Plakfoliewebshop Anmeldelser

4.679
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het materiaal is echt top, het aanbrengen viel mij ook hardstikke mee. Het meeste werk zat in voorbereidende werkzaamheden (de oude lijmlaag verwijderen). Hoewel mijn oorspronkelijke plan was om de ac... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had eerder wrapfolie besteld voor mijn keuken en moest later extra folie bijbestellen. Helaas heb ik daarbij zelf een verkeerd houtdecor gekozen:"Oud Eiken Mat" en "Eikenhout Oak Mat" sterk op e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik moest een keuze maken tussen betaalbaar plakfolie waarvan ik twijfelde of de kwaliteit voldoende zou zijn óf enorm duur plakfolie elders wat bijna duurder dan het meubel wat ik heb zou zijn.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankzij Plakfolie Webshop kan ik eindelijk ongegeneerd in mijn pyjama door het huis lopen zonder publiek. Snelle levering, duidelijke instructies en mooie kwaliteit folie. Het plakken ging beter dan v... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Indretningsarkitekt

Skrevet af virksomheden

Plakfolie bestellen? 1001 verschillende soorten plakfolie en raamfolie! Goedkoopste van Nederland!

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 85 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.679)

123 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Missende producten en matige instructie

Extra betaald voor het mesje en de raker. Allebei niet ontvangen en wel betaald. Tip voor water gebruiken bij het plakken was wel handig geweest. Staat wel ergens op de site maar niet op de achterkant van de folie. Helft weg kunnen gooien...

13. april 2026

Beste Ties van Gooswilligen,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u het mesje en rakel niet heeft ontvangen! Als er producten missen uit de bestelling vragen wij altijd om een e-mail te sturen met een foto van de bijgeleverde factuur. Zo kunnen wij nagaan wat er fout is gegaan en het voor u oplossen.

Wat betreft het gebruiken van water, wij leveren een flyer bij elke bestelling met een link naar al onze handleidingen. Hierin staat per folie uitgelegd hoe het aangebracht dient te worden. Ook staat er vaak in de omschrijving van een product of het met water aangebracht kan worden.

Super tevreden

Super tevreden! 🩵 Wij hebben ons tv-meubel een make-over gegeven met blauwe wrap! Super mooie stevige kwaliteit, plakt goed en makkelijk te corrigeren. Snel en heel netjes geleverd!

30. marts 2026

Goed materiaal

De foto's en afmetingen op de website zijn duidelijk en komen overeen met wat je toegestuurd krijgt. De levering was snel. Fijn dat je voor kleine projecten hier ook kleine stukken kan bestellen ipv alleen volle rollen.

24. marts 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De afbeelding was prima de grote van de…

De afbeelding was prima de grote van de stikkers was die grote voor een kabouter containertje terwijl het plaatje op de website suggereert dat het toch voor een groot mens geen kabouter met een grote container gaat.
Dus heb hem op de deksel van de container geplakt en hij zit er nog op dus hij plakt goed en niemand hier in de wijk heeft hem meegenomen de laatste keer (-:

27. marts 2026

Beste mevrouw Horst,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met de ontvangen containerstickers. In de tekst staat vermeld dat het om stickers gaat tussen de 7,5 cm en 28 cm.

Wel fijn om te horen dat u de container gemakkelijk terug kon vinden en niemand hem meegenomen heeft!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Best een goede webshop maar de folie is…

Best een goede webshop maar de folie is niet goed, lelijk.

1. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen folie! Heeft u wel de ondergrond goed voorbereid voordat het aangebracht werd? Het is namelijk zo dat als dat niet gedaan is er veel structuur door het folie heen te zien is.

3d wandpanelenfolie bij plakfoliewebshop

Wij hebben via plakfoliewebshop 3d wandpanelenfolie gekocht. In eerste instantie na het plaatsen (dat makkelijk en netjes ging) tevreden met het resultaat. Echter naderhand komt de folie los aan de boven en onderkant. Door het loskomen is de folie beschadigd en is daarom ook niet meer bruikbaar. Op de website staat dat de folie geplakt kan worden op vlakke ondergronden en dat er garantie wordt gegeven. Bij navraag bij de klantenservice krijgen we wel snel reactie en begrip maar het antwoord is dat de ondergrond niet goed is en dat dat in het kort gezegd ons eigen probleem is. In feite wordt een folie verkocht met informatie op de website die niet kloppend is. Heel teleurstellend aangezien we wel ruim 150 euro hebben besteed zonder resultaat.
Ik zou de plakfoliewebshop dan ook aanraden om deze folie uit het assortiment te halen en klachten netjes af te handelen qua garantie.

Nav de reactie van plakfoliewebshop kunnen wij nog aangeven dat we uiteraard van tevoren de achtergrond goed hadden ontvet en de ondergrond geen blanco hout is.

Ook wordt onze vergelijkbare review op hun eigen site tot op heden niet geplaatst.

27. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat er garantie geldt op het product. Echter als het niet juist aangebracht wordt kunnen wij hier geen garantie over bieden. Het aanbrengen van het folie valt namelijk buiten de garantie.

Omdat het product wat zwaarder is dient de ondergrond heel goed voorbereid te worden. Dit betekent dat er eerst goed ontvet dient te worden zodat er geen vuil of vet op de ondergrond zit. Ook is het zo dat het niet op blanco hout geplakt kan worden. Blanco hout dient voorbereid te worden met grondverf.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bezorging goed

Bezorging goed, folie mooi geknipt en ingepakt.
Folie geplakt, was glad maar zag er niet uit, net of er allemaal kleine deukjes in het folie zat, dat ligt waarschijnlijk wel aan hoe wij het erop hebben gebracht.
Dachten dat het nog moest drogen maar de volgende dag helaas alles weer verwijderd🥲🥲

5. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met het ontvangen folie! Kleine deukjes kunnen ontstaan als de ondergrond oneffenheden bevatten of als er te hard gedrukt is met aanbrengen. Op sommige ramen zitten viezigheidjes die met het blote oog helaas niet te zien zijn. Bij het door u gekozen folie komt dat extra nauw omdat het gaat om een dun folie.

Muur beschermings folie

De voorgestelde muurbeschermings folie van 200 micron voldoet zeker niet aan hetgeen ervan verwacht wordt. De folie valt gewoon van de muur ! noch thans
glad geschilderde muur.
Bij nazicht waren zelfs krassen in de folie
Helemaal niet tevreden !

5. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! De ondergrond dient volledig ontvet te worden alvorens het folie aangebracht wordt. Als dit niet gedaan wordt of niet volledig dan zal het folie helaas los kunnen laten.

Als er een beschadiging te zien is dient dit voor het aanbrengen gemeld te worden. Dan kunnen wij nog bekijken wat er fout is gegaan. Na aanbrengen kunnen wij dit niet meer achterhalen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Is niet te vergelijken t.o.v. een spiegel

Kwaliteit valt mij tegen.
Noem het geen spiegelfolie.
Je kunt het niet als vervanger voor spiegel gebruiken.
Wazig spiegelbeeld.

Ja de plakfolie verwijderd, wazig beeld gewoon waardeloos

14. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het ontvangen spiegelfolie. Heeft u wel het beschermlaagje van het spiegelfolie verwijderd? Er zit namelijk aan beschermlaag op om krassen te voorkomen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

prima bedrijf, gekochte plakfolie een miskoop.

Vaker bij dit bedrijf raamfolie gekocht en de levering is prima. Ook de keuze is reuze. Helaas was deze aankoop, plakfolie met cortonstaallook, een regelrechte miskoop. Het zit op het raam, maar vraag niet hoe. Bij het verwijderen van de bescherming van het plakgedeelte (wat heel voorzichtig gedaan wordt door ons) kwam er direct al een scheurtje in het te plakken gedeelte. Daarnaast mesje en viltje gekocht voor het aanbrengen, de instructies gevolgd en het met z'n tweeën aangebracht. Ondanks dat toch oneffenheden te zien en te voelen. Tijdens het corrigeren met het viltje, kwamen er meer scheurtjes in. Nogmaals het zit erop, maar ik zou deze soort plakfolie niet aanraden. Het lijkt wel meer op papier dan op folie.

5. februar 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooi product. Alleen ons nieuwbouwhuis laat de bovenkant de hele tijd los helaas

13. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Heeft u wel het schutvel verwijderd van het aangebrachte folie? Ook kan het helpen om de ondergrond goed te ontvetten en voor te bereiden met een primer.

Leveringsafspraken zijn nagekomen 👍

Leveringsafspraken zijn nagekomen 👍
Wel jammer dat de rollen juist ingerold zijn met de folie aan de buitenkant en dan met een tape geplakt Mijn advies zou zijn om juist de folie te beschermen en aan de binnenzijde te houden

22. januar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de leveringsafspraken goed zijn nagekomen!

Jammer om te horen dat het folie niet naar wens is binnengekomen. Wij zullen uw feedback meenemen voor toekomstige bestellingen.

Onze excuses voor het ongemak! Wij wensen u desondanks veel plezier met uw bestelling en zien u graag terug in de toekomst.

Plakfoliewebshop.nl

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.