www.photogadget.dk Anmeldelser

4,2

Jeg havde udset mig nogle varer til mit studie, men efter at have skrevet til photogadget, hjalp de mig til at finde en billigere løsning. Dejligt at spare penge, når det sker.

Mantona Kameratasche Triangel. Reklamerede over meget korte remme. Men photogadget.dk kan åbenbart ikke se problemet. Livvidden på tasken er ca. 100 cm. Normal livvidde for mænd 94 cm (ude... Se mere

Jeg havde valgt en række varer, inklusive en softboks. Photogadget kontaktede mig omkring softboksen, da den var med en adaptor der ikke sælges mange af og spurgte ind til hvilken lampe jeg har. De re... Se mere

Sendte en besked fredag aften og fik svar samme aften. Super service. Bestilte et studiesæt. God kvalitet og handler meget gerne hos dem igen

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Photogadget er en internet butik der sælger kvalitetsudstyr til foto entusiaster. Walimex forhandler. Der ydes altid 2 års reklamationsret og 14 dages returret . Vi sætter en ære i at kunderne skal have en god oplevelse. Photogadget.dk kan altid kontaktes på telefonen og målet er altid at svare på kunders henvendelser på email samme dag. Ved defekte varer tilsendes kunden et nyt produkt allerede inden det defekte er returneret.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Et stk Valimex reflektor bestitl via net

og leveret som skrevet på hjemmesiden ved bestilling. Produktet ser umiddelbart super ud men nu mangler jeg bare vejret til at komme ud og prøve den.
Så 5 stjerner da jeg ikke har noget at klage over, lavere pris kan man vel altid drømme om men vel ikke med rimelig forvente.

17. juli 2011

rigtig godt

jeg købte to foto stativer de var rigtig gode og billige

men leveringen med gls da varen bare blev stillet udenfor i regnen

10. juli 2011
www.photogadget.dk-logo

Besvarelse fra www.photogadget.dk

Hej Rasmus.
Tak for din anmeldelse. Det er ikke ok at GLS efterlader pakker i regnen. Vi har løbende opfølgninger med GLS og vi vil gerne tage din sag med til opfølgning næste gang.
Hvis der er det mindste galt med stativerner, så kontakt os endeligt - så skal de byttes.
Mvh
Jakob

Det må være verdensrekord !!!

Onsdag den 22. juni gik jeg på PhotoGadget's hjemmeside for at købe en fødselsdagsgave til min datter, som ville fylde år den 26. juni. Jeg tænkte, at hun kunne få gaven med lidt forsinkelse men nok ville blive glad alligevel.

Fredag den 24. juni var datteren på besøg og alt imens hun var her kom GLS med en pakke. Glad var jeg, da hun kunne få sin gave til tiden. Og lykkelig var datteren, der havde ønsket sig fotolamperne i længere tid men ikke havde haft midler til at købe dem.

Stor cadeau til PhotoGadget, der først og fremmest brugte arbejdstiden på at få varen leveret frem for at få hævet pengene.

28. juni 2011

Kanon service

Købte et lystelt ved dem, hvor den ene pære desværre var smadret under transporten. En hurtig mail til dem og de sender en ny.
Endvidere er de hjælpsomme med kamera indstillinger osv, så man får det bedste ud af de produkter man køber hos dem

31. maj 2011

En overraskelse

Jeg fik kendskab til photogadget.dk via signaturen i et svar modtaget på usenet med en rigtig god forklaring. Jeg klikkede straks vdere og opdagede denne helt fantastiske butik med alt det man ikk ka købe andre steder. Mit første køb var en glædelig overraskelse og fik købt det jeg længe havde ønsket mig men ikke haft råd til. Her fik jeg det meste til en fantastisk lav pris og har allerede lavet min anden ordre som ikk blir den sidste. Go fo it!

3. april 2011

Super hurtig levering

Dette var første gang jeg handlede i netbutikken, og det bliver absolut ikke sidste gang. Det virker bare. Hjemmesiden er nem at finde rundt på. Bestilling og betaling er nemt og leveringen er super hurtig. Der gik knap en time fra jeg bestilte mit kamarastativ, til jeg fik den første mail om, at nu var varen afleveret til transportfirmaet. Og kort efter fulgte en trackingkode så jeg kunne følge pakken hele vejen. Jeg bestilte onsdag formiddag og allerede torsdag til middag modtog jeg varen.

11. marts 2011

5 stjerner , helt sikkert..

Jeg har i denne uge bestilt 3 forskellige varer fra 3 forskellige netbutikker.. Photogadget var hurtigst selvom varen havde den længste rejse fra tyskland..
Skønt at man kan følge med i hvor varer er undervejs, og kunne nærmest stille uret efter hvornår GLS bankede på min dør..

23. februar 2011

De er godt nok hurtige

Jeg har handlet flere gange hos Photogadget, og det kan bare ikke gøres bedre. Min sidste henvendelse handlede om en reklamation, og selv om det foregik i en weekend, gik der ikke mere end fem minutter før jeg havde svar. Ikke så mange dikkedare, jeg fik en ny enhed plus endnu en god oplevelse, og jeg glæder mig ligefrem til jeg skal handle der igen.
Mine bedste anbefalinger Stig Nedergaard.
D16/5 2011 har jeg igen været i kontakt med Photogadget, og endnu engang må jeg erkende at bedre service findes ikke, de slår alle i hurtighed uden at slække på kvaliteten. Hatten af.

21. februar 2011

Fremragende service

Har handlet flere gange hos photogadget.
Som regel oplever jeg at man får for få mails, fra en webshop når man bestiller kameraudstyr eller lign, det er da alt andet end tilfældet her.
Man får straks en mail, og det hele kører bare super lækkert.

Handler der helt klart igen, og anbefaler så meget det er muligt.

27. januar 2011

Kanon service.

Købte 2 dagslys lamper, hvor 2 pærer stod af efter kort tid. Photogadget sender os 2 nye uden vrøvl. Altid flinke, og altid hurtige med tilbage meldinger.

21. januar 2011

Supernemt, billigt og meget informerende.!

Manglede en paraply og stativ, havde kigget mig omkring på nettet og fandt til min overraskelse at Photogadget havde lige netop det sæt jeg skulle bruge fra Walimex og som bonus fik jeg en 40x40 softbox med i købet for samme pris som jeg havde set stativ, holder og paraply til et andet sted.

Hele handlen foregik via min iPhone og også der var shopping fornemmelsen god ingen slinger i valsen.

Og så er det jo rart at en butik som denne netop er så informativ omkring salget fra start til slut med mails om status.

Stort tak herfra og ikke sidste gang jeg køber ind hos Photogadget.dk

20. januar 2011

Købte Walimex dagslyspærer, hvor en enkelt var knust ved modtagelse. Photogadget sender straks en ny uden yderligere besvær. Super service.

16. december 2010