Så tænker jeg jo Poul Munk ville have 3000 kr for 50 minutters arbejde.
Så modtager vi derefter en regning på 800 kr fra Poul Munk. Det er for compertest og fejlfinding, hvilket er fair nok. Men den gratis lånebil er ikke gratis mere. Men jeg bliver ved med at sige en anden medarbejder sagde den var gratis. Først efter at blive ved med at presse på 3 til 4 gange letter han sig fra stolen, og går ind og spørger ham den anden. Rigtigt nok han havde lovet den var gratis sagde han. Men en undskyldning kommer der kke noget der ligner af. Han føler sig derimod fornærmet.
Vi har altid fået lavet vores bil ved Poul Munk også selvom jeg syntes det nogengange lød lidt dyrt. Men det her var dråben. Kommer aldrig til at bruge dem igen og vil ikke anbefale dem til nogen. Vores næste bil bliver heller ikke købt ved dem med garanti. De er tydeligvis ligeglad med deres kunder.
Håber bare folk vælger anderledes frem for at ende i samme situation. Elendig og ubehøvlet service.
Det er meget mærkeligt
Det er meget mærkeligt, at flere af mine lys pludselig ikke virker ved service hos poul munk, selvom bilen lige er blevet synet ugen før. Og så skulle alle disse pærer lige præcis være gået samtidig…efter syn? Jeg tror ikke på tilfældigheder! Jeg har læst om den slags forekommer hos mekanikere, men har ikke selv oplevet det før nu.
Holder ikke hvad de lover
Holder ikke hvad de lover. Selv erkendte fejl ved bilmærket kommer man til som kunde at betale selv såsom ny tandrem efter kun 28.000 km.
De lovede at man kunne regne 100 % med at bilen gav besked om service. Men nej og så var det min fejl at tandremmen kun holdt 28.000
Kan anbefale Peter Hansen
Kan varmt anbefale at handle med Peter Hansen, rigtig god service og imødekommen og rar bilsælger.
Glædelig jul fra poul munk...
Glædelig jul fra poul munk...
Fik vores anden bil ved PM i april sidste år- knap fem år gammel.
Halvandet år senere, regninger for godt 50000, manglende "selvindsigt" fra PM og nu en bil på et fejeblad 25/12 efter at PM ydede stor service for få dage siden.
Et service hvorfra vi i øvrigt kunne køre direkte til thansen efter lygter, da de ikke var serviceret.
Vores første bil fra PM fejler dog intet...
Men vil på ingen måde anbefale brugt bil derfra- det er ren Stockholm syndrom med ingen selvforvaltet imødekommenhed fra PM...
Vi har været kunder hos Poul Munk i…
Vi har været kunder hos Poul Munk i rigtig mange år. Der er altid god service og dialog. Man føler sig mødt og godt tilpas; uanset om det handler om små eller større servicebehov. Derfor kommer man igen.
Kan ikke anbefale at købe bil hos Poul…
Kan ikke anbefale at købe bil hos Poul Munk. Sælger glemte at fortælle at bilmodellen har en kendt motorfejl i frostvejr. Selvom Poul Munks værksted kende fejlen påstod sælger at han ikke kendte den.
Steen fra Silkeborg har fortjent en god…
Steen fra Silkeborg har fortjent en god anmeldelse for rigtig god service!
Jeg fik en smadder god behandling og…
Jeg fik en smadder god behandling og Peter Sila Hansen var utrolig grundig og dygtig. Jeg følte mig meget tryg i købet af min Aygo . Hele teamet fik klargjort alt til dagen efter som jeg havde ønsket. Med venlig hilsen Birgitte Harbo Derlev