Panoramic Anmeldelser 23

2,4

1. Hotel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kinderfreundliches Harz-Hotel Panoramic. Familienhotel in Bad Lauterberg mit All-Inclusive / HP PLUS. Urlaub im beliebten Kinderhotel günstig online buchen.

2,4

Under middel

Et hotel med påstået 5 stjerner, der højst er 3 stjerner hver

Vi bookede 4 stjernet hotel gennem Dansk Folkeferie. Da vi ankom til hotel stod der, at hotel var 5 stjernet. Dvs turistskat for 5 sternet hotel blev 15 euro pr dag = 105 Euro pr. uge. Vi havde booket 3 værelse, så det kostede 315 euro i turistskat. Dvs omregnet 2360 dkr for en uge oveni prisen for hotellet. Hotellets mad var kedelig, lang kø ind til buffet, barnestol til vores 2 årige barnebarn stank af gammel mad, var ulækre og slidt. Poolvand ikke opvarmet, som man nok forventer af 5 stjerner. Fitnesrum kondicykel (Ubrugelig) og romaskine i dårlig stand. Toiletbrædt i vores toilet gled næsten af toilettet. Vi påtalte det dagligt, at det burde skiftes. Intet skete,. Da det en aften begyndte at regne midt under aftensmaden og vi blev våde, spurgte vi om,der var et tørt sted at spise, hvorefter deres overtjener blot trak på skuldtene og slog ud med armene. Vi måtte så tage vores mad med på værelset. Vi fandt senere ud af, at der var en indendørs restaurant, men her var alt lys slukket og døren hertil lukket. Sådan kunne vi blive ved. Dårligt hotel, dårlig service fra tjernerne, kedelig mad, beskidt, et hotel der påstår sig at være 5 sjerner, som højst burde hae 3 stjerner. Vi kommer ikke til Grækenland igen, med deres høje turistskatter og alt for høje hotel ratings.

2. oktober 2025

Vi er lige kommet hjem efter et dejligt…

Vi er lige kommet hjem efter et dejligt ophold på Panoramic og jeg er ikke skuffet - ja hotellet er gammelt og det ville ikke tage skade af lidt maling, et par pynte puder på værelset og måske et opdateret lille køkken. men prisen er fremragende for 3 nætter med mad.. Buffeten var meget pæn og ren og servicen upåklagelig, maden er husmandskost så ikke noget fancy men almindelig hverdagsmad og der var lidt for alle mand.. Værelserne er store og rumlige masser af skabsplads og tager man lige et par hyggelys og andre hyggeting med til værelset så kan man have sig en dejlig ferie.. vi havde ikke selv børn med men der blev virkelig lavet meget for ungerne og pool området var super så alt i alt et dejligt sted hvis man lige kan se udover at det er lidt slidt

13. november 2025

Alt for beskidt og dårlig stand…

Det var det mest beskidte hotel, langsom og dårlig service. Ingen personale i børneopholdsrum eller poolområdet. Maden var horribel og selvom vi havde halvpension måtte vi stå i kø i alt for lang tid til buffeten som forresten var så uhygiejnisk og kedelig og dårligt indrettet. Der var så dårlig akustik og alt for mange mennesker. Værelserne var beskidte og generelt var hotellet i dårlig stand. Der var mennesker overalt og der var ikke nok elevatorer. Der manglede skraldeposer og sæbe på værelserne og vi måtte bl.a. betale for det og ekstra vand til at drikke , selvom det var med i prisen. Jeg kan ikke anbefale nogle at bo der.

19. april 2025

Vi købte ophold gennem Risskov…

Vi købte ophold gennem Risskov Bilferie, og pga vi hørte det var et slidt hotel ringede vi først, for at høre om kritikken var retfærdig. Risskov sagde at hotellet var slidt, men igang med renovering, vi kunne betale 800 kr. mere pr. person, og få et værelse der var sat i stand. Den model fatter jeg nok ikke - skal man betale mere for et værelse der er okay, eller mindre for et værelse der er slidt?? Men det var en anden i selskabet der bestilte rejsen, og forklaringen blev godtaget.
Vi ankom til en okay reception og meget imødekommende personale. Men værelserne, som skulle forestille at være istandsat….så vil jeg nødigt se dem der ikke var. Skam jer Risskov - har I mon selv været nede og tjekke hotellets værelser?
Sengene var hårde, møblerne i værelset opholdsstue er beskidte, og vinduet i soveværelset havde en revnet rude og meget synlige fugtskader hele vejen rundt. Vi turde ikke åbne vinduet af samme grund.
Vi savnede også lidt bedre hygiejne ved buffeten, mere synlig sprit og afdækning af maden. Lidt mere obs fra personale på gæsternes tilgang og håndtering.

Der var to forskellige retter og salatbar hver aften og 2-3 forskellige slags fromage til dessert. Derudover var der også lidt ost og pølse. Vi synes ikke man kan sige det ikke var varieret, men kvaliteten var middel.

Der er ikke pladser nok på parkeringspladserne, værelserne er nedslidte (selv dem vi betalte ekstra for skulle være bedre) altanerne har en fantastisk udsigt (som hotellet næppe kan tage æren for) men der er ingen charme ved de 2 plasticstole og det lille plastikbord og derudover intet andet. Ikke noget lys, gammelt-beskidt betongulv og ingen hygge overhovedet. Selv det store skilt udenfor hotellet var beskidt og misligeholdt, det som ellers skulle byde gæster velkomne. I højsæson.

På plussiden nævner vi det imødekommende personale og aktiviteter til børn. Der er pæn reception og moderniseret spisesal. Baren i kælderen var lukket trods højsæson.

Vi vil ikke fraråde et besøg, for hotellet ligger godt som udgangspunkt for udflugter. Men tager du dertil for at slappe af på et hotel, vil vi nok anbefale I vælger et andet.

Hotellet får 2 stjerner pga de mange tilbud til børn.

27. juli 2024

Hold jer væk fra det hotel

Der findes ikke noget gode kommentarer om det hotel. En stjerne i det her tilfælde er langt over det jeg ville give dem..
De burde have mindst minus 100stk på konto.
Hold jer langt fra det hotel.
Alle anmeldelser stemmer.
Vi har både set andre udsat for blive undertrykkelse af deres personale.
Hotel er så langt slidt ned.
Elevator er sat til 12pers men der kan ikke være 12 i dem... max 5 af "normal" højde på ca 180cm.
Den skulle være godkendt til 900kg men da5 pera er I den vil den knap nok køre og lukke døren...
Vil heller bruge trapper den er ikke godkendt.
Personal bruger os dem, til deres rengøring vogn, så der er de begge optaget.
Så alle må bruge trapperne.
Vi ankommer til hotel til en lejlighed som ikke er luftet ud. Alt i den lejlighed er total slidt op.
Der er ikke nogen køkken ting som kan anvendes til madlavning. Der er 1 gryde og 1 pande og meget få redskaber i køkkenet.
( godt vi ikke skal bruge det skrammel).
Der er ikke stikkontakt som vil lade mobil op medmindre man har en alm stikdåse og adapter til de gamle instalation som delvis virker ( løs forbindelse)
Parkering er en udfordring da der ikke er plads ved hotellet til mere end 40 biler.
Man må ikke holde uden for deres område.
Gør man det bliver bilen fjernet, af brand-hensyn.
Deres mad er total uspiselig og uden smag.
Deres kaffe er tynd, og smager som lunken vand.
Deres buffet er ikke med aflukket låg til maden, og alt er koldt.
Deres "mælkeprodukter" er ikke på køl, og er ikke under 15° i deres buffet. Klamt.
Is buffet er som en klat softice og uacceptabelt bakterier bombe.
Generalt er hele deres buffet afdeling ikke til menneske føde.

Vi måtte ikke tage en flaske vand fra deres buffet som stod ved deres øl/vand/juice dispensere.
Jeg gik i receptionen og snakkede med deres chef for buffet og fik den besked at vand fra flaske var for dyr, og der var for meget spild...
( så skal de ikke sætte deres dyre vand dråber i deres restaurant)
-og det selvom vi har betalt all inclusive
Morgen middag og aftensmad incl drikke vare
Jeg gik derefter ned til deres tjener og sagde de ville få en klage
Den pågældende tjener forfulgte mig hele vejen ud af restaurant og hen til hotels elevator.
Her valgte han så gå igen, da der var andre personer tilstede. Jeg følte mig truet af ham !
Vi vælger afbryde vores ophold næste dag da vi ikke føler os i sikkerhed og velkommen på deres hotels personale ( gælder os deres ledelse)
Det total uacceptabelt.
Vi har bestilt hotel via Risskov bil rejse og de gør hvad de kan for hjælp med få penge retur fra resten af det afbrudte ophold.

16. august 2022

Bare ikke godt....

Bare ikke godt....

Området Harzen er fantastisk og der er masser af gode aktiviteter. Bad Lauterberg er måske ikke den mest hyggelige by i området, men helt okay.

Men hotellet.... puha.... Man mærker tydeligt og selv i 2022 at vi er i grænselandet til tidligere Østtyskland. Jeg gætter på hotellet er uberørt siden da. Det ligner to lejlighedsbygninger fra dengang, som er lavet om til hotel. Det er utroligt trist og gammelt og ikke-vedligeholdt. Der var dårlig rengøring af 1 ud af vores 2 værelser, som dog blev rengjort efter henvendelse. Men værelser bærer præg af at nok så meget rengøring ikke rigtigt vil hjælpe.

Vi vænnede os til værelser og hotellets generelle standard og hyggede os fint - men vores ophold inkluderede halvpension, og maden vænnede vi os aldrig til. Vi var 4 afsted som absolut ikke er snobber, når det kommer til den slags, men det var uspiseligt. Lang historie kort spiste vi der på ankomstdagen og dagen efter - men måtte så give op og spise ude resten af opholdet.

Jeg vil forsøge at skrive anmeldelse også via Risskov bilferie, for jeg ønsker virkeligt ikke at andre får den oplevelse.

25. juli 2022

Skuffende

Maden var jævn og uinteressant, både morgen og aften. Der var en stakkels lille pige der kastede op da hun forsøgte at komme ud af restauranten med sin mor, og til min store forfærdelse blev moren sat til at tørre op og vaske gulv efter hende (jeg taler ikke tysk og følte ikke jeg kunne gribe ind). Imens stod der en tjener og stoppede alle der ville passere, og kiggede på moren mens hun gjorde rent.
Desuden var der ikke parkeringspladser nok.

24. oktober 2021

Uspiselig mad

Uspiselig mad.

Vi boede på hotellet i tre dage med halvpension (morgenmad og aftensmad). Morgenmaden var ok, men aftensmaden var uspiselig og så uappetitligt ud. Vi var nødsaget til at købe noget andet aftensmad. Da vi henvendte os ved receptionen med det, ville de ikke tage sig af det. Værelserne på hotellet var slidte, men man kunne godt bo der.
Vi kan slet ikke anbefale at man spiser på hotellet.

23. juli 2019

Usædvanlig dårlig service og standard.

Usædvanlig dårlig service og standard.
Aftens-buffeten var utrolig dårlig standard! Et ringe udvalg og noget var decideret ulækkert. Der var for lidt hvis man kom sent og noget af kødet var råt. Betjeningen var under al kritik! De to "tjenere" af udenlandsk herkomst var sure, langsomme og meget lidt imødekommende. Dårlig oplevelse!

1. juni 2019

Fint hotel og forplejning til prisen

Fint “hotel” til prisen.

Det er rettelig lejligheder, hvor der ikke gøres rent i perioden.

Slidt møblement, men vi opholdt os ikke meget på værelserne.

Der er for få elevatorer og de er for langsomme.

God minigolfbane!

Kun internet i underetagen, det trækker ned i 2018.

Ok morgenmadsbuffet, lidt varierende aftenbuffet — men absolut brugbart. Typisk tysk mad — men vi er jo netop i Tyskland! Køkken og betjening har til tider svært ved at følge med.

Rygning burde forbydes. Mange (danske) gæster viser ikke hensyn.

Den lokale klaverbokser burde slukkes.

Oven i hatten smuk, smuk natur.

23. juli 2018

Vi havde en super lækker…

Vi havde en super lækker sølvbryllupsrejse med børn og svigerforældre til Hotel Panoramic. Hotellet er ikke nyt, men pænt og rent. Maden er super god. På selve dagen lavede vi en aftale med restaurantchefen. De lavede den bedste gourmet oplevelse man kunne kunne tænke sig.
De bedste anbefalinger herfra til Panoramic. Og personale :-)

25. juni 2018

Fødevar forgiftning Hotel Panoramic Bad Lauterberg

Fødevar forgiftning! - Mad forgiftning af min datter og jeg.
Min datter kastede op hele natten og jeg fik dårlig mave. Dagen efter tjekkede vi ud og klagede ved samme lejlighed over hændelsen. Receptionen anmærkende, at vi ikke var de eneste der havde haft problemer. De insisterede dog på, at vi skulle betale det fulde beløb for maden. Vi havde jo trods alt fået et måltid.
Vi boede på hotellet i 2 dage i påsken 2017.
Hotellet er sat i stand, men ligner udvendigt et gammelt øst blok beton hotel fra 60-/70'erne.
Egentligt et okay turist hotel set fra indersiden.
Andre danske vi talte med havde også været begejstret for hotellet ved tidligere besøg! Dog anmærkende flere alle at maden var så dårlig, at det var en god anledning for ikke at besøge hotellet mere.
Et hotel hvor ansvarsfølelsen overfor madforgiftning ved anvendelse af hotellets egen restaurant kan jeg ikke anbefale andre at benytte!
MVH
Jacob

20. april 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (23 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto