Onlangs hebben wij een fotoboek besteld maar werd echter, door toedoen van Postnl, veel later geleverd. Het is zelfs, door Postnl, 4x uitgesteld. Inmiddels hebben wij het boek toch mogen on... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb naar aanleiding van een korte vakantie een boekje van 15 cm. (vierkant) besteld. Wel de beste kwaliteit. 15 cm. is een handig formaat om mee te nemen naar familie en vrienden, die er ook snelle... Se mere
Het fotoboek was super! Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit papier. En de klantenservice is top. Per ongeluk een verkeerde postcode ingevoerd, maar ze denken met je mee en helpen waar kan! Zeer... Se mere
Pixum moet op zoek naar nieuwe bezorgdienst. DHL levert heel vaak niet op de gewenste dag en afgesproken tijdstip. Dat stelt Pixum in een negatief daglicht. Donderdag 18 juni had een pakket afgeleve... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Pixum is een van de toonaangevende online-fotoservices in Nederland en Europa. Naast een fantastische klantenservice en een inspirerende shop-ervaring, overtuigt Pixum haar klanten al sinds 2000 met topkwaliteit fotoproducten: Pixum Fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en nog veel meer. Deze fotoproducten kunnen altijd en overal ontworpen en besteld worden via de Pixum App, via Pixum.nl of in de gratis Pixum Fotowereld Software. Voor haar service- en productkwaliteit valt Pixum ook regelmatig in de prijzen. In het hoofdkantoor van Pixum (in Keulen) werken meer dan 160 collega's, vanuit heel Europa, om een zo leuk mogelijke ervaring te kunnen bieden.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fotostickers
Vorige week dinsdag besteld, vandaag nog steeds niks binnen..

Besteld maar niet ontvangen
Besteld. Met de link gekeken waar het product in het proces was. Bleef maar op Niet ontvangen door PostNL staan. Mail gestuurd waar product bleef. Werd verzocht het nog 2 werkdagen te geven. Gedaan maar zie geen verandering in status. Mail gestuurd dat ik de bestelling cancel en verwacht dat het geld teruggestort wordt.

Echt een top product
Echt een top product. Met de tool maak je heel makkelijk het boekje. Foto’s zijn helder en worden afgedrukt op mooi papier. Levering is ook snel. Voor mij worden mijn volgende fotoboeken zeker weer bij Pixum besteld.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Heel veel mogelijkheden voor opmaak fotoboek
Heel veel opmaak mogelijkheden voor een prachtig fotoboek en supersnel geleverd

Goede klantenservice
Goede klantenservice, snel en fijn contact. De app werkt heel gebruiksvriendelijk.

Besvarelse fra Pixum Nederland
Super kwaliteit en snel geleverd
Super kwaliteit en snel geleverd. De online tool werk beter dan die van de andere foto-print aanbieders!
Foto's zijn goed helder en geprint op mooi papier.

Fotoalbum
Ik bestel elk jaar een aantal fotoalbums en ben erg tevreden. Ook het samenstellen van het album is makkelijk. En je hebt veel opties.
De aflevering is snel en goed verpakt.
De prijs is wat aan de hoge kant. Gelukkig krijg ik regelmatig kortingscodes toegestuurd.

Een prachtig fotoboek
Een prachtig fotoboek, prima service, direct bereikbaar bij vragen!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Van beide bestelde foto’s waren van de…
Van beide bestelde foto’s waren van de bovenkant een stuk van het hoofd af n van de onderkant de poten van mijn hond.
Belachelijk dat dit gebeurd!!

Besvarelse fra Pixum Nederland
Afgedrukte foto's met kleine vlekjes werden direct gratis opnieuw afgedrukt
Ik heb bij Pixum foto's laten afdrukken maar toen ik een aantal foto's met een donkere achtergrond bekeek, zag ik een aantal lichte vlekjes op de foto's. Heb contact opgenomen met de klantenservice. Kreeg direct een mail met excuses en de toezegging dat de foto's gratis opnieuw zouden worden afgedrukt. Gisteren de nieuwe foto's gekregen en alles was perfect afgedrukt. Er was nog even verwarring met het bezorgen want volgens de trackingservice was het pakketje op zaterdag bij mij bezorgd maar ik kreeg het op dinsdag in de bus. De klantenservice liet mij weten dat postbodes soms
de post scannen maar later bezorgen en dat ik een paar dagen moest wachten; en dat was het geval. Klantenservice direct laten weten dat het heel fijn opgelost is en dat ik het een hele fijne service heb gevonden.

Het telefoonhoesje
Het telefoonhoesje zag er goed uit,de foto’s zijn erg duidelijk !
Een nadeel:aan de binnenkant kan ik slechts 2 pasjes kwijt.
Het hoesje was goed verpakt en de bestelling verliep naar wens

Besvarelse fra Pixum Nederland
Pasfoto's besteld helaas onbruikbaar en…
Pasfoto's besteld helaas onbruikbaar en niet geldig !

Zeer goede service
Zeer goede service, levering zoals beloofd, afspraken nagekomen. Galleryprint netjes verpakt afgeleverd maar bovenal de afdruk van de foto was top. Dank u. Groetjes Jean-Paul

Verkeerde foto’s
Per ongeluk 2 foto’s van een slechte kwaliteit ge-upload. Gratis mogen aanpassen en een nieuw boek gekregen! Super!

Super kwaliteit
Kwaliteit van het fotoboek heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond het boek wel aan de prijzige kant, maar hij is erg mooi geworden. Ik ben super tevreden.

Besvarelse fra Pixum Nederland
very good quality but a late delivery
very good quality but a late delivery. I 'have ordered a personal coq for my I phone but unfortunately yhe pictures does not correspond what I had choosen on their website. good reaction and reaction from the customer services eficient team !!!

Heel mooie afwerking
Ik bestelde 18 grote (30X45cm) prints met textiellook. Op tijd geleverd, correct en een heel mooie afwerking! Dank u wel!

Don't waste your time
I spent at least 100 hours on making book of our 6-month trip around South America, and when I was almost done the app started freezing. I tried for months to finish them but the app just would freeze after 2 minutes of using it. I thought I would just uninstall and reinstall the app on my phone since all of my projects were saved on my account. However when I reinstalled it all my work had completely vanished.
100 of hours of work just gone. Don’t waste your time with this app…

Besvarelse fra Pixum Nederland
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.