Paustian Anmeldelser

1.213

3,6

Bestilte stole til bryllupsgave. Hurtigt kommer ordrebekræftelse, men ingen ca. leveringstid. Det har været svært at få forbindelse til jer. Telefonnr. ude af drift, og ingen svar på mail. Endelig e... Se mere

Med lidt ‘besvær’ lykkedes det at få byttet skallen til vores Myrestol. Fik oplyst en levering i uge 30 hvor lagret havde ferie, måtte rykke butikken, ny levering uge 32, fik leveret en lyseblå skal,... Se mere

Manglende information om levering. Vanskeligt at komme igennem til kundeservice. Ingen svar på mail. Ingen opfølgning på samtaler trods aftale. 7 ugers leveringstid på trods af, at varen var på lager.... Se mere

God kommunikation både ved bestilling og undervejs. Herunder klar besked fra vognmand om levering - og fleksibilitet om, hvor varen kunne stilles sikkert. Meget tilfreds med både vare og levering. D... Se mere

1. Møbelforretning

Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner verden over. Paustian har pr. 1/12-25 fået ny ejer. Anmeldelser før denne dato vedrører den tidligere ejer.

Middel

1 t anmeldelser

(1.213)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service, og god information om levering.

13. juni 2023

Kære Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. 🤩

Super kundeservice

Lynhurtig sagsbehandling og venlig og klar kommunikation fra kundeservice i Paustian Webshops - både i forbindelse med hhv. køb, levering og klage over fejl/mangel på en del af det leverede.

15. juni 2023

Kære Anne,

Wauw - sikke en flot anmeldelse. Den er vi meget stolte af og glade for. 🤩

Kære Birgitte,

Mange tak for alle de flotte stjerner og for din fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Paustian Webshops

Jeg har ikke fået min varer endnu

Jeg har ikke fået min varer endnu. Men pengene er trukket fra min konto. Det er jeg da træt af. Og hvornår kommer min varer?

13. juni 2023

Kære Mona,

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og tager derfor alle anmeldelser meget seriøst.
Vi beklager naturligvis meget den forsinkelse der har været på din ordre - det er selvfølgelig ikke meningen og heller ikke normalen hos os. Vi håber dog, at du er blevet glad for din ordre, og at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan give dig den gode oplevelse som er standarden hos os.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du også altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar på telefon og mail til at hjælpe.

Serviceminded hjælp

Hurtig, meget serviceminded assistance - samt afsendelse af varen dagen efter😉

7. juni 2023

Kære Vibeke,

Mange tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. 🤩

Paustian Webshops

Dårlig håndtering af ordren.

Som aftalt skulle varen først lev omkring 20.6 på grund af ferie, det var skrevet på ordren. Men den blev lev. Og skulle hentes inden d. 12.6 - hvorefter den blev tilbagesendt men pengene var trukket fra min konto. DÅRLIG SERVICE når man ovenikøbet havde talt med firmaet pr. Telefon og fået oplyst at man bare skulle skrive det .

5. juni 2023

Kære Annelise,

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og tager derfor alle anmeldelser meget seriøst.
Jeg har undersøgt din ordre, og kan godt se, at din ordre er blevet leveret tidligere end aftalt. Det vil vi selvfølgelig beklage.
Jeg kan se, at min kollega har været igang med din ordre efterfølgende for at rette op på fejlen, og at den nu er blevet leveret til dig.
Vi håber dog, at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan give dig den gode oplevelse som er standarden hos Paustian Webshops.

Jægerstol i top kvalitet

Vi har købt en jægerstol. Det er fantastisk god kvalitet og værd at vente på 😉

31. maj 2023

Kære Gurli,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den bringer store smil frem hos os. 🤩

Paustian Webshops

Vi bestilte nyt stof til vores sofa

Vi bestilte nyt stof til vores sofa. Det blev leveret fra Italien. Det blev 4 uger forsinket i forhold til forventet levering. Vi skulle selv betale for montering som vi så fravalgte. Vi har selv monteret det men det sidder ikke så pænt som det tidligere betræk vi ville gerne have haft en fagmands vurdering om det er syet godt nok. Det krøller i syningerne.
Når man giver 20.000kr for nyt betræk forventet man bare lidt service. Det får man andre steder!

2. juni 2023

Leveringen ..alt meget grundigt og…

Leveringen ..alt meget grundigt og tilgængeligt via beskedsystemet.
Og ikke en bule eller rift på indpakningen.

23. maj 2023

Kære Eva,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den bringer store smil frem hos os. 🤩

Paustian Webshops

Fantastisk god hjælp og vejledning fra…

Fantastisk god hjælp og vejledning fra kunseservicee i forbindelse med bestilling af havemøbler på hjemmesiden.

21. maj 2023

Kære Kirsten,

Mange tak for alle de fine stjerner og de flotte roser. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Paustian Webshops

Gode priser, og leveret med egen fragtmand

Gode priser, og leveret med egen fragtmand, så de passer virkelig på de produkter de sender.

8. maj 2023

Kære KN,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Det er nemlig lige præcis derfor vi leverer med vores egne fragtmænd - for at passe så godt på produkterne som overhovedet muligt. 🙂

Flot sofa

God vejledning og service - og super flot sofa.

23. april 2023

Kære Solveig,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Behagelig og hjælpsom

God chauffær

23. april 2023

Kære Lone,

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse til os. Det betyder virkelig meget for os. 🤩

Super fin service

Jeg fik besked og opringning med levering. God service hele vejen igennem. Fint produkt og ingen fejl.

24. april 2023

Kære Jesper,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en så fin anmeldelse til os. Det er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Købte Vitra EA 217

Købte Vitra EA 217. God service, med Levering, udpakning og bortkørsel af affald

11. april 2023

Kære Daniel,

Tusind tak for de mange fine stjerner og din flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Paustian Webshops

God service, alt i orden

18. april 2023

Kære Nadja,

Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Reklamations sag tog over 2 mdr

Reklamations sag tog over 2 mdr. fra min stol blev sendt ind, til jeg fik den tilbage. Ikke ligefrem hvad købeloven mener med “udbedring inden for rimelig tid”. Total ansvarsfralæggelse når man rykker dem i processen. Pinlig kundeservice!

12. april 2023

Kære Simon,

Tak for at du har taget dig tid til at lægge en anmeldelse til os.
Det er naturligvis altid rigtig ærgerligt, når der er længere levering end forventet på en reklamationsvarer. Det vil vi selvfølgelig gerne beklage, at du har måtte vente på.
Så snart vi modtager en forsinkelse, kontakter vi altid vores kunder med en opdatering.
Vi håber, at du på trods af ventetiden er blevet glad for din ordre, og at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan give dig den gode oplevelse som er standarden hos Paustian.

Alt perfekt :-)

11. april 2023

Kære Jonna,

Mange tak for de fine stjerner og for den flotte anmeldelse. Den bringer store smil frem hos os. 🤩

Paustian Webshops

Jeg fik min vare i rimelig tid. God stand.

Jeg fik min vare i rimelig tid og i god stand. God info om leveringstid.

10. april 2023

Kære Malene,

Mange tak for at du har taget dig tid til at lægge en anmeldelse til os. 🤩