Pers VVS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 49 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma, og folk er yderst tilfredse med den professionelle hjælp. Kunderne fremhæver gentagne gange, at montørerne altid kommer til tiden, er utrolig venlige og udfører alt arbejde med stor grundighed. Mange forbrugere nævner desuden, at servicen både på telefonen og ved besøg på adressen er hurtig og præcis. Anmelderne oplever generelt, at der bliver lyttet til spørgsmål, og at der gives gode, ærlige svar undervejs i forløbet. Nogle anmeldere var ikke glade for, at enkelte opgaver stødte på uforudsete udfordringer uden succes, eller at tidsforbruget for større installationer og visse aftaler blev markant længere end først estimeret.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver en professionel og grundig udførelse.... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med staff og fremhæver medarbejdernes høje faglighed og venlighed.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Oplysninger om dato og tid for udførsel af arbejdet sendt ud i god tid, dette overholdt, flink montør som forklarede, hvad der blev udført

Behagelig og professionel service. Vvs’er gik grundigt til værks og gik ikke før fejlen var udrettet. Meget tilfreds med oplevelsen, ville klart anbefale til andre.

Medarbejderen havde styr på, hvad han skulle lave. Han kunne huske, at han havde været hos mig tidligere, bl.a. i forbindelse med opsætning af mit jordvarmeanlæg, og så er han altid i godt humør.

Kommer til tiden - fortæller, hvad der bliver gjort og viser evt. elementer, som skiftes. Meget rolig og efterlader området pænt og rent. Altid en fornøjelse at have besøg af firmaet.

1. VVS-installatør

Per's VVS - Vi er der altid! Hos Per's VVS er vi stolte af at levere professionel VVS-service til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og ordentlighed.

Svarer typisk inden for 1 uge

Behagelig og professionel service

20. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Tusind tak, Katja. Det er lige efter bogen og tak fordi du tog dig tid til at smide en hilsen i vores retning. bedste hilsner fra Per

Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Som ejer af JKE Design Holbæk samarbejder jeg ofte med Pers VVS og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Pers VVS leverer konsekvent høj faglighed, god kommunikation og en pålidelighed, som er helt afgørende i bygge- og renoveringsprojekter. Aftaler bliver overholdt, kvaliteten er i top, og der bliver tænkt i løsninger, også når tingene ikke er helt standard.

Det er en samarbejdspartner, jeg trygt kan sende videre til mine kunder, og som jeg ved repræsenterer både mit og deres projekt på ordentlig vis. Professionelt, ordentligt og effektivt, hver gang.

14. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Tusind tak, Rasmus! Ligeledes tusind tak for vores samarbejde. Det er gensidigt :) de bedste hilsner - Per

Kommer til tiden

Altid en fornøjelse at have besøg af firmaet.

8. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Dejligt, Lise Lotte. Tusind tak for at give dig tid til at skrive en hilsen her. vh Per

Hurtigt og effektivt

Det var effektivt og hurtigt selvom svenden skulle tilbage på værkstedet og hente en ny porcelænskappe til vores toilet - det er ikke sidste gang jeg ringer til dette firma for hjælp til vvs-arbejde

13. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Hej Charlotte. Det sker at folkene skal hente materialer, enten på værkstedet eller hos en leverandør. Tak for tilliden og vi glæder os til at give en god service en anden gang også. vh Per.

Montør kom til tiden

Montør kom til tiden, havde de dele med der skulle bruges, og var venlig og kompetent i sit arbejde.

13. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Tak, Peter. Det er værdsat og mange tak for stjernerne. Vi er heldige at have nogle gode svende der kan deres kram. Ha' en dejlig dag - Per.

Altid god og fleksible service

Altid god og fleksible service

Vi har haft vores gasfyr fra nyt ( 10år ) og det er monteret og vedligeholdt af per’s VVS - super tilfredse billig i drift og vedligeholdelse, vil helt klart anbefale

7. januar 2026

Besvarelse fra Pers VVS

Kære Michael. De ord er virkelig værdsat og tak fordi du ringer til os igen og igen. Ha en dejlig dag. vh Per

Urimelig faktura.

Den 1-12-25
Kommer teknikeren pga. min varme i gulvet på badeværelset, det tog ham 4 minutter fra han kom til han gik igen!På regningen står at pakdåse motioneret!
Prisen for dette er:975,75 kr. med moms! Der var et beløb på 115.00 for hjælpematerialer, skrev til Per,s vvs , som forklarede at det kunne være klude, smøremidler, og snore til tætning. Tror teknikeren havde en skruetrækker eller andet med til at åbne pakdåsen! Kunne forstå at man måske fakturerede en halv time.Per kunne trække de 115.- kroner fra, for hjælpemidler,så jeg nu ‘kun’ skal betale 863.75! Selv om jeg er 82 år er jeg da stadig klar over når noget er urimeligt!

3. december 2025

Kære Mette

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive.

Jeg har gennemgået både dit forløb og din faktura, og jeg kan godt forstå, at du gerne vil være sikker på, at alt er korrekt. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge.

Teknikeren var hos dig for at motionere din pakdåse, og du fik løst dit problem ved besøget. Selvom selve udbedringen tog kort tid, er det ikke det samme som den samlede tid, der går til kørsel, ankomst, dialog, fejlfinding og udførelse – og derfor følger vi faste priser på servicebesøg.

I dit tilfælde har vi faktisk valgt at fakturere dig mindre end vores normale pris for et servicebesøg, og vi har desuden krediteret de 115 kr. for hjælpematerialer, selvom teknikerens arbejde kræver udstyr og værktøj. Det er en service, vi har ydet for at imødekomme dig.

Når vi sender en tekniker ud - også til helt små opgaver - er der mange omkostninger forbundet: løn, bil, forsikring, udstyr, planlægning og bemanding på kontoret, så telefonerne kan blive besvaret. Det er en del af det, som vores faste servicepriser dækker, og vi ligger helt på linje med andre VVS-virksomheder i området.

Jeg er derfor oprigtigt ked af, at du vælger at give en 1-stjernet anmeldelse, når du både har fået løst dit problem og samtidig betalt mindre, end hvad et sådant besøg normalt koster. Vi vil meget gerne hjælpe – også med små opgaver - men vi er naturligvis også nødt til at drive en virksomhed der kan hænge sammen.

Per Kristensen

Godt udført arbejde

7. november 2025

Besvarelse fra Pers VVS

Kære Britta. Tusind tak - det er jeg utrolig glad for at høre. Tak for din hilsen her. Venligst Per

Godt forsøg men problemet blev ikke løst

Denne anmeldelse erstatter min tidligere og dårligere anmeldelse af firmaet. Firmaet forsøgte to gange at reparere/rense et rør, men uden succes. Det efterlod mig med en regning for arbejdet, men også udgift til en toiletvogn. Havde forventet at jeg blev ringet op som aftalt, men der gik mere end en uge. Og så kom opfordringen til at skrive på Trustpilot. Den tog jeg imod så min anmeldelse var ikke uopfordret.
Nu har jeg talt med ejeren for firmaet og forelagt mine klagepunkter. I forlængelse af samtalen blev jeg tilbudt en reduktion i det opkrævede beløb (problemet blev jo ikke løst). Og for at gøre en lang historie kort, så er jeg tilfreds med at jeg nu har betalt for det, som jeg bør - nemlig det første forsøg på reparation. Men jeg er ærgerlig over, at reparationen ikke lykkedes og at man ikke prioriterede at ringe tilbage før en uge efter. Hvis man har så travlt, så er det bedre at fortælle kunderne det med det samme. Det kan de fleste godt forstå. Jeg vil bare ikke holdes hen. Så sjove er toiletvogne heller ikke i koldt vejr.

16. oktober 2025

Hej igen Niels,

Tak for din opdatering og for snakken i telefonen.

Vi forsøger altid at gøre os umage, men her svipsede det desværre, og det er jeg ked af. Jeg er dog glad for, at vi fik landet en økonomisk løsning.

Jeg tager din pointe omkring kommunikationen til mig. Du har helt ret i, at det er bedre at melde klart ud omkring travlhed med det samme, fremfor at lade kunden vente. Det vil vi blive bedre til fremadrettet. Du er altid velkommen her hos os og så vil vi gøre os endnu mere umage med at sikre, at du får en god oplevelse.

De bedste hilsner
Per

Altid en super service på telefonen og…

Altid en super service på telefonen og meget flinke medarbejdere som kommer ud på adressen.
Stor ros herfra:-)

6. november 2025

Besvarelse fra Pers VVS

Hej Ole. Det er jeg glad for at du synes. Jeg er også glad for folkene så endnu bedre når du også oplever dem sådan :) Jeg hilser dem mange gange. vh Per

Eftersyn på gasfyr.

5. november 2025