Bestilte stole til bryllupsgave. Hurtigt kommer ordrebekræftelse, men ingen ca. leveringstid. Det har været svært at få forbindelse til jer. Telefonnr. ude af drift, og ingen svar på mail. Endelig e... Se mere
Manglende information om levering. Vanskeligt at komme igennem til kundeservice. Ingen svar på mail. Ingen opfølgning på samtaler trods aftale. 7 ugers leveringstid på trods af, at varen var på lager.... Se mere
God kommunikation både ved bestilling og undervejs. Herunder klar besked fra vognmand om levering - og fleksibilitet om, hvor varen kunne stilles sikkert. Meget tilfreds med både vare og levering. D... Se mere
Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner verden over. Paustian har pr. 1/12-25 fået ny ejer. Anmeldelser før denne dato vedrører den tidligere ejer.
Walgerholm 1, 3500, Værløse, Danmark
- 7070 5212
- paustian@paustian.com
- www.paustian.dk
Dårlig kundeservice
Jeg fik et gavekort i gave, som desværre blev væk for mig. Til min store lykke dukkede det op i foret på en jakke - men desværre et par måneder efter udløb. Da jeg kontakter Paustian for at spørge om de kan forlænge mit gavekort en lille smule, svarer de ikke på min besked. Efter at have rykket dem for svar får jeg et meget kort “Det kan ikke lade sig gøre”. Jeg skriver igen og taler med en ny medarbejder denne gang. Men igen vender de ikke tilbage med svar.
Jeg synes det er en super ufleksibel og ærgerlig kundeserviceoplevelse.

Besvarelse fra Paustian
Kun levering til kantsten - selv Ikea gør det bedre !!
Bestilte et Fritz Hansen skrivebord til en værdi af knap 20.000 kr. I forbindelsen med bestillingen fremgik det, at de leverede til kantsten. Da jeg er meget syg havde jeg brug for hjælp til at bære bordet op på 1. sal og jeg skrev i kommentar feltet at jeg gerne betalte ekstra for dette. Jeg fik svar tilbage fra deres webshop at de kun tilbød levering til kantsten, men jeg kunne vel få nogle venner/familie til at hjælpe med at bære det op. Ikke den service man forventer når man bestiller møbler i det prislag. Både Ikea og Elgiganten hjælper gerne med at bære op. Jeg har nu bestilt bordet hos en konkurrent der anså det som en selvfølge at de hjalp med at bære og samle møblet.

Perfekt 😊
Perfekt 😊 GLS forliste min pakke, men Paustian sendte mig en ny vare med det samme.

Besvarelse fra Paustian
Hurtig levering, flot varer og super venlig og hjælpsom kundeservice :)

Besvarelse fra Paustian
Eames knagerække med stor rabat❣️
Fik min Eames knagerække hurtig.
Rabat på mit første køb👍

Ombytning af Myreskalstol
Med lidt ‘besvær’ lykkedes det at få byttet skallen til vores Myrestol. Fik oplyst en levering i uge 30 hvor lagret havde ferie, måtte rykke butikken, ny levering uge 32, fik leveret en lyseblå skal, helt galt, vi skulle have en skal i farven clay, fik denne dagen efter. Lidt bump på vejen men alle var søde ved henvendelse til dem.

Superhurtig levering
Supergod oplevelse og ekstremt hurtig levering, som jeg stod og havde havde brug for. Tak for det!

Super god service
Bestilte vinglas som jeg modtog hurtigt, men desværre var det ene glas gået i stykker under transport. Jeg skrev med det samme til Paustian og dagen efter var et nyt glas på vej. Super service!

Besvarelse fra Paustian
Super tjekket fra bestilling til…
Super tjekket fra bestilling til levering - og gode priser.

Besvarelse fra Paustian
God service, styr på leveringen og meget venlig og behagelig chauffør. Alt gik efter aftalen.

Helt igennem fin handel
Helt igennem fin handel. Meget fin hjælp fra kundeservice ved bestilling.👍👍👍👍👍

Besvarelse fra Paustian
Jeg blev ringet op efter at have…
Jeg blev ringet op efter at have afgivet min ordre på nettet. Målet var at Paustian kunne gennemgå min ordre. Da leveringen skulle ændres til ny adresse var leverandøren meget fleksibel og venlig.

Besvarelse fra Paustian
Jeg fik min bestilte vare til den lovede tid - samt glimrende kundeservice!
Jeg fik min bestilte vare til den lovede tid