Kontaktede firmaet via email, da jeg havde lidt problemer med den elektroniske kurv. Der var hurtig respons (tak Elisabeth!), super venlig hjælp og utrolig kundeservice i forbindelse med min ordre... Se mere
Modtog min bestilling med posten dagen efter jeg havde bestilt. ordren passede til punkt og prikke og varerne levede op til forventningen. Min søn blev ellevild da han så fødselsdagsbordet dækket med... Se mere
Det er supert at kunne finde sin drengs ønske om fødselsdags kort, når han fylder 7 år og Star wars bare er et hit. Når supermarkederne kun har cars og peter plys er det nogle skuffede unger der skal... Se mere
Havde et godt udvalg af lige det vi søgte ('uhyggelig' pynt til fødselsdag hvor temaet var gyser) og til rimelige priser. Skrev under notat en seneste dato jeg skulle bruge det,men det havde jeg ikke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Partybox.dk tilbyder alt indenfor festartikler til børnefødselsdage, temafester, halloween, barnedåb, konfirmation eller bare en hyggelig komsammen. Der findes mere end 40 temaer samt ensfarvet service til et festligt bord. Hurtig levering. 14 dages fuld returret og pengene tilbage
Lammestrupvej 14 B, 4140, Borup
- 26 36 50 77
- www.partybox.dk
perfekt
jeg bestilte det om eftermiddagen, og dagen efter havde jeg hvad jeg havde bestilt, kan det blive bedere ?
Nemt, overskueligt, hurtig respons
Det er en nem hjemmeside at finde rundt på - der er mange forskellige ting at vælge imellem.
Nemt at bestille og betale - og synes den hurtige ekspeditionstid er fantastisk.
Bestilte om søndagen - havde mine ting om tirsdagen - fantastisk.
Virkelig super service
Rigtig god og hurtig service, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos partybox.dk
Super hurtig håndtering - flot leveret.
Jeg bad om hurtig levering, da jeg var sent på den og fik varerne dagen efter! Pakket pænt og i god kvalitet. Et sted jeg bestemt vil vende tilbage til en anden gang jeg får brug for kreativt fest tilbehør.
super
Nem hjemmeside at handle på med mange gode produkter og flere muligheder for forsendelse/afhentning samt betaling.
Sjovt og godt udvalg
Hos Partybox.dk er der mange sjove temaer og et bredt udvalg.
Perfekt
Fik varerne under et døgn efter de blev bestilt - kan klart anbefales!
God hjemmeside, let at bestille og hurtig levering!
Hurtig forsendelse og varer tiptop.
Bestilte en masse varer og disse blev sendt samme dag. Alle varer var i perfekt stand ved modtagelsen. Bestemt værd at bestille fra.
Festklar
Vi er SÅ klar til fest, med det fantastiske udstyr fra Partybox.dk
Alle ting lever op til forventningerne.
Leveringen var utrolig hurtig!
Jeg glæder mig til at planlægge den næste fest :o)
Fantastisk god service
Lyn hurtig levering. Kan klart anbefales.
udemærket
God kundeservice, ok kvalitet - men alt for dyr fragt..
super god service
Vi har af flere omgange bestilt div. materiale ved partybox. Denne gang havde de leveret 12 stk. klistermærker forkert. Ved henvendelse sendte de uden noget de 12 rigtige klistermærker uden ydeligere omkostninger for os. Super god service. Altid venlige og meget hurtige til at levere varen. Kun positivt at sige herfra.
Meget hurtig og serviceminded betjening
Hjemmesiden er meget nem at bruge og jeg fik respons på den bemærkning jeg havde skrevet.
Jeg vil helt sikkert kigge på denne hjemmeside en anden gang.
Super god side med masser af gine ting til en god børnefødselsdag. varerne kom hurtigt og sønnike er helt tilfreds :-)
nemt og hurtigt
Det var nemt for min søn at udvælge det hele, og hurtig levering
Perfekt
Nem oversigt på siden, hurtig ekspedition.
Vil helt sikkert handle der igen.
Lynhurtig service!
Yderst hurtig leveringog god kontakt.
Det er ikke sidste gang vi handler her....
Super hurtig service og gode priser
Alt forgår efter bogen, kun ros herfra