nettet virkede pludselig ikke på min stationær fra sommer 2010 (fuld funktionel og ingen problemer da jeg købte den dengang). jeg skrev til pc nordic da jeg ville gøre krav på min reklamationsret,... Se mere

Jeg Bestilte en Computer til min bedstefar d 4 december, som jeg jo regner med at de kan levere inden jul. dagene går og lige pludselig er der en uge til jul og pengene er ikke engang hævet... Se mere

Beklager at måtte skrive en så kritisk kommentar, men synes det er vigtigt at andre ikke havner i samme suppedas som vi: Vi har bestilt en PC for MÅNEDER siden, den er ikke kommet og de svarer hv... Se mere

Købte PCNI5-1 I5-750 2,66GHz med lidt modifikationer. PC'er og komponenter har virkelig gode specifikationer og i god kvalitet. Overskuelig hjemmeside med korrekte beskrivelser så man selv kan tjekke... Se mere

1. Computerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Keyfeatures:Billig kvalitets PC Keyfeatures:Bygget af fagfolk, med forstand på PC'er.

2,5

Under middel

God kvalitet til billige penge

Alm. fragt tid . Service kan jeg ikke sige noget om (bortset fra at der gerne må komme en faktura med til regnskabet).

Jeg gennemgik delkomponenternes pris og kvalitet enkeltvis før købet og efter købet gennemgik jeg delkomponenternes kvalitet og styrke. Jeg kan roligt konkludere at her får man mere for pengene end mange mange andre steder. Købte desuden windows 7 til som var preinstalleret som er et stort plus (for mig).

Her vil jeg bestemt handle igen.

15. marts 2010

Ekstrem god service!

Jeg bestilte en Xtreme Gaming PC hos PCNordic, og fik den leveret to hverdage efter i perfekt stand. Op til mit køb havde jeg i ca. 14 dage skrevet frem og tilbage med deres kundeservice, og der gik højst 3 timer fra jeg havde skrevet et spørgsmål til jeg fik svar - selv kl. 2 om natten.
Det har jeg aldrig før oplevet hos nogen anden onlinebutik, og eftersom det drejer sig om ca. 15 spørgsmål fra min side af, er det rigtig flot.

Jeg har nu testet min nye computer i 3 ugers tid, og der er intet jeg kan sætte fingeren på skulle fungere bedre. Alt er 100% som det skal være, og jeg er en yderst tilfreds kunde.

Derudover kan jeg kun anbefale deres kundeservice yderligere i og med, at det er hurtige, humoristiske og ikke mindst dygtige mennesker i deres support.

Hvis man kunne give 6 ud af 5 stjerner havde de uden tvivl fået 7 af mig :)

1. marts 2010

Rigtig god service

Købte en computer derinde , den kom til tiden. dog havde de glemt og tilslutte cd-rom drevet, men det er hvad det er .

Super service , altid til og komme i kontakt med .

5/5 Herfra (:

21. februar 2010

I5-750 leveret som bestilt

Bestilte en I5-750 med Nvidia-kort hos pcnordic.dk. Varen blev leveret på den anden hverdag efter bestillingen og ser ud til at svare til ordren.

Eneste mindre irritationsmoment var manglen på track&trace - det bliver dog rigeligt opvejet af en yderst fordelagtig pris...

16. februar 2010

Rigtig god service!

Bestilte en mindre gaming-pc, som blev leveret efter 5 hverdage.

Jeg konstaterede, at der var en skade på bundkortet, så grafikkortet ikke kunne "låses fast" i PCI-E-porten, og at der derfor ikke var billede på skærmen, så jeg sendte dem en mail en lørdag formiddag, som blev besvaret efter kun 1 times tid. Det er altså flot på en lørdag! Da jeg er fiks på fingrene, foreslog jeg, at de kunne sende mig et nyt bundkort, som jeg så selv ville installere, og det var den løsning, vi blev enige om. Det var sandsynligvis aldrig gået, hvis pc'en var købt et større sted, da de nok skulle have haft hele pc'en retur til reparation i flere uger.

Efter et par dage modtog jeg det nye bundkort og har nu samlet pc'en, som virker glimrende.

Selvom det naturligvis ikke er tilfredsstillende at modtage et defekt produkt i første omgang, har jeg valgt at give PCnordic 5 stjerner på grund af den gode service! Man får først et indtryk af serviceniveauet, når man har problemer, og det er mit indtryk, at PCnordic er meget venlige, lette komme i kontakt med (jeg havde dog kun brug for email, så jeg har ikke prøvet deres telefonsupport) og indstillede på at finde en løsning.

Det skal nævnes, at jeg et par måneder tidligere bestilte en anden pc fra PCnordic, og den fejlede altså ikke noget.

Kort sagt: God service og lave priser. Kan klart anbefales.

13. februar 2010

Forkert info omkring levr

Dag 1: Ringer og høre om ønsket pc er på lager, får at vide der er 1 stk tilbage og hvis jeg bestiller samme dag, kan jeg have den i morgen. Jeg bestiller med det samme og betaler med visa.
Dag 2: Afventer spændt posten. Ingen ting
Dag 3: Afventer spændt posten. Ingen ting - Ringer og får at vide den bliver afsendt i dag.
Dag 4: Den ankommer med post og den virker fint.

De tager telefonen når man ringer, men for mit vekommende skulle jeg bruge den dagen efter, og derfor har jeg fået en dårlig oplevelse pga 4 dags levering.

10. februar 2010

En god handel med PCnordic.dk

Dag 1.: Bestiller PC af mærket Office Line PCN7301 om formiddagen.
Dag 2.: PCèren ankommer i fornuftig emballage til min adresse.
Resultat.: Nu er maskinen installeret med Windovs XP og div. programmer, og jeg må sige: det er en kanon maskine til hjemmebrug og mindre virksomhed.
Den er hurtig, og på alle punkter tilfredsstillende. Også prisen er attraktiv.
Den 28.01.2010 - Kaj Jelling Andersen

28. januar 2010