Jeg købte udendørs krukker, fint udvalg og godt tilfreds med det. Diverse planter til krukkerne, jord, gødning , alt som det skulle være, Vil gerne fremhæve, at der var handicap toilet på stedet. Ene... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 37 af de 39 bedste virksomheder i Havecenter
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Lyshøjen 12, st. th., 8520, Lystrup, Danmark
- kundeservice@plantorama.dk
- www.plantorama.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg havde brug for at få leveret mange…
Jeg havde brug for at få leveret mange planter til en større begivenhed i min have. Det var meget få planter, jeg var i stand til at bestille fra Plantorama, Enten var de udsolgte, ikke tilgængelige for levering (kun til afhentning i et center) eller slet ikke tilgængelige i plantecentret. Der er samtidig et meget begrænset udvalg. Levering koster kr 499,-. Lige i overkanten - navnlig når købsbeløbet er anseeligt.

Besvarelse fra Plantorama
God service og flotte og sunde planter
Besøgte plantorama Taastrup i dag.
Besøgte plantorama Taastrup i dag.
Vi ville starte med en snack til børnene inden vi skulle rundt og købe. Der hang en “spire menu” som vi valgte men ved kassen lå der en anden menu og der var udsolgt af det meste så til samme pris kunne der komme en lille pakke rosiner med i stedet for myslibar. Derudover så kunne barnet så vælge frugt fra en kurv hvor der lå rådden frugt. Da jeg pointerede at frugten var rådden blev der svaret.. det er da ikke råddent, men så fjernede man alligevel frugten. Hvis det er standarden så overvej om i skal bruge caféen herude.

Besvarelse fra Plantorama
Altid gode tilbud og nemt at handle i…
Altid gode tilbud og nemt at handle i Plantorama.
Nemt hurtigt og gennemskueligt.
Altid en hyggelig forårsbeskæftigelse…
Altid en hyggelig forårsbeskæftigelse at bestille blomster mv til havens krukker🥰
Og dejlig nemt hos jer i Plantorama🌸
Søndag den 10 Maj 2026 kl. 22.05
Søndag den 10 Maj 2026 kl. 22.00 bestilte jeg 3 forskellige sommerfuglebuske på klik og hent og betalte med mit master kort, pris ialt kr. 557,00, nu kunne jeg efter skriften på Plantorama afhente planterne efter kl. 12.00 dagen efter den 11 maj, min hustru og jeg selv ankom til Plantorama kl. 12,10 og min hustru gik ind for at hente de bestilte planter men her fik hun ad vide at de ikke var pakket endnu og derfor måtte ekspedienten annullere varen og min hustru måtte gå til kassen og betale endnu engang ( hold da Kæft ). den ene af planterne Buddleja Alternifolia vi købte skulle have en lav vækst ca 1 mtr. men da vi vil omplante den og læser på skiltet der er hængt på planten viser det sig at den kan blive 300 cm. høj og på Tysk står der, Bestimmt zu dekorationszwecken nicht zum verzehr geeignet, oversat til dansk, Beregnet til dekorative formål, ikke egnet til konsum, hvad siger Plantorama til dette?

PAS PÅ KØB HOS PLANTORAMA WEBSHOP
Min oplevelse med Plantorama webshop har været fuldstændig chokerende og uden sammenligning den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.
Jeg bestilte 14 roser via Plantoramas webshop og modtog otte roser uden ordentligt rodnet. Planterne var svage, misligholdte og i en stand, som aldrig burde sendes til betalende kunder. To af roserne blev endda leveret uden skilt, så jeg ingen mulighed havde for at vide, hvilke sorter jeg havde modtaget, og samtidig manglede der to roser fra ordren. Ydermere var 1 af roserne smittet med stålplet.
Det virker ærligt talt som om, Plantorama sender deres dårligste og mest usælgelige planter ud til onlinekunder, mens de flotte og sunde planter står tilbage i deres plantecentre. Jeg sammenlignede direkte med de samme sorter i deres butikker, og forskellen var enorm.
Jeg reklamerede straks og sendte omfattende billeddokumentation, men Plantorama afviste alt ansvar. De nægtede både at tage varerne retur, ombytte dem eller refundere mine penge. De fastholdt arrogant, at planterne var “i god kvalitet”, selvom enhver med bare minimal planteforståelse kunne se det modsatte.
Det mest absurde var deres kommentar om, at jeg kunne “søge vejledning” i deres plantecenter. Som om problemet var mig og ikke de elendige planter, de havde sendt. Den form for nedladende behandling af kunder er simpelthen uacceptabel.
Jeg tilbød endda selv at tage planterne med til et plantecenter for at få dem vurderet og ombyttet, men også det afviste de. De ønskede tydeligvis kun at lukke sagen uden at hjælpe.
Plantorama reklamerer med kvalitet og ekspertise, men min oplevelse viser det stik modsatte. Når noget går galt, står man som kunde tilsyneladende uden rettigheder, uden hjælp og uden nogen form for respekt.
Jeg kommer aldrig til at handle hos Plantorama igen, og jeg vil kraftigt advare andre mod at købe planter fra deres webshop de sender alle de blomster som deres plantecentre ikke kan sælge. PAS PÅ.

Utrolig nemt og bekvemt
Utrolig nemt og bekvemt at bestille et gavekort. Hurtig og professionel ekspedition:)
Glæder mig til personligt at besøge Plantorama:)
Jeg blev meget forbavset over fragten
Jeg blev meget forbavset over fragten. Jeg skulle købe et fuglebad på fod og få at få den leveret kostede det 69 kr. Helt fint. Men så lagde jeg en 3 ltr. potte med lavendel i kurven og pludseligt kostde fragten 149 kr? Hvorfor?
Hvis det ikke var fordi det var en bryllupsgave var begge vare blevet fjernet fra kurven, nu røg så kun blomsten fordi den så ville have kostet 149 kr i stedet for 69 kr.

Smukke sunde blomster og hurtig levering
Smukke sunde blomster og hurtig levering
Vi var i plantorama Amager i dag på…
Vi var i plantorama Amager i dag på mors dag d. 10/5 . Kæmpe skuffelse. Tørre og døde blomster over alt. Rodet butik med gange der var umulige at komme rundt i, da der stod uendeligt mange "blomster standere" og fyldte op, så der kun kunne komme en indkøbsvogn rundt af gangen. Det er godt nok gået ned af bakke siden det blev overtaget af plantorama👎👎👎.

Fremragende service og vejledning
Vi var i Plantorama i Tilst og hente et Juwel starterakvarie i dag d. 9/5 og fik den bedste service og vejledning af en medarbejder med ansvar for fiskeområdet. Vi havde en god oplevelse af at han lyttede til vores behov og gav super rådgivning ud fra det. Stor tak til denne medarbejder. Håber i vil sige det videre til ham ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nemt og hyggeligt
Vi hyggede os og det var ment at finde hvad vi skulle bruge.
Smukke blomster
Altid en hjælpende hånd og for det meste friske blomster.
Kan altid få en masse gode ideer