Pacomeubelen Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In midden juni hebben wij meubels gekocht voor mijn zoon. Waarvan eetkamerstoelen 6 groene. Bij bestelling waten ervan 7 op stock. Bij afhaling en bij het uitpakken werd er ondekt dat er 1 bij was die... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na verschillende (grote) meubelzaken bezocht te hebben komen we bij PACO echt tot ons recht. Hier vinden we voor ons de juiste eetkamer stoelen. Wij hebben met verbazing de route bewandeld in de w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prutsers. De incompetentie druipt ervan af. Wekenlang geen contact te krijgen en maar wachten op een leverring. Uiteindelijk na 5 weken plots een bericht dat DHLkomt; niet hun eigen bezorgdienst... Se mere

Middel

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

27 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na lang wachten en veel emails heen en weer eindelijk goed nieuws van Paco meubelen. Ze gaan de gasdrukveer bestellen, het zal wel 3 a 4 maanden wachten zijn. We wachten af en zijn blij dat PACO zich inzet om alles in orde te brengen

22. december 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In het begin was de levering niet…

In het begin was de levering niet correct, maar de fout gebeurde in het warehouse. De klantendienst heeft profesioneel opgetreden en binnen de week werd de correctie uitgevoerd. Verkeerde stukken werden teruggehaald en de juiste geleverd. Prima klantenopvolging.

21. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een dra-ma-tisch bedrijf dit.

Wat een dra-ma-tisch bedrijf dit.
Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.
Loze beloftes, afspraken niet nakomen, liegen en direct ophangen zodra je je naam noemt.
Ik had naar eerdere reviews moeten luisteren en raad nu zelf ook iedereen aan om hier geen online aankopen te doen!

12. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze klantenservice en slechte kwaliteit

Waardeloze klantenservice! 4 lederen stoelen gekocht, na 2 jaar roesten schuivers eraf en niet meer te vervangen. Eettafel poten vol roest. Ze houden me nu al 4 maand aan het lijntje met iedere keer weer een vraag en nog een vraag. En nu antwoorden ze niet meer! Ik koop daar nooit meer iets en raad het iedereen af. Kwaliteit is echt heel slecht!

9. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop je meubels ergens anders!!!

3 april meubels besteld in de winkel. Zouden het bezorgen maar omdat de bezorger ziek was zijn we het zelf maar gaan halen. Eenmaal thuis alles uitgepakt bleek dat de salontafels verschillende kleuren hadden en de grote beschadigd was. Dit natuurlijk gelijk gemeld en toen begon de ellende/ellenlange wachten! Ik zou een nieuwe tafel krijgen maar moest wachten tot de tafel op voorraad was en toen ik bericht kreeg dat dit zo was, ik weer naar België om hem op te halen. Eenmaal daar aangekomen bleek heel deze tafel niet meer leverbaar te zijn dus voor niks 2 uur gereden. Je praat nu over meerdere maanden verder! Uiteindelijk zou hun meubelmaker de grote tafel opknappen zodat hij overeen zou komen met de kleine. Hier is ook weer meerdere maanden overheen gegaan en toen ik de tafel eindelijk thuis bezorgd kreeg was hij er nog slechter aan toe dan de eerste keer dat ik hem ontving. Die zelfde week nog terug gebracht en gezegd dat ik mijn geld terug wil. Dit is nu een maand geleden en ik heb nog steeds niets ontvangen. Maandag Mirthe van de klantenservice aan de telefoon gehad en deze vertelde dat het afgelopen vrijdag overgeschreven is, maar na het op Google op te zoeken, duurt overmaken van België naar Nederland maximaal 2 werkdagen en gezien ik nog steeds niet ontvangen heb is ook dit weer gelogen. Ze zou me het betaalbewijs sturen zodat ik kan zien dat het echt overgemaakt is maar daar koop je toch niks voor! Dus mensen als jullie je geld en geduld lief hebben, rij deze winkel dan voorbij want in de winkel word je top geholpen maat zodra er iets niet goed gaat heb je pech en mag je onwijs lang wachten tot het geregeld is!!

3. april 2023

Ik zou geen 1 ster kunnen geven

Ik zou geen 1 ster kunnen geven! 4april tv kast plus tv meubel besteld voorschot betaald +- 18 weken wachten uiteindelijk zijn we zo ver nog steeds geen meubels mail gestuurd opgeschoven 2maanden verder gebeld elke week nog steeds niets en dan moet je horen dat je nog een maand moet wachten is de laatste keer bij paco geweest!
Ze zeggen we bellen u terug ze bellen nooit terug en reageren niet op de mail en je moet 40 min aan telefoon blijven om te horen te krijgen dat je nog moet wachten!

17. november 2023

Teleurstellend

Vanuit een folder een leuk bankstel gekocht. Alles ging goed totdat het bankstel thuis was. De relax hing scheef waardoor we gebruik moesten maken van de service. Vanaf dat moment werd ik moedeloos.
- Je moet lang aan de telefoon blijven voor je iemand aan de lijn krijgt die vervolgens zegt dat je wordt terug gebeld maandag gezien een collega ziek is. Dan heb ik nog maar enkel mijn naam genoemd en nog niet de kans gehad om te vertellen waar ik voor belde.
- 3 maanden wachten voor iemand naar het defect kon kijken.
- Probleem niet opgelost dus moeten we opnieuw hetzelfde zenuwslopende pad bewandelen voor dat we ontspannen gebruik kunnen maken van het bankstel.

26. oktober 2023

Grote teleurstelling

Grote teleurstelling.
Ze adverteerde in de folder dat hun kerstshow de grootste was van de regio met meer dan 300 kraampjes. Op de foto's stonden tenten, volle tafels en versiering en lichten. Bij aankomst was het nog helemaal niet aangekleed, en veel tafels waren leeg. Het zou toch al 2 weken "open" zijn. De zomerposters hingen nog aan de muur, en meer dan de helft van de "kraampjes" waren gevuld met normale winkel spullen zoals vazen, kapstokken, fotolijsten e.d. banken, tapijten. Gewone woonwinkel artikelen.

De advertentie was enorm misleidend, want dit was zeker geen kerstmarkt. We hebben 2x 50 minuten moeten rijden, was het absoluut niet waard.

22. oktober 2023

Verschrikkelijk bedrijf!!

Verschrikkelijk bedrijf!!! 0 /10 voor service !!! Klacht verstuurd op 5 juli , veel mails met excuses maar geen oplossing . Tafel van 1000€ die er na 1 zomer verschrikkelijk uitziet .
Vandaag zijn we aub 4 maand verder.
Ik ga een officiële klacht indienen, dit pik ik niet

5. juli 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Levering eerder dan verwacht :)

Wij hebben eettafel met stoelen en een bank gekocht. Stoelen en bank waren op tijd met de levering. De tafel wisten we dat deze later beschikbaar zou zijn. In de winkel werd gezegd eind oktober, begin november. Laten we nu al een mailtje hebben ontvangen dat de tafel beschikbaar is voor af te halen. Helemaal happy met deze service. Mooie en Degelijke meubels! Bedankt Paco. Met vriendelijke groet, Janneke Sonnemans-Gruntjens

28. september 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Prima winkel, totdat er iets mis is.

In mei een loungeset gekocht. Prima service bij de verkoop. Bij levering bleek echter dat één poot van de set te kort was en van het tussenstuk bleek de kleur niet hetzelfde als de rest van de set. Inmiddels in september nog bezig met de afhandeling van dit mankement. WAARDELOZE klantenservice!

18. september 2023

Top zaak!

Goede zaak en heeft zijn afspraken nagekomen. Vriendelijk personeel, mooie meubels. Wij zijn top behandeld! Geen enkele negatieve ervaring.

Waardeloze service en kwaliteit

Een tuintafel gekocht en volgens de verkoper in de winkel was het van de beste kwaliteit teak gemaakt. Tafel moest wel behandeld worden met teak-shield. Zo gezegd, zo gedaan. Bij het uitpakken thuis vonden we diepe krassen in de poten. Tja niet hun probleem en het enige wat er geboden kon worden was een cadeaubon van €20 (die ik overigens nooit ontvangen heb). Nog geen paar maanden later al enorme scheuren in het hout! Na eindeloos bellen met de mega slecht bereikbare klantenservice, kwam er dan eindelijk na weken eens iemand om de scheuren te ‘repareren’. Er werd een goedje in een totaal andere kleur in gesmeerd en dat zou na 2 weken bijtrekken. Nou mooi niet. De tafel is nu nog lelijker dan voor de ‘reparatie’! Er zou nogmaals iemand langskomen, maar dat is tot op heden (weer paar maanden verder) niet gebeurd.

Koop hier niet!

Kapotte tafel geleverd. Poten en blad is beschadigd. Na meerdere malen contact heeft paco belooft dit netjes op te lossen maar helaas bijna een jaar verder en nog altijd is het probleem niet opgelost. Slechte klantenservice en waardeloze kwaliteit meubels. Koop hier nooit iets!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 2200 euro betaald en bij ophalen…

Ik heb 2200 euro betaald en bij ophalen door koerier kreeg die spullen niet mee omdat die een digitale bon had. Het moest op papier. Koerier huur je online in, je moet dan dag vrijheden om papier kopie bon te laten zien. Nu 250 euro koerierkosten voor niks kwijt, en ze weigeren bestelling te annuleren.
Waardeloze service!!!
Ongekend.

7. september 2023

zojuist

zojuist
NIEUW
Van de week weer bijna opgelicht bij paco meubelen. Adverteren ze met outlet 50% korting op alle tuinmeubelen,prijzen in de folder. Stoel gezien online voor €29 kom je volgende dag in winkel tijdens de outlet dagen is zelfde stoel €89 en alle prijzen offline gehaald.

3. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helpdesk is waardeloos als je geld terug moet krijgen

Tijdens het afhalen van een meubel is er mij teveel aangerekend. Ik heb dit toen meteen gemeld en er werd gezegd dat ik maandag het geld terug zou krijgen (het was zondag).
Ondertussen zijn we 2 maand, veel mailtjes en telefoontjes verder, en nog steeds heb ik het niet terug.
Ze snappen zelf niet meer wat er aan de hand is en hebben totaal geen overzicht van wat ik had moeten betalen en wat er betaald is.

18. juni 2023

Er dette din virksomhed?