Otto

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

My experience? Terrible. My advice? Don't work for or trust Otto. They promised a great job, with good housing and good conditions. However, on my first day of work, I got sick and vomited a lot of bl... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

beschadigde levering. Bestelling van papier voor de printer kwam zwaar beschadigd toe. Heb terugbetaling geëist en ophaling van beschadigd papier, wat werd geweigerd. De helft werd als "goodwill" gecr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik begrijp al die negatieve reviews niet. Ik bestel al meer dan 40 jaar bij Otto en heb nooit problemen gehad. Ik ben altijd een tevreden klant geweest. De kwaliteit van de kleding is uitstekend, o... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vorig Jaar zomer een O'Neill zwembroek gekocht. Broek van rond de € 50 dan mag je toch wel iets van kwaliteit verwachten. Nu na 2 vakanties gaan de letters loslaten volgens Otto normale slijt... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Børnetøjsbutik
  2. Hvidevareforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welkom in de kleurrijke wereld van OTTO! De wereld van OTTO is homeshopping in zijn modernste vorm met een breed assortiment mode, wonen en elektronica. Kijk op otto.nl.

Kontaktoplysninger

Alle anmeldelser

(5.162)

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hab jetzt zum zweiten mal Gatenmöbel…

Hab jetzt zum zweiten mal Gartenmöbel bekommen die auch wieder beschädigt waren hab mich eigentlich gefreut nach endlich mal 5 Wochen diese zu erhalten . Die Möbel wurden von Otto verkauft und von KONIFERA hergestellt ,da sollte man mal überlegen diese Zusammenarbeit zu beenden qualitativ sehr schlecht verarbeitet . Eine Frechheit ich bestell dort nichts mehr

18. juli 2025

Hallo Pascal,

Es tut uns sehr leid, dass Sie enttäuscht wurden! Das ist ganz sicher nicht unsere Absicht.

Könnten Sie mir bitte Ihre Kundendaten per E-Mail an review@ottobv.nl senden, damit ich die Angelegenheit gemeinsam mit Ihnen prüfen und eine passende Lösung finden kann?

Ich freue mich auf Ihre Nachricht!

Mit freundlichen Grüßen,
Manuela von Otto

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2-3 dagen levertijd is meestal 2-3…

2-3 dagen levertijd is meestal 2-3 weken.
Niet bestellen hier.

17. juli 2025

Beste Marc,

Monique van OTTO

Heel slecht

Heel slecht. Artikel besteld en nooit ontvangen. Ook de track en trace hiervan niet.
Als oplossing bieden ze zelf aan de blouse opnieuw te zenden.

Echter blijkt later dat die nogmaals betaald moet worden. Communicatie hierover van te voren was er niet.

17. juli 2025

Hoi Monique,

Wat vervelend om te lezen dat we je teleurgesteld hebben! Dat is zeker niet onze bedoeling.

Zou je mij je klantgegevens willen mailen naar review@ottobv.nl zodat ik gelijk met je mee kan kijken en wij samen tot een passende oplossing kunnen komen?

Ik zie je mailtje graag tegemoet!

Met vriendelijke groetjes,

Ik heb 4 artikelen bestellen

Ik heb 4 artikelen bestellen, daarna heb een artikel annuleerd.... maar wat is gebeurt? De enige artikel dat ik heb ontvangen was de annuleerde artikel. De andere 3 zijn geretourneerd.... heel slecht dienst van de klanten service want ik had ongeveer 5 keer gebeld om hetzelfde verhaal te vertellen.....
Heel ontevreden, nu moet weer. 2, 3 en 6 weken wacten!!!

15. juli 2025

Hoi Marleny,

Wat vervelend dat je annulering niet correct is verlopen. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we dat graag. Zou je dan willen mailen naar: review@ottobv.nl

Alvast bedankt.

Germaine

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een vaatwasser besteld…

Ik heb een vaatwasser besteld 27-06-2025 binnen 3 werkdagen zouden ze leveren maar het is nu 10-07-2025 ik heb de vaatwasser nog steeds niet.

10. juli 2025

Hallo Muslum,

Wat vervelend dat je de vaatwasser nog niet hebt ontvangen. Stuur even een mailtje naar review@ottobv.nl met je klantnummer en/of adresgegevens dan zoek we uit wat er aan de hand is.

Salontafel kwijt

Op28 juni een salontafel besteld .
Kreeg 8 juli mail van dynalogic dat ze hem niet ontvangen hadden en dus niet over konden gaan tot levering .
Nu blijkt dat er 2 pakketten bij post nl liggen en 1 bij dynalogic . En je kan tich x bellen naar klantenservice ze doen er niets mee . Dan bestelt u hem maar weer overnieuw . Je kan email sturen wat je wil er word geen gehoor op gegeven. Dus hun maken een fout en ik kan het oplossen dacht het even niet .

9. juli 2025

Hallo Arjan,

Wat jammer dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad, dat was niet onze bedoeling. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar review@ottobv.nl met vermelding van je adres en/of je klantnummer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer ontevreden over dit…

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Voor de eerste keer iets besteld hier, een keukenkast met een levertijd van 4 weken. Wordt geleverd door Dynalogic. Men kon mijn adres niet vinden, want in een nieuwbouwwijk, adres is overigens gewoon te vinden op Google Maps. Dus bestelling wordt teruggestuurd naar Otto. De bestelling is geannuleerd, lees ik via Dynalogic. Ik ben hier niet eens over geinformeerd. Vervolgens zelf gebeld met Otto, geen excuses. Ik kan de kast opnieuw bestellen (hij is nu 80 euro duurder ineens) en opnieuw 4 weken wachten! Wat een gebrek aan service, echt belachelijk!!!

9. juli 2025

Hallo Demelza,

Wat ontzettend vervelend dat de vervoerder je adres niet heeft kunnen vinden. Het is niet gelopen zoals zou moeten. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op via een mail naar: review@ottobv.nl met vermelding van je adres en/of klantnummer.

Slecht!!!

Ik heb 1,5 maand geleden een bestelling geplaatst. Het product zou na 2 weken worden geleverd. Na meerdere malen contact op te nemen geen duidelijkheid wanneer het wel wordt geleverd. Uiteindelijk na 1 maand wachten dus de bestelling geannuleerd. Krijg ik vandaag een mail dat ik wel kan opdraaien voor de verzendkosten. Van welk verzonden product? Het is nooit opgestuurd. Weer contact met Otto. Slecht geholpen door ene Carry. Kon me niet helpen en het niet ‘mooier maken dan het is’. Carry heeft het gesprek zelf afgesloten terwijl ik nog aan het praten was. Dus geen oplossing maar wel betalen. Rare manier van zaken doen. Dus weer voor de 2e keer een slechte review.

3. juli 2025

Hoi Wendy,

Monique van OTTO

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very Satisfied

I’m a bit confused by all the negative reviews. Personally, I’m very satisfied with my order — it arrived within 3 days and was exactly what I had ordered. Very happy with the service!

3. juli 2025

Dear, K.C,

Thank you very much for your nice review! Good to hear that you are happy with our service, we are also very happy with you!

Greetings,
OTTO Customer Service

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat is er niet mis met dit bedrijf

Wat is er niet mis met dit bedrijf. Teveel om op te schrijven. Directeurtje met een ego, maandenlang wachten op kredietering. Laat maar ik doe geen moeite meer.

10. april 2025

Beste Kampexia,

Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op de kredietering. Ik zou graag met je meekijken of we toch nog wat voor je kunnen doen.

Ik wil je vragen contact met ons op te nemen. we ontvangen graag je gegevens op review@ottobv.nl.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen korting

In het verleden regelmatig wat besteld bij Otto en altijd tevreden, maar deze keer ben ik toch wel teleurgesteld. Na bestelling 1e item, volgende dag een bijpassende 2e besteld. Omdat ik net jarig was geweest had ik een mail met 10 euro tegoed. Dit is geen code meer maar gaat met link, dit ging echter niet automatisch van mijn bestelling af dus klantenservice gebeld. Mdw probeerde op te lossen met shoptegoed, maar dit lukt niet, krijg geen 10 euro korting en bel nog een keer. 2e mdw is ronduit beledigend en praat tegen mij alsof het mijn oplossing is ipv die van haar collega. Ik wil gewoon 10 euro korting. Haar oplossing; gewoon het volle bedrag betalen en daarna terugvragen. Ik vind dit geen oplossing en doe geen 2e bestelling en stuur 1e item terug. Vervolgens staat geld van 1e item als shoptegoed in " mijn otto" en moet ik weer contact zoeken om te vragen dit geld aan mij uit te betalen. Uiteindelijk mijn geld netjes terug, maar voor mij geen Otto meer.

Beste Karien,

Fijn dat je altijd graag bij OTTO besteld hebt. Wat vervelend dat je nu een minder leuke ervaring hebt. Ik zou dan ook graag kijken of we nog wat voor je kunnen doen. Je kunt met ons contact opnemen door een mail te sturen met je gegevens naar review@ottbv.nl.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OTTO annuleert bestellingen zonder toestemming, liegt over afspraken en levert pas na 5 maanden – juridische stappen lopen

Mijn ervaring met OTTO is ronduit schokkend en zeer frustrerend.

Ruim 3000 betaald en dit gekregen:

Bestelling 1: werd zonder mijn toestemming geannuleerd. Pas op de dag dat de levering zou plaatsvinden, ontving ik een automatisch bericht dat het "niet doorging". Er werd geen enkele uitleg gegeven, en ik moest zelf uitzoeken wat er mis was.

Bestelling 2: zou binnen 6 weken geleverd worden. Toen deze eindelijk aankwam, bleek het product beschadigd. De vervanging? Die komt pas over 8 weken.
》》Dat betekent dat ik in totaal meer dan 5 maanden moet wachten op iets dat oorspronkelijk binnen 6 weken beloofd werd.

In de tussentijd:

Ik heb meer dan 30 keer moeten bellen, ruim 60 mails gestuurd.

Ik werd telkens doorgestuurd van de ene medewerker naar de andere, zonder dat iemand het probleem echt oppakte.

Verantwoordelijkheid werd systematisch ontweken, en fouten werden afgeschoven op andere afdelingen of externe partijen.

Telefonische toezeggingen (zoals levering, terugbetaling of compensatie) werden later per e-mail ontkend.

Ik moest met grote moeite schriftelijke bevestigingen afdwingen van afspraken die eerder mondeling gedaan zijn.

Er werden zelfs dingen verzonnen die nooit zijn besproken, om eigen fouten te verhullen.

OTTO draait steeds om de feiten heen, verdraait afspraken, en gaat onzorgvuldig en onverschillig met klanten om. Je staat er als klant volledig alleen voor zodra er iets fout gaat.

Ik ben inmiddels juridische stappen gestart, omdat deze situatie me niet alleen geld en tijd heeft gekost, maar ook ongelooflijk veel frustratie. Dit hoort niet thuis bij een serieus bedrijf.

Mijn waarschuwing aan andere klanten:

Laat je niet misleiden door de mooie website en beloofde levertijden. Als er iets fout gaat, sta je er helemaal alleen voor. OTTO lost niets op – en schuift alles af.

30. juni 2025

Hoi,

Bedankt voor je review! Vervelend dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We willen dit graag met je oplossen. Neem contact met ons op door te mailen naar: review@ottobv.nl.

Wendy van OTTO

KOOP HIER NIKS!

29 maart heb ik een bureau besteld, lever tijd zou 5 weken zijn wat ik snap want het was best een flink bureau. Na 5 weken stond er nogsteeds niks over wanneer die bezorgd zou worden. er heeft bijna 2 maanden gestaan dat ie er binnen 2 weken zou zijn. Nou na 3 maanden kwam het pakket eindelijk en keer binnen. Pakket was niet beschadigd zag er goed uit. Na dat ik dit bureau in elkaar had gezet zag ik dat het bureau zelf (het was een 3 delig bureau met 2 kastjes ernaast) heel erg wankel was, het bureau blad sloot niet aan op de zijkanten en alles zat los en kreeg dit ook niet vast. Na het inelkaar zetten van 1 van de kastjes viel mij op dat dit een hele andere wit is, wat ik heel gek vond omdat het als 1 set bij elkaar word verkocht. Ook de lade ging aan 1 kant niet volledig dicht. De lade zelf ging ook heel erg stroef, de wieltjes van de reels rolde ook niet, het leek bijna alsof het kastje te smal was voor de laden maar toch zat alles goed in elkaar. Ik vind dit echt ontzettend jammer, het bureau was zeer prijzig en de lever tijd duurde echt heel erg lang, ik hoop dat ik nog kan regelen om mijn geld terug te krijgen, hierna zal ik dan ook nooit meer wat bij otto kopen.

28. juni 2025

Hoi Noelle,

Wat vervelend om te lezen dat we je zo teleurgesteld hebben!
Dat is absoluut niet onze bedoeling geweest!
Ik wil dit heel graag met je oplossen.
Zou je je klantgegevens willen mailen naar review@ottobv.nl zodat ik het op kan pakken?

Vriendelijke groetjes,

Wat een bagger bedrijf

Wat een bagger bedrijf. Bestelling plaatsen ging goed, maar de afwikkeling van mijn order ging meer dan traag. Verzenden en dus ook ontvangen duurt eeuwen. Dat kan toch niet meer, anno 2025!? Wat ik uiteindelijk geleverd kreeg, voldeed totaal niet aan mijn verwachting/zoals het op de foto’s gepresenteerd werd. Ook de “gratis” retour is een leugen, totdat je de kleine lettertjes leest. Voor mij geen Otto meer, tenzij ze de reviews serieus gaan nemen. Steeds hetzelfde antwoord onder een review, zet geen zoden aan de dijk….. Doe er dus iets mee!

27. juni 2025

Beste Martine,

Oei, wat vervelend om te lezen dat je zo teleurgesteld bent!
Ik wil het graag met je oplossen.
Zou je je klantgegevens willen mailen naar review@ottobv.nl zodat ik het voor je op kan pakken?

Vriendelijke groetjes,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verwerken van retourzending duurt erg…

Verwerken van retourzending duurt erg lang. Op 4 juni artikel geretourneerd, 2x chat gehad vanaf de 22e, contactformulier ingevuld en uiteindelijk de 26e! verwerkt.

26. juni 2025

Beste Dick,
Wat vervelend dat je retour niet op tijd is verwerkt. Het is ons streven om dit zeker binnen 2 weken te verwerken. Onze excuses hiervoor. Zou je met ons contact willen opnemen om een passende oplossing te vinden? Stuur je gegevens naar review@ottobv.nl.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Steeds valt een artikel wat ik bestel…

Steeds valt een artikel wat ik bestel enorm tegen. Ga niet meer bestellen. Kost me steeds 4,95 bezorgkosten.

24. juni 2025

Hoi Carla,

Wat vervelend dat de artikelen steeds tegenvallen!
Ik wil graag even met je meekijken om te helpen met een passende oplossing!
Zou jij je klantgegevens willen doorsturen naar review@ottobv.nl zodat ik gelijk in actie kan komen?

Met vriendelijke groetjes,

Waschmaschine nie wieder bei Otto

Ich habe eine Waschmaschine über otto gekauft..Otto verkauft aber sogutwie nur noch über dubiose Drittanbieter.
Lieferzeit war 4- 5 Werktage ( ok eigentlich zulange aber gerade noch akzeptabel)
Nach 5 Tagen bekam ich eine E Mail vom Spediteur..die Maschine käme am 1.7. ( bestellt am 16.6.) Beschwerde bei Otto eingelegt..der Herr am Telefon vom Kundenservice war sehr unfreundlich und anstatt mit mir eine Lösung zu finden legte er einfach auf...wenn man der deutschen Sprache nicht mächtig ist sollte man kein Telefondienst mit Kundenkontakt ausüben...Otto hat sehr an Qualität verloren...echt Schade ...möchte jetzt gern Stonieren und warte wiederum auf die Zustimmung des Verkäufers...Kaufe jetzt nur noch im Geschäft da hat man wenigstens kompetente Verkäufer.

Sehr geehrter Herr Mike Woldt,

Es tut uns leid, dass Sie Probleme mit der Lieferzeit Ihrer Bestellung hatten. Das war nicht unsere Absicht.

Es lief nicht wie geplant. Wir möchten das Problem gerne mit Ihnen lösen. Bitte kontaktieren Sie uns per E-Mail an review@ottobv.nl.

Mit freundlichen Grüßen
Manuela von Otto

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klantenservice is om te huilen.

Klantenservice is om te huilen.

Beste Suzanne,

Wat naar dat je zo ontevreden bent over onze klantenservice.
Ik zou hierover graag met je in contact komen. Misschien kunnen we een passende oplossing vinden.

Kan je ons je gegevens mailen op review@ottobv.nl?

Manuela van OTTO

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ben al lang klant van Otto

Ben al lang klant van Otto, maar het is enkele jaren geleden dat ik het laatst bestelde, meubels koop je immers niet ieder jaar. Wilde nu een nieuwe bestelling plaatsen, maar vergeet het maar. Krijg steeds bericht dat mijn inlog gegevens en/of wachtwoord niet kloppen. Ik schrijf alles op in mijn boekje dus aan gegevens is NIKS veranderd. Toch maar nieuw wachtwoord aangevraagd, en daar zit ik nu al DRIE DAGEN OP TE WACHTEN!
Lijkt wel of Otto klandizie liever kwijt dan rijk is. Nou Otto ik ga wel een eettafel bestellen bij een ander bedrijf.

22. juni 2025

Beste Ton,

Wat vervelend dat je nu na jaren weer iets wil bestellen en het niet lukt. Dit is niet prettig.

Ik zou het graag snel met je oplossen zodat je in de toekomst weer gebruik kan maken van onze artikelen en service.

Kan je ons je gegevens mailen op review@ottobv.nl?

Aldi van OTTO

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.