Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.
Industriestr. 161, 50999, Köln, Tyskland
Hurtig og billig, fint system til at lave kalender

Besvarelse fra Pixum Denmark
Vildledende reklame! På hjemmesiden står der "fra 79 kr" ved kvadratisk 15*15 fotobog: Kom i gang > Hent app.
Jeg henter appen (efter at have slettet andre apps for at få plads), kommer ind, vælger det specifikke produkt, men nu er prisen fra 209 kr. Lad være med at spilde folks tid. Jeg bliver bare skuffet og modvillig til at købe når jeg oplever det.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Hjemmesiden krævede lige lidt tilvænning, men jeg vil helt sikkert bruge den igen og anbefale den til andre.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Hurtig levering og fine produkter. Venlig kundeservice.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Nem at bruge hjemmesiden og super flotte resultater. Har brugt Pixum i rigtig mange år

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg har lavet mange fotobøger. Alle har været super gode og med hurtig levering.
Jeg anbefaler PIXUM.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Rigtig god papirkvalitet, billederne tager sig godt ud, om det er på mat papir eller blankt. Det eneste negative, jeg har oplevet i år og aldrig tidligere, er at der nogle gange er gået kuk i det ved bestilling. Så virkede den rabatkode, jeg havde ikke, så stod der, rabatkoden udløb den og den dato, der var før bestillingen, og det kunne ikke ændres, for der blev ved med at stå en dato, som for længst var overskredet. Det var meget irriterende.

Hurtig levering og god kvalitet. Vi glæder os til at kigge op kalenderen i 2026

Besvarelse fra Pixum Denmark
Problemet med Pixum's print er at alt hvad der i billederne er en anelse mørkt bliver printet som helt sort og helt uden detaljer. Skarpheden er bestemt heller ikke imponerende, men her ved jeg ikke hvor meget man egentligt kan forvente nu om dage.
Jeg lavede en kalender og en fotobog. Fotobogen er nogenlunde brugbar, mens flere af billederne i kalenderen virkelig er ringe printet, hvor ALLE detaljer i blot lidt mørke områder HELT er forsvundet i uklare sorte plamager.
Pixum's printer indstillinger virker muligvis ok sammen med mobil billeder, hvor der automatisk er skruet voldsomt op for HDR effekten - sådanne billeder ligner bare ikke virkeligheden - og er du en anelse seriøs med dine billeder og laver en korrekt eksponering kan Pixum IKKE anbefales.
Alt omkring levering forløb dog fint og selve bøgerne er fysisk (papirtype mm.) også helt ok - derfor trods alt to stjerner.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Hurtig service, flotte produkter. eneste minus er, at jeg har lavet en del fotobøger, og nogle få gange, er der forsvundet et billede

Besvarelse fra Pixum Denmark
Høj kvalitet og leverer til tiden op til jul

Besvarelse fra Pixum Denmark
Har fået lavet et par fotobøger, rigtig fin kvalitet.
Hurtig levering.
Meget vigtig for mig, at det var nemt at gå til.
God anbefaling herfra.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Har haft en rigtig dårlig oplevelse med pixum/cewe.
Min bestilling i deres app forsvandt flere gange efter jeg havde betalt og de blev ved at forsikre mig om at intet var gået igennem eller faktureret. Først ved 4. Forsøg gik det igennem.
Dagen efter ser jeg så at de andre også er og pixum hæver penge flere gange på min konto. Efter mange mails har de nu lovet at give mig mine penge retur. De siger min mail er forkert trods at det er den samme der har stået i app hele tiden... super dårlig service og håndtering.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Jeg er som altid godt tilfreds med Pixum. Og det har jeg været de sidste 18 år. Får altid flotte produkter.

Besvarelse fra Pixum Denmark
Det er en af de værste ordre jeg har oplevet at lave online, nogensinde. Jeg bestilte to julegaver den 5/12/2025. De havde en forventet levering som hed, 15/12 - 16/12. Tirsdag den 16/12 om aften havde jeg ikke engang modtaget info på forsendelse.
Jeg har snakket med en masse medarbejdere i løbet af ugen, det er hele tiden det samme jeg møder, nemlig, “Det er ikke så godt… jeg tjekker lige… jeg kan se den er blevet lidt forsinket, men jeg regner med den bliver sendt imorgen måske” I starten af ugen skulle den helt sikkert nok komme inden fredag. Senere på ugen hed det så at den nok skulle ved udgangen af weekenden eller senest mandag, men jeg kunne sagtens ringe ind inden lørdag og få ændret leveringsadressen til et andet sted i landet(der hvor jeg skal holde jul). Men det kunne den så ikke alligevel, det var desværre ikke muligt.
Dagsdato søndag 21/12 har postnord ikke modtaget pakken. Jeg snakker med en medarbejder, som laver en efterlysning og bestiller en ny omgang som så selvfølgelig først kommer efter jul.
Jeg synes ikke det er super sent at bestille en julegave 05/12. Jeg synes det er piv elendigt og jeg føler mig snydt. Jeg har ikke engang modtaget kompensation, for den pakker jeg ikke har modtaget, her en uge senere end forventet levering.
Og inden vi snakker om at forventet levering selvfølgelig kun er et estimat synes jeg man skal overveje om man overhovet skal skrive det i første omgang, hvis det er alligevel betyder 3 dage til en måneds levering

Besvarelse fra Pixum Denmark
Fotokalenderen er mega flot. Undervejs havde jeg brug for hjælp fra kundeservice og de var så høflige og hjælpsomme. En dejlig oplevelse

Elendig robot kundeservice.
Da jeg til sidst måtte give op og ringe til kundeservice, var tonen dårlig og jeg modtog aldrig den hjælp jeg blev lovet.
Nu har jeg selv forsøgt at genskabe min bestilling, da den ikke kunne kopieres og redigeres. Var blevet lovet at jeh blev krediteret, men det betød selvfølgelig ikke fragt, så nu er jeg endt med at betale knap 400kr for en bestilling til en værdi på lidt over 200kr.
Jeg har nu fået det korrekte beløb krediteret, men synes det er ærgerligt at man skal bøvle sådan, før det lykkes.

Besvarelse fra Pixum Denmark
jeg har lavet den fineste foto kalender på pixum som jeg vil ligge i kurven, men den står bare at tænker det har den gjort i 2 dage nu. så nu bliver jeg nød til en onsdag aften kl. 21:00 at lave en ny et andet sted da det er sidste dag man kan købe kalender inden jul hvis man vil sikrer sig den når at komme

Besvarelse fra Pixum Denmark
Efter at have uploadet fotos, kunne jeg ikke gå videre til betaling. Mit password blev afvist, det var automatisk gemt, forsøg på at oprettet nyt, var ikke muligt, da jeg ikke fik den lovede mail, der skulle nulstille. Det var ikke muligt at komme igennem til kundeservice pr tlf. Jeg brugte mere tid på at forsøge at gennemføre bestillingen, end det tog mig at finde en anden udbyder uploade og bestille mine fotos andet sted. Der skal siges, at jeg tidligere har brugt Pixum uden problemer.