Jeg Bestilte en Computer til min bedstefar d 4 december, som jeg jo regner med at de kan levere inden jul. dagene går og lige pludselig er der en uge til jul og pengene er ikke engang hævet... Se mere
Beklager at måtte skrive en så kritisk kommentar, men synes det er vigtigt at andre ikke havner i samme suppedas som vi: Vi har bestilt en PC for MÅNEDER siden, den er ikke kommet og de svarer hv... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Keyfeatures:Billig kvalitets PC Keyfeatures:Bygget af fagfolk, med forstand på PC'er.
ingen kontakt
nettet virkede pludselig ikke på min stationær fra sommer 2010 (fuld funktionel og ingen problemer da jeg købte den dengang). jeg skrev til pc nordic da jeg ville gøre krav på min reklamationsret, jeg har ikke fået noget svar og de tager aldrig telefonen..
efter hvad jeg kan se begyndte firmaet at fuppe og snyde folk omkring sensommer 2011 og ingen har nogensinde kunne kontakte dem siden hen.
de skulle i operation X!
en klage til forbrugerklagenævnet er i mine øjne ikke muligt, det koster 160 kr. og tager op til 7 måneder... og så længe har jeg ikke tænkt mig at vente uden internet!
rigtig rigtig ringe og usselt gjort af ejerne af PCnordic! det virkede som om der var styr på det, men nu er det intet andet en et scam firma der levere støvede pc'er fra 2. verdenskrig.
NUL service ... køb ikke her
Vi har bestilt en PC for MÅNEDER siden, den er ikke kommet og de svarer hverken på mails eller tlf.
Fup firma *STAY AWAY*
Jeg bestilte min computer den 19-12-11 *De var gode til at skrive tilbage til mig da jeg ville bestille en computer, men da jeg havde gjort det var det slut.*
Modtog en pakke fra pcnordic den 27-12-11
i den pakke var en gammel støvet computer uden cpu, og intet i den, eller kabinet var noget jeg havde bestilt. (Ligner noget de har haft stående længe som ikke har virket)
Det er ikke muligt at kontakte dem på e-mail eller telefon. Kun hvis du skriver til dem som en ny mulig køber, så svare de.
Så nu har jeg skrevet til dem at de har 10 dage til at svare ellers går jeg til forbrugerklagenævnet, og alt andet man kan melde dem til.
Fulstændig Uproffessionelt...
dagene går og lige pludselig er der en uge til jul og pengene er ikke engang hævet endnu, så jeg prøver at ringe 2 gange indenfor den beskrevne åbningstid og intet svar så jeg sender en E-mail hvor jeg beder dem om at annullere ordren og så regner jeg med at den skid er slået.
men så pludselig den 29 december hæver de pengene og d 4 januar står GLS manden ved min dør. 1 måned efter jeg bestilte!!
jeg vil fraråde alle at handle hos PC Nordic aps.
Forkert leverence / Ingen kontakt
Bestilte en ny PC med Intel I7 processor med 8 Gb ram og betalte via nettet
Modtog en PC med Intel I3 processor og 4 Gb ram
Har de sidste 14 dage prøvet at kontakte firmaet for at få varen byttet, uden held.
Har afsendt 4 mails uden at der kommer noget svar.
Har ringet mindst 20 gange på deres oplyste telefon nummer, uden at kunne komme igennem.
Er dette et fup firma eller et virkeligt firma?????
Syntes det er synd da produkterne ellers ser pæne ud, og priserne på det de tilbyder er gode, men det hjælper jo ikke, når det ikke er det bestilte man modtager.
Defekt pc og igen kontakt
Jeg har en pc fra dem som er lidt over et år gammel, den er stået af og vil gerne have den lavet mens der er garanti, da jeg ikke har råd til en ny. De er umulig at komme i kontakt med, deres nummer er ugyldig og ikke noget svar på mail. Så kender det godt jeg har også truet med forbrugerstyrelsen og givet dem en uge til at svare ellers vil jeg gøre et eller andet det er 3 dage siden nu så de har 5 dage mere, så tager jeg fat i forbrugerstyrrelsen, eller også må der grovere metoder i brug :)
Jeg giver ikke op uanset hvad, jeg er i min fulde ret til en ny eller pengene tilbage så jeg kan købe et andet, et andet sted, for handler ikke mere hos dem, det er helt sikker.
Det er sådan et firma man burde få i tv i de der programmer der går efter sådan nogle fuskere.
Ingen kontakt
Jeg havde bestilt en pc men fortrød købet, jeg skrev til dem men hørte ingenting før den blev leveret af GLS. Har prøvet at ringe til dem men ingen tager telefonen eller svare på mail. Jeg har bedt min bank om at kontakte dem med henblik på tilbage betaling.
HOLD DIG VÆK!
Bestilte en computer til min storebror for knap en måned siden. Pengene hævede de 2 dage efter bestillingen men hørte intet fra dem på mail udover at betalingen var gået igennem.
Knap 14 dage senere efter et par sendte mails uden besvarelse + en del opkald til deres telefon som der ingen forbindelse er til, fik jeg en bestillingsbekræftelse. Efter det hørte jeg igen intet og der var ikke udsigt til hverken computer eller besvarelse fra PCNordic.
Sendte så en mail om at den SKULLE komme inden 1 uge ellers ville betalingen blive trukket tilbage via banken.
Så besvarede de mailen og skrev at de lige havde en computer stående og at den ville blive sendt omgående. Nogle dage senere modtog jeg den (i dag) og det viste sig at være en skrottet computer de har sendt i stedet for, bare for at have et eller andet at sende.
For det første var ingen af delene i maskinen det jeg havde bestilt, ikke engang kabinettet. Desuden var der ingen CPU i og ingen af kablerne var tilsluttet og der fulgte heller ingen kabler med til hverken strøm mv.
Computeren er fuld af støv både indvendig og udvendig og blæserne er helt stoppet af støv og skidt. Forestil dig en skrottet computer fra lossepladsen, så har du det rette billede af det jeg pakkede ud.
Så nu skal jeg bøvle med at få pengene igen og samtidig sende det lort tilbage som ikke engang er værd at spilde fragtpenge på.
Jeg har handlet utallige steder på nettet og jeg har aldrig oplevet noget så frækt som dette, og jeg vil anbefale ALLE som overvejer at købe hos PCNordic at holde sig langt langt væk. Lav vær med at begå samme fejl som mig.
Der er masser af alternativer af købe hardware, og lad ikke dette firma være et af stederne.
Martin Madsen
Ingen kontakt, ingen pc, men en forsvundet pc
Hej.
Jeg sendte min pc ind til reparation, da bundkortet, af en eller anden grund, var brændt sammen. Jeg sendte den ind onsdag d. 19-10. Og siden fredag d. 21-10 har jeg ikke kunne få kontakt med dem, indtil i mandags d. 21, hvor de siger at de ikke har den. Jeg sender så sende info, og de lokaliserede den så, og skrev intet om hvor den var, og hvis jeg prøver at ringe, kan jeg ikke det. Jeg spurgte efter navn og en masse andet, men han var så uhøflig ikke at svare på noget af det!
Dog skal det siges, at da jeg havde produktet var det super! Og Per, som hvis ikke er der mere, var en super person!
Men efter 1 måneds venten og ingen kontakt (troede de lavede konkurs-tricket) har det helt omvendt mig - jeg vil dog stadig købe hos dem, da produktet er billig og funktions dygtig!
Micki
FInt nok...
Hej :)
Jeg bestile min pc om søndagen og de ville sende om onsdagen.. Den kom så om torsdagen MEN de havde lagt den forkerte pc i.
Jeg kontaktede dem og de sagde jeg skulle sende den tilbage og de ville sende den rigtige her 2 uger efter har jeg endelig fået den og den kører perfekt godt men lidt sjusket! :)
Ingen service. Ingen feedback. Intet produkt.
Bestiller min PC om onsdagen og får at vide den vil afsendes torsdag, så den er mig i hænde om fredagen. Så langt, så godt.
Nu er det fem hverdage (en uge) siden jeg skulle have modtaget min PC, og hver enkelt e-mail jeg har sendt dem siden da (stort set en til to e-mails per dag), er ikke blevet besvaret. De sidste tre dage har jeg forsøgt at ringe dem op. Onsdag er der ingen der tager telefonen, torsdag og fredag er der ingen forbindelse til firmaet.
Et kompetent firma ville have svaret på mine e-mails, eller taget telefonen.
Jeg har nu skrevet endnu en e-mail for at annullere ordren, da virksomheden begynder at lugte af fup.
Edit: Har omsider fået en mail fra dem at ordren er annulleret. Nu er det bare at tjekke med banken.
*********************************************************************************
KONKLUSION:
En uge med ingen feedback fra forhandler, intet produkt i syne, intet.
Absolut forfærdelig og ikke-eksisterende kundeservice. Produktet kan jeg naturligvis ikke tale for, men jeg mener virksomheden bør undgås under alle omstændigheder, hvis du handler over nettet.
Hvis en virksomhed annocerer med 2-3 dages leveringstid, så har de at rette sig derefter. Hvis det virkelig er sygdom involveret, måske pga. stress, jamen så lav dog om på det. 2-5 dage, eller længere tid. Det mindsker stress for de ansatte og kunden bliver ikke forarget over falsk reklamation. Et gratis tip! :)
Hvis du er ligeglad med at de udskyder forsendelsen med x antal dage og ikke tager dig alvorligt som kunde, så kunne det være noget for dig.
½ Stjerne.
Suverænt firma
Jeg har nu prøvet at handle hos Pcnordic, lagde en ordre ind på en top noch gamer pc i onsdags, og grundet en rigtig god behandling har jeg valgt at ligge en anmeldelse herind.
Service:
Deres service var suveræn, var i kontakt med en derinde som hed Per, og må indrømme at jeg til dags dato ikke har modtaget bedre service nogle andre steder. Forløbet var på 3 dage, hvor vi havde en del kontakt, da jeg selv ville tilføje nogle dele til min pc, og da Per selv faktisk sad og fandt dele til samme markeds pris, men som var bedre end det vi startede ud med (Hvad mere kan man forvente??)
Der var ingen problemer i at smide ekstra ting i, som ikke var inkluderet på hjemmesiden, og både email og tlf kontakt foregik ubeklageligt uden lange ventetider.
Så service skal klart have 5 stjerner her fra
Levering og vare:
Levering var rimelig simpel da jeg selv afhentede den, ingen problemer der. Pc'en blev bestilt om onsdagen, og var færdig fredag. Det tog 3 dage for at samle en pc og stress teste den i 24 timer, hvilket jeg synes er helt i orden, da jeg faktisk selv havde forventet minimum 4-5 hverdage inden den var klar (Det min erfaring at du i hvert fald kan forvente 4-5 hverdage med en pc som skal samles fra bunden)
Varen er der indtil nu ingen fejl på, alt kører perfekt og kan ikke klage, har dog kun haft den siden fredag, så i dag er 4 dagen hvorpå jeg har pc'en. Har testet den i diverse spil hvor spillet blev sat til at trække alt det, det kunne i grafik (Crysis 2, fear 3, far cry 2 etc) Og der har indtil nu ingen problemer været.
Min personlige erfaring er, at dette er en suveræn forhandler som yder sit bedste for kunden, og klart kan anbefales :-)
Anbefales!
Kan kun anbefale pcnordic.dk. Bestilte en computer sidste år. Varen jeg modtog var uden fejl, har kørt stabilt siden og leveringen var hurtig. Supporten jeg modtog var behagelig og var yderst tilfredsstillende.
Som sagt, kan kun anbefales!
Returnering uden problemer
Havde bestilt en computer over nettet, og den kom meget hurtigt frem til pakkeshoppen. I mellemtiden blev købet fortrudt. Kort forespørgsel endte med at jeg blot skulle undlade af afhente computeren hos pakkeshoppen. Få dage efter havde jeg alle mine penge retur. Super service og hurtig svar på mails!
KAN kun anbefales...
Har købt en computer hos PC-Nordic og der var ingen problemer på nogenmåde. Telefonservice var god, netsiden var nem og overskuelig, tre dage senere var den her.
Virkelig gode varer til en god pris
Købte PCNI5-1 I5-750 2,66GHz med lidt modifikationer. PC'er og komponenter har virkelig gode specifikationer og i god kvalitet. Overskuelig hjemmeside med korrekte beskrivelser så man selv kan tjekke komponterne ud på nettet. Lidt sen levering på grund af komponent i restordre. Skulle selv installere USB3 driver m.m. Men det er ok - computer kører super godt!
Gode priser og fin service
Købte en PC hos dem, hvor der var et par ændringer i forhold til standard. De mente derfor at der ville gå lidt over en uge inden jeg fik den. Den kom dog i løbet af få dage. Jeg havde lidt problemer med min gamle skærm der ikke ville tage digital input - men PC Nordic skyndte sig at eftersende HDMI adapter, selvom det ikke var deres fejl/problem.
Derfor fin service til markedets laveste priser
Fremragende priser og god service
Jeg har kun positivt at skrive om pcnordic! De har virkeligt gode priser i forhold til alle andre steder jeg har ledt. De har hurtig leveringstid og de svarer med det samme hvis men skriver og har spørgsmål.
Kan på ingen måde anbefales....
Havde bestilt en mindre pc og troede alt var godt...
Modtog aldrig en ordrebekræftelse og troede derfor ikke den var bestilt alligevel..
Pludselig ser jeg på min konto at de har hævet pengene FØR nogen varer er afsendt og kontakter dem herom... De fortæller noget må være gået galt, og de ikke kan levere før ugen efter, da de ikke har bundkortet.... Jeg vælger desværre at sige ok til dette...
Får en mail om den er "SHIPPED" men efter en uges tid har jeg stadig intet modtaget og henvender mig.. De skriver så tilbage at varen skulle være forsøgt leveret, men der har ingen fragtmand været på min adresse eller der er lagt nogen seddel med mulig afhentning eller efterlevering...
Jeg får også at vide jeg burde have kontaktet dem hurtigere,når jeg ikke modtog pakken dagen efter jeg havde fået emailen... Det havde jeg ingen intentioner om, da alt andet de havde lavet i denne handel var totalt useriøst, så jeg ventede bare godtroende på varen... Og må nu selv kontakte fragtmanden for at få min pakke...
Muligt fragtdelen ikke er deres skyld, men at hæve penge før varen kan leveres og jeg ikke engang har modtaget en bekræftelse, det er ikke iorden...
NUL Stjerner herfra hvis man kunne vælge dette...
Super kvalitet til billige penge!
Jeg har købt en færdigsamlet comuter derinde hvor tower skulle skiftes/opgraderes. Forløbet var problemfrit og der var en god kommunikation med virksomheden fra første dag! - Desuden var indpakningen ved leveringen rigtig god og computeren kom i sin bedste stand... Kan varmt anbefalde virksomheden videre til andre.