Jeg har i ca 8 år hvert år lagt en bestilling hos Pixum med omkring 5 kalendere. De seneste ca 5 år har jeg fået tilsendt en fysisk rabatkode og "julekort" da man var en loyal kunde. Virkelig hyggelig... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.
Industriestr. 161, 50999, Köln, Tyskland
Jeg er godt nok vred
Har fået lavet 100 billeder og de har ødelagt 90-95 af dem
Ingen svare når man ringer , ingen svare mail
Det simpelthen ikke ok

Besvarelse fra Pixum Denmark
Altid god kvalitet som forventet og hurtig levering. Godt tool også

Besvarelse fra Pixum Denmark
Nemt at bestille, nemt at betale. Og hurtig levering

Vi har modtaget vores 10ene foto årsbog
Men desværre havde vi fået bestilt et forkert format og lavet nogle fejl i bogen.
Vi kontaktede kundeservice. Vi fik lov til at returnere den og lave en ny uden omkostninger super god service og tak til de dygtige ansatte i support

Besvarelse fra Pixum Denmark
Virkelig fine billeder/kalender og lynhurtig levering :-)

Besvarelse fra Pixum Denmark
Nem udvælgelse og upload af billeder fra mobil, nem at anvende template til fotobog og flot resultat! Virkelig fin fotobog.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Super oplevelse fik bestilt forkert cover , men tilbudt at bestille et nyt uden beregning , hurtig behandling flot cover , fantastisk service , jeg giver 10 **********
M.Kierstein

Besvarelse fra Pixum Denmark
Super flotte produkter til fornuftige priser leveret hurtigere end forventet.
Hvad mener jeg så med dette? Pixum har forventeligt vanvittig travlt i december, hvor stort et alle skal have billeder, kalendere mv., som skal ligge under juletræet. Alligevel formår Pixum, ikke kun at overholde deres aftaler om levering, men også hurtigere end forventet - selv til yderområder, som normalt er ramt af ekstra 24 timers levering grundet om lagring på ekstern central.
Pixum får endnu engang 5 stjerne herfra, da de endnu engang har leveret et flot kvalitetsprodukt til mig.
Endnu engang tak!

Besvarelse fra Pixum Denmark
Leverer mere end de lover.
5. januar lægger jeg en ordre på nogle invitationer. I dag, 3 dage senere, står jeg med dem i hånden. De ser ud lige som jeg havde ønsket, og kvaliteten af trykket er i top. Jeg havde forventet dem leveret i løbet af 8-10 dage.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Absolut fremragende kvalitet som altid. Jeg køber kalendere fra Pixum hvert år, og kan varmt anbefale deres produkter!

Besvarelse fra Pixum Denmark
Bestilte mine billeder som en jule gave og fik den for 2 dage siden smidt på trappen uden for i snevejr våde og ikke brugbar og nej jer handler jeg bestem ikke mere med ….. ps. Det var mange børne billeder der er gået tabt 😠

Besvarelse fra Pixum Denmark
Kalenderen er blevet virkelig flot. På alle måder. Vi købte en af de der træholdere med. Den ser flot ud på, men er desværre lidt bøvlet at få af og på når siderne skal vendes.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Er meget tilfreds med mine billeder og super hurtig levering

Besvarelse fra Pixum Denmark
Min kone ville lave fotobøger på Pixum app'en , over de sidste 5 år af vores liv ( en bog pr år). Hun vælger i menuen bøger fra 500kr , og ryger videre til tilvalg af div forskellige designs guldskrift osv . Her tilvælger for ca 60kr!
Derefter er hun så igang med selve bogen og i menuen står der tilføj billeder! Her tilføjer hun så nogle hundrede billeder , og app'en "stopper" så bogen ved 202 sider !!
Super !! Herefter går den store redigerings og udvælgelses proces så igang for min kone !! Samme proces for alle 5 bøger og det har bogstaveligt talt taget hende UGER at lave og redigere de her bøger !!
Nu opstår det vanvittige så !
For min kone har jo i god tro lavet 5 bøger og forventet en pris på mellem 500-800 kr pr bog da hun ikke er oplyst andet under processen en et extra gebyr for skrift/udseende.
Men da hun fortsætter til afslut ordre og bestilling, kommer der en pris på langt over 8000kr! den mest indholdsrige bog har en pris på over 3000kr
I frustration og vrede ringer hun selvfølgelig til Pixum som så fortæller at det koster mellem 40-60 kr pr 4 extra sider i bogen ud over 26 sider ,hvilket de i øvrigt godt er klar over
ikke står beskrevet eller bliver oplyst i app'en under udførelsen af bøger!!
De vil dog gerne tilbyde en rabatkode på 20%. Ja tak som om det gør en forskel når prisen er blevet 6-7 gange dyrere en hvad vi har buget til og havde forventet af pris ..
Alt i alt , ugers arbejde spilt og elendig kundeservice!!
0 stjerner herfra

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg har brugt Pixum i mange år til julegaver, kalendre, billedprint, postkort etc. Men jeg er efterhånden blevet træt af både for sen levering og mangel teknisk kundeservice/funktionaliter.
I år bestilte jeg to dage før fristen med lovning på at varerne ville komme inden jul. Jeg gjorde det klar, at jeg skulle bruge dem senest d. 22. december. Det resulterede i, at der ikke var julegaver til børnenes bedsteforældre i år.
Endvidere virker programmet man kan downloade til bestilling af kalendere langt fra optimalt. Jeg måtte ringe til kundeservice et utal af gange. Jeg oplevede to gange at de venlige medarbejdere ikke kunne svare på mine spørgsmpål. De lovede at ringe tilbage, hvilket ikke skete.
Jeg oplevede problemer at få overført billeder direkte fra min tlf til PC'en hvilket ellers er en service der tilbydes og endelig er det nærmest umuligt at anvende deres skabelon til en "family planner" kalender, hvilket de ellers annoncerer med. Jeg måtte til sidst bestille denne kalender fra en anden udbyder.