Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere

Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Se mere

Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere

Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere

1. Supermarked

På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.

3,2

Middel

Skidt Skidt

Vi får leveret i mit firma. Hver anden gang mangler kølevarer og hver anden gang, så sent som i går, kom I 2 1/2 time for sent-jeg måtte arbejde over for at vente på jer.
Mælk og pålæg jeg fik, havde kun lige præcis 5 dage til udløb og vi har snart weekend. Det gør at jeg kommer til at smide det meste ud.
Orker jer snart ikke mere. Vi må finde en anden leverandør.

26. september 2019

Hej Liselotte,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse med vores levering som blev forsinket.
Det er vi dybt ulykkelige over og vil naturligvis gerne gøre det godt igen.

Så vi håber du vil vende tilbage på vores henvendelse.

Endnu engang så undskylder vi meget for fejlen.

Osuma.dk

god service

god service. en rigtig sød/god chaufør som pakked alt ud for mig og tog emballagen med så jeg ikke skulle bøvle med og komme af med det eller opbevare det til næste gang de/han kommer

26. september 2019

Hej Annette,

Vi er så taknemmelige for at du har lavet en anmeldelse af din levering fra Osuma.dk
Vi ser allerede frem til at pakke din næste ordre.

Skulle du have lyst til at give os den sidste stjerne så lad os endelig høre fra dig omkring hvad vi kan gøre for at gøre os fortjent til den.

De varmeste hilsner
Osuma.dk

Mangen til dårlig service skal man ikke lede…

Mangen til dårlig service skal man ikke lede længe efter hos Osuma.dk. Har idag modtaget mine vare fra jer og igen igen var der fejl. Manglede ikke mindre end 6 vare ud af de bestilte.
Ringer så over til jer og får at vide at bestilingen nok er kommet forkert i byen, de kan leveres på mandag, hvad kan jeg så bruge det til ikke en verdens skid.
Og oven i det kommer varene godt 45 min for sent.
Det er sidste gang jeg benytter mig af jer med deres dårlige service.

Kunne jeg undlade at give jer stjerne så gjorde jeg det.

20. september 2019

Hej Laursen,

Det lyder til at du har haft en rigtig uheldig oplevelse med en levering.
Det vil jeg bestemt gerne kigge nærmere på for det er jeg meget ked af.

Det kunne tyde på at du bor i et område hvor vi ikke har levering i weekenden så der er det muligt for os at rette op fejl ved at levere nye varer mandag og det vil vi naturligvis hellere end gerne.

Du må meget gerne vende tilbage til mig med enten dit ordrenummer, telefonnummer eller lignende

Jeg håber at høre fra dig så vi kan få kigget det hele igennem og ikke mindst finde en løsning, og så vi gerne skulle ende med lidt flere stjerner.

Altid god service

10. september 2019

Hej Christa,

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi oprigtig glade for.

Vi vil meget gerne takke dig, for at du har valgt os til at måtte levere dine dagligvarer - vi glæder os allerede til at komme forbi din adresse med din næste bestilling.

Endnu engang mange tak for de 5 flotte stjerner, Christa.

Hav en god dag.

De bedste hilsner fra
Belinda, Osuma.dk

Super god service med fine varer til…

Super god service med fine varer til gode priser

4. september 2019

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at du har taget dig tid til at sende os din feedback.

Hvis du har forslag eller ideér, der kan gøre os endnu bedre, må du endelig tage fat i os på tlf 70 20 17 22 eller på mail kundeservice@osuma.dk

Endnu engang tusind tak for din flotte anmeldelse, Mette.

Vi glæder os til at levere din næste ordre.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Belinda, Osuma.dk

Osuma

Der er stadig en enkelt ting der nager, men stakkelerne i kundeservice har gjort deres bedste, for at klare krakilerkunden. det skal man jo heller ikke være for stolt til at indrømme, at de har gjort deres bedste nu..

3. september 2019

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Det er dybt beklageligt at du havde en uheldig oplevelse med din levering.
Men vi er glade for at vi kunne finde en løsning så der kunne blive rettet op på det.

Tak fordi du gav dig tid til at vi måtte følge op på din oplevelse.

Hav en god dag og vi glæder os til at se dig igen på Osuma.dk.

De bedste hilsner fra
Hele holdet bag Osuma.dk

En "friskhedsgaranti" på 3 dage på…

En "friskhedsgaranti" på 3 dage på fordærvelige fødevarer?!? Det bliver et stort fedt nej, herfra...

22. august 2019

Hej Helle,

Tak fordi du vendte tilbage med yderligere informationer.

Jeg er ked af at læse din anmeldelse. Jeg kan se at du har bestilt et discount produkt hvor vi også oplyser på vores hjemmeside at dette produkt kan have en kortere holdbarhed end ved f.eks. køb af mærkevarer.
Vores Friskhedsgaranti fremgår på vores hjemmeside så man nøjagtigt ved hvad man som minimum kan forvente når man bestiller den pågældende vare.

Så jeg er ked af at din anmeldelse er lavet på baggrund af at vi faktisk har leveret varer som lever op til vores garantier.

Du ønskes en rigtig god dag.

HURRA for OSUMA kundeservice

Det skønt at kunne få varene leveret. Jeg handler ca. hver 14 en masse basis dagligvarer, så jeg er fri for at køre ud, bruge tid på at handle og ikke mindst at slæbe det hjem.
Jeg har aldrig oplevet bedre kundeservice end Osuma kundeservice. Der sker selvfølgelig lidt uheld engang imellem - jeg har oplevet at varene var forsinket og at jeg har fået en forkert vare, men har altid fået virkelig hurtig og god hjælp fra kundeservice.
En del af grunden til at jeg er så vild med Osuma er at jeg ved at jeg får hjælp, hvis der er nogle problemer.

16. august 2019

Hej Lotte,

Ih altså hvor er det dejligt at læse din anmeldelse. Vi er så taknemmelige for at vi må hjælpe dig med dine dagligvarer i en travl hverdag og selvfølgelig tager vi de tunge slæb for dig.

Du skal også have utrolig tak for din beskrivelse af vores kundeservice. Vi kan desværre ikke undgå at der kan ske fejl en gang imellem med pakningen eller ude på vejen, men hvis der sker en fejl så er vi altid klar på at hjælpe og det er jeg glad for at du roser os for.

Nå nu sidder vi her og rødmer helt af al din ros og vil naturligvis også sende ros til dig fordi du har valgt os som dit foretrukne onlinesupermarked.

Du skal endnu engang have tusind tak for din anmeldelse og jeg håber du har en rigtig god dag.

Mange øko-varer

Mange øko-varer - Fin service - God indpakning !!! Fedt, at varer kan pakkes ud og lægges på plads mod lille betaling...

3. august 2019

Hej Birgit,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at du synes godt om vores store udvalg af økologiske varer. Og vi pakker naturligvis varerne flot ind og tager højde for både kølevarer og frostvarer så de opbevares ved korrekt temperatur hele vejen fra os til dig.

Vi er så glade for at du gør brug af vores udpakningsservice, for der skal naturligvis være mulighed for at få den ekstra hjælp hvis man ønsker det at vi pakker varerne ud og sågar sætter dem på plads for dig.

Endnu engang skal du have mange tak fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse her på Trustpilot og fortælle om din oplevelse.

Vi glæder os til at komme forbi dig med din næste ordre.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

For sen levering IGEN

8 minutter før leveringsfrist udløber ringer Osuma's fragtmand, at de forsinkede..
måske op til 1 time :(
Når man så ringer til Osuma, er de hamrende ligeglade..
Det er da service at han ringer.
NEJ - det er service at jeg får mine ting..

ØV

15. juli 2019

Hej Claudi,

Tak fordi du sendte mig informationer så jeg har kunne finde dig i vores system.

Først og fremmest vil jeg meget gerne undskylde for den forsinkelse du oplevede ved leveringen. Det er naturligvis noget vi gør alt hvad vi kan for at undgå ved at se på om der skal flere chauffører på vagt og lignende, men nogle gange så er der desværre bare faktorer som vi ikke rigtig er herre over så som trafik og uheld.
Jeg skal ikke lige kunne sige hvad der har været årsag til forsinkelsen da du skulle have varer leveret, og det skal heller ikke være en dårlig undskyldning, men jeg håber at du har forståelse for at nogle gange så kan vi tage alle slags forbehold, men at der stadig er ting som kan ske som vi ikke kan styre.

At du efterfølgende har oplevet at vores kundeservice skulle have været ligeglade kan jeg slet ikke genkende, for det er naturligvis vores ypperligste opgave at tage os af din henvendelse med imødekommende indstilling og slet ikke ligegladhed. Så at du har fået den opfattelse må du meget undskylde. Jeg tror at I må have misforstået hinanden da du har henvendt dig, men jeg vil selvfølgelig tage en snak med vores kundeservicestab og gøre dem opmærksom på hvor vigtigt det er at vi på ingen måde kan misforstås som ligeglade.

Rasmus, Osuma.dk

igen skal man opleve at der bliver…

igen skal man opleve at der bliver begået fejl som betyder at man igen skal side standby i sin hjem for at modtage det som ikke kom ved første levering .en rigtig øv oplevelse

9. juli 2019

Hej Ib

Tak for din anmeldelse

Det lyder til at chaufføren havde glemt en kasse til dig i bilen og så efterfølgende er kommet tilbage til dig med de resterende varer- er det rigtigt forstået? Selvom jeg sagtens kan forstå frustrationen der opstår når man bare skal afvente, er det desværre den eneste måde vi kan rette op på den fejl. Når det er sagt beklager vi meget at fejlen opstod i første omgang og i disse situationer vil vi meget gerne være behjælpelige med en kompensation af en art som en undskyldning for ulejligheden, men jeg kan ikke se at du har været i kontakt med os herinde, hvilket selvfølgelig er helt ok, men så er det også svært for os at hjælpe i sådan en situation.

Jeg har sat en gratis fragt ind til dig, hvis du har lyst til at give os en chance mere på et tidspunkt.

Hele holdet bag Osuma.dk

Jeg er som sædvanligt fuldt tilfreds…

Jeg er som sædvanligt fuldt tilfreds med handlen hos Osuma.dk, der var lige en enkelt smutter med en varer med en dags holdbarhed, men det blev løst tilfredsstillende med kundeservice.
Handler gerne hos jer igen.

8. juli 2019

Hej Steven

Du skal have mange tak for din anmeldelse, vi er utroligt glade for, at du synes vi fortjente alle fem stjerner. Fejl opstår jo desværre en gang imellem og derfor er vi også meget glade for, at du var godt tilfreds med den løsning vi kom frem til, for at rette op på fejlen.

Vi ser meget frem til at handle mere med dig i fremtiden.

Nemt og enkelt

Godt udvalg af produkter og fair priser for de forskellige ydelser.
God og effektiv håndtering og rimelig hurtig respons ved utilsigtede hændelser såsom en ødelagt vare eller forsinkelse i forbindelse med ens levering.
Man får også hurtigt besked om eventuelle ændringer.

3. juli 2019

Hej Jesse

Tusind tak for dine fem stjerner, de rosende ord og især for at du gav dig tid til at give os din feedback!
Det betyder utrolig meget for os, at du er godt tilfreds med vores service.

Hele holdet bag Osuma.dk

Man får altid en fair behandling og…

Man får altid en fair behandling og alle er så hjælpsomme.
En solid og sikker måde at handle på.

1. juli 2019

Hej Kirsten,

Tak for din rosende anmeldelse.

Selvfølgelig behandles man altid fair og vi er altid opsat på at finde en løsning hvis der skulle være sket en fejl. Vi er så stolte af at du handler dine dagligvarer på Osuma.dk

Vi kan næsten ikke vente til at modtage din næste ordre.

Hav en rigtig god dag.

God service.

Bestillingsnr. 2285185 var ikke min første bestilling. Men den første, hvor jeg oplevede en fejl. Jeg havde bestilt mosekartofler med 2 kg i hver poe, fik erstatningsvarer, bagekartofler, med 1.5 kg. i hver pose. Jeg skrev, at kg. prisen var højere, på dem jeg fik. Jeg fik en mail om at pakkerne havde lavet en fejl og blev tilbudt, at få 100 kroner trukket fra næste ordre. Jeg blev endda spurgt, om det var ok. Da det var en pris difference på 60 kroner, var jeg rigtig godt tilfreds med at få 40 kroner oveni.
Jeg er rigtig glad for, at man får fri fragt, når man køber for 1200 kroner eller mere, uanset hvor mange kg / kasser, man køber..
Altid god kundeservice, når jeg handler hos Osuma. Man kan lægge varer i varekurven, efterhånden som man kommer i tanke om noget, det er også fint.
Jeg kan kun sige, at jeg er rigtig glad for at bruge Osuma.

17. juni 2019

Hej John,

Mange tak for din super flotte anmeldelse.

Jeg er så glad for at høre om din gode oplevelse. Vi er også rigtig stolte af at kunne tilbyde gratis levering ved dagligvarekøb over kr. 1.200. Derudover har vi heller ikke noget minimumskøb så man kan gøre alle indkøb på Osuma.dk

Vi ser frem til at modtage din næste ordre.

Hav en rigtig god dag.

delvist tilfredsstillende service.

delvist tilfredsstillende service.
Bestilte og modtog mine varer 2 dage efter.
(u)heldigvis gøres der brug af erstatningsvarer, hvilket i nogle tilfælde er ganske tilfredsstillende. Gøres der brug af et andet mærke/lign. vare fordi der er udsolgt accepteres dette jævnfør deres forretningsbetingelser.
Hvad firmaet dog IKKE oplyser, er at disse erstatningsvarer kun til en minimal grad behøver ligne de oprindelige varer.

I forbindelse med et storkøb har jeg modtaget kødpålæg/slik brød m.m. som ingen i husstanden bryder sig om. Dette betyder at jeg ultimativt skal kassere fine madvarer samt smide flere hundrede kroner direkte ud af vinduet.
Med priserne i mente har jeg endnu ikke afgjort om jeg tør at handle ved Osuma igen, i frygt for at spilde penge på" erstatningsvarer" som i flere tilfælde ikke minder om det bestilte produkt.

14. juni 2019

Hej Stefan

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du til dels ser det gode i vores erstatningsvarer!
Når vi snakker erstatningsvarer er det meget vigtigt at nævne, at man altid er i sin fulde ret til at takke nej til den pågældende vare man modtager, hvis ikke man finder den gyldig som erstatning.
I så fald skal vi bare have besked og så skal vi nok være behjælpelige med at trække varen ud, så du selvfølgelig ikke betaler for en vare, du ikke ønsker. Du vil heller aldrig skulle betale mere for en erstatningsvare, end du skulle for den valgte vare, selvom erstatningsvaren har en højere pris.

Derfor er vi meget kede af, hvis det er erstatningsvarer der holder dig fra at handle ved os, for det er egentlig ment som en service, så man ikke står helt uden en vare, hvis en vare er udsolgt eller lignende.

Du må meget gerne skrive til os, enten på mail eller ringe til os, hvis vi skal finde en form for kompensation til dig, for jeg kan godt se du modtog mange erstatningsvarer på den omtalte ordre, så det er helt forståeligt det har været utilfredsstillende, hvis det var varer du slet ikke følte du kunne bruge men havde betalt for.

Julie

Altid EN god service ved Osuma...

Altid En god service ved Osuma.... jeg handler hver evig eneste mdr....
sker der fejl, retter de den med det samme, og giver en kæmpe undskyldning! - jeg har dog desværre oplevet at buddet er MEGET voldsom ved kasserne, hvilket resultere i ødelagte vare... heldigvis har Osuma dækket varerne, der har været ødelagt pga forkert håndtering fra budet....

Jeg kan klart anbefale Osuma 👍

6. juni 2019

Hej Charlotte

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner, vi er meget glade for at høre, at du er godt tilfreds med vores service!
Når det så er sagt, skal vi selvfølgelig have styr på at de problemer du oplever, med budets håndtering af varerne ikke opstår til at starte med- så tak for at give os besked, det er den eneste måde vi kan blive bedre på!

Det betyder utroligt meget for os, at du vil anbefale os!

Hele holdet bag Osuma.dk

Pas på med at bruge tid på bestilling…

Pas på med at bruge tid på bestilling…
OSUMA.dk : Pas på med at bruge tid på bestilling til OSUMA.dk, lige nu viser det sig nemlig, at de ikke kan levere før den 12. juni. Har bestilt mange gange der uden problemer - ville gerne ha' varerne (først fredag 7.6.), da jeg har fødselsdag den 11., hvor jeg skal bruge det meste. Men det er total umuligt, jeg kan først få bestillingen leveret dagen efter. Jeg er så dybt skuffet - de kunne i det mindste gøre opmærksom på det på forsiden som et OBS med røde bogstaver. Ja, nu må jeg så bede naboerne om hjælp, så mine gæster kan blive forsørget på min fødselsdag på bedste vis - hader SPILDT ARBEJDE.

5. juni 2019

Hej Birgit

Vi beklager meget at du ikke kunne modtage varer på den ønskede dato, fordi bilen var overbooket. Det er selvfølgelig utrolig ubelejligt og især når du har siddet og brugt lang tid på at lægge varerne i kurven.

Du skal vide, at selvom det ikke kom dig til gode denne her gang, så gør vi alt hvad vi kan for at undgå at overbookninger opstår, for det er heller ikke i vores interesse, men nogen gange forekommer de desværre. Jeg vil give dit forslag videre med at man kunne få en lille reminder, hvis der var ting man skulle være opmærksom på i forhold til de mulige leveringstidspunkter, for det er faktisk en rigtig god idé!

Jeg er dog glad for at du i samarbejde med min kollega fandt en løsning i form af en kompensation.

Fremragende service

Jeres hjemmeside?

28. maj 2019

Hej Henrik

Tusind tak for dine fem stjerner, dem er vi meget glade for.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores hjemmeside skal du være meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon.
Hav en god aften!