Plantorama Anmeldelser

6.298

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 494 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fremhæver den hurtige og omhyggelige levering, hvor varerne ofte ankommer i god stand og med mulighed for at følge transporten. Folk sætter pris på det store udvalg af planter og produkter, og nogle oplever personalet som imødekommende og hjælpsomt med kompetent vejledning. Dog oplever nogle kunder udfordringer med produktkvaliteten, hvor planter ankommer beskadigede eller ikke lever op til forventningerne. Derudover nævner flere, at det kan være svært at finde ledigt personale, og at medarbejdere undertiden mangler viden om produkterne. Nogle rapporterer også om mangelfuld kommunikation vedrørende leveringstidspunkter.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, hvor nogle rapporterer om tilfredshed med produktets stand og... Se mere

Delivery service

Kunder deler positive meninger om leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og den omhu, der... Se mere

Staff

Anmeldere nævner tvetydig feedback om personalet, hvor nogle kunder roser medarbejdere for at være... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig og nem service,... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle forbrugere roser den gode stand af træ og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte udendørs krukker, fint udvalg og godt tilfreds med det. Diverse planter til krukkerne, jord, gødning , alt som det skulle være, Vil gerne fremhæve, at der var handicap toilet på stedet. Ene... Se mere

Da jeg modtog Samir vandspil, var den gået lidt stykker bagpå, men det jeg limet - nogenlunde. Betyder ikke så meget, for man kigger ikke bagpå 😉 Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pyn... Se mere

3 stjerner fordi jeg elsker planter og dem har i mange af, men jeg bliver altid irriteret over “hjælpen” man får når man henvender sig. Det virker som om at deres job kun er at stille planter frem o... Se mere

Farverne på de spanske margueritter som jeg fik leveret er fine, men nogle af planterne er så ranglet,at det klart ville være nogen jeg ville være gået uden om selv. Derudover er de enten pakket så hu... Se mere

1. nr. 37 af de 39 bedste virksomheder i Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(6.298)

Jeg havde brug for at få leveret mange…

Jeg havde brug for at få leveret mange planter til en større begivenhed i min have. Det var meget få planter, jeg var i stand til at bestille fra Plantorama, Enten var de udsolgte, ikke tilgængelige for levering (kun til afhentning i et center) eller slet ikke tilgængelige i plantecentret. Der er samtidig et meget begrænset udvalg. Levering koster kr 499,-. Lige i overkanten - navnlig når købsbeløbet er anseeligt.

18. maj 2026

Kære Nelly

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du oplevede begrænsninger i både udvalg og levering i forbindelse med dit arrangement. Vi er lige nu i højsæsonen, hvor efterspørgslen på planter er ekstra stor, og derfor kan enkelte varer hurtigt blive udsolgt eller kun være tilgængelige i udvalgte centre. Vi får dog flere gange om ugen nye planter hjem, så sortiment og lagerstatus ændrer sig løbende. Vi har desuden udvalgte planter, som ikke kan leveres. Det kan blandt andet skyldes, at den samme plante sælges i flere farver eller varianter, hvor man selv skal have mulighed for at vælge i centret.

Plantorama

Besøgte plantorama Taastrup i dag.

Besøgte plantorama Taastrup i dag.

Vi ville starte med en snack til børnene inden vi skulle rundt og købe. Der hang en “spire menu” som vi valgte men ved kassen lå der en anden menu og der var udsolgt af det meste så til samme pris kunne der komme en lille pakke rosiner med i stedet for myslibar. Derudover så kunne barnet så vælge frugt fra en kurv hvor der lå rådden frugt. Da jeg pointerede at frugten var rådden blev der svaret.. det er da ikke råddent, men så fjernede man alligevel frugten. Hvis det er standarden så overvej om i skal bruge caféen herude.

16. maj 2026

Kære Morten

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at besøget i caféen ikke levede op til jeres forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder – særligt ikke når det gælder kvaliteten af de varer, vi tilbyder. Din henvendelse er videresendt til de rette personer til intern opfølgning, så vi kan få kigget nærmere på både sortiment, håndtering og kvalitet i caféen.

Søndag den 10 Maj 2026 kl. 22.05

Søndag den 10 Maj 2026 kl. 22.00 bestilte jeg 3 forskellige sommerfuglebuske på klik og hent og betalte med mit master kort, pris ialt kr. 557,00, nu kunne jeg efter skriften på Plantorama afhente planterne efter kl. 12.00 dagen efter den 11 maj, min hustru og jeg selv ankom til Plantorama kl. 12,10 og min hustru gik ind for at hente de bestilte planter men her fik hun ad vide at de ikke var pakket endnu og derfor måtte ekspedienten annullere varen og min hustru måtte gå til kassen og betale endnu engang ( hold da Kæft ). den ene af planterne Buddleja Alternifolia vi købte skulle have en lav vækst ca 1 mtr. men da vi vil omplante den og læser på skiltet der er hængt på planten viser det sig at den kan blive 300 cm. høj og på Tysk står der, Bestimmt zu dekorationszwecken nicht zum verzehr geeignet, oversat til dansk, Beregnet til dekorative formål, ikke egnet til konsum, hvad siger Plantorama til dette?

11. maj 2026

Kære Gunnar

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager den oplevelse, du og din hustru har haft i forbindelse med jeres Klik & Hent-ordre. Det er naturligvis ikke meningen, at en ordre skal annulleres ved afhentning, fordi den ikke er pakket klar. Vi forstår godt jeres frustration over, at betalingen måtte gennemføres endnu en gang i butikken, og vi beklager det besvær, dette har medført. Vedrørende sommerfuglebusken Buddleja Alternifolia kan plantehøjden variere afhængigt af vækstforhold og placering. Den oplyste højde på ca. 1 meter har sandsynligvis været vejledende for plantens størrelse på nuværende tidspunkt, mens planten under optimale forhold kan opnå en væsentligt større sluthøjde. Teksten på etiketten “Bestimmt zu dekorationszwecken, nicht zum verzehr geeignet” betyder blot, at planten er beregnet som prydplante og ikke til konsum. Denne type mærkning anvendes generelt på mange haveplanter og er en standardoplysning fra producenten. Vi tager din feedback med videre internt, da vi selvfølgelig ønsker, at både informationen på hjemmesiden og oplevelsen ved afhentning lever op til forventningerne.

PAS PÅ KØB HOS PLANTORAMA WEBSHOP

Min oplevelse med Plantorama webshop har været fuldstændig chokerende og uden sammenligning den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.

Jeg bestilte 14 roser via Plantoramas webshop og modtog otte roser uden ordentligt rodnet. Planterne var svage, misligholdte og i en stand, som aldrig burde sendes til betalende kunder. To af roserne blev endda leveret uden skilt, så jeg ingen mulighed havde for at vide, hvilke sorter jeg havde modtaget, og samtidig manglede der to roser fra ordren. Ydermere var 1 af roserne smittet med stålplet.

Det virker ærligt talt som om, Plantorama sender deres dårligste og mest usælgelige planter ud til onlinekunder, mens de flotte og sunde planter står tilbage i deres plantecentre. Jeg sammenlignede direkte med de samme sorter i deres butikker, og forskellen var enorm.

Jeg reklamerede straks og sendte omfattende billeddokumentation, men Plantorama afviste alt ansvar. De nægtede både at tage varerne retur, ombytte dem eller refundere mine penge. De fastholdt arrogant, at planterne var “i god kvalitet”, selvom enhver med bare minimal planteforståelse kunne se det modsatte.

Det mest absurde var deres kommentar om, at jeg kunne “søge vejledning” i deres plantecenter. Som om problemet var mig og ikke de elendige planter, de havde sendt. Den form for nedladende behandling af kunder er simpelthen uacceptabel.

Jeg tilbød endda selv at tage planterne med til et plantecenter for at få dem vurderet og ombyttet, men også det afviste de. De ønskede tydeligvis kun at lukke sagen uden at hjælpe.

Plantorama reklamerer med kvalitet og ekspertise, men min oplevelse viser det stik modsatte. Når noget går galt, står man som kunde tilsyneladende uden rettigheder, uden hjælp og uden nogen form for respekt.

Jeg kommer aldrig til at handle hos Plantorama igen, og jeg vil kraftigt advare andre mod at købe planter fra deres webshop de sender alle de blomster som deres plantecentre ikke kan sælge. PAS PÅ.

12. maj 2026

Kære Rebecca

Tak for din tilbagemelding. Vi er bekendt med dialogen med vores kundeservice, hvor flere af vores medarbejdere samt gartnere har været inde over din henvendelse og vurderet de fremsendte billeder af planterne. Vurderingen er fortsat, at dine roser generelt har det fint. Det, du oplever på bladene, vurderes at skyldes den store ændring i temperatur, vind, sol samt stress i forbindelse med udplantning og transport. Dette kan ofte ses på det eksisterende løv, men vil normalt ikke påvirke de nye blade, som planten sætter efterfølgende. Vi beklager naturligvis, hvis leveringen ikke har levet op til dine forventninger, herunder at der manglede planteskilte samt roser i ordren. Dette er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi bestræber os altid på at sende planter af god kvalitet, og vi tager din feedback alvorligt og bruger den internt i arbejdet med at forbedre vores processer og kundeoplevelse.

Plantorama

Jeg blev meget forbavset over fragten

Jeg blev meget forbavset over fragten. Jeg skulle købe et fuglebad på fod og få at få den leveret kostede det 69 kr. Helt fint. Men så lagde jeg en 3 ltr. potte med lavendel i kurven og pludseligt kostde fragten 149 kr? Hvorfor?
Hvis det ikke var fordi det var en bryllupsgave var begge vare blevet fjernet fra kurven, nu røg så kun blomsten fordi den så ville have kostet 149 kr i stedet for 69 kr.

12. maj 2026

Kære Sonja

Tak for din tilbagemelding. Vi forstår godt, at det kan virke overraskende, når fragtprisen ændrer sig, efter der er lagt flere varer i kurven. Fragtpriserne starter fra 69 kr. og afhænger af, hvilke varer du bestiller samt varernes vægt. Dette informerer vi også om på vores hjemmeside under punktet “Levering”. I dette tilfælde skyldes ændringen, at varernes samlede vægt har betydning for fragtprisen. Derfor kan kombinationen af varer påvirke den samlede fragtpris. Vi beklager, hvis det har været uklart, og vi tager din feedback med videre.

Plantorama

Vi var i plantorama Amager i dag på…

Vi var i plantorama Amager i dag på mors dag d. 10/5 . Kæmpe skuffelse. Tørre og døde blomster over alt. Rodet butik med gange der var umulige at komme rundt i, da der stod uendeligt mange "blomster standere" og fyldte op, så der kun kunne komme en indkøbsvogn rundt af gangen. Det er godt nok gået ned af bakke siden det blev overtaget af plantorama👎👎👎.

10. maj 2026

Kære Helena

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at jeres besøg i Plantorama Amager på mors dag blev en skuffende oplevelse. Mors dag er en meget travl dag hos os, men det skal selvfølgelig stadig være en positiv oplevelse at besøge vores center. Din feedback omkring både butikkens fremtoning og indretning tager vi derfor med videre til centeret, så der kan blive fulgt op på det internt.

Fremragende service og vejledning

Vi var i Plantorama i Tilst og hente et Juwel starterakvarie i dag d. 9/5 og fik den bedste service og vejledning af en medarbejder med ansvar for fiskeområdet. Vi havde en god oplevelse af at han lyttede til vores behov og gav super rådgivning ud fra det. Stor tak til denne medarbejder. Håber i vil sige det videre til ham ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. maj 2026