Kontaktede firmaet via email, da jeg havde lidt problemer med den elektroniske kurv. Der var hurtig respons (tak Elisabeth!), super venlig hjælp og utrolig kundeservice i forbindelse med min ordre... Se mere
Modtog min bestilling med posten dagen efter jeg havde bestilt. ordren passede til punkt og prikke og varerne levede op til forventningen. Min søn blev ellevild da han så fødselsdagsbordet dækket med... Se mere
Det er supert at kunne finde sin drengs ønske om fødselsdags kort, når han fylder 7 år og Star wars bare er et hit. Når supermarkederne kun har cars og peter plys er det nogle skuffede unger der skal... Se mere
Havde et godt udvalg af lige det vi søgte ('uhyggelig' pynt til fødselsdag hvor temaet var gyser) og til rimelige priser. Skrev under notat en seneste dato jeg skulle bruge det,men det havde jeg ikke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Partybox.dk tilbyder alt indenfor festartikler til børnefødselsdage, temafester, halloween, barnedåb, konfirmation eller bare en hyggelig komsammen. Der findes mere end 40 temaer samt ensfarvet service til et festligt bord. Hurtig levering. 14 dages fuld returret og pengene tilbage
Lammestrupvej 14 B, 4140, Borup
- 26 36 50 77
- www.partybox.dk
Seriøst firma med kanon kundeservice
Der var hurtig respons (tak Elisabeth!), super venlig hjælp og utrolig kundeservice i forbindelse med min ordre (8373). Er virkelig imponeret.
Også på trods af jeg nåede at sende mere end ét spørgsmål.
Levering af bestilte varer enormt hurtig, kan VARMT anbefale firmaet!
har ikke en finger at sætte på noget som helst :)
Nemt at bestille og kom som lovet, vil helt sikkert bruge dem igen.
lever op til forventningerne
Over alt forventninger
hurtig ekspedition
nem bestilling og hurtig levering
Jeg vil klart anbefale dig at handle her. Stort udvalg. Nem og overskuelig hjemmeside og pefekt levering.
Her skal vi klart handle igen
Super service og super vare.
Bestilte dinosaurus kopper og tallerkender til min søns fødselsdag. Kanon kvalitet og børnene var vilde med dem.
Nemt til festen med Partyboxen
Uanset om det er er børne eller voksenparty er det nemt at handle hos Partybox. Du vælger selv antal og står ikke med overskud du ikke får brugt.
Der er hurtig tilbagemelding hvis ikke du kommer igennem på telefon.
Lynhurtig forsendelse
Intet mangler - 4 dage efter bestillingen er pakken klar til afhentning på posthuset!
God fest, godt firma
Vi fik en ganske særlig fest takket være partybox. Tak for den gode service.
Fin hjemmeside- hurtig levering
Fint
God produkter hurtig levring, men mon hjemmesiden kan laves lidt om? :-)

Besvarelse fra Partybox.dk
God, hurtig og personlig betjening
Skulle bruge service hurtigt. Ringede og talte med partybox. De ville sende samme dag (lørdag) og mandag kl.10 kunne jeg afhente pakken. Skønt!
Hurtig levering god kvalitet
Det er ik sidste gang jeg handler ved jer :-)(
Lynhurtig levering - alt helt efter bogen!
Jeg vil ikke tøve med at bruge sitet en anden gang.
Skulle bruge noget service til en fødselsdag og fik det leveret dagen
efter bestillingen. Utrolig flot og hurtig levering.
God kvalitet og hurtig ekspedition
Bestilte varerne en søndag og havde dem med posten tirsdag, det er god og hurtig ekspedition. Vil helt klar handle der igen en anden gang, men kunne godt tænke mig flere produkter i den serie jeg købte noget i.
Absolut verdensklasse
Partybox.dk er til dags dato den mest professionelle butik af sin art, jeg har handlet med
Fuldstændig fantastisk service udover det sædvanlige
Det er så bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos partybox.dk, og vil anbefale butikken til alle
Fem stjerner fordi jeg ikke kan give 10
Stort udvalg og flexibilitet med afhentning
Det var nemt finde sine varer på siden, bestilte og det hele var klar dagen efter.
Jeg havde valgt selv at hente varerne, og der var Partybox.dk meget flexible. Så jeg kunne selv bestemme afhentningstidspunktet.