Vi har fået skiftet fra oliefyr til en…
Vi har fået skiftet fra oliefyr til en luft til vand varmepumpe og Jens og Claus har været helt fantastiske under hele forløbet, kæmpe anbefaling herfra, mange tak 👍
Velkommen til Vejleby Smedie & VVS. Vi udfører alt inden for VVS, vand og varme i området omkring Holbæk, Odsherred og Hørve. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Sølvagervej 2, 4534, Hørve, Danmark
Har fået sat en varmeblæser op, der viser sig og være for lille og nu siger Rasmus fra Vejleby at det er mit problem. Det da en servic og rådgivning der vil noget.
Skift til luft-vand varmepumpe. Hele processen har været virkelig god. Alle aftaler blev holdt, installationen er udført rigtig pænt og systemet, som virker som god kvalitet, fungerer som det skal. Også efter endt installation har Kristian været enormt god til at svare på spørgsmål og rette småfejl/justere systemet. Mine bedste anbefalinger!
Havde en hasteopgave lige før sommerferien og en halv time efter jeg ringede stod medarbejderen fra Vejleby VVS ved min dør. Han løste opgaven hurtigt og effektivt. Næste gang jeg skal bruge VVS ekspertise ringer jeg til Vejleby VVS!
Dejlige mennesker kommer til tiden og laver det de skal bruger dem i mit firma
Altid god service og ordentlig behandling.
Jeg kan sagtens anbefale dette firma 👌
100% anbefaling fra min side.
Vejleby VVS har været og skifte vores gasfyr ud med varmepumpe.
De var der til aftalt tid og det de blev også færdige indenfor aftalt tid.
Der blev også ryddet op inden at de kørte igen.
Super service.
Super god og professionel behandling og service ! Vi fik skiftet vores gasfyr, og det har bare været top service hele vejen igennem.
Jeg har fået tilsluttet fjernvarme samt monteret et radiator-system med 16 radiatorer af Vejleby VVS. Alt gik 100 % som det skulle. Jeg havde et godt møde med projektlederen, hvor vi sammen fandt den bedste løsning til mit hus. Jeg havde tillid til ham fra start. Jeg fik et prismæssigt fint tilbud - det billigste af de 3 tilbud jeg havde indhentet, hvorefter opgaven blev udført af Vejlebys montører. 5 dage efter påbegyndelsen var opgaven fuldført og fjernvarmen installeret. Både i huset og i haven var der fint ryddet op/reetableret. Jeg er virkelig glad for og imponeret over flow'et og kvaliteten af opgaven, og vil til hver en tid anbefale Vejleby til mine medmennesker. Tusind tak. Mvh Michael
Vi skulle have skiftet en vanhane i badeværelset. Selv om det ikke var nogen stor opgave, kom de efter 2 dage og skiftede den. prisen var også ok.
Vi har været virkelig godt tilfredse med det arbejde, som VejlebyVVS har udført i forbindelse med udskiftning af vores solfangere. De har arbejdet professionelt - både i forbindelse med tilbudsgivningen og i forbindelse med den fysiske udskiftning af de 4 solfangere. VI KAN VARMT ANBEFALE VEJLEBY Smedie og VVS
Har fået installeret en ctc varmepumpe af vejleby vvs
Oplevelsen har været helt i Top fra første møde med Kristian til selve montagen af de kompetente medarbejdere der er i firmaet.
Jeg kan varmt anbefale vejleby vvs
Har fået installeret pillefyr i september 2019.
Kristian sælger/montør som var god til at forklare og imødekommende.
Efter montering har der været nogle problemer med fyret samt stort forbrug af piller som ikke stemte til forventning samt manglende justering, som var tilkøbt.
Efter Lidt øv korrespondance med vejleby vvs. Så fik de producent (Wølund) af fyret ud og indstille det, på vejleby vvs regning.
Der har været garanti sag som har trukket ud da producent/wølund har rigtig dårlig kunde service.
Når alt lægges sammen og med lidt knas på vejen.
Så syntes jeg Kristian / vejleby vvs har været flink og gjort en god indsat for at gøre kunden/mig tilfreds.
Så vil gerne anbefale firma til andre.
Super god service. Vi fik monteret varmepumpe (luft til vand).
Hurtigt og professionelt job.
Meget udførligt tilbud.
Min vandhane var meget utæt, og Vejleby Smedie & VVS gav super god service både i telefonen, ved at komme indenfor 24 timer, super flot fagligt arbejde og ligeledes behagelig service. Regningen i orden, uden overraskelser, hvilket man ikke kan tage for givet efter håndværkerbesøg.
Alt i alt 👍meget tilfreds og vil helt bestemt bruge dem igen🙂
Vi skulle i gang med projekt der medførte at hele varme installationen i vore stue skulle laves om - vi haves derfor for kompetent rådgivning i muligheder. Vejleby smedie og VVS har ydet yderst kompetent rådgivning. Hele projekteret blev udført effektivt grundigt til aftalte tid og aftalt pris. Vi har gennem projektet følt os i trygge hænder og er yderst tilfredse med resulteret