Philipson WineAnmeldelser

12.559

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 1.241 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med udvalget af vine, de gode tilbud og de rimelige priser, hvilket gør det nemt at finde spændende vine. Mange fremhæver den hurtige og problemfri bestilling samt den gode kommunikation og service. Emballagen roses også for at være fremragende og beskytte varerne effektivt under levering. Dog oplever nogle kunder udfordringer med leveringen, hvor varer ankommer sent, på forkerte steder eller med beskadiget emballage, og i enkelte tilfælde mangler der kasser. Derudover har enkelte bemærket, at leveringstiderne kan være lange, og at det er svært at planlægge modtagelsen på grund af brede tidsintervaller. Nogle få har også oplevet lang ventetid på telefonen ved bestilling eller ændring af ordrer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservicen, hvor mange roser den hurtige og effektive... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet, især med udvalget og kvaliteten af vine, som ofte... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om priserne, idet mange fremhæver gode tilbud og fair priser på kvalitetsvine.... Se mere

Order

Forbrugere finder order tvetydig, da mange oplever nem og hurtig bestilling, levering og betaling, hvor vinen... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service, hvor mange roser den fine, hurtige og høflige service,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Varerne i orden som vanligt. Leveringen kunne strammes op. jeg havde forventet levering ved hoveddøren, men kasserne stod neden for trappen. Hvis det var regn, ville kasserne blive våde. to af kasser... Se mere

Alt efter planen fra Philipson Wine. Benyttede Danske fragtmænd - det er ikke god service. De starter med at skrive at de kommer på et bestemt tidspunkt om formiddagen. Det tidspunkt rykker de så blo... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philipson Wine. Der er altid gode tilbud og et spændende udvalg af vine. Bestillingen er nem og overskuelig, og leveringen var hurtig og problemfri. Nu kan v... Se mere

Fair priser, god kommunikation og hurtig forsendelse.. alt som det skulle være. Ville være optimalt, hvis man ikke aktivt skal slå tilbud til, men at det automatisk gik på ved bestilling. Kunne få... Se mere

1. Vinhandel

Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der siden 2002 har solgt vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag, er Danmarks største online vinhandel og førende importør og distributør af kvalitetsvine fra de største vinbrands i verden. Philipson Wine blev ud af passion stiftet i 1987, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle. Virksomheden er i dag bosiddende i Kokkedal og beskæftiger over 50 personer.

God

13 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(12.559)

1.809 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering. Fantastiske vine.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Hurtig levering og fantastiske vine – præcis sådan vi kan lide det! 🍷 Vi håber at se dig igen snart!

mvh Ulrik

Der var lovet levering næste hverdag

Der var lovet levering næste hverdag, jeg bestilt torsdag men fik først leveret mandag.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din tilbagemelding, og vi beklager, at leveringen ikke skete som lovet næste hverdag – det er selvfølgelig ikke i orden, og vi forstår, at det er frustrerende. Det er noget vi tager med os og arbejder på at forbedre. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Vinen er god og prisen også

Vinen er god og prisen også, så alt i alt "super value for the money."
Levering forløb også tilfredstillende. Og emballagen er jo fremragende. I dissse tider med fokus på økologi, tænker jeg måske på om papemballagen nu behøver at være så kraftig. Men som kunde er det jo super.

16. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vinen, prisen, leveringen og emballagen. Du kommer med et interessant og tankevækkende point omkring emballagens tykkelse i en tid med fokus på bæredygtighed – det er en relevant betragtning, som vi tager med os. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Fantastiske vine - meget bøvl med levering

KØBsoplevelsen var god - LEVERINGsoplevelsen var RIGTIG skidt.
Leveringen fejler særligt på at 1 ud af 3 kasser ikke leveres, hvilket faktisk er 3. gang jeg oplever dette. Dernæst oplever jeg, at jeg henviser via indtastning, som jeg tilsendes for ønsket af placering af levering. Jeg ønsker, at leveringen sættes i carporten - hvilket fragtmanden ikke følger. Hvorfor så udbede sig dette ønske fra kunden?
Philpson leverer fantastiske vin og noget jeg glæder mig over at kunne byde gæste på - men glæden falmer lidt i leverings-bøvlet

16. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for de fine ord om vores vine! Vi beklager dog virkelig, at leveringsoplevelsen endnu en gang har skuffet – det er tredje gang du oplever en manglende kasse, og at leveringsønsket om carporten ikke følges. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, og vi forstår godt, at det tager glæden lidt ud af det. Skriv endelig til os på support@philipsonwine.com, så følger vi op på den manglende kasse og tager problemet med vores fragtpartner med det samme. 🍷

mvh Ulrik

Fungerer perfekt - dog lidt overinformation!

Information og levering perfekt og hurtigt.
Dog lidt mange informationer - nærmest én pr. kasse - dét er ikke nødvendigt - men måske tjener det et praktisk behov hos leverandøren?

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både information og levering fungerede perfekt og hurtigt. Du har et godt point omkring mængden af beskeder – vi tager det med os og kigger på, om vi kan gøre kommunikationen mere overskuelig fremover. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Super lækre vine

Super lækre vine. Stort udvalg.

10. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Super lækre vine og stort udvalg – præcis det vi stræber efter. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Leveringen var ikke så godt

Leveringen var ikke så godt, men jeg ringede og snakkede med medarbejder, og fik en god betjening og der kom orden på leveringen. Tak

8. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager, at leveringen ikke gik helt som den skulle i første omgang – men det er dejligt at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe og få orden på det. Det er præcis den service, vi ønsker at give. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

God levering

God levering. Buddet ringede da jeg ikke var hjemme og vi fandt en god løsning.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at buddet ringede og fandt en god løsning sammen med dig – det er den fleksibilitet og service, vi sætter stor pris på. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Der var en del bøvl med leverancen

Der var en del bøvl med leverancen . Det er ikke PWs skyld men det er jo dem der har valgt transportør - ikke mig. Fik leverancen over 2 omgange - efter flere forsøg. Pengene havde jeg betalt.
Normalt ligger PW på en 5 er

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din tilbagemelding og for din loyalitet – det betyder meget, at du normalt ville give os en 5'er! Vi beklager virkelig bøvlet med leverancen – du har helt ret i, at det er os der vælger transportøren, og vi tager ansvar for den samlede oplevelse. Det er noget vi arbejder på at forbedre. Vi håber at se dig tilbage på en 5'er snart! 🍷

Hurtig og god service.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Hurtig og god service – præcis sådan vi kan lide det. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

God kommunikation omkring levering og…

God kommunikation omkring levering og dejlig vin

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både kommunikationen omkring leveringen og vinen var i top – det er præcis den oplevelse, vi stræber efter. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

God kvalitet og brugbar information om…

God kvalitet og brugbar information om levering. Brugbar fordi der nu bliver angivet et tidsrum.

10. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten – og at leveringsinformationen med et tidsrum er nyttigt. Det er præcis den slags forbedringer, der gør en forskel. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Jeres webside er meget langsom og når…

Jeres webside er meget langsom og når man er færdig med at handle kommer den op og spørger hvilke vine man er mere interesseret og vide noget om. Når jeg krydser af i økologisk bliver curseren bare ved med at stå og dreje rundt. De næste sider kommer ikke op.

5. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din tilbagemelding og det konkrete eksempel! Det er ikke i orden, at hjemmesiden er langsom og at filtreringen på økologiske vine ikke fungerer korrekt – det er vigtig feedback, som vi sender videre til vores webteam. Skriv endelig til os på support@philipsonwine.com, hvis du oplever flere tekniske problemer, så vi kan få det undersøgt hurtigst muligt. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Kasserne med vin ankom som annonceret…

Kasserne med vin ankom som annonceret og blev anbragt som anvist.

4. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Leveret til tiden og placeret præcis som ønsket – sådan skal det være! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvid Ulrik

Gode vine til absolut favorable priser

Gode vine til absolut favorable priser. Købte 3 kasser og fik tilmed fragtfri levering.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det lyder som et rigtig godt køb – 3 kasser gode vine til favorable priser og fragtfri levering. Det kan man ikke sige nej til! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Gode priser og hurtig levering

….som jeg sagde i overskriften 😉

9. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Gode priser og hurtig levering – overskriften siger det hele! 😄 Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Manglede lidt hvidvin og Philipson Wine…

Manglede lidt hvidvin og Philipson Wine har sagerne til fornuftig pris og hurtig levering.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at vi havde den hvidvin du manglede – til en fornuftig pris og med hurtig levering. Det er præcis det, vi stræber efter! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Jeg havde bestilt noget rødvin men den…

Jeg havde bestilt noget rødvin men den var dårlig og kontaktede dem og de sagde jeg bare skulle komme med dem og fik med det samme noget andet vin og de undskyldte mange gange. God service.

5. juni 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager selvfølgelig, at rødvinen ikke var i orden – men det glæder os at høre, at vi kunne løse det hurtigt og til din tilfredshed. Det er præcis den service, vi ønsker at give! Vi håber at se dig igen snart! 🍷