Pixum Denmark Anmeldelser 7.593

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 140 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produktkvaliteten, især papirkvaliteten og billedernes udseende, uanset om det er mat eller blankt papir. Mange fremhæver også den generelt høje kvalitet af fotobøger, kalendere og forstørrelser, der er tro mod de originale billedfiler. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, hvor produkter ankom beskadiget, eller der var problemer med forsinkelser og manglende levering. Enkelte oplevede også udfordringer med bestillingsprocessen, herunder rabatkoder, der ikke virkede, eller vanskeligheder med at finde leveringssteder. Nogle kunder nævnte også, at de modtog produkter i et andet materiale end bestilt, eller med uventede farvetoner og beskæringer.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt. Kunder roser ofte den høje kvalitet af fotobøger, kalendere og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet. Kunder roser konsekvent den høje kvalitet af fotobøger,... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle forbrugere roser hurtig levering, hvor varer... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om bestillingsprocessen. Mange forbrugere roser den nemme bestillingsproces... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med servicen. Mens mange kunder roser den "super gode service",... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig god papirkvalitet, billederne tager sig godt ud, om det er på mat papir eller blankt. Det eneste negative, jeg har oplevet i år og aldrig tidligere, er at der nogle gange er gået kuk i det ved... Se mere

Jeg har i ca 8 år hvert år lagt en bestilling hos Pixum med omkring 5 kalendere. De seneste ca 5 år har jeg fået tilsendt en fysisk rabatkode og "julekort" da man var en loyal kunde. Virkelig hyggelig... Se mere

Bestilte flest en lille bordkalender til min far. Fin kvalitet men det der ikke kan ses er at spiralen “tager “ noget af motiv eller tekst på det/de øverste fotos på hver side. Valgte at bestille en... Se mere

Jeg har brugt Pixum i mange år og lavet en del store fotobøger, over 100 sider. Jeg har altid været meget tilfreds med både kvaliteten, softwaren og kundeservice. Ved mine seneste bestillinger i... Se mere

1. Fotoprinttjeneste

Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.

4,1

God

8 t anmeldelser

Kan anbefales. Men det tager sin tid

Leveringstiden er katastrofal her. Men produktet er veludført og professionelt. Så 4 stjerner herfra. Vil godt købe igen.

25. juni 2025

Hej

Mange tak for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.
Umiddelbart kan jeg ikke se noget informationer i denne anmeldelse om, hvad problemet har været.
Du er altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice på service@pixum.com, og du har også altid mulighed for 100% tilfredshedsgaranti hvis ikke du er tilfreds med dit produkt.

5 stjerner herfra

Der er stort set aldrig problemer når man bestiller fra Pixum. Man får hurtigt de produkter man bestiller ligegyldigt hvad det er.

4. juni 2025

Hej Karin

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for du deler din positive oplevelse med andre.

Altid den flotteste kvalitet

Altid den flotteste kvalitet, og god kundeservice

5. juni 2025

Hej Majbritt

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er utroligt glade for du altid modtager flot kvalitet og god kundeservice fra Pixum.

Emma, kundeservice

Det er nemt at bruge- og resultatet…

Det er nemt at bruge- og resultatet bliver flot

3. juni 2025

Hej Karin

Mange tak for de fem stjerner.
Det er dejligt at høre, du har haft en god oplevelse hos os.

Super tilfreds

Super tilfreds! Kan absolut anbefales!!

14. juni 2025

Hej Jens

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Det er dejligt du anbefaler vores service til andre.

100% tilfredhedsgaranti

Hurtig levering. God kvalitet.
Men det der gør de fortjener en anmeldelse og 5 stjerner er at de selvom det var min egen fejl, tilbød at jeg kunne bestille nye billeder på deres regning. 👌👌

13. juni 2025

Hej Carina

Mange tak for de fem stjerner.
Det er godt at høre, du kunne gøre god brug af vores 100% tilfredshedsgaranti og bestille med rettelser.

Emma, kundeservice

Jeg er glad for kvaliteten

Jeg er glad for kvaliteten, men den prisstigning på over 100% fra jeg bestilte i slut maj til start juni, er helt uacceptabel. Jeg taber nu penge på at bestille billeder til mine kunder - da de har fået en pris. ØV for en oplevelse. Jeg plejer at købe til 14 kr. i dag koster det så 29 kr. for et 15 x 20 foto..

11. juni 2025

Hej Malene

Mange tak for tilbagemeldingen.
Desværre har der været produktgrupper, hvor der i en lang årrække ikke har været nogen justering, og som er blevet opdateret.
Prisjusteringer er desværre ikke noget vi som sådan varsler i forvejen.

Med venlig

Utrolig skuffet over leveringstid

Utrolig skuffet over at en levering af 30 standardfotos kan tage 11 dage, det er ikke den standard jeg hidtil har oplevet, hvor netop hurtig levering har været årsag til at jeg har brugt Pixum igen og igen de sidste minimum 10 år. Tror jeg skal prøve noget andet næste gang 🤥 Øv!

31. maj 2025

Hej Tinna

Mange tak for din tilbagemelding.
Desværre er vores leveringstider opgjort i hverdage, og når man bestiller en lørdag går den først i gang i produktionen mandag morgen.
Vi har den sidste uge haft lukket både Grundlovsdag samt i forbindelse med Pinsen, så derfor vil en levering med 3-5 hverdages leveringstid først blive afleveret senest tirsdag denne uge, som jeg kan se den er blevet.
Det beklager vi naturligvis.

Emma, kundeservice

Flot album og hurtig levering!!!

Flot album og hurtig levering!!!

2. juni 2025

Hej Sanne

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, du har fået et flot album.

Emma, kundeservice

Som altid fantastisk flot produkt

Som altid fantastisk flot produkt. Gode muligheder for at være kreativ. Tusind tak for det inklusiv den gode service og kundekontakt. God oplevelse

5. juni 2025

Hej Vibeke

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Vi er glade for du deler din positive oplevelse med andre.

Emma, kundeservice

Dataoverførslen af billederne virkede…

Dataoverførslen af billederne virkede ikke, dette får jeg dog først at vide EFTER at have brugt lang tid på ordren og indtastet betalingsoplysninger mv. Desuden vil siden ikke acceptere den rabat de ellers reklamerer med.
Jeg finder en anden leverandør.

4. juni 2025

Hej Mette

Mange tak for din tilbagemelding.
Når data sendes afsted, kan der altid ske problemer med overførslen, når der er tale om en stor mængde data.
Vi beklager at du ikke har fået besked om at der var et problem.
Normalt fungerer det sådan, at du skal modtage en ordrebekræftelse via mail, når ordren er gennemført korrekt.

Lang leveringstid…..

Lang leveringstid på en kop.
Hvis man bestiller fra pixum skal man være obs på at det kan tage lang tid før du rent faktisk får din ordre hjem.

30. maj 2025

Hej Line

Mange tak for stjernerne.
Vi har forskellige typer leveringstider, alt efter hvilket produkt der er tale om. Vores hurtigste produkt tager 3-5 hverdage. En kop tager som regel et sted mellem 6-8 hverdage.
Du finder vores generelle leveringstider på vores hjemmeside.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds både med bogen og kundeservice🤩

15. maj 2025

Hej Joan

Mange tak for både de fem stjerner og de rosende ord.
Vi er meget glade for du deler den positive oplevelse.

Emma, kundeservice

God kvalitet på mine bestilte…

God kvalitet på mine bestilte produkter, og hurtig levering.

7. maj 2025

Hej John
Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for du hurtigt har fået dine varer.

Emma, kundeservice

Overholder ikke egne leveringsfrister…

Overholder ikke egne leveringsfrister og vil ikke hjælpe med hurtigere levering end ikke mod betaling. Program overruler placeringer og størrelser. Ville være hurtigere at lave i ethvert anden program. Kundeservice hjælper ikke!

12. maj 2025

Hej Helle
Mange tak for de fem stjerner.
Vi har nogen faste forventede leveringstider, og vi har desværre ikke mulighed for at fremskynde ordrer, da varen skal produceres og gennemgå visse trin i produktionen, før den kan afsendes.
Så vi kan simpelthen ikke sende den før den er færdigproduceret.
Vores leveringstider er estimerede leveringstider, som tager udgangspunkt i hvor lang tid det normalt tager, under normale forhold.
Vi har ikke mulighed for at forudse fx. forsinkelse i produktion eller levering, men det sker heldigvis yderst sjældent.
Jeg kan se den varetype du har bestilt har en forventet leveringstid mellem 21-23/5, og at varen blev leveret i går 21/5, på den først forventede leveringsdato.

Emma, kundeservice

Nemt on-line at lave en fotobog fra…

Nemt on-line at lave en fotobog fra ferierne, da man aldrig får kigget smartphones igennem med så meget content, så vi laver altid en 30 siders lille fotobog på lækkert print og har dem stående til senere for at kunne kigge minderne igennem fra de mange ferier.

18. maj 2025

Hej Kestrup

Tak for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, du synes det er let at lave en fotobog og at du kan glæde dig over at gense dine minder.

Emma, kundeservice

Længere leveringstid end lovet og et…

Længere leveringstid end lovet og et produkt som ikke lever op til forventningerne!

5. maj 2025

Hej Morten

Vi takker for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.
Vi har forventede, men ikke garanterede leveringstider, og forsinkelser kan opstå.
Heldigvis er det yderst sjældent.
Hvis dit produkt ikke lever op til forventningerne, skal du endelig tage fat i vores kundeservice - service@pixum.com.
Du har nemlig altid 100% tilfredshedsgaranti og kan få beløbet retur.

Emma, kundeservice

Pixum har gjort det nemt at lave en fotobog

Nem at arbejde med og god hjælp ved behov

22. april 2025

Hej Litzia

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at høre, du synes det er let at arbejde med og at du får god hjælp.

Fotobog

Jeg syntes at Pixum har ret nemt sæt up. Det er nemt at uploade, lave, flytte, tilføje, slette ting. Der er altid værktøj i nærhedes, som man kan slå op i. Du kan starte op på bogen og fortsætte i flere uger, ind til du er tilfreds med resultatet og når bogen er bestilt, så er den i din postkasse maks 2 dage efter.

21. april 2025

Hej Sveta

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at du oplever det let at arbejde med.
To dages leveringstid lyder meget hurtigt, vi har normalt leveringstider som går fra 3-5 hverdage og op til 11 hverdage, alt efter produkttype.