Plantorama Anmeldelser

6.297

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 499 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og pålidelige levering, hvor varerne ankommer som forventet og i god stand. Mange sætter pris på det store udvalg og den generelle kvalitet. Desuden oplever flere forbrugere personalet som imødekommende og hjælpsomt, hvilket bidrager til en god serviceoplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, da de modtog beskadigede eller visne planter, og fandt produktbeskrivelser misvisende. Nogle anmeldere oplevede også personalet som utilgængeligt eller uengageret, med medarbejdere der virkede for travle eller manglede viden. Enkelte forbrugere nævner desuden udfordringer med manglende leveringsinformation.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkter, hvor nogle forbrugere udtrykker tilfredshed med varerne, såsom... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, med mange der roser den hurtige levering og gennemsigtige... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service, hvor mange kunder roser den hurtige og nemme "Klik og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte udendørs krukker, fint udvalg og godt tilfreds med det. Diverse planter til krukkerne, jord, gødning , alt som det skulle være, Vil gerne fremhæve, at der var handicap toilet på stedet. Ene... Se mere

Da jeg modtog Samir vandspil, var den gået lidt stykker bagpå, men det jeg limet - nogenlunde. Betyder ikke så meget, for man kigger ikke bagpå 😉 Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pyn... Se mere

3 stjerner fordi jeg elsker planter og dem har i mange af, men jeg bliver altid irriteret over “hjælpen” man får når man henvender sig. Det virker som om at deres job kun er at stille planter frem o... Se mere

Farverne på de spanske margueritter som jeg fik leveret er fine, men nogle af planterne er så ranglet,at det klart ville være nogen jeg ville være gået uden om selv. Derudover er de enten pakket så hu... Se mere

1. nr. 37 af de 39 bedste virksomheder i Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(6.297)

500 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg havde skrevet at jeg ville have…

Jeg havde skrevet at jeg ville have leveret mine varer d. 11.6 eller d. 12.6. Men fik dem leveret d. 3.6. Og da det var en levering til mit sommerhus skal planterne nu stå ude ved vejen til jeg kommer derop d. 12.6.

1. juni 2026

Kære Christiane

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at leveringen ikke er forløbet som forventet. Når der bestilles varer med levering, har vi op til 5 hverdages leveringstid. Derfor har vi desværre ikke mulighed for at garantere levering på en specifik dato, selvom der er angivet et kommentarfelt ved bestillingen. Din ordre blev derfor leveret inden for den gældende leveringstid, men vi har forståelse for, at det er uheldigt i dit tilfælde, når leveringen skulle ske til dit sommerhus. Vi beklager de gener, dette har medført.

Plantorama

Plantorama reklamere med 25 % rabat på…

Plantorama reklamere med 25 % rabat på frugttræer, så langt så godt.
Jeg finder et morbærtræ jeg godt vil købe, men i følge personalet er et morbærtræ ikke et frugttræ, så derfor ingen rabat.
Det er godt nok skidt hvis garanteren i Plantorama ikke mener at et morbærtræ er et frugttræ.

5. juni 2026

Kære Dorthe Amalie

Tak for din tilbagemelding. Morbærtræer bærer naturligvis frugter, men i forbindelse med den aktuelle kampagne med 30 % rabat er det udvalgte frugttræer, der er omfattet af tilbuddet. Morbærtræer er derfor ikke inkluderet i denne kampagne, og der gives således ikke rabat på disse træer. Vi beklager, hvis kampagnematerialet har givet anledning til misforståelser, og vi tager din feedback med videre, så vi fremadrettet kan være endnu tydeligere i vores kommunikation.

Plantorama

Har nogle gange i foråret besøgt dette…

Har nogle gange i foråret besøgt dette sted og er blevet meget skuffet. Mange visne planter, planter ikke sat på plads, rodet udtryk, udsolgte varer og ukyndigt personale. Trænger til en kvalitetsmæssig opgradering

31. maj 2026

Kære Anders

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager, at du har oplevet visne planter, manglende varer og et rodet indtryk ved dine besøg. Vi arbejder løbende på at sikre, at vores centre fremstår indbydende og velholdte, og at vores kunder mødes af et højt serviceniveau.

Blomster købt online

2stk campanula til 100kr stk den ene smidt ud med det samme, desværre lignede de noget der var løgn, prøver at redde den sidste,2stk hortensia hvor inden i midten var alle blade visne, er utrolig skuffet.købt online det skal man ihvertfald ikke

4. juni 2026

Kære Vita

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre. Det er naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker, at vores kunder skal modtage, og vi forstår godt din skuffelse over planternes tilstand. Da købet er foretaget online, vil vi meget gerne undersøge sagen nærmere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 8853 8853 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk.

Plantorama

Plantorama markedsfører sig som en…

Plantorama markedsfører sig som en pålidelig havecenterkæde, men min oplevelse viser desværre noget helt andet. Ifølge deres egen hjemmeside skulle der være tomatplanter på lager i både Vejle, Horsens og Kolding. Lagerstatus var angivet som “få på lager” og “på lager”, hvilket burde betyde, at der rent faktisk står planter i butikken. Alligevel havde ingen af butikkerne så meget som én eneste tomatplante, da jeg ankom.

Det er fuldt forståeligt, at varer med status “få på lager” kan blive udsolgt, mens man er på vej. Men når Plantorama selv opererer med en klar skelnen mellem “få på lager” og “på lager”, så bør kunderne kunne stole på, at “på lager” betyder, at varen rent faktisk findes i butikken. Det gjorde den ikke.

Det efterlader et meget uprofessionelt indtryk og lugter af en strategi, hvor man lokker kunder ind med sæsonvarer, der i praksis slet ikke er tilgængelige, i håbet om at de så køber noget andet. Det er både misvisende og spild af kundernes tid.

Plantorama burde tage ansvar for deres lagerstyring og sikre, at deres online lagerstatus afspejler virkeligheden. Som kunde forventer man gennemsigtighed og troværdighed – ikke at blive sendt på en forgæves tur efter varer, der kun eksisterer på hjemmesiden.

1. juni 2026

Kære Louise

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager meget den frustration og det besvær, du har oplevet ved at køre efter tomatplanter, som ikke var tilgængelige i centrene, selvom de fremgik som værende på lager på vores hjemmeside. Vi er i øjeblikket inde i en meget travl sæson med stor efterspørgsel på mange af vores planter og sæsonvarer. Derfor kan der desværre opstå situationer, hvor varer bliver solgt hurtigere, end lagerstatus når at blive opdateret online. Selvom vi løbende arbejder på at sikre så præcise lageroplysninger som muligt, kan der i enkelte tilfælde forekomme udsolgte varer, selvom de fortsat vises som "på lager" på hjemmesiden. Vi har fuld forståelse for, at dette skaber en forventning om, at varen er tilgængelig i centeret, og vi beklager, at lagerstatus i dette tilfælde ikke stemte overens med den faktiske beholdning. Det er på ingen måde vores hensigt at vildlede vores kunder eller få dem til at køre forgæves.