Fair priser, god kommunikation og hurtig forsendelse.. alt som det skulle være. Ville være optimalt, hvis man ikke aktivt skal slå tilbud til, men at det automatisk gik på ved bestilling. Kunne få... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Philipson Wine er en ung, dynamisk virksomhed, der siden 2002 har solgt vin online. Dette er gjort med så stor succes, at Philipson Wine i dag, er Danmarks største online vinhandel og førende importør og distributør af kvalitetsvine fra de største vinbrands i verden. Philipson Wine blev ud af passion stiftet i 1987, af vinhandler Christian Philipson, 6 gange Børsen Gazelle. Virksomheden er i dag bosiddende i Kokkedal og beskæftiger over 50 personer.
Kokkedal Industripark 10, 2980, Kokkedal, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Efter en leverance fra Philipson sendte jeg en mail til dem for at påpege, at levering af pakker ved fordøren lige ud til vejen indebærer en stor risiko for tyveri. Ved bestilling havde jeg krydset af, at pakken skulle placeres ved kældertrappen (lige under hovedtrappe). Svaret på mailen havde absolut ikke nogen forklaring eller beklagelse - kun en absolut intetsigende henvisning til købsbetingelserne, som nævner at placering kun er vejledende. Om svaret er generet at en Chatbot eller en medarbejder totalt uden kundeforståelse er ret ligegyldigt. Det er mere holdningen til en nu tidligere meget trofast kunde, der har medført et stop for videre samhandel.

Besvarelse fra Philipson Wine
God Bordeaux til en meget rimelig pris, hurtig levering

Besvarelse fra Philipson Wine
Vinene er rigtig gode til prisen. 5 dage med levering er sub standard. Efter 4 hverdage kunne man ikke engang se om ordren var andet end blot registreret?

Besvarelse fra Philipson Wine
Det tog for lang tid med leveringen, der ovenikøbet blev leveret senere ind anmeldt

Besvarelse fra Philipson Wine
Min oplevelse af Philipson har generelt været positiv, men denne gang svigtede de. Selskabet leverede ikke den bestilte vin, og det førte til, at jeg måtte skrive et større antal mails (15 i alt), før det blev løst. Det tog også 4 uger ekstra, hvilket er uacceptabelt. Da jeg spurgte til årsagen (for det fik jeg ikke oplyst uden videre), skyldtes det tilsyneladende, at en person var gået på orlov. Det endte med at blive løst, men det er ikke acceptabelt, at man som kunde skal bruge så lang tid på at hjælpe med at få løst DERES fejl.

Besvarelse fra Philipson Wine
Da jeg endnu ikke har modtaget vinen jeg bestilte, er det vanskeligt at give en positiv bedømmelse. (Jeg skulle bruge noget af vinen til et familiearrangement i pinsen).
Jeg vil erindre jer om, at jeg havde en identisk oplevelse sidste gang jeg bestilte vin. Dengang fik jeg svaret, at det var et engangstilfælde og at det ville der blive rettet op på!!!!
Christian Thøgersen

Besvarelse fra Philipson Wine
Når medarbejdere tager fat så går salget strålende

Besvarelse fra Philipson Wine
Hurtig og præcis bestilling og levering og en absolut god pris på vinen, når man godt kan lide Bordeaux

Besvarelse fra Philipson Wine
Her får man altid en hurtig og effektiv kundebetjening.

Besvarelse fra Philipson Wine
En "tynd" rioja vin uden eftersmag og kraft.
Een flaske til kr. 200 er alt for meget efter min smag og oplevelse. Ved 6 stk. er prisen ca. 80 kr. ,men alligevel
for meget i forhold til andre vine, synes jeg.

Besvarelse fra Philipson Wine
Lidt lang leveringstid - det plejer ikke at tage en uge.

Besvarelse fra Philipson Wine
Selve købet: At jeg ikke kunne benytte min I-pad til bestilling og betaling?
Ny og aldeles ukendt transportør?