Phone-Rep.dk

Jeg har afleveret min telefon 3 gange siden starten af dette år, og hver gang opstår der et nyt problem. Personen, jeg taler med, er meget venlig og hjælpsom, men desværre lykkes det dem ikke at løse... Se mere

Super god service og meget behjælpeligt personale hos phone-rep i Fisketorvet. Jeg havde fået skiftet min frontskærm samt sat panserglas på hos dem. Ca en måned senere fik jeg dog store probleme... Se mere

Har fået laver flere ting som er tilfreds stillende,men Har købt et IPad cover som ikke passede korrekt og afleveret det tilbage. Sælgeren lovede at overfører beløbet tilbage, men efter 14 dage og 4... Se mere

Ødelagt kamera/blitz/lommelygte efter rep.

Jeg bestilte en tid til at få skiftet bag & front skærm d.25/5-23 kl.18.
Afl. tlf og får afvide at det tager ca. 1 time.
Kommer tilbage lidt i kl.19, hvor medarbejderen sidder og hamre på noget.
Ser så at det er min tlf og det er bagsiden han sidder med en hårtørre og prøver at få til at løsne sig, den er splintet i 1000 stykker og han prøver at skrabe splinterne af med et eller andet.
Jeg sætter mig på en bænk og venter, lige ved siden af shoppen og hører forsat at han hamre løs.
Kl.19:49 får jeg min tlf og betaler med mobilepay.
Får afvide at jeg skal gå hjem og ligge den i spænd, da limen ikke er tør.
Det gør jeg og opdager at der nu er en revne i mit kamera og senere opdager jeg, at nu duer min lommelygte/blitz heller ikke længere, det gjorde den FØR jeg afl. tlf til rep.
Jeg kontakter så Phone-rep via gentagene mails, for at lave en reklamation.
Også for at have det på SKRIFT!
Det oplyser selv, at an kan sende en reklamation.
De svarer ALDRIG!
Jeg har sendt mails igen og igen og igen.

Så nu har jeg så en tlf med flænge foran kameraet og kan ikke tage foto med blitz eller bruge min lommelygte.

1000 tak.
Og tak for fantastisk service, hvor i ALDRIG svarer kunden!
(Ironi kan forkomme).

25. maj 2023

Akut problem - Lyngby

Stod med et akut problem med en løs skærm på min mobil en søndag formiddag. Fik det fikset, mens jeg ventede af en virkelig sød og løsningsorienteret gut - til en rimelig pris. Klart et sted, hvor jeg vil komme igen.

16. april 2023

Så aldrig min telefon igen

Afleverede min nye telefon i butikken på vesterbro, for at få skiftet min skærm. Den telefon har jeg så aldrig set siden. Medarbejderne i butikken sagde at de var kommet til at lode direkte ned i telefonens motherboard, hvilket lyder helt skørt?
Jeg kunne ikke få min ødelagte telefon igen og de ville ikke give erstatning. De havde den mest scetchy adfærd, hvor de ville holde mig hen på telefonen og chefen var altid 'ude og rejse'. Efter et år gik jeg til forbrugerklagenævnet og vandt retssagen.

1. april 2023

Lover mere end de kan holde

Jeg afleverer en mobil til reparation af bagsiden i deres Hillerød afdeling d. 26. februar. Herefter bliver telefonen sendt rundt til deres afdelinger i Lyngby og Fisketorvet. Efter 9 besøg i deres forretninger får jeg endelig den gamle telefon tilbage d. 31. marts, hvor Face Id ikke virker og en anden gammel mobil, hvor strømstikket og frontglasset sidder helt skævt. Nu sidder jeg tilbage med to halvubrugelige mobiler, hvor jeg selv må finde en løsning. Medarbejderne i de 3 forretninger var alle søde, dog er deres chef fuld af ….
Mvh. Anders

31. marts 2023

Fantastisk service hos Phone-Rep Lyngby

Touch funktionen på min Iphone 5 SE stoppede for nylig med at virke. Samme dag tog jeg over til Phone-Rep i Lyngby Centeret.
Jeg forventede ikke de havde dele liggende til min gamle telefon. Men det havde de, og på 10-15 minutter var min telefon kørende igen, og til en rimelig pris.
En uge senere fejlede den nye skærm dog. Men Phone-Rep har garanti på reparationen og deres dele. Så jeg tog tilbage til centeret, hvor de uden problemer skiftede skærmen igen, og gratis valgte at montere en ny hjem-knap, da de kunne se den gamle var ved at fejle.
Fantastisk service, og meget kompetent reparatør.

16. marts 2023

Super god service

Super god service.
Jeg fik købt panzerglas i deres butik, den installerede de helt gratis og fuldstændig fejlfrit på min iPhone 13.

Jeg er en meget tilfreds kunde, og min OCD elsker at der ikke er støv under panzer glasset eller hår.

23. januar 2023

Helt vildt overdrevet god service fra…

Helt vildt overdrevet god service fra Phone Rep i fisketorvet!! Top kompetente, professionelle, super søde og hjælpsomme medarbejdere som reparerede min mobil som havde fået en alvorlig vandskade. De har konkurrencedygtige priser og der var rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Tusinde tak til Amer, Abdallah og Ali! Jeg kan HØJT anbefale Phone-Rep til alle.

14. december 2022

Afdelingen på Fisketorvet

Afdelingen på Fisketorvet, min datter havde tabt min ipad og stikke til oplader var knækket inden i.

De lavede det mens vi lige fik en sandwich på Joe and juice.

Nu kan den lade igen, godt Humør og fedt sted.

7. december 2022

Ingen garanti og mistillid

De havde lavet min skærm hurtig og alt var godt.
Men ca 10 dage efter går skærmen i sort og jeg må køre til rundt mellem 2 afdelinger, de skifter et kabel (som gør face ID ikke virker fremad). Efter teknikeren har skilt min mobil fra hinanden 2 gange i den ene afdeling opstår der en skiftevis grøn/sort plet på skærmen som teknikeren i næste butik påstår er fordi telefon må have været tabt, selvom jeg fortæller at jeg jo lige er kørt fra den anden afdeling hvor fejlen ikke 30 min tidligere. (og de havde snakket sammen om at jeg kom)
De lover at ringe tilbage om de vil skifte til en ny skræm på garanti men hører intet!

4. november 2022

Værste service - brug dem aldrig!

Phon-rep afdeling i Lyngby: Værste service. 14 dage efter rep går telefon i sort og de nægter at det er deres skyld - vil ikke engang se på det uden kvittering! Påstår telefon må ha været tabt på trods sf at der er panserglas på og ikke én skramme på skærm. Brug dem ALDRIG!!!

19. oktober 2022