Kontaktede firmaet via email, da jeg havde lidt problemer med den elektroniske kurv. Der var hurtig respons (tak Elisabeth!), super venlig hjælp og utrolig kundeservice i forbindelse med min ordre... Se mere

Modtog min bestilling med posten dagen efter jeg havde bestilt. ordren passede til punkt og prikke og varerne levede op til forventningen. Min søn blev ellevild da han så fødselsdagsbordet dækket med... Se mere

Det er supert at kunne finde sin drengs ønske om fødselsdags kort, når han fylder 7 år og Star wars bare er et hit. Når supermarkederne kun har cars og peter plys er det nogle skuffede unger der skal... Se mere

Havde et godt udvalg af lige det vi søgte ('uhyggelig' pynt til fødselsdag hvor temaet var gyser) og til rimelige priser. Skrev under notat en seneste dato jeg skulle bruge det,men det havde jeg ikke... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Partybox.dk tilbyder alt indenfor festartikler til børnefødselsdage, temafester, halloween, barnedåb, konfirmation eller bare en hyggelig komsammen. Der findes mere end 40 temaer samt ensfarvet service til et festligt bord. Hurtig levering. 14 dages fuld returret og pengene tilbage

4,8

Enestående

Super service jeg fik hos Partybox. Bestilte sen eftermiddag og havde det næste dag. Min datters glæde da hun så pakken siger alt!

Kommer helt sikkert igen

6. marts 2012

alt hvad jeg skulle bruge

Der er simpelthen alt hvad man kan ønske sig til at holde fester med alle mulige temaer. Dejlig overskuelig hjemmeside og super hurtig levering.

5. marts 2012

Fin handel

Hurtig, nemt og fint sortiment, dog måtte indbydelser til børnefødselsdag gerne være på dansk.

18. februar 2012

helt fin

har ikke taget den i brug endnu skal bruge den til min søns 40 års fødselsdag i næste måned og han er brandmand derfor brandbilen

14. februar 2012

Lyn hurtig service

Jeg kan kun varm anbefalde partybox til alle, stort udvalg og hurtig levering. Vi have en super starwars fødselsdag :-)

13. februar 2012

Altid klar til festivitas

Brugervenlig og nem bestilling. Med stort udvalg.
Hurtig og effektiv levering.
Alt er perfekt.
Jeg har brugt PartyBox før og jeg gør det igen.

11. februar 2012

Bestilte nogle varer til min datters fødselsdag. Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering, alt sammen til rimelige priser :o)
MVH Torben.

10. februar 2012

Nem bestilling og hurtig levering

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling og levering efter et par dage, og varerne levede op til min forventning.
Forsendelsesgebyr kunne jeg dog ikke finde prisen på, før jeg skulle til betaling.

9. februar 2012
Partybox.dk-logo

Besvarelse fra Partybox.dk

Fragtomkostninger findes under "Levering/Porto" i vores "Info" sektion. Det er desværre ikke muligt at placere "Info" feltet øverst på hjemmesiden :)

super fedt men mere variation

jeg blev glad for hvad jeg bestilte men kunne godt bruge mange flere versioner af børneservietter så som.
Speiderman, Car, Star wars, Diddle, Barbapapa, Peter pedal, de rigtig populærer figurer i børnenes verden det ville være fedt. Nok mere fordi vi selv ligger vægt på at selv om det er hverdag eller fest fåer vores børn lov til at pynte bordet med en serviet når de føler for det. Og sjovt nok spiser de altid mere den dag end de andre får der er en hvis hygge ved bordet.

31. januar 2012

Fuldt tilfreds

Har handlet der et pr gange nu og har aldrig oplevet noget dårligt hos dem! Super service, hurtig levering stort udvalg og til rimelig priser.. Vil helt klart handle der igen

29. januar 2012

Fantastisk service

Jeg bestilte mine varer hos Partybox.dk kl. 13, og allerede dagen efter blev de leveret. Ringede til en meget imødekommende medarbejder og fik en rigtig god beskrivelse af varerne og vejledning til sammensætning af farver. Bestilte nogle andre servietter end planlagt, da der kun var en pakke af de ønskede på lager. Da posten kom, var der udover de to pakker bestilte servietter vedlagt to pakker af dem, jeg egentlig ville have haft - kvit og frit. Den ene fra lager, den anden med en smule brudt emballage. Herudover en fin hilsen, med ønsket om en god fest.
Jeg er så tilfreds.

19. januar 2012