Rigtig god papirkvalitet, billederne tager sig godt ud, om det er på mat papir eller blankt. Det eneste negative, jeg har oplevet i år og aldrig tidligere, er at der nogle gange er gået kuk i det ved... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.
Industriestr. 161, 50999, Köln, Tyskland
Let forståelig hjemmeside og nemt at sætte billeder ind i de forskellige matricer på bogsiderne. Mvh Per Busk19
Igennem flere år har jeg lavet forskellige produkter, mest fotobøger i Pixum's program. Det er super nemt og logisk, og er der spørgsmål, får man god og kompetent vejledning hos Pixum.
Jeg har efterhånden lavet op mod 150 fotobøger siden 2007, og jeg har - og er meget tilfreds - med kvaliteten af produktet. Klart synes jeg efterhånden at det er blevet dyrt, og jeg har som fast kunde hele tiden været noget utilfreds med de svingende rabatter, hvor man kan komme ud for at sende den ene dag, hvor rabatten så er lav, for at den så stiger den næste dag. Der burde være en bedre ordning for faste kunder.
Pænt og hurtigt arbejde og hurtig levering

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg er meget tilfreds med min fotobog. Logisk og relativt nemt at gå igennem processen i appen. Hurtig levering.

God webshop.
Nem bestilling, hurtig levering, prima kvalitet, tryg og sikker betaling. Her handler jeg gerne igen.

Besvarelse fra Pixum Denmark
God og intuitiv editor. Nem at bruge og nemt at lave nogle ganske fine fotobøger. Et sikkert valg - også næste gang, vi skal lave en fotobog.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Overordnet godt tilfreds. Jeg havde dog et problem med coveret på fotobogen, som det tog mig lang tid at finde ud af.
Uanset hvad jeg gjorde , ville programmet ikke acceptere min covertekst. Det viste sig at man skal skrive teksten inden man indsætter et coverbilled. Jeg havde naturligt nok , valgt billed før tekst. Og jeg fandt ud af det, men i resten af bogen er det ikke noget problem. Derfor synes jeg ikke at det er logisk.

God kundeservice -

Besvarelse fra Pixum Denmark
Super kundeservice og hurtig levering
Der var en fejl på min bog, som jeg skrev ind om og fik mulighed for at bruge tilfredshedsgaranti og dermed en hel ny bog.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg bestilte nogle billeder, og kvaliteten var rigtig god – skarpe og flotte farver! Desværre trækker den alt for dyre fragt oplevelsen ned. Prisen for levering var helt urimelig i forhold til, hvad man får, og det ødelægger lidt glæden ved et ellers godt produkt. Ville overveje at bestille igen, hvis fragten blev mere rimelig.

Besvarelse fra Pixum Denmark
For 14 dage siden modtog jeg min ordrebekræftelse og efter en uge viste det sig, at pakken fejlagtigt stadig ligger hos jer, selvom I havde oplyst, at den var afsendt. Jeg taler med Mikkel, som lyder aldeles uengageret, og end ikke beklager fejlen. Men han lover dog, at sende ordren snarest. Efter to uger har jeg STADIG ikke modtaget mit fotoalbum, som er betalt. Ligesom jeg ikke har fået besked om, at den er på vej. Useriøs og dårlig service. Og en gave, som bliver forsinket !

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg synes produktet er fantastisk og jeg elsker det, jeg har købt mange gange. Men jeg har i år også set tilsvarende produkter fra konkurrenter til 30% af min pris efter rabat og så gode er Pixum heller ikke. Og hjemmesiden havde problemer med rabatkode- jeg fik superfin service og fik rabatten ved henvendelse til kundeservice, men det var lidt irriterende.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg havde bestilt en kæmpe fotobog som fødselsdagsgave til min søn - noget han har ønsket sig i lang tid. Den blev bestilt og afsendt fra Pixum MEN jeg havde skrevet en forkert adresse, så pakken blev sendt retur til Pixum. Så ringede jeg til Pixums kundeservice og fik den bedste kundeservice jeg nogensinde har fået af en meget hjælpsom Anne-Sophie som personligt tog sig af mit problem og hjalp mig med at få fat i ordren så min søn nu kan nå at få bogen til sin fødselsdag på søndag. Tak, tak, tak Anne-Sophie fra Pixum.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Har fået en fantastisk bryllupsbog😍
Min første var der desværre flere slørede billeder i blandt, der var gået noget galt i overførslen.
Jeg skrev til kundeservice og de både guidede mig til at rette i min bog som var gemt på min bruger og sagde, at jeg bare kunne lave et nyt eksemplar kvit og frit og nu har jeg en super flot bog som et dejligt minde fra en uforglemmelig dag😍
Tusinde tak Pixum🙏

Besvarelse fra Pixum Denmark
Det er spændende og nemt at arbejde med Pixum, og resultatet er fremragende.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Har fået min 10. fotobog, nemt at bestille (fik dog selv lavet en fejl med rækkefølgen på nogle af billderne denne gang).
Nemt at betale og hurtig levering😊

Besvarelse fra Pixum Denmark
Super god service, er ovenud tilfreds med Pixums produkter og at vi altid modtager produkterne til tiden. Vi skulle lave en foto bog til mine svigerforældre til deres 80 års og 75 års fødselsdag. Den er blevet Så flot og de blev så glade for fotobogen. Kæmpe anbefaling herfra

Jeg er godt nok vred
Har fået lavet 100 billeder og de har ødelagt 90-95 af dem
Ingen svare når man ringer , ingen svare mail
Det simpelthen ikke ok