Wat een geweldige klantenservice. Ik had zelf wat dingetjes niet op tijd gedaan en een vergissing gemaakt bij bestellen. Alles werd heel soepeltjes opgenomen en verwerkt. Ik kom hier zeker terug
Virksomheden har svaret
Er was een artikel, die ik besteld had niet meer voorradig. Dit werd gemeld via de mail. Balen natuurlijk en gelijk de mogelijkheid gekregen dat mijn geld binnen 2 a 3 werkdagen op mijn rekening zou... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor de zoveelste keer problemen met een pakket die word bezorgd met DHL. Kunnen jullie weinig aan doen maar voortaan kies ik liever een andere webshop met een betrouwbare bezorging.
Virksomheden har svaret
Bij Plutosport ontvang je de bestelde goederen altijd de dag erop al, helemaal top! Een probleempje met mijn spaarpunten werd onmiddellijk opgelost nadat ik via mail contact had gezocht. Kortom, in... Se mere
Virksomheden har svaret
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46, 2461 EB, Ter Aar, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ruime keus. Goed geprijsd. Super vriendelijk personeel in Ter Aar!

Besvarelse fra Plutosport
Wat een geweldige klantenservice.
Alles werd heel soepeltjes opgenomen en verwerkt.
Ik kom hier zeker terug

Besvarelse fra Plutosport
Top klantenservice! Snelle reactie en goede klantvriendelijke oplossing.

Besvarelse fra Plutosport
Goede Servicedesk met snelle reactietijd en goede oplossing!

Besvarelse fra Plutosport
Mijn bestelling was in 3 dagen al binnen!!
Allemaal shirtjes besteld met bedrukking achterop. Super blij mee en goede kwaliteit!

Besvarelse fra Plutosport
Er was een artikel, die ik besteld had niet meer voorradig.
Dit werd gemeld via de mail. Balen natuurlijk en gelijk de mogelijkheid gekregen dat mijn geld binnen 2 a 3 werkdagen op mijn rekening zou staan. Gelukkig hadden ze hetzelfde in een andere kleur. En deze had ik binnen 1 dag.

Besvarelse fra Plutosport
Snelle levering en na een klacht over ladders in een sportbroek. Direct een nieuwe gekregen. Dus super goede service.
Super snelle levering. Had klein probleempje met de pakketdienst maar door de goede hulp van plutosport zijn we er goed uit gekomen!

Besvarelse fra Plutosport
geweldige service ik had problemen met een jas.
Deze is helemaal vergoed
Toppy en vriendelijk personeel

Besvarelse fra Plutosport
Snelle levering, met vragen krijg je ook snel antwoord. Bestel hier zeker vaker

Besvarelse fra Plutosport
Vorgestern bestellt, heute ist die Bestellung angekommen, einwandfreie Ware zu gutem Preis erhalten, besser geht nicht. Zur Retournabwicklung kann ich nichts sagen da ich diese nicht benötige.

Besvarelse fra Plutosport
Mijn klacht is echt heel keurig en netjes afgehandeld super tevreden

Besvarelse fra Plutosport
Voor de 2e x besteld en dat gaat goed.
Geen problemen mee.
En een keer een positief bericht, mag ook wel. Ga zo door.
Van mijn sneakers waren binnen twee maanden de voorkant van los. ( kapot)
Ik mocht nieuwe sneakers of iets anders kopen . Zeer snel en goed geholpen.
Echt super service.
Heel erg tevreden over de afhandeling van de klacht!!!!

Besvarelse fra Plutosport
Topservice, snelle reacties en snelle bezorging. En goede prijzen.
Hele goede klantenservice, ondanks dat het mis is gegaan met leveren en het pakket tot op heden nog niet terug bij Plutosport is, wordt het geld al terug overgemaakt. Dit kostte welgeteld 2 mailtjes vanuit mij naar de klantenservice. Top!

Besvarelse fra Plutosport
Retour pakket is zoekgeraakt, maar geen probleem betaald bedrag teruggestort ,en de klant niet met het probleem opgezadeld.Eerlijk beleid verdiend een compliment.
Læs mere om andre typer anmeldelser.