PienPino  Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik woon in het buitenland en ben alleen tijdens de zomer in Nederland. Ik volg PienPino al een tijdje op Instagram en wilde deze zomer heel graag een keer langskomen. Gisteren ben ik eindelijk naa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Pienpino is top! De eerste bestelling kreeg ik 10% korting en het was 2 dagen later binnen. De top zit perfect en ziet er precies zo uit als op de foto’s. Ik ben heel erg tevreden en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Broek besteld die kwijt was geraakt tijdens de bezorging door gls. Snel en fijn afgehandeld door Vera van PienPino die een nieuwe broek heeft verzonden. Fijn en snel contact en ook persoonlijk. Helem... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wees gewaarschuwd. Lijkt een leuke hippe webshop met creatieve outfits, er staat ook ‘handmade’ en alles moet lijken alsof het helemaal zelf bedacht is. Ze verkopen echter veel kleding die ook verkoch... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

61 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

top geholpen door de klantenservice

Ik had een jurkje besteld uit de sample sale, maar toen deze was gearriveerd viel die niet precies zoals ik het had verwacht, en ik wist me ook geen raad hoe ik het moest stylen. Ik had toen contact opgenomen met de klantenservice, en kreeg al snel een reactie met daarin advies hoe ik het jurkje het beste kon dragen. Nadat ik dit had geprobeerd was ik toch niet zo blij met het item, en had ze daarna een mailtje teruggestuurd met de vraag of het mogelijk was deze toch te retourneren, ondanks sample sale items niet geretourneerd konden worden. Opnieuw kreeg ik super snel een reactie, en ik mocht het jurkje terug sturen! Ze hadden zelfs al meteen een retourlabel voor me aangemaakt. Nu net mijn geld teruggestort gekregen, dus alles is echt super vlot gegaan. Echt super geregeld dus en hele lieve mensen! Ik raad de website echt aan, want ze hebben hele mooie en unieke items :)

9. september 2025

Zeggen Italië, maar label zegt China – wees gewaarschuwd

Ik heb bij PienPino de Bellie Suit gekocht voor €132,70, onder de indruk dat het “gemaakt in Italië” was, zoals zij zelf aangeven. Toen het pakket aankwam, stond er echter gewoon “Made in P.R.C.” op het label — wat betekent dat het in China is gemaakt. Na even zoeken zag ik exact hetzelfde pak op AliExpress voor ongeveer €40. Toen ik hierover contact opnam, kreeg ik weinig tot geen inhoudelijk antwoord. Eerst werd er gezegd dat ze “niet in discussie” willen gaan, daarna werd er een retourlabel gestuurd zonder overleg. Mijn verzoek om een gedeeltelijke terugbetaling werd volledig genegeerd. Pas toen ik aangaf dat ik een klacht zou indienen bij de ACM, kreeg ik een standaardantwoord. Wat me het meeste stoort? De onprofessionele houding, het gebrek aan transparantie en de manier waarop ze zich naar buiten toe voordoen alsof het probleem bij de klant ligt. In hun reactie op mijn Google-review doen ze alsof ik het ordernummer niet wilde geven, terwijl ik die wél gewoon gestuurd heb. Dat is misleidend. Ik wil met deze review andere mensen waarschuwen: dit is geen eerlijk merk dat transparant of klantvriendelijk werkt. Wat je koopt, is vaak gewoon AliExpress-kwaliteit voor een veelvoud van de prijs. Ik snap dat je ergens als bedrijf moet beginnen; maar wees er eerlijk over! Beter voor je reputatie :)

26. juni 2025
PienPino -logo

Besvarelse fra PienPino

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling en de ervaring met ons. We willen hier graag nogmaals op reageren, omdat we dit serieus nemen.

We hebben hierover contact gehad via e-mail en direct aangeboden dat je het pak kosteloos kon retourneren, inclusief volledige terugbetaling van het aankoopbedrag én de verzendkosten. Dit bod deden we omdat je aangaf niet tevreden te zijn over de prijs-kwaliteitverhouding. Voor ons was dit een directe en klantgerichte oplossing.

In de eerste berichten ontbrak je ordernummer, waardoor het lastig was om je klacht goed te behandelen. Zonder deze gegevens kunnen wij je helaas niet verder helpen. Zodra we die wel ontvingen, hebben we snel gehandeld. We hopen op begrip voor die situatie.

We willen ook nogmaals benadrukken dat wij niet werken met leveranciers uit China. We kopen in bij vaste partners waarmee we nauw samenwerken.

Het klopt dat er soortgelijke producten op platforms zoals AliExpress te vinden zijn. Helaas is dat iets waar kleinere merken vaker mee te maken krijgen. Wij maken bewust andere keuzes in inkoop, afwerking en presentatie en dat zie je terug in de prijs.

Wat betreft de communicatie: het spijt ons oprecht als deze voor jou onpersoonlijk overkwam. Dat was zeker niet onze bedoeling. We hebben het retourlabel direct gestuurd om snel een praktische oplossing te bieden.

We vinden het oprecht vervelend dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We streven altijd naar transparantie, eerlijkheid en een open communicatie met onze klanten.

Liefs,
Team PienPino

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jammer genoeg wacht ik al 3 weken op…

Jammer genoeg wacht ik al 3 weken op een set die ik besteld heb. Wanneer ik vraag om antwoord word het alleen gelezen en niet op gereageerd. Je betaald de hoofdprijs voor bagger service. Zou dit dus lekker skippen.

15. juli 2025

Glad I found this brand!

I originally found the store through social media and decided to place an order and I couldn’t be happier! I loved every product I received, and the sizing was absolutely perfect for my body. Without a doubt, I highly recommend it. I'm already placing my second order!

25. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

snelle levering

Het pakket werd vrij snel geleverd, binnen een week, wat heel fijn was, maar ik had geen enkel bericht ontvangen waarin stond pakket is verstuurd of onderweg- dat was wel fijn geweest maar verder was alles helemaal top, het pak is mega leuk en precies zoals op de foto’s!

25. juni 2025

Niet goed!

Ik kocht een pak en er stond 3 op voorraad bij dus dacht dat ik hem snel moest kopen. Vervolgens keek ik een dag later en stonden er ineens 7 op voorraad… na een week geen update te krijgen heb ik ze een whatsapp bericht gestuurd. Hierin zeiden ze dat het ineens een pre order was. Waarom staat er dan een voorraad bij? Dat klopt dan al niet plus zijden ze dat hun vracht volgende dag binnen kwam en dan zo snel mogelijk zouden verzenden. Het is binnen gekomen en kwaliteit was voor mijn gevoel erg goedkoop en stond ook nergens een label in. Ik wou hem terug sturen en ik krijg niet alles terug. Want de verzendkosten staan apart voor het item terwijl dat heb ik nog nooit bij een winkel gehad. Dus nu heb ik 13€ weggegooid en was het niet waard. Erg balen.

9. juli 2025
PienPino -logo

Besvarelse fra PienPino

Hi Shenna, Dankjewel voor je bericht en het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat het pak niet naar wens was.
Even ter toelichting: onze pakken zijn op dit moment allemaal pre-order producten, wat ook in de beschrijving vermeld staat. Omdat iedereen het pak kan pre-orderen, blijft er altijd een voorraad zichtbaar op de website, dat is dus géén directe voorraad, maar geeft aan dat het nog besteld kan worden.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, en waarderen je feedback hierover. We doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk te vermelden.

Wat betreft de kwaliteit: onze pakken worden gemaakt in Italiaanse ateliers, waar we bewust kiezen voor hoogwaardige afwerking en pasvorm. Natuurlijk blijft het uiteindelijk een kwestie van persoonlijke smaak, en dat respecteren we helemaal.

De verzendkosten worden bij ons apart gerekend en worden bij retour niet vergoed, zoals aangegeven in onze voorwaarden. Dit is in lijn met het retourbeleid dat je bij veel webshops ziet.

We vinden het jammer dat je deze ervaring hebt gehad, maar waarderen je feedback en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Liefs,

Team
PienPino

Na 14 dagen is pakket nog niet eens gesorteerd

Ik heb 14 dagen geleden kleding besteld. Ik hoopte dat het er binnen 9 dagen zou zijn zodat ik het aankon op een feestje. Ik heb in de eerste week gemaild wanneer ze ermee aan de slag gingen, omdat er nog stond dat het gesorteerd moest worden. Ik kreeg snel reactie dat het die week op de post ging. Later die week heb ik weer gemaild aangezien mijn pakket nog niet gesorteerd was, maar ik zag op TikTok wel dat ze een actie hadden met ordered today = shipped tomorrow terwijl mijn pakketje van een week geleden nog stond op gesorteerd worden. Inmiddels 14 dagen verder en mijn pakket moet nog steeds gesorteerd worden. Ze reageren snel op mijn mailtjes maar er volgt helaas geen actie. Jammer dat ik de kleding ook dit weekend niet aankan naar een festival.

26. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling na 6 weken nog niet geleverd.

6 weken geleden heeft mijn dochter 2 jurken besteld. Na 2 weken heeft ze maar eens gemaild waar ze bleven. Een kon niet meer geleverd worden. We zijn inmiddels 6 weken en 4 mailtjes verder, maar nog steeds is de andere jurk niet geleverd. Mijn dochter wordt aan het lijntje gehouden met beloftes dat deze jurk zo snel mogelijk geleverd zal worden. Nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt

5. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg goede service, aardige en behulpzaam

Na miscommunicatie over een order hebben ze het uitstekend opgepakt. PienPino heeft suggesties gedaan voor een ander jurkje met extra korting voor het ongemak. De nieuwe order was razendsnel verzonden en als extra , nogmaals voor het ongemak, heeft ze er een armbandje bij gedaan. Wat ook zo ontzettend fijn is dat jullie zo razend snel reageren , echt top. Ik kan PienPino zeker aanraden. Aardig, professioneel en ontzettend leuke items

3. juli 2025

Ali Express

Bestelling kwam redelijk snel alleen is het echt van Ali express… heel erg jammer.
Kwaliteit is niet goed en er zit niet eens een Pien Pino label in.

3. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meer dan een week geleden een…

Meer dan een week geleden een bestelling gedaan en tot op heden geen bevestigingsmail of enig teken van verzending. Ik heb de klantenservice gecontacteerd, maar heb daar ook nog geen gehoor gekregen. Verder kwam ik erachter dat ze veel verkopen wat op Ali express ook te koop staat. Is stukken goedkoper en dezelfde kwaliteit dus

1. juli 2025

Geen aanrader..

Ik heb hier ooit een ketting besteld van ongeveer 60/70 euro. De hangertjes waar de bedels aan vastzaten verkleurden binnen 2 dagen..Vervolgens op onderzoek uitgegaan.. Blijkt het dat de bedels op Ali express staan voor 1 a 2 euro per stuk, in totaal kostte de ketting onder de 10 euro. Ik heb er dus in vergelijking veel voor betaald. Als de ketting van goede kwaliteit was had ik hier minder problemen meegehad.

30. juni 2025

Love it

Love the unique jewellery, everything looks amazing and would definetely recommend!

10. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De kleding is op zich leuk en het setje…

De kleding is op zich leuk en het setje ziet er mooi uit, maar helaas zat het setje van €70 bij ontvangst onder de make-up en zaten er vlekken op het blousje. Dat had ik niet verwacht voor deze prijs. Vorige week heb ik hierover gemaild, maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Jammer, want de kleding zelf is leuk, maar de communicatie en afhandeling laten te wensen over. Je betaalt behoorlijk wat, dus dan verwacht je ook meer zorg en service.

30. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen jurk en geen reactie op mail

Bestelling gedaan van een jurkje rond de €80. Dit is veel geld maar ik dacht dat het het wel waard was. Ik was wegens privé omstandigheden heden niet thuis en toen ik 1,5 na de bezorging thuis kwam was het pakketje al opengemaakt en ontbrak het jurkje in de zak… Mail gestuurd hier 1x reactie op ontvangen voor foto’s van de zak en verder nooit meer reactie gekregen. Voor deze prijzen verwacht ik betere service…..

3. juni 2025

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.