Politikken er præcis som visse elselskaber. Man kan ikke opsige et abonnement.De er ikke kontaktbare. Man bliver altid liiiige trukket for en måned mere. Det ligner svindel. Kan kun anbefale at holde... Se mere
Kun en avis er værre end Politiken og det er Berlingeren. Skru ned for alt det sekteriske og det I tror reflekterer læseres personlige og ægteskabelige problemer. Hvad rager det andre læsere. Lad os f... Se mere
Se nu at få styr på e-avisen. Det et umuligt, at fastholde fokus på artikler og sider. Har man et kort øjeblik haft et ærinde på enheden uden for appen eller et sekund har slukket skærmen havner man e... Se mere
nyhedsmagasiner der deler alle ens oplysninger med 3 part selvskaber, som politikken og andre burde sætte sig ned og snakke om hvad man kan tillade sig og være bekendt overfor sine brugere. derud o... Se mere
Organet for den højeste oplysning siden 1884.
Rådhuspladsen 37, 1785, København V, Danmark
- Abonnement@pol.dk
- www.politiken.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Avisens bogholderi er i total kaos
Avisens bogholderi er i total kaos. Jeg har tegnet et abonnement, fået en regning, betalt den - og siden har jeg modtaget 2 rykkere om ugen.
Jeg har svaret 2-3 gange og vedlagt min kvittering for betaling fra banken.
Svaret: nye rykkere og nu er abonnementet stoppet, så jeg ikke kan læse avisen.
I dag har jeg modtaget en kreditnota og en ny regning!

Bondefangeri
Bondefangeri af værste skuffe. Min kone blev i går ringet op af en sælger fra politiken, der ihærdigt vil sælge et ab. 3 måneder for kr. 299,-
Min kone er usikker, da vi har avis ab. hos anden udbyder. Sælger proklamere at han blot kan sende tilbud på mail, uden forpligtelser. Ved modtagelse kan tilbudet læses igennem, ønsker man ikke at benytte sig af det, kan en trykke nej, for at bekræfte at en ikke ønsker tilbudet.
Vælger at stole på sælgeren, som sender tilbudet.
Desværre viser hele salgshistorikken, sig at være løgn og latin, det er ingen mulighed i mailen for at sige nej. Abonnementet er oprettet !
Det er simpelthen under lavmål, abonnementssælgere der til enhver pris, og med kynisk brug af løgnhistorier bondefanger kunder at tegne ab. i god tro.
I den sidste ende er det forlaget Politiken der tager stor skade af fremgangsmåderne, noget der tydeligt fremgår på de dårlige anmeldelserne her på Trustpilot.
Vi vil fremadrette aldrig igen stole på en sælger, der henvender sig fra Politiken.
Kontaktede efterfølgende Politikens kundeservice, der velvilligt er behjælpelige med at stoppe abonnementet, og for ordens skyld sender en bekræftende mail, selv om sidstnævnte tilsyneladende ikke er normal praksis.
Vi kan kun håbe at Politiken fremadrettet vil fokusere internt på fremgangsmåderne, ved abonnement salg, og fjerne de brodne kar.

Besvarelse fra Politiken
Meget svært at afmelde sig
Meget svært at afmelde sig. Jeg har udfyldt en kontaktformular, men er stadig ikke blevet bekræftet afmeldt. Det er mange penge man kommer til at betale for noget man ikke bruger.

Svært at melde sig ud
Opdatering: Jeg har givet et par stjerner mere for ekstrem hurtig kundeservice på trustpilot. Men må jeg tillade mig at mene, at I burde prioritere anderledes, så slap I måske for sure anmeldelser. Hvad angår min opsigelse, så blev jeg opsagt af en medarbejder, som håndtere kommunikationen på Trustpilot.
Jeg har netop i dag modtaget en besked fra Politikens kundeservice om, at de desværre ikke har haft tid til at behandle min henvendelse endnu - det er i dag 17 dage siden, jeg skrev. Hvor lang tid, der ville have gået, hvis jeg ikke havde skrevet en sur anmeldelse er svær at gisne om.
Oprindelig anmeldelse: Jeg accepterede et prøveabonnement for at læse en artikel. Desværre fik jeg ikke opsagt abonnementet inden prøveperioden udløb. Men samme dag, som betalingen faldt skrev jeg, som foreskrevet en mail om udmeldelse. Efter 11 dage er denne endnu ikke besvaret, men kl 19:30 i går blev jeg ringet op af Politiken. Jeg er ikke interesseret i at tale med jer, jeg har gjort ret klar i min mail, at jeg ønsker at opsige abonnementet. Jeg venter stadig på bekræftelse.
Jeg kan anbefale, at I kigger lidt på jeres konkurrenter, som har gjort udmeldelse meget mere brugervenlig. Jeg kommer aldrig igen til at tegne abonnement, når det er så besværligt at melde sig ud igen. 299 kr, om måneden, er trods alt ret mange penge, når man ikke får læst jeres artikler.
Inden I sender et svar om, at I desværre ikke kan finde mig i systemet, så får I her nummeret på min henvendelse: [eTrackNr:48434365]

Besvarelse fra Politiken
Jeg tog i mod et 1 kr abonnement på…
Jeg tog i mod et 1 kr abonnement på nettet og der man kunne afmelde inden 1 mdr. Jeg forsøgte at afmelde via deres kontaktformular på nettet, men den gik ikke igennem. Jeg har forsøgt igen nu lidt efter 1 mdr. Fortsat går det ikke igennem og har ringet og afmeldt og kommer til at betale for 2 mdr. Fremover og har ikke fået brugt abonnementet. Det er dårligt at deres system ikke virker så man kan afmelde rettidigt hvilket jeg reelt prøvede.

Besvarelse fra Politiken
Hold Jer fra abonnement - du kan ikke opsige igen, da Polikens kundeservice ikke har tid til sådan nogle "sager"
Hold Jer fra abonnement
Har lige haft et prøveabonnement hos politikeken UDEN BINDING - dvs. man kan angiveligt slippe ud af ordningen ved at sende en digital blanket til kundeservice. Dette gjorde jeg så 14 DAGE FØR PERIODENS UDLØB den 31. januar, i dag altså den 15. februar sender de så en mail, hvori de oplyser at de har for travlt til at tage sig af min "sag" Samtidig har de så trukket 299 kr., fordi de ikke har tid til at opsige min abonnement.
Jeg kan så vælge at kontakte kundecentret igen på mail og oplyse mit sagsnr????? "Ja GODDAVMANDØKSESKAFT.... I har jo lige skrevet, at I ikke kan tage sig af "sagen" pga travlhed": Jeg har desværre en kraftig formodning om, at det "tilfældigvis" kun er opsigelsesblanketter, som personalet er ude af stand til at finde tid til at håndtere. Fakta er så bare, at Politiken fuldstændig uberettiget har hævet penge på min konto og det er mig bekendt bedrageri.

For overfladisk journalistik
Har haft en prøveperiode i 3 måneder, men anser Politiken for en avis, der formidler en for overfladisk og naiv journalistik. Jeg gider ikke læse om en forkælet kvinde, som skal anmelde en kaffebar, og så har hun glemt sit mundbind og må så bruge sin søns i stedet for, hvor hun nærmest har ondt af sig selv desangående. Det er for irriterende, selvfølgelig blot et eksempel, men generelt giver Politiken indtryk af at henvende sig til et lidt forkælet og curlingagtigt segment, som ikke har været ude for de helt store udfordringer. Så hellere holde Weekendavisen eller Information, da jeg opfatter disse som udtryk for intelligent journalistik, hvor der er væsentligt højere til loftet med mere nuancerede indfaldsvinkler og problemstillinger

Den store verden.
Efter Amanda Gorman's oplæsning ved Joe Bidens indsættelse, kan man i Politiken ved hele to skriverka'le få oplyst, at "Hele verden hyldede.." og "Hele verden fik poetiske kuldegysninger".
Jeg hverken hyldede eller fik kuldegysninger, og det var der mange andre, der heller ikke gjorde.
Så må man jo konstatere, at nogen ikke er indlemmet i hele verden.
Eller er det måske således, at Politiken på vanlig vis ser bort fra virkeligheden ved at over- og underdrive.
Kedelig oplevelse, der er ikke tænkt på kundens oplevelse her
Har nu siddet i kø i 40 min og ventet på at komme igennem til Jeres kundecenter. Jeg prøver at opsige mit abonnement for 3 gang. Nu kanjeg ikke vente længere. Har ringet og talt med jer før.
Og jeg har langt om længe fundet Jeres opsigelses formular som er greyed out under mine oplysninger.
Det virker lidt forkert at man vælger at nedtone skriften så man næsten ikke kan se det, eller tror linket ikke virker.
Ydermere bemærkede jeg så at der stod forkert abonnements nummer i formularen som default, da jeg kom ind. Det fik jeg heldigvis rettet.
Formularen er så sendt - Men igen bliver jeg skúffet. særligt 1 ting springer i øjnene
1. Man får ingen dato på hvornår man kan forvente at få sin endelige kvittering. Der skrives blot: "Der er i øjeblikket et stort pres på vores Kundecenter, og derfor vil du desværre opleve en forlænget svartid på din sag.
Vi takker for tålmodigheden, og vi kan forsikre om, at vi gør alt hvad vi kan, for at besvare din henvendelse hurtigst muligt."
Øv, det er en super kedelig oplevelse. Og desværre kan jeg læse mig frem til at andre har samme oplevelse. Jeg håber at politikken vil ændre det så det bliver en bedre oplevelse som kunde, for så kunne det jo være at man havde lyst til at vende tilbage senere.

Besvarelse fra Politiken
Pas på med at abonnere på Politikens…
Pas på med at abonnere på Politikens net-avis....det er nærmest umuligt at opsige det igen !!!!!

Besvarelse fra Politiken
Det er ekstremt besværligt at opsige…
Det er ekstremt besværligt at opsige sit abonnement når man først er "gået i fælden." Derimod er det utroligt nemt at tilmelde sig. Der burde være balance i de to ting, men det virker som et bevidst valg at lade opsigelsen være "løbende måned + en måned".

Besvarelse fra Politiken
Skal ringe for at opsige...
Når man har et abonnement kan man via sit login melde ferie, indberette udeblevet avis, omdele avisen til sommerhus etc, men man kan ikke afmelde sit abonnement uden at ringe til dem inde for deres åbningstid (til trods for at de godt kan ringe og sælge uden for deres åbningstid...)...
Det er da helt grotesk og oldnordisk... Og jo, meget snedigt...

Tjek Robinson listen før i ringer 😡😡
Hej, hvorfor ringer i til folk der står på Robinson listen???? Ham jeg snakkede med indrømmede at listen ikke bliver brugt, de tjekker den IKKE😡😡😡 så jeres dårlige undskyldninger kommer i ikke langt med. Mvh Steen

Besvarelse fra Politiken
Politiken burde straks tilbageføre det…
Politiken burde straks tilbageføre det overskydende beløb.
Den 20. oktober ringer jeg til Politiken for at opsige mit abonnement. Jeg taler med en venlig ung mand, som lover at tage sig af sagen. Det gør han - allerede dagen efter, den 21. okt., modtager jeg ikke længere nogen avis. Samme dag, den 21. okt. slår det mig, at Politiken da skylder mig penge - har betalt for flere dage end frem til den 21. okt.
Ringer igen. En venlig ung mand forklarer mig, at dette er korrekt - jeg skal have små 200 kr. tilbage. Men det sker ikke automatisk! Sic! Jeg skal indsende en ansøgning for at få mine egne penge tilbage. På en særlig blanket. Det gør jeg. Men så let skal det åbenbart ikke være: I dag har vi den 1. nov., og jeg har stadig ikke set noget til mine penge. Det er uklædeligt, at Politiken ikke automatisk betaler abonnenterne deres penge tilbage. Det lød for mig som om, den unge mand kunne se beløbet på abonnementsoversigten. Nu har jeg rykket to gange - og pengene er stadig ikke gået ind på min konto. Det er uklædeligt, at man skal rykke flere gange. Og det er usmageligt, at man skal vente tolv dage på at få sine egne penge retur.
MVH
Birgitte Ehrhardt

Bondefangeri
Forleden besvarede jeg et opkald fra en Politiken telefonsælger. Kort fortalt bliver jeg tilbudt 3 måneders digitalt abonnement for 299,- Jeg overvejer tilbudet, men siger på intet tidspunkt "ja". Sælgeren siger til mig, at jeg kan få et par dage til at tænke over det. Det accepterer jeg. Men min forventning er klart, at der kommer en opfølgende session - enten 1) i form af en mail, hvor man kan vælge fra eller til, eller 2) Et opfølgende telefonkald.
Intet af det sker. Derimod opdager jeg en "velkommen til politiken" mail i forgårs... Rent bondefangeri - dårlig stil, som kun giver færre abonnenter på den lange bane.
Jeg har læst besvarelsen fra Politikens kundeservice på en lignende dårlig anmeldelse herinde. Heri står der, at "der skal ligge en klar accept fra kunden på, at det vi sender til jer, er en ordrebekræftelse".
Med flere lignende sager herinde på trustpilot, forekommer feedbacken'en fra Politikens kundeservice meget utroværdig.
/Morten

Ulovlig forretningspraksis
Politiken kører desværre en forretningsmodel, der forsøger at lokke folk til at betale uden de er klar over det. Når man bliver ringet op af en medarbejder, der gerne vil give et uforpligtende tilbud, er der i virkeligheden startet et abonnement i ens navn. Det her uforpligtende tilbud, er altså noget man skal melde fra og ikke melde til. En praksis der udelukkende er til for at lokke folk til at betale for ting de ikke havde bedt om at blive tilmeldt.
Jeg har haft stor respekt for Politiken, men at man tyr til så dårlig forretningspraksis viser desværre, hvor lavt journalistikken er faldet.

Besvarelse fra Politiken
God avis, men dårlig brugeroplevelse
Jeg har indsendt flere opsigelser uden respons. Derudover har jeg ringet til jer to gange for at opsige abb. uden effekt. Jeg er i den mellemliggende periode blevet trukket 299kr af to omgange, fordi jeg forventede at det var opsagt efter mit første opkald. Dengang var det ikke muligt for mig, selv at opsige det, da mit abb. ikke havde være aktivt i længere tid pga. medielogin (tilsendelse af verifikationsmail, videreførte mig blot til en side, hvor jeg kunne tjekke af, hvilke aviser, som måtte kontakte mig pr. telefon og reklamere).
Det undrer mig at Politiken ikke - som alle andre online services - vælger at gøre det transparent og enkelt at opsige sit abb., samt gøre det muligt for kunden at se hvornår man ikke længere vil blive opkrævet. Det virker temmelig mærkeligt, at min opsigelse, skal "behandles" af jer, da det jo drejer sig om mine penge og når man står med et abb. som er blevet blokeret pga. medielogin, er min første indskydelse at kontakte jeres kundeservice. Når jeg for 2-3 måneder siden kontaker jer for at opsige mit abb. opgiver jeg desuden at få abb. til at virke, da jeg går ud fra at min opsigelse er blevet respekteret af medarbejderen. Jeg kan nu se at sådan noget altid skal foregå skriftligt.
Abb. er nu blevet aktiveret af en af jeres kundeservicemedarbejdere, men jeg får ingen respons på mine opsigelser, og kan iøvrigt ikke finde nogen information om dato for binding osv.
I er nødt til at forstå at online salg, ikke er det samme som fysisk salg, da man som forbruger kun bliver gjort opmærksom på sit medlemskab, når man ser opkrævningen - hvis man vel og mærke ikke længere bruger abbonnementet. Derfor bør det også være fuldstændigt transparent, hvornår man bliver opkrævet og det bør være muligt at opsige sit abb. uden mellemliggende behandlingstid.

Jeg hader bøvl
Hvorfor skal en opsigelse af et digitalt abonnement trækkes sådan i langdrag og føre til flere mails om at I “behandler min sag” + en masse telefonopkald? Registrér dog opsigelsen og send en mail med en bekræftelse!?

Besvarelse fra Politiken
Svært at opsige abonnement med lang opsigelse
Der er to ugers svartid på opsigelse af et abonnement, der ellers kan aktiveres øjeblikkeligt, men pludselig kræver en tur forbi salgsafdelingen at annullere. Politiken trækker fortsat penge for abonnement uden at besvare min henvendelse (vistnok på grund af minimum en måneds opsigelse plus løbende månd - en kunstigt lang opsigelse, da produktet er rent digitalt og reelt kunne opsiges øjeblikkeligt).
Selve journalistikken er heldigvis helt i orden. Men den den her praksis gør Politiken til en dårligere ambassadør for avisbranchen, desværre.
Opdateret efter svar fra Politiken: Pudsigt, at I kan svare hurtigt på Trustpilot, men skal bruge to uger på at besvare en opsigelse (som jeg endnu ikke har fået bekræftet). Held og lykke med jeres "interne dialog" - så vidt jeg ved, er der ingen regler, der forhindrer en fair opsigelse, der sker på samme vilkår som tilmeldelsen, så det er nem beslutning at tage.

Besvarelse fra Politiken
Politiken kræver 2 måneders…
Politiken kræver 2 måneders opsigelsesvarsel + den løbende måned. Så sig heller op i dag end i morgen.