Rigtig god papirkvalitet, billederne tager sig godt ud, om det er på mat papir eller blankt. Det eneste negative, jeg har oplevet i år og aldrig tidligere, er at der nogle gange er gået kuk i det ved... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.
Industriestr. 161, 50999, Köln, Tyskland
Leveringstiden er katastrofal her. Men produktet er veludført og professionelt. Så 4 stjerner herfra. Vil godt købe igen.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Der er stort set aldrig problemer når man bestiller fra Pixum. Man får hurtigt de produkter man bestiller ligegyldigt hvad det er.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Altid den flotteste kvalitet, og god kundeservice

Besvarelse fra Pixum Denmark
Det er nemt at bruge- og resultatet bliver flot

Besvarelse fra Pixum Denmark
Hurtig levering. God kvalitet.
Men det der gør de fortjener en anmeldelse og 5 stjerner er at de selvom det var min egen fejl, tilbød at jeg kunne bestille nye billeder på deres regning. 👌👌

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg er glad for kvaliteten, men den prisstigning på over 100% fra jeg bestilte i slut maj til start juni, er helt uacceptabel. Jeg taber nu penge på at bestille billeder til mine kunder - da de har fået en pris. ØV for en oplevelse. Jeg plejer at købe til 14 kr. i dag koster det så 29 kr. for et 15 x 20 foto..

Besvarelse fra Pixum Denmark
Utrolig skuffet over at en levering af 30 standardfotos kan tage 11 dage, det er ikke den standard jeg hidtil har oplevet, hvor netop hurtig levering har været årsag til at jeg har brugt Pixum igen og igen de sidste minimum 10 år. Tror jeg skal prøve noget andet næste gang 🤥 Øv!

Besvarelse fra Pixum Denmark
Som altid fantastisk flot produkt. Gode muligheder for at være kreativ. Tusind tak for det inklusiv den gode service og kundekontakt. God oplevelse

Besvarelse fra Pixum Denmark
Dataoverførslen af billederne virkede ikke, dette får jeg dog først at vide EFTER at have brugt lang tid på ordren og indtastet betalingsoplysninger mv. Desuden vil siden ikke acceptere den rabat de ellers reklamerer med.
Jeg finder en anden leverandør.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Meget tilfreds og billiger end andre firmaer.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Lang leveringstid på en kop.
Hvis man bestiller fra pixum skal man være obs på at det kan tage lang tid før du rent faktisk får din ordre hjem.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg er meget tilfreds både med bogen og kundeservice🤩

Besvarelse fra Pixum Denmark
God kvalitet på mine bestilte produkter, og hurtig levering.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Overholder ikke egne leveringsfrister og vil ikke hjælpe med hurtigere levering end ikke mod betaling. Program overruler placeringer og størrelser. Ville være hurtigere at lave i ethvert anden program. Kundeservice hjælper ikke!

Besvarelse fra Pixum Denmark
Nemt on-line at lave en fotobog fra ferierne, da man aldrig får kigget smartphones igennem med så meget content, så vi laver altid en 30 siders lille fotobog på lækkert print og har dem stående til senere for at kunne kigge minderne igennem fra de mange ferier.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Længere leveringstid end lovet og et produkt som ikke lever op til forventningerne!

Besvarelse fra Pixum Denmark
Nem at arbejde med og god hjælp ved behov

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg syntes at Pixum har ret nemt sæt up. Det er nemt at uploade, lave, flytte, tilføje, slette ting. Der er altid værktøj i nærhedes, som man kan slå op i. Du kan starte op på bogen og fortsætte i flere uger, ind til du er tilfreds med resultatet og når bogen er bestilt, så er den i din postkasse maks 2 dage efter.