Jeg havde udset mig nogle varer til mit studie, men efter at have skrevet til photogadget, hjalp de mig til at finde en billigere løsning. Dejligt at spare penge, når det sker.
Mantona Kameratasche Triangel. Reklamerede over meget korte remme. Men photogadget.dk kan åbenbart ikke se problemet. Livvidden på tasken er ca. 100 cm. Normal livvidde for mænd 94 cm (ude... Se mere
Jeg havde valgt en række varer, inklusive en softboks. Photogadget kontaktede mig omkring softboksen, da den var med en adaptor der ikke sælges mange af og spurgte ind til hvilken lampe jeg har. De re... Se mere
Sendte en besked fredag aften og fik svar samme aften. Super service. Bestilte et studiesæt. God kvalitet og handler meget gerne hos dem igen
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Photogadget er en internet butik der sælger kvalitetsudstyr til foto entusiaster. Walimex forhandler. Der ydes altid 2 års reklamationsret og 14 dages returret . Vi sætter en ære i at kunderne skal have en god oplevelse. Photogadget.dk kan altid kontaktes på telefonen og målet er altid at svare på kunders henvendelser på email samme dag. Ved defekte varer tilsendes kunden et nyt produkt allerede inden det defekte er returneret.
Tines Vej 48, 9380, Vestbjerg, Danmark
- 20616142
- sales@photogadget.dk
- www.photogadget.dk
Udemærket internet handel
Har købt et sæt trådløs udløsere til mine studio flash.
Varen kom hurtigt, dog virkede track and trace ikke som forventet, men har før handlet tilsvarende varer fra samme leverandør i Tyskland, og er glad for at man nu kan handle fra en dansk hjemmeside/dansk firma. Fin og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.
Som forventet, men sendt fra Tyskland
Jeg købte et stativ og en softbox. Varene blev sendt meget hurtigt og var et par dage undervejs. Indpakningen var rigtig fornuftig.
Kvaliteten af produkterne var som jeg havde forventet: God til prisen, men prisen er også ret lav. Softboxen kunne være lettere at samle og vil næppe holde til at være på vejen med en pro de næste 10 år. Men det er rigeligt til en seriøs amatør, der godt vil lære noget og have et par jobs før man lægger det 5-dobbelte til prof udstyr.
Eneste anke, der trækker en stjerne ned er, at varene blev sendt fra Tyskland men der står ikke på hjemmesiden at det sker. Faktisk står der explicit, at varene bliver sendt fra Danmark. Dette vil normalt ikke være et problem, men der hvor jeg arbejder må vi ikke modtage private pakker fra udlandet, så jeg måtte ned og snakke for min syge moster for at få lov alligevel. Havde jeg ikke set det på track & trace var pakken blevet sendt tilbage.
Der er ellers ikke noget galt i at sende fra Tyskland. Der kommer ikke ekstra told eller moms på og det betyder at man kan have et meget større udbud af varer til en lavere pris.

Walimex FT-8051 Lampestativ 260cm
Jeg bestilte den 14-11-2010 2 stk. Walimex FT-8051 Lampestativ 260cm!
Jeg ringede nogen dage efter til GLS da jeg stod og skulle bruge pakken, men de kunne ikke fortælle mig hvornår jeg fik den.
Så jeg ringede til Photogadget og spurgte hvad jeg skulle gøre, da jeg stod og skulle bruge dem samme dag.
Jeg fik en dejlig service, og blev hjulpet nænsomt igennem forløbet.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Photogadget.
- Lasse
super produkt til rimelig pris
Det er ikke sidste gang jeg handler med photogadget, købte et walimex lystelt, det er bare kanongodt, hurtig tilbagemelding hurtigt levering og god service.
Imponerende!
Bestilte en walimex Magic Square Softbox 60*60 d. 9/11 kl. 11.30.
Modtog den idag d. 11/11 ved 8-tiden.
Fin handel og hurtig ekspedition - som altid... :)
God kommunikation undervejs - altid i top...
Har handlet her før og handler her bestemt gerne igen.
God webshop, hurtig levering og super service.
Købte et Walimex VC-300 studieflashsæt med radiotrigger. Der blev løbende oplyst om ordrestatus via email, og efter to dage var varen leveret. Studieflashen virker som rigtig god kvalitet til prisen. Vil helt sikkert handle hos Photogadget igen.
Hurtig levering og ingen problemer
Købte softbox sæt med stativ, softbox, hvid paraply og paraplyholder beregnet til en almindelig blitz. virker over al forventning, har lige brugt det til portræt-fotografering af 25 kolleger.
Hurtig respons og fin service ud over det normale
Købt snoot, samt et par reflektor skærme. Fik mulighed for at afprøve snoot hos indehaver, da han bor i nærheden. Den jeg modtog var en smule anderledes og passede ikke, men indehaver tilbød at komme hjem til mig og bytte den.
Super service og fragt problemfrit dog en enkelt ting..
Alt var i fineste orden.. Det eneste jeg savner fra Photogadget.dk's side er en bedre beskrivelse af de enkelte produkter.. ved feks fastlys står der LUX som beskrivelse ved nogle lamper og så i watt på andre - og i enkelte er der fejl ved beskrivelse ved feks 1000 LED lampen står der 5600 kelvin øverst og så 6200 kelvin nederst.. så det er lidt forvirrende.. :-) Så savner jeg generalt (ikke kun hos Photogadget) en bedre beskrivelse af fastlys.. Jeg ved stadig ikke hvor kræftigt en 500w lampe lyser.. Man har intet at forholde sig til :-)

Besvarelse fra www.photogadget.dk
Fin levering og hurtig svar på email
Jeg var lidt overrasket over at min ordre blev sendt fra tyskland, men bortset fra det kom min bestilling hurtigt og smertefrit, og jeg fik svar på min email hurtigt selvom den var sendt sidst på dagen.
Perfekt service. :)
Problemfri handel
Jammne ikke så meget at sige her - har handlet hos dem flere gange nu, og det kommer altid hurtigt frem, og de gange jeg har haft behov for det, har jeg altid fået MEGET hurtigt svar via email på de ting jeg måte havde spørgsmål omkring
Super hurtigt og effektivt
Et fælles indkøb til vores fotoklub, bla. lampestativer og diverse studieudstyr. Hurtigt leveret ved min dør.Her handler jeg gerne igen.
Super god betjening og god handel
Jeg har købt studie hos photogadget og har fået en god og utrolig effektiv (hurtigtsvarende) vejledning over flere dage.
Dog var alle manualer på tysk, men det er vist ikke photogadgets fejl :)
Verdensklasse!
Imponerende service. God opfølgning. Helt klart et sted jeg handler igen!
Jeg har købt et mini-fotostudie og er meget tilfreds med leveringen. Den gik problemfrit. Eneste minus er manglen på dansk brugsvejledning, men ellers intet.
Produkt som beskrevet og hurtig levering
Men tasken til baggrundssystemet var utrolig beskidt - hvad har de dog lavet med den?

Besvarelse fra www.photogadget.dk
De må arbejde i døgndrift!
Jeg bestilte to ting på den meget fine hjemmeside, og i løbet af weekenden blev jeg kontaktet!
De er en fornøjelse at handle hos.
På en eller anden måde kunne jeg godt have tænkt mig, at de anførte, at de var agent for et tysk firma - ikke at det gør den store forskel, men når det drejer sig om nethandel, skal man være ekstra opmærksom på sin kommunikation med kunderne.
De reagerede hurtigt pr. mail og fik rettet min bestilling
Mente at have bestilt et batterigreb til Canon 400 D, men modtog i stedet for til anden model. Fejlen var givetvis min egen, men efter korrespondance med butikken, fik jeg styr på at jeg havde bestilt forkert. De burde til gengæld være opmærksom på at jeg tidl. i min bestilling havde udbedt mig til mod. Canon 400 D, hvorfor de gerne kunne have anbefalet mig det korrekte batterigreb