Pixum Denmark Anmeldelser 7.593

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 140 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produktkvaliteten, især papirkvaliteten og billedernes udseende, uanset om det er mat eller blankt papir. Mange fremhæver også den generelt høje kvalitet af fotobøger, kalendere og forstørrelser, der er tro mod de originale billedfiler. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, hvor produkter ankom beskadiget, eller der var problemer med forsinkelser og manglende levering. Enkelte oplevede også udfordringer med bestillingsprocessen, herunder rabatkoder, der ikke virkede, eller vanskeligheder med at finde leveringssteder. Nogle kunder nævnte også, at de modtog produkter i et andet materiale end bestilt, eller med uventede farvetoner og beskæringer.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt. Kunder roser ofte den høje kvalitet af fotobøger, kalendere og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet. Kunder roser konsekvent den høje kvalitet af fotobøger,... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle forbrugere roser hurtig levering, hvor varer... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om bestillingsprocessen. Mange forbrugere roser den nemme bestillingsproces... Se mere

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med servicen. Mens mange kunder roser den "super gode service",... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig god papirkvalitet, billederne tager sig godt ud, om det er på mat papir eller blankt. Det eneste negative, jeg har oplevet i år og aldrig tidligere, er at der nogle gange er gået kuk i det ved... Se mere

Jeg har i ca 8 år hvert år lagt en bestilling hos Pixum med omkring 5 kalendere. De seneste ca 5 år har jeg fået tilsendt en fysisk rabatkode og "julekort" da man var en loyal kunde. Virkelig hyggelig... Se mere

Bestilte flest en lille bordkalender til min far. Fin kvalitet men det der ikke kan ses er at spiralen “tager “ noget af motiv eller tekst på det/de øverste fotos på hver side. Valgte at bestille en... Se mere

Jeg har brugt Pixum i mange år og lavet en del store fotobøger, over 100 sider. Jeg har altid været meget tilfreds med både kvaliteten, softwaren og kundeservice. Ved mine seneste bestillinger i... Se mere

1. Fotoprinttjeneste

Pixum er en af de førende online fotoservices i Europa. Udover den bedste kundeservice og en intuitiv og inspirerende købsoplevelse, begejstrer Pixum sine kunder med produkter i allerbedste kvalitet, som fx Pixum fotobøger, Pixum vægbilleder og Pixum fotokalendere, og sikrer, at vores kunder kan bevare og dele deres dejligste minder for fremtiden. Pixums kunder kan hvornår og hvor som helst kreere og bestille deres højkvalitative fotoprodukter - mobilt med Pixum appen, på Pixums hjemmeside i onlinedesigneren eller med den gratis Pixum fotounivers software. En lang række tests bekræfter: Vi udbyder både de bedste produkter og softwareløsninger såvel som branchens bedste kundeserviceservice. Pixum blev stiftet i år 2000 og sidder i moderne og innovative lokaler med ca. 160 medarbejdere i Køln, Tyskland.

4,1

God

8 t anmeldelser

Det er et smukt produkt og let at lave

Det er et smukt produkt. Det er let at lave. Og service har været fin, med rabat på stor ordre med 4 fotobøger til børnebørn.

12. februar 2026

Hej Mette

Mange tak for de fem stjerner.
Det er godt at høre, du har modtaget et smukt produkt, og at du oplever det er let at lave.

Emma, kundeservice

Jeg havde bestilt en fotoplakat, der desværre ankom beskadiget. Der gik ikke en halv time fra jeg kontaktede Pixum til jeg havde fået svar om, at de vil sende en ny uden beregning.

Jeg har tidligere bestilt andre ting gennem Pixum, og kvaliteten har altid været god.

5. marts 2026

Hej Tina

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, du hurtigt fik bekræftet at vi naturligvis laver en ny, hvis din ordre har fået en transportskade.

Meget uimponerende produkt

Hvilket latterligt produkt. Jeg installerede, hvad der viste sig at være cirka 100 filer på min computer. Da jeg så prøvede at åbne programmet virkede det ikke.

Meget uimponerende.

4. marts 2026

Hej Mette

Mange tak for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.
Vi har rigtigt mange brugere som er meget glade for vores program, så det lyder som om der er gået et eller andet galt under installationen.
Når du installerer vores fotoprogram, foreslår installationsguiden selv som udgangspunkt at de forskellige mapper lægges under mappen "programmer" på din computer.
Vælger man her noget andet - fx ens skrivebord, vil alle de mange mapper som et program består af, desværre lægge sig på skrivebordet.
Derfor, forsøg gerne at afinstallere programmet - så forsvinder alle mapperne der hvor du bad om de blev pakket ud - og så installer igen, denne gang bruger du blot de anbefalede steder som guiden foreslår.
Der vil altid blive lavet et genvejsikon på skrivebordet til programmet, så det er let at åbne.
Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice med sådanne henvendelser, vi har åbent på telefonen 9-20 alle hverdage og 14-20 om søndagen.

Emma, kundeservice

Jeg har lige haft voldsomme…

Jeg har lige haft voldsomme udfordringer med bestilling af pixumbog . Jeg blev i dag 1.3 mødt af den sødeste hjælpsomme medarbejder. Her til aften . Det lykkedes at få bogen bestilt. Det betyder meget at der er så hjælpsomme mennesker i røret og så venlige .

1. marts 2026

Hej Anne

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, du har fået god hjælp, selvom det skulle være ligetil at bestille.
Nogen gange kan fx firewall drille overførsler, hvilket vi naturligvis beklager - derfor vægter vi at have en kundeservice hvor vi prøver at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Super god service.
Havde bestilt et billede på lærred. Da det endelig kom var der en hvid kant i den ene side af billedet.
Det klagede jeg over og fik besked tilbage, at jeg kunne gøre brug af 100% tilfredshedsgarantien hvilket jeg har gjort.
Så nyt billede på vej uden beregning.
Eneste minus er den lange leveringstid der har været på begge billeder.
1. billede rykkede jeg for to gange.
2. billede skulle ha' været fremme senest d. 16. februar. I dag er det d. 20. og jeg har endnu ikke set noget billede. Kan se det stadig befinder sig i København - jeg er i nordjylland.

20. februar 2026

Hej Gitte

Mange tak for din tilbagemelding.
Vi er glade for du oplever god service.
Hvis du har spørgsmål til din forsendelse, må du meget gerne tage fat i vores kundeservice på 44220044, hvor vi vil kunne se lidt nærmere på hvor din pakke er, og kunne tjekke op hos fragtfirmaet som skal sende det til dig.

Flotte og Professionelle Produkter

Altid fine produkter-god service og hurtig og effektiv behandling både af produkterne og levering.
Kan kun anbefale på det varmeste.

15. januar 2026

Hej Anni

Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at høre, du altid oplever at modtage flotte og professionelt udførte produkter fra os.

Super

Har lige bestilt billeder super god kvalitet og en super pris er meget tilfreds

5. februar 2026

Hej Michael

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at høre, du er godt tilfreds.

Hurtig ekspedition

Det er ikke det letteste system, men det er til at gå til, og der er hurtig ekspedition

15. januar 2026

Hej Helle

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre du oplever hurtigt at få dine varer.
Husk du altid kan ringe til os for at få hjælp, hvis du har spørgsmål til fx program og muligheder.

Splidte min tid...

Pæne fotobøger dog meget dyre. Jeg er en tilbagevendende kunde og har brugt mange penge på at få lavet fotobøger. Derfor efter at have designet 3 nye fotobøger på mellem 2000-3000kr, spurgte jeg efter en rabat på min bestilling. En mulighed der var på deres hjemmeside. Jeg ved også de tit kører med rabat via influencere og deres tilbudsmails. Det tilbud jeg fik tilbage var mindre rabat end det de plejer at give almindeligvis og spildte derfor vores tid. Jeg synes det var flabet, ikke bare at skrive at de kun giver den rabat de giver til alle ved at give mig en mindre rabat.
På deres hjemmeside når man køber flere forskellige produkter, kommer der ekstra fragt oveni. Det skal man være opmærksom på

3. februar 2026

Hej Emily

Mange tak for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.

Når man handler hos os, kan man gøre brug af de rabatter som sendes ud på nyhedsbreve eller via influencere eller andet samarbejde.
Her er rabatten vi tilbyder normalt et sted mellem 10-20%.
Hvis du henvender dig med et større køb, som i vores regi typisk vil være over 10.000kr, så har vi nogen faste regler og vil kunne give 25%

Vi tager ikke ekstra penge for porto, hvis din ordre er købt som en, samlet varekurv.
Men alt efter hvilken type fragt du vælger, er der forskellige priser, fx koster hjemmelevering 20kr mere end levering til arbejdsplads.

Designsoftwaren er ikke intuitiv

Designsoftwaren er ikke intuitiv. Den er elendig.
Det vil næsten være lettere at tage en uddannelse som bogbinder.

26. januar 2026

Hej Bjarne

Mange tak for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.
Du er altid mere end velkommen til at ringe til os, hvis du sidder med spørgsmål til vores fotoprogram.
Vi sidder klar til netop at vejlede fra 9-20 alle hverdage og 14-20 om søndagen.
Vi har rigtigt mange kunder som er glade for at arbejde med vores fotoprogram, men alt efter hvad dine behov er, kan der være flere måder at gå i gang med et projekt.

Forkert farvetone

Havde bestilt et stort sort/hvid billede i 40 x 60 cm. Det var nemt at bestille. Dog lidt besværligt at finde ud af, hvilke pakkeshop det var blevet leveret til. Behandlings og leveringstid var helt ok.

Desværre er billedet i en helt anden farvetone end det billede jeg havde uploadet. Det printede billede er en del mørkere. Det var ikke det billede jeg havde drømt om at have hængende derhjemme. Jeg skal have printet et nyt ved en anden udbyder, når økonomien bliver til det.

26. januar 2026

Hej Sascha

Mange tak for stjernerne.
Vi er naturligvis kede af dit produkt ikke lever op til forventningerne - hvis et billede er mørkere, kan det både skyldes at der er stor forskel på hvordan et billede opleves på en oplyst skærm, ifht. hvordan det ser ud på et stykke papir, hvor det hvide i billedet som skal oplyse det, ikke på samme måde kan stråle og lyse det op.
Derfor har vi en automatisk billedoptimering slået til som udgangspunkt for at kompensere for dette.
Det kan også handle om hvilket farverum billedet er konverteret til, da det skulle laves til sort/hvid - vi producerer alle billeder i sRGB, så hvis billedet fx er konverteret til gråtoner, kan der ske en forkert farvestyring.
Jeg synes du skal tage fat i vores kundeservice på service@pixum.com, og så kan vi se på hvordan vi kan afhjælpe.

Super flot produkt 👌🥰

Super flot produkt - hele familien elsker årets foto. Og en sjov opgave at designe og komponere ens egne flotte billeder med tekst og detaljer.
Dette års nytårs fortsæt er, at huske at lave bogen hver måned ,så man ikke sidder med årets sidste 5 mdr og ikke helt kan overskue det.

8. januar 2026

Hej Helle

Mange tak for de fem stjerner.
Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med andre.
Det er altid en god idé at tage det lidt af gangen - især hvis man har mange fotos.

Emma, kundeservice

God kvalitet og hurtig levering

Hjemmesiden er nem at navigere på. Min ordre blev produceret meget hurtigt. Meget tilfreds med resultatet.

21. januar 2026

Hej Kathrine

Vi takker mange gange for de fem stjerner, og er glade for at høre det var nemt at arbejde på hjemmesiden.

Færdig med Pixum

Jeg er færdig med at bestille via Pixum. Jeg har købt mange fotobøger over årene, men har nu fået leveret 3 bøger i et helt andet materiale end bestilt. Kundeservice prøver at gøre det til min fejl, men jeg har bestilt samme format i mange år og ved derfor hvad jeg har bestilt - og det er ikke det der er leveret. 1500 kr. ud af vinduet. Virkelig ærgerligt at man ikke er professionel nok til at anerkende fejlleveringer og rette op på det.

20. januar 2026

Hej Pernille

Mange tak for din tilbagemelding, som vi naturligvis er kede af.
Jeg kan se i dine tidligere bestillinger har valgt premiumpapir mat, mens der i den seneste bestilling er valgt fotopapir mat.

Denne type papir er meget kraftigere og helt karton agtigt, og man har med dette en indbindingstype, hvor siderne ligger fladt ned som et stort ark med en fold i midten - næsten som en pegebog.
Det du tidligere har valgt, har en klassisk bogindbinding med tyndere sider som er blødere i det.

Når man laver ens bog i appen, er det som udgangspunkt altid premiumpapir mat man får - men man har mulighed for at vælge fotopapir til når man går til kassen.
Man kan også se hvad man bestiller når man står i varekurven, her fremgår det valg man laver.

Det er desværre ikke muligt at en bestilling ændrer type fra du bestiller til den kommer i produktion, og jeg kan desværre også se i din ordrebekræftelse at det fotopapiret som bestillingen er gennemført med.
Du har altid mulighed for at returnere din ordre, hvis ikke du vil beholde den.

Yderst tilfreds kunde.

Jeg er altid yderst tilfreds med produkterne og har været kunde hos jer igennem mange år.

En lille sidebemærkning fra mig kan måske være: nye kunder hos jer tilbydes ofte gode procenter i rabat.
Når jeg laver en fotobog som jeg er i gang med nu og til mange penge og som en rigtig god kunde, kunne jeg godt ønske mig et fint tilbud fra jer.
(Men hvem kunne ikke det?)

Iøvrigt TAK herfra.
Mvh

28. december 2025

Hej Sonja

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er meget glade for at høre, du altid er godt tilfreds med produkterne.

Emma, kundeservice

Meget hurtig levering af fotobog på kun…

Meget hurtig levering af fotobog på kun 4 arbejdsdage. Gode tips og vejledninger undervejs fra kundeservice. Meget tilfreds med resultatet :-)

9. januar 2026

Hej Michael

Mange tak for de fem stjerner.
Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse og at du er godt tilfreds.

Superflot fotobog

Superflot fotobog! Eneste minus er prisen. Jeg gav over 1800 kr. for bogen - men der var også mange sider. Det gav 16 kr/side inkl. porto. Jeg har set konkurrerende udbydere, som tager 5 kr/side, men de kan nok ikke levere samme kvalitet 🤷‍♀️

14. januar 2026

Hej Annette

Mange tak for stjernerne.
Det bør være muligt at tilpasse ens projekt og fx. lægge flere billeder ind på siderne, for at få "mere for pengene".
Vores kvalitet er altid samme høje kvalitet, og vi går meget op i at være en af Europas førende firmaer, med en uovertruffen kvalitet.

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtig og ordentlig levering. Og god kvalitet

8. januar 2026

Hej Charlotte

Vi takker mange gange for både de fem stjerner og de rosende ord.
Det er dejligt du deler din positive oplevelse med andre.

God service hurtig levering

God service hurtig levering

7. januar 2026

Hej Berit

Mange tak for de fem stjerner.
Dem sætter vi stor pris på at modtage.

Super god service.
Post nord lavede rod i leveringen og da jeg skrev til Pixum fik jeg sendt min kalender igen uden problemer.
Kalenderen er ligesom sidste år i god kvalitet.
Kommer til at købe fra Pixum igen.

6. januar 2026

Hej Isabel

Vi takker for de fem stjerner og rosen til vores hjælp, da noget gik galt med leveringen.
Det er godt at høre du modtog en fin kalender igen.