Zeer content hoe ik geholpen ben! Ik had een defect aan net nieuwe crocs van mijn zoontje. Ik heb dit gemeld, waarna er meteen actie werd genomen, en nieuwe werden opgestuurd. Ondertussen waren we op... Se mere
Virksomheden har svaret
Vakkundig, vriendelijk en netjes geholpen. In mijn geval door Henriette en Gijs. Een order voetbalkleding geplaatst, voor ons team. Er wordt mee gedacht en snel gehandeld. Bestelling binnen 1 dag gele... Se mere
Virksomheden har svaret
Goed, dat was dus de laatste keer dat ik wat bij Pluto sport besteld heb... Als je wat retour wil sturen bij deze winkel dan betaal je per item dat je terug stuurt €0,95 voor de kosten die zij mak... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelling geplaatst en betaald door een foutje van mijzelf was er iets misgegaan. Keurig en supersnel opgelost door Plutosport. En ik ben erg blij met mijn nieuwe sporttenue. Snelle verzending. V... Se mere
Virksomheden har svaret
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46, 2461 EB, Ter Aar, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Da nun mehr als 20 Tage vergangen sind und eine Rückzahlung des Kaufpreises immer noch nicht erfolgt ist, werde ich am 08.01.2026 bei der zuständigen Staatanwaltschaft Strafanzeige wegen Betrug/Unterschlagung stellen.

Besvarelse fra Plutosport
Ik heb mijn bestelling bij Plutosport op tijd ontvangen, maar helaas paste het artikel niet. Ik heb het daarom netjes teruggestuurd. Nu zijn we meer dan een maand verder en heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen.
Elke keer als ik contact opneem met de klantenservice, reageren ze wel snel, maar zonder een concrete oplossing. Er wordt steeds iets beloofd, maar er gebeurt niets. Dit vind ik erg onprofessioneel en frustrerend.
Een retourzending zou zo afgehandeld moeten zijn. Helaas kan ik Plutosport op basis van deze ervaring niet aanbevelen.

Besvarelse fra Plutosport
Lieferung war wirklich gut. Der Schuh war mir leider etwas zu klein und deshalb habe ich ihn zurückgeschickt. Ich musste 2 EMails nach 3 Wochen schreiben, um mein Geld zurückzubekommen. Da ist Amazon deutlich besser!!!!

Besvarelse fra Plutosport
Top service vanuit Plutosport! Mijn hunter laarzen waren al na een paar weken kapot. Snelle en vriendelijke reactie op mijn mail. Ik kreeg super snel nieuwe laarzen toegezonden dus ook mega compliment voor de leverancier Hunter.
Plutosport weet wat service is, mijn complimenten!

Besvarelse fra Plutosport
Good afternoon. Yes, fortunately, your customer service works very well. I have already received answers to all my messages, and we have almost resolved everything.
Therefore, I will continue placing orders with you, as I always have. Thank you very much.

Besvarelse fra Plutosport
Was op zoek naar leuke rugzak. Deze site had super leuke spullen en leuke aanbiedingen. Tas besteld en was echt snel binnen. Geen problemen, alles ging top. De tas is ook super mooi! 4 dec besteld en 6 dec was geleverd!
Ik had een junior hockeystick besteld. Snelle levering, alleen de grip van de hockeystick bleek heel poreus en zegende weg. Hockeystick al uitgepakt dus retour was geen optie. Nieuwe griptape besteld via andere site en contact opgenomen met Plutosport. Tot mijn verbazing kreeg ik heel snel de reactie, stuur maar terug of wij vergoeden de kosten van reparatie. Keurig netjes!
Retour vond ik niet nodig ivm dat stick verder prima is, dus gekozen voor tweede optie. Ontzettend fijn hoe klantgericht dit bedrijf zich opstelt!

Besvarelse fra Plutosport
Ik heb 3 paar schoenen besteld, 2 terug gestuurd om dat de maat niet paste. Retourneren duurde wat lang, maar na mijn mail, was alles in orde gemaakt
Heel aangenaam contact met de klantendienst. Snelle en heel klantgerichte reactie nadat ik een product bestelde die niet voorradig was, maar volgens de website wel. De juiste acties werden onmiddellijk uitgevoerd door Plutosport.

Besvarelse fra Plutosport
Grote bestelling geplaatst, dag erna al geleverd. 1 artikel zat er niet bij. Klanten service heeft direkt opgelost door nalevering de dag erop. Zo hoort dat. Prima Plutosport!

Besvarelse fra Plutosport
Mijn probleem goed en snel opgelost.
Foto's beoordeeld van product en naar tevredenheid opgelost.
Fijne service

Besvarelse fra Plutosport
Vriendelijke medewerker. Oplossingsgericht. Snelle levering.

Besvarelse fra Plutosport
Erstattung dauert viel zu lange. Musste leider Amazon direkt einschalten, um meine Erstattung für eine nicht gelieferte Ware zu erhalten. Sehr nervig und ein Grund nicht noch einmal hier zu bestellen.

Besvarelse fra Plutosport
Ontzettend snelle levering! Voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis met DHL. Netjes gepakt, producten als beschrijven. Ik ben er heel erg blij mee!
Problemen met het leveren pakket, pakket is niet bij mij geleverd.
Willen mij geen restitutie geven maar kadopunten heel erg jammer hiernaast worden meerdere mails van mij genegeerd.
De toekomst ziet er niet kleurrijk uit.

Garantie oplossing.
Plutosport biedt geen garantie oplossing bij mijn underarmour jacket. Mijn advies is om hier geen bestelling te plaatsen.

Besvarelse fra Plutosport
Niet klantvriendelijk, plutosport heeft geen poging gedaan om probleem op te lossen.

Besvarelse fra Plutosport
Richtig schlecht! Falschlieferung, also Retoure, kostenlos. ABER: jetzt kommen sie an und wollen Versandkosten für den HINVERSAND ihres falschen Artikels. Gehts noch? WO in den AGB's steht so etwas denn???? Bestellt dort bloß nicht. Ich schalte jetzt Klarna ein. Ich bestelle dort nie wieder. Finger weg.

Besvarelse fra Plutosport
Wat een slecht klantenservice heb ik
Aan de lijn gehad zeg! Slechtste ervaring ooit gehad met de website van Plutosport aankoop. Een bestelling geplaatst met 2 producten, 1 product geretourneerd en je kan het bijna niet geloven maar de verzendkosten van 6,95 + 1,95 betaald! Dus totaal 8,90. Product was 18,95 dus 10,05 terug gekregen. Als ik wist zoveel te betalen en dubbel te betalen met retourneren had ik het product
1 nooit gekocht en
2 nooit geretourneerd. En dan eerst een medewerker aan de lijn gehad die heeeeeel graag zelf wilt uitpraten en ik haar vroeg om daarna zelf uit te mogen praten. Hierna doorverbonden naar de teamleider met de vraag of er een klachten afdeling aanwezig is. Nou ik wilde bijna mijn excuus aanbieden aan de medewerker teamleidster ik voelde me bijna zelf schuldig, zo verliep ons onvriendelijke gesprek. En het gesprek eindigde met "mevrouw ik kan ook u account verwijderen"
hahah grapjasje. Nou scheelt mij wel
Weer een knopje indrukken eigenlijk, maar je kan het ook vriendelijker overbrenge mevroiw de teamleidster. Wat een slecht en onvriendelijk chagerijnige klanteservice medewerkers heb ik toch aan de lijn gehad naar mijn ervaring.
Klantvriendelijkheid 0%
Vriendelijkheid 0%
Vrolijkheid 0%
O en ze konden eenmalig het bedrag van 6,95 wel overmaken maar dan nooit meer dus eenmaligggg, alhoewel ik had aangegeven het product ook terug te kunnen ontvangen (tegen resterend betalen van de product natuurlijk!) maar deze optie was ook ok voor mij.
Maar 1 advies; KLANT vriendelijkheid gaat voor alles Plutosport.
het ander product heb ik het kaartke van af gehaald jammer genoeg anders wilde ik die ook wel retourneren trouwens, indien mogelijk hoor ik dit.
Groetjes!