Philipson Wine Anmeldelser 12.365

4,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 1.200 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den nemme og overskuelige bestillingsproces samt den hurtige og problemfri levering. Mange fremhæver det store og spændende udvalg af vine, de gode tilbud og de rimelige priser, som gør virksomheden til deres foretrukne vinleverandør. Den gode kommunikation og førsteklasses kundeservice, der altid er hjælpsom og imødekommende, bidrager også til en meget positiv samlet oplevelse. Dog var nogle kunder utilfredse med leveringsprocessen, især når leveringstiderne blev rykket, hvilket resulterede i lange ventetider og besvær med at modtage varerne. Der var også tilfælde, hvor varer ikke blev leveret til den angivne adresse, eller hvor pakker ankom beskadiget på grund af utilstrækkelig emballage. Nogle oplevede også problemer med manglende ordrebekræftelser og forsinkede leveringer, hvilket førte til et rodet forløb og behov for gentagen kontakt med kundeservice.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig og effektiv... Se mere

Product

Forbrugere finder produktet positivt, med mange der roser det store udvalg af vine, gode tilbud og den fine... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne og de gode tilbud, hvor mange fremhæver, at vinene er rigtig... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordreprocessen, hvor mange kunder rapporterer, at bestillingen er... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, hvor mange roser den hurtige og høflige betjening samt den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philipson Wine. Der er altid gode tilbud og et spændende udvalg af vine. Bestillingen er nem og overskuelig, og leveringen var hurtig og problemfri. Nu kan v... Se mere

Alt efter planen fra Philipson Wine. Benyttede Danske fragtmænd - det er ikke god service. De starter med at skrive at de kommer på et bestemt tidspunkt om formiddagen. Det tidspunkt rykker de så blo... Se mere

Hurtig levering - kun oplevet at skulle rykke for en enkelt levering. Leveringsservice er til 5 stjerner, men de får kun 4 da jeg halvdelen af gangene IKKE får leveret på det sted jeg har angivet

Fair priser, god kommunikation og hurtig forsendelse.. alt som det skulle være. Ville være optimalt, hvis man ikke aktivt skal slå tilbud til, men at det automatisk gik på ved bestilling. Kunne få... Se mere

1. Vinhandel

Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der siden 2002 har solgt vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag, er Danmarks største online vinhandel og førende importør og distributør af kvalitetsvine fra de største vinbrands i verden. Philipson Wine blev ud af passion stiftet i 1987, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle. Virksomheden er i dag bosiddende i Kokkedal og beskæftiger over 50 personer.

4,2

God

12 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

En "tynd" rioja vin uden eftersmag og…

En "tynd" rioja vin uden eftersmag og kraft.
Een flaske til kr. 200 er alt for meget efter min smag og oplevelse. Ved 6 stk. er prisen ca. 80 kr. ,men alligevel
for meget i forhold til andre vine, synes jeg.

18. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din ærlige tilbagemelding! Vi beklager, at Rioja-vinen ikke levede op til dine forventninger – smag er jo meget personligt, og det er vigtigt for os at høre, når en vin ikke rammer plet. Skriv endelig til os på support@philipsonwine.com, så hjælper vi dig gerne med at finde en anden vin, der passer bedre til din smag . 🍷

alt fint!!!!!!!!!!!

14. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Kort, præcist – det kan vi godt lide! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

God levering

Hurtig fin levering

17. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at leveringen var hurtig og fin – sådan skal det være. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid - det plejer ikke at tage en uge.

11. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din tilbagemelding! Vi beklager, at leveringen denne gang tog længere tid end normalt – det er bestemt ikke standarden, og vi forstår, at det kan være frustrerende. Vi arbejder løbende på at sikre hurtige leveringer. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Selve købet

Selve købet: At jeg ikke kunne benytte min I-pad til bestilling og betaling?
Ny og aldeles ukendt transportør?

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din tilbagemelding! Vi beklager, at du oplevede problemer med bestilling og betaling via din iPad – det er bestemt ikke optimalt, og det tager vi med os som vigtig feedback til forbedring af vores webshop. Vi hører dig også på den nye transportør – vi arbejder løbende på at sikre den bedste leveringsoplevelse. Du er meget velkommen til at skrive til os på support@philipsonwine.com, hvis vi kan hjælpe dig videre. 🍷

mvh Ulrik

Lidt længere leveringstid end…

Lidt længere leveringstid end sædvanligt. Ellers alt ok

18. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at alt ellers var ok. Vi beklager, at leveringen tog lidt længere tid end normalt – det er ikke standarden, og vi arbejder løbende på at forbedre os. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik>

Fine vine men jeg kunne godt tænke mig…

Fine vine men jeg kunne godt tænke mig information om de forskellige vine
Jens

16. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak Jens for din anmeldelse og det gode input! Det glæder os, at du er tilfreds med vinene. Du har et rigtig godt punkt – god information om vinene gør det lettere at vælge det rigtige. Det er noget vi vil tage med os i vores videre arbejde. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Nemt at bestille og hente

Nemt at bestille og hente - det blive leveret lige fra forretning og til bilen.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både bestillingen og afhentningen var nem – og at varerne blev kørt direkte ud til bilen. Den lille ekstra service gør en stor forskel! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Alt gik helt perfekt som sædvanligt

Alt gik helt perfekt som sædvanligt. Intet nyt her :-)

19. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Helt perfekt som sædvanligt – det er jo det bedste, man kan høre! Vi glæder os til at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

God vin til rimelige priser

God vin til rimelige priser, leveret til døren, uden for meget bøvl og ballade. Men jeg synes I skal overveje mængden af mails (med gode tilbud) - I sender ud!

19. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vinen, priserne og leveringen. Du har et godt point omkring antallet af mails – det er en tilbagemelding vi tager med os, da vi hele tiden ønsker at finde den rette balance. Du kan altid justere dine mailpræferencer, hvis du ønsker færre henvendelser fra os. 😊

god vin

god vin. God sevice

14. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Kort og godt – god vin og god service, præcis sådan vi kan lide det! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Vin kom til den aftalte dag

Vin kom til den aftalte dag
Vinen blev leveret på 4. Sal uden for dørensom jeg havde skrevet på fakturaen

15. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vinen kom til den aftalte dag og blev leveret præcis som ønsket – helt op til 4. sal og foran døren. Sådan skal det være! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Det gik fint som sædvanligt

Det gik fint som sædvanligt, ingen problemer. Meget flinkt bud.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at alt gik glat som sædvanligt – og at buddet var flinkt. Det sætter vi stor pris på at høre! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Meget hurtigt levering og gode priser…

Meget hurtigt levering og gode priser stort udvalg

13. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Hurtig levering, gode priser og stort udvalg – vi er glade for, at du oplever det hele på én gang! Vi håber at se dig igen snart! 🍷

mvh Ulrik

Ph wine yder en usædvanlig god service…

Åh Wine yder en usædvanlig god service og har gode produkter.

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for de dejlige ord! Det glæder os virkelig at høre, at du sætter pris på både vores service og produkter. Det er præcis det, vi stræber efter hver dag. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Godt tilfreds

13. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er godt tilfreds – det sætter vi pris på. Vi håber at se dig igen snart! 🍷

Alt tll tiden fine vine

Alt tll tiden fine vine, fornuftige priser

15. maj 2026

Besvarelse fra Philipson Wine

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at alt kom til tiden, og at du er tilfreds med både vinene og priserne. Vi håber at se dig igen snart! 🍷