Ik woon in het buitenland en ben alleen tijdens de zomer in Nederland. Ik volg PienPino al een tijdje op Instagram en wilde deze zomer heel graag een keer langskomen. Gisteren ben ik eindelijk naa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mijn ervaring met Pienpino is top! De eerste bestelling kreeg ik 10% korting en het was 2 dagen later binnen. De top zit perfect en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Ik ben heel erg tevreden en... Se mere
Broek besteld die kwijt was geraakt tijdens de bezorging door gls. Snel en fijn afgehandeld door Vera van PienPino die een nieuwe broek heeft verzonden. Fijn en snel contact en ook persoonlijk. Helem... Se mere
Wees gewaarschuwd. Lijkt een leuke hippe webshop met creatieve outfits, er staat ook ‘handmade’ en alles moet lijken alsof het helemaal zelf bedacht is. Ze verkopen echter veel kleding die ook verkoch... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Womens Jewelry
Kontaktoplysninger
eertmansweg 4, 7595pa, Weerselo, Holland
- pienpinojewellery@gmail.com
- www.pienpino.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele snelle levering
Ik las meerdere reviews over dat de levering lang op zich liet wachten. Ik plaatste echter mijn bestelling op dinsdagmiddag en ontving deze de dag erna aan het begin van de middag. Super snel!
Hele slechte prijskwaliteit verhouding.
Hele slechte prijskwaliteit verhouding.
Hangen allemaal draadjes uit mijn blouse en dat voor 70eu

Besvarelse fra PienPino
slecht communicatie, kleding denk ik wel leuk, nog niet bezig
Ik vind dit erg teleurstellend. Hoewel de kleding van uitstekende kwaliteit is en er leuk uitziet, laat de communicatie van deze website naar mijn mening te wensen over. Voor context: ik vlieg vandaag (3 maart) terug naar huis en woon niet in Nederland. Ik had de broek op 23 februari besteld als cadeau voor de 18de verjaardag van mijn zusje en kom pas in de zomer weer terug. Omdat ik zeker wilde weten of het op tijd zou aankomen, heb ik meerdere e-mails gestuurd, maar kreeg geen enkele reactie. Pas vanochtend kreeg ik eindelijk antwoord: *"De broek wordt deze week afgeleverd."* Nou, bedankt… dat had ik graag veel eerder willen weten. **Twee sterren.**
Mega blij met de jeans
Mega blij met de jeans! De pasvorm is perfect.
super tevreden
super tevreden! Snelle levering, top kwaliteit! Kleding is super mooi van goede kwaliteit en super vriendelijke mensen achter het bedrijf!
love the clothing so much
love the clothing so much, super kind mail response if you have a question.
Nog niks ontvangen
De producten meer dan 2 weken geleden besteld, maar al wel 2 e-mails ontvangen of ik een review achter wil laten. Ik heb contact gezocht en er schijnt vertraging te zijn in het atelier, dat is niet anders maar toen ik vroeg of het adres dan gewijzigd kon worden geen reactie meer ontvangen.

Een zware tegenvaller
De kwaliteit van het product was een enorme tegenvaller, ik begrijp nu waarom het product zo erg afgeprijsd was. toen we hem terug wilde sturen kwam daar nog €4,50 retour bij kijken, wat bij de meeste kledingzaken word gedekt. in totaal dus 9 euro verzend kosten, erg jammer...

Supersnelle service
Supersnelle service
Fantastische producten
Erg origineel en kwalitatief heel goed
Erg goeie koop ervaring
De mensen bij Pien Pino zijn erg lief en staan klaar om te helpen met wat nodig is, mijn jurkje is ook erg snel binnengekomen en in perfecte staat. Erg goeie ervaring gehad en ze hebben super leuke spulletjes!!!
Er was een stukje vd schoudernaad los
Er was een stukje vd schoudernaad los, dus een gaatje
It was perect
It was perect! Fast shipping and beautyful clothes😊😊
Na 3 weken nog niet verzonden
Jurkje besteld met black friday, ook een bevestigingsmail gehad. Na 1,5 week nogsteeds geen track & trace informatie ontvangen dus gelijk gemail. Ze gaven excuses en zeiden dat het pakketje eind die week op de post zou gaan. Twee weken later nogsteeds geen track & trace informatie. Jurkje is besteld op 29 november zodat ik hem met de kerst aankon. Super jammer dat dit de service is die ze bieden.
Een tas besteld bij de eerste keer…
Een tas besteld bij de eerste keer kreeg ik een ketting binnen moest die retour sturen na een week moest ik er zelf achter aam mailen kreeg ik na een paar dagen pas de tas was het weer de verkeerde kleur weer retour sturen en kan je er weer zelf achteraan mailen

Prachtige sjaal binnen gekregen
Prachtige sjaal binnen gekregen, en voor een wat “langere” levertijd een extra kadotje gekregen. Super fijne service! Bedankt!
Ik ben zo blij
Ik ben zo blij. Ik woon in Frankrijk en binnen een paar dagen ontving ik mijn item. De jas is prachtig en de kwaliteit is ongelooflijk. De klantenservice is lief en attent. Ik raad je sterk aan om ervoor te gaan! 🫶
The cardigan are nice but the quality…
The cardigan are nice but the quality is not so good for the price .i also told my daughter that i will no support in future to by this kind of murch
Mooie ketting gekocht
Mooie ketting gekocht. Snelle service!
Ga zeker vaker bestellen ☺️
Pakketje snel ontvangen en ik ben goed…
Pakketje snel ontvangen en ik ben goed geholpen bij welke maat ik nodig had!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.