Plantorama Anmeldelser

6.294

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 499 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne fremhæver ofte den hurtige og pålidelige levering, hvor varerne ankommer som forventet og i god stand. Mange sætter pris på det store udvalg og den generelle kvalitet. Desuden oplever flere forbrugere personalet som imødekommende og hjælpsomt, hvilket bidrager til en god serviceoplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med produktkvaliteten, da de modtog beskadigede eller visne planter, og fandt produktbeskrivelser misvisende. Nogle anmeldere oplevede også personalet som utilgængeligt eller uengageret, med medarbejdere der virkede for travle eller manglede viden. Enkelte forbrugere nævner desuden udfordringer med manglende leveringsinformation.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydig meninger om produkter, hvor nogle forbrugere udtrykker tilfredshed med varerne, såsom... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydige oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, med mange der roser den hurtige levering og gennemsigtige... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service, hvor mange kunder roser den hurtige og nemme "Klik og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle forbrugere udtrykker stor tilfredshed... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte udendørs krukker, fint udvalg og godt tilfreds med det. Diverse planter til krukkerne, jord, gødning , alt som det skulle være, Vil gerne fremhæve, at der var handicap toilet på stedet. Ene... Se mere

Da jeg modtog Samir vandspil, var den gået lidt stykker bagpå, men det jeg limet - nogenlunde. Betyder ikke så meget, for man kigger ikke bagpå 😉 Fik tilføjet en lille led lyskæde bagpå og hvide pyn... Se mere

3 stjerner fordi jeg elsker planter og dem har i mange af, men jeg bliver altid irriteret over “hjælpen” man får når man henvender sig. Det virker som om at deres job kun er at stille planter frem o... Se mere

Farverne på de spanske margueritter som jeg fik leveret er fine, men nogle af planterne er så ranglet,at det klart ville være nogen jeg ville være gået uden om selv. Derudover er de enten pakket så hu... Se mere

1. nr. 37 af de 39 bedste virksomheder i Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

Middel

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(6.294)

Den sidste plante på lager…..

Jeg købte den sidste Kirsebær-Laurbær der var på lager (i følge hjemmesiden). Nå, OK tænkte jeg. Det går nok selvom den sikkert er skæv og knækket og alt muligt. 😂
Men dét var den ikke! Der ankom en virkelig flot og vel passet plante som passer perfekt i vores have. Og så kan Brink-bilen da lige få et par stjerner med. Det er smart at man kan følge bilen hele vejen fra lager til adresse. 👍
Alt i alt en fantastisk oplevelse med Plantorama.dk

16. juni 2026

Hurtig levering, der blev dog ikke ringet på døren så opdagede kun at de var blevet leveret fordi jeg skulle ud af døren 😆

15. juni 2026

Plantorama taastrup

Det er meget svært at finde rundt i plantecenteret. Det er virkelig stort og der er ingen overskuelig inddeling af planterne. Jo hvis man ved at de f.eks er til stenbed, kan stå i skygge osv. Så man kan altså ikke lede efter et bestemt navn
Der render mange børnefamilier rundt derude, hvor det nærmest er en slags underholdningscenter for dem? Der er nemlig en meget stor dyreafdeling med levende dyr.
Alt i alt tog det ekstrem lang tid at finde de planter jeg skulle bruge og komme rundt i centeret pga de mange børn der render rundt og leger.
Anderledes roligt er det i afdelingen i Vallensbæk. Det er normalt der jeg kommer og de kan godt få 4 stjerner, men Taastrup får 2 og samlede bliver det så 3

13. juni 2026

Meget fortrydelsfuld oplevelse:

Meget fortrydelsfuld oplevelse:
Planten var udtørret, halvvissen
og leveringen ringede/ bankede ikke
engang på eller stillede planten i bagghaven, som jeg ellers havde
tilføjet som kommentar i bestillingen
hos Platorama.

Jeg har allerede d.15/6 skrevet til
Plantoramas kundeservice,
men har er her d. 19/6 ikke reageret!

Køber aldrig mere hos dem!

15. juni 2026

Kære Janne

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre. Det lever naturligvis ikke op til den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, hverken hvad angår plantens stand eller leveringen. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og hjælpe dig videre. Derfor beder vi dig kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk, så vi kan finde en løsning. Vi beklager de gener, dette har medført.

Plantorama.

En stor skuffelse

Utallige halvvisne planter i området med stauder, mange med meldug og ukrudt i potterne. Roser fyldt med store tidsler. Ligner en kæmpe rodebutik. Mange planter mangler vand. Indgangsparti og udgangsparti fyldt med ukrudt og affald, udtørrede planter i opsatser og usælgelige beskidte varer. Et meget sørgeligt indtryk i betragtning af prisniveauet og ambitionerne.

14. juni 2026

Kære Niels

Tak for din tilbagemelding. Det er vi kede af at høre, da det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi beklager, at du har oplevet visne planter, manglende varer og et rodet indtryk ved dine besøg. Vi arbejder løbende på at sikre, at vores centre fremstår indbydende og velholdte.

Plantorama

Elendig oplevelse – Modtog syge, knækkede og ensfarvede planter

Jeg lavede en bestilling hos Plantorama den 3. juni, og det har været en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg har allerede sendt en mail til deres kundeservice, som de stadig overhovedet ikke har besvaret – og det er vel at mærke selvom jeg ikke engang fik nævnt hele min utilfredshed i den første besked.De reklamerer med, at deres personale udvælger produkterne omhyggeligt og sender de smukkeste og sundeste planter, men det passer simpelthen ikke. Jeg har modtaget planter hærget af svamp, knækket og fuldstændig mast, og jeg har været nødt til at smide flere af dem direkte i skraldespanden.Her er sandheden om min levering:15 stk. Farvet marguerit: 14 af dem kom i nøjagtig samme farve, og de var alle knækkede og ødelagte.6 stk. Tvillingblomst (Diascia barberae): Smidt direkte ud ved ankomst på grund af deres elendige stand.4 stk. Sommerampler ø25 cm, assorterede sorter: Der var intet "assorteret" over dem. De kom i samme farve, var dybt medtagne og dækket af svamp i både jorden og på selve planten.1 stk. Sommerampler ø27 cm potte: Den ankom dækket af en ulækker mængde svamp, og jeg var nødt til at klippe adskillige grene af for overhovedet at prøve at redde den.15 stk. Dahlia hybrid: Planterne var knækkede og fuldstændig ødelagte.Plantoramas produkter er bestemt ikke billige, og kvaliteten lever overhovedet ikke op til prisen. Det står helt klart, at jeg aldrig kommer til at handle hos dem igen. Jeg afventer stadig en fuld refusion for de ubrugelige varer, de har leveret. Kan absolut ikke anbefales.(Ordrenummer: 443343210 / Bring trackingnummer: 3985352)

8. juni 2026

Kære Ana

Tak for din tilbagemelding. Vi er ked af at læse om din oplevelse med din ordre, og vi forstår godt din skuffelse over planternes stand ved modtagelsen og den manglende respons, du oplever. For at vi kan få behandlet din henvendelse og undersøgt sagen nærmere, bedes du kontakte vores kundeservice direkte på telefon 88 53 88 53 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk. Her vil de kunne hjælpe dig med den videre behandling af din sag, herunder vurdere de varer, du har modtaget i utilfredsstillende stand.

Plantorama

Fantastisk service i Plantorama i Silkeborg

I Plantorama i Silkeborg er personalet så utroligt søde og hjælpsomme. Jeg elsker at kigge forbi butikken jævnligt, få inspiration - og altid gerne et råd eller to om den plante, jeg vil købe. Fantastisk service.

11. juni 2026