Oplysninger om dato og tid for udførsel af arbejdet sendt ud i god tid, dette overholdt, flink montør som forklarede, hvad der blev udført
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Per's VVS - Vi er der altid! Hos Per's VVS er vi stolte af at levere professionel VVS-service til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og ordentlighed.
Virkelyst 2, 4420, Regstrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Tusind tak for hjælpen.. 3 gange har i reddet os, ved at vi har skulle have lavet nogle hurtige løsninger som krævede en vvs på forholdsvis kort tid.. og så til en fair pris.. tak for det

Besvarelse fra Pers VVS
Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde store problemer med vores gasfyr, og VVS-manden fra Per's VVS ApS kom os til undsætning. Han var utrolig flink og imødekommende lige fra starten. Han udviste stor professionalisme og var virkelig dygtig til at identificere og løse alle de udfordringer, vores gasfyr bød på. Vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. Tusind tak for fantastisk service - vi ved helt sikkert, hvem vi skal ringe til næste gang!

Besvarelse fra Pers VVS
Vi har altid fået perfekt Service hos Pers VVS, så der er intet at klage over.

Besvarelse fra Pers VVS
Tak for godt arbejde til aftalt tid og pris, behagelig gas mand vi havde ude, og når man ringer til jer, får man en super hjælp, af en meget behagelig dame.

Besvarelse fra Pers VVS
Altid god service, Flinke folk. Både dem på kontor og dem som kommer hjem til en.

Besvarelse fra Pers VVS
Firmaet med chefen i spidsen virker meget seriøse og kompetente omkring opgaveløsning og udførelse.

Besvarelse fra Pers VVS
God service, flinke høflige tekniker der kommer og laver service, rydder op efter sig.

Besvarelse fra Pers VVS
Var hurtig på pletten og lavede et fin stykke arbejde

Besvarelse fra Pers VVS
Meget venlig dame tog mod mit nødråb, og fik sendt en montør afsted. Han var på pletten kort tid efter og fik klaret problemet professionelt og venligt.
Super oplevelse!

Besvarelse fra Pers VVS
Rigtig god service. Jeg ringede tirsdag aften da jeg havde fået et utæt varmerør. Ham der havde vagten guidede mig i hvad jeg skulle gøre, så jeg var fri for at betale vagttillæg. Næste morgen ringede kontoret til mig, og aftale ar de kunne komme lidt senere samme dag og ordne det, så jeg kunne få varme igen.

Besvarelse fra Pers VVS
Aftalt arbejde udført til fuld tilfredshed.

Besvarelse fra Pers VVS
Super service og imødekommende medarbejdere.

Besvarelse fra Pers VVS
Super god kundeservice. Ringede mandag, hvor de tilfældigvis havde et afbud, så de kunne komme samme dag. Fik renset mit afløb, så vandet igen kan løbe ordentligt ud.

Besvarelse fra Pers VVS
Bestilte et servicebesøg til vores oliefyr og fik tid få dage efter. Vvs'er som var på besøg, var service mindet og dygtig. Han fiksede vores problem med vores oliefyr på kort tid 👍
Anbefaling herfra 👍

Besvarelse fra Pers VVS
Fik en varmepumpe og radiatorer installeret af dem. De var super hurtige at svare og nemme at kommunikere med. Udover det blev arbejdet udført præcis som aftalt. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dem.

Besvarelse fra Pers VVS
Teknikeren udførte arbejdet hurtigt og jeg havde tillid der kun blev lavet det der var nødvendigt