Shirt gekocht zonder persoonlijke bedrukking maar retour gestuurd omdat het als geschenk bedoeld was en het niet paste. Dagen later bericht van de klantendienst dat deze niet lag geretourneerd... Se mere
Virksomheden har svaret
Wederom prima aankoop, verzending en snelle levering. En duidelijke communicatie via email wanneer je aankoop onderweg is en geschatte aankomst. Alleen jammer dat DHL bezorging doet. Geen optie voor... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben ontzettend blij met mijn sneakers! De schoenen kwamen snel aan en zien er nóg mooier uit dan op de foto. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen met de... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel erg adequaat en vriendelijk geholpen nadat er iets niet goed was met mijn racket. Waar vind je tegenwoordig nog zo’n fijne klantenservice. Geen chatbot maar gewoon een behulpzame medewerker. Be... Se mere
Virksomheden har svaret
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46, 2461 EB, Ter Aar, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slechte kwaliteit goederen. 9 euro verzend kosten betalen. Ga je retourneren betaal je weer 5 euro. Dus nu heb ik 14 euro betaald en ik heb helemaal niks. Nooit meer bestellen bij jullie.

Besvarelse fra Plutosport
Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het ingeven van het adres. Het was vrijwel meteen op de post gegaan na mijn bestelling en de volgende dag had ik het al. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop!

Besvarelse fra Plutosport
Ik heb een badpak van Arena besteld, weer hetzelfde model en dezelfde maat als altijd, alleen valt dit badpak zoveel kleiner dat ik het zelfs met moeite over mijn benen krijg. Terwijl ik nu nog steeds in zo'n zelfde badpak zwem. Als ik een ander badpak wil, moet ik bij Pluto Sport het verkeerd gelabelde badpak eerst retourneren om dan nogmaals de verzendkosten betalen voor het juiste badpak.

Besvarelse fra Plutosport
Makkelijk te bestellen, ruime keuze, snelle levering. Goede kwaliteit voor een gunstig prijsje.
De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen met de logistieke uitdagingen die ik had.
Ik bestel hier zeker opnieuw.

Besvarelse fra Plutosport
Makkelijk te bestellen en super super snelle levering!!
Mijn pakketje was helaas verdwenen bij de bezorgdienst. Plutosport heeft dit super snel en netjes opgelost. Prettige communicatie en goede service, top!
Meerdere producten besteld toen kwam de track en trace van DHL dat het product verkeerd gesorteerd was en dat het 3 tot 4 werkdagen langer zou duren voor bezorging na 1 telefoontje met pluto sport zijn de producten opnieuw op gestuurd en de volgende dag in huis.
Ik had de producten nodig omdat wij 2 dagen later met vakantie gaan
Snelle levering.
Jammer dat er geen grote maten zijn .
snelle levering van Nike sokken, scherpe prijs voor goede kwaliteit!

Besvarelse fra Plutosport
Ontzettend klantvriendelijk. Er was helaas iets mis met de basketbal die ik gekocht had. Nadat ik dit aan de klantenservice had doorgegeven werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Ook de verzendkosten werden door Plutosport betaald. Geweldige service.

Besvarelse fra Plutosport
Snelle bezorging, mooi artikel en heel goede prijs.

Besvarelse fra Plutosport
Artikelen snel geleverd en ook retourneren ging makkelijk. Retourgeld vlot teruggestort.

Besvarelse fra Plutosport
ruime sortering, goede prijs en snelle afhandeling ook van retour.
Keurig ontvangen wat ik had besteld. Wat ik jammer vind, is dat ik geen afhaallocatie in de buurt kan kiezen en dat de verzendkosten altijd daar zijn, hoe hoog het bedrag van de bestelling ook is. Nu moest ik betalen voor een pakket, terwijl het in de brievenbus is achtergelaten. Briefpakjes zijn een stuk goedkoper. Hier liggen kansen.