Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere

Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Se mere

Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere

Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere

1. Supermarked

På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.

3,2

Middel

meget god side ,jeg havde fået en…

meget god side ,jeg havde fået en erstatnings vare der ikke var nær det samme som det jeg bestilte og fik pengene tilbage men det var dem selv der havde hørt fra chaufføren at jeg var lidt skuffet over den ting jeg havde fået og de ringede til mig og spurgte hvad der var galt,det er god service.

31. december 2019

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med at handle på Osuma.dk
Husk at du endelig må give os besked omkring hvad vi kan gøre for at gøre os fortjent til den sidste stjerne.

100% tilfreds 👍

16. december 2019

Hej Gitte,

Vi er utrolig glade for at du giver os 5*

Hav en rigtig dejlig dag.

Rasmus, Osuma.dk

Super nemt, og god service,og super flink chafør🙂

7. december 2019

Hej Steen,

Tak fordi du har lagt vejen forbi Trustpilot og fortalt om din oplevelse.

Vi er så glade for at du har givet dig tid til det.

forsinket igen igen

Vi har været rigtig glade for at bruge osuma herhjemme
varerne har altid været i orden og leverandøren har altid være rigtig fin at snakke med

Nu hvor i har skiftet leverandør kommer i igen for sent
i sidste uge var i forsinket en halv time ringede i og sagde men det ende med at i kommer næste 2 timer for sent
igen i dag fik vi et opkald hvor i siger i er en halv time forsinket
og da det er noget møg for os ringede vi til jeres kundeservice for at klage over det, ender samtalen med at i griner højlydt af min kæreste i telefonen og det eneste i kan gøre er at give gratis levering

det er virkelig dårlig kundeservice osuma
det bliver sidste gang vi bruger jer da man ikke kan forvente at få sine vare til tiden og tydeligvis er ligeglad med jeres kunder.

25. november 2019

Hej Marilena,

I må meget undskylde for de forsinkelser du og din kæreste har oplevet. Det er bestemt ikke med vores gode vilje at nogle kunder har oplevet forsinkede leveringer.

Vores kundeservice går altid på arbejde for at yde den bedste service hvis f.eks. uheldet er ude eller der skulle være forsinkelser. Det kunne aldrig falde os ind og grine af nogen så jeg er meget overbevist om at I må have hørt forkert.
Hvis man har en reklamation så vil vi altid finde en løsning som alle er tilfredse med og der er en af tingene vi kan tilbyde bl.a. gratis levering.

I bund og grund så er vi utrolig kede af jeres oplevelse og vil naturligvis meget gerne gøre det godt igen.

Rasmus, Osuma.dk

Brud på aftaler, for sen levering, I har det hele...

Torsdag d. 14 November bestilte jeg varer fra Osuma ved 9 tiden om morgenen, til samme dag levering. Kl. 11:16 bliver jeg ringet op af en af deres medarbejdere, der var meget ked af at skulle informere mig om, at der var sket en fejl på deres pakkelager og mine varer desværre ikke var kommet med bilen.
Vi snakkede lidt frem og tilbage og blev enige om at så ville hun sende mine varer ud d. 15 November og trække levering og gebyrer fra. så jeg udelukkende skulle betale for varerne, som kompensation for fejlen.
Her til morgen modtager jeg så en mail, hvor jeg kan se at de har trukket det fulde beløb på min konto (varer + levering + administrationsgebyr). Og ikke nok med det, så har de sørme trukket 20 kroner ekstra for en samme dag levering som IKKE fandt sted, da mine varer ankom d. 15 og blev bestil d. 14.
Det betyder at de skylder mig 99 kroner + 20 kroner + administrationsgebyret.
De penge forventer jeg at få tilbagebetalt til min Viabill konto omgående.
Samtalen med deres medarbejder er optaget, da min telefon optager alle samtaler.
Og at jeg vil kontakte Viabill og informere dem om denne sag, da det bestemt ikke er første gang jeg oplever problemer med Osuma.
Kunne jeg give nul stjerner, så havde jeg gjort det.

16. november 2019

Hej JustMe,

Jeg er ked af at din anmeldelse er endt med 1 stjerne.
Der er sket en menneskelig fejl og det kan jeg blankt erkende.

Fejlen har vi naturligvis rettet op på og tilmed sørget for lidt ekstra til dig.
Det håber jeg at du vil anerkende.

Jeg håber derfor at når nu fejlen er rettet at du vil genoverveje din anmeldelse.

perfekt sted at handle

perfekt sted at handle. altid god service.

9. november 2019

Hej Gitte,

Du skal have mange tak fordi du har lavet en anmeldelse af Osuma.dk
Vi er så taknemmelige for at vores kunder vil fortælle andre om deres oplevelse.

Vi ser allerede frem til at levere din næste portion dagligvarer.

Hele holdet bag Osuma.dk

Et udemærket sted og handle 😊

5. november 2019

Hej Heydi,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er så glade for at høre den slags fra vores kunder.

Vi ser frem til at levere din næste ordre.

Hav en rigtig god dag.

Med venlig hilsen hele holdet bag Osuma.dk

👍👍👌👌

👌👌👌👌👌👌👌👌
👍👍👍👍👍👍👍👍

5. november 2019

Hej Louise,

Vi ser frem til at levere flere ordrer til dig.

kan ikke anbefales

kan ikke anbefales man kan ikke lave en madplan for man får aldrig alt man har bestilt og der mangler ting plus de erstatter ting de ikke har til niget helt latterlig som man ikke kan bruge da man har lavet en madplan eller til ting man ikke kan lide istedet for lige bruge 2min på at ringe til kunden.. alt handel med osuma er spild af penge

23. oktober 2019

Hej Kenneth,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse.

Dog er jeg glad for at du har givet mig yderligere oplysninger så jeg har kunne finde din ordre. Ved gennemgang af den har jeg ikke kunne konstatere nogle fejl som skulle give anledning til ændringer i madplaner eller lignende.
Det er bestemt ikke spild af penge at handle på Osuma.dk. Tværtimod så sørger vi altid for en fuldgod erstatning såfremt en vare skulle være udsolgt.

Vi kender selv til vigtigheden i at man ikke må gå på kompromis med varer til en madplan eller madpakke. Derfor har vi den gode service at skulle noget være udsolgt så finder vi en fuldgod erstatning og som oftest en bedre en af slagsen (og så betaler du som kunde naturligvis ikke noget ekstra)

Nemt

Nem, overskuelig hjemmeside, at bestille fra.
Super god service og levering, kan klart anbefales

22. oktober 2019

Hej Michael,

Mange tak fordi du har handlet på Osuma.dk og ikke mindst har givet dig tid til at skrive en anmeldelse af Osuma.dk så andre kan få glæde og gavn af din oplevelse.

Vi har brugt megen tid og kræfter på at have en så brugervenlig hjemmeside som muligt så det er utrolig opløftende at få ros for det. At vores service og levering tilmed er super god er vi også rigtig glade for at du synes.

Du må endelig sige til hvad vi mangler for at gøre os fortjent til den sidste stjerne.

Hele holdet bag Osuma.dk

Jeg vil gerne rose Osuma

Jeg vil gerne rose Osuma. Bl. a for nogle fine varer, og for deres gode kundeservice. 👍 Man får også altid en super bytteservice, bl. a hvis en vare er udsolgt, ja så får man en tilsvarende vare til samme pris. Også selv om denne vare er dyrere end den der var udsolgt. 👍Kan varmt anbefale Osuma. 👍💐

15. oktober 2019

Hej Bent,

Det er med stor taknemmelighed og oprigtig påskønnelse at vi læser din varme anbefaling af Osuma.dk

Vi er rigtig glade for at kunne leve op til dine forventninger, når du handler dagligvarer online.

Hvis du har forslag eller ideér, der kan gøre os endnu bedre, så må du endelig lade os høre fra dig.
Vi kan træffes på tlf. 70 20 17 22 eller email kundeservice@osuma.dk

På glædeligt gensyn på Osuma.dk!

Hav en rigtig god dag.

Belinda og hele holdet bag Osuma.dk

God service og friske varer

Igen og igen har Osuma vist sig at leve 100% op til mine forventninger. Chaufførerne er flinke, pakker varerne ud for mig og tager kasserne med retur - god service. Det er altid friske varer, jeg får leveret. Er der en sjælden gang imellem udsolgt af en vare, får jeg erstattet denne med en anden - men altid af bedre kvalitet... og UDEN at betale ekstra for faktisk at have fået en dyrere/bedre vare. Det er da god service.

14. oktober 2019

Hej Lena,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter rigtig stor pris på at vores kunder vil give sig tiden til at fortælle andre om oplevelsen med at få dagligvarer leveret fra Osuma.dk.
Vi gør os meget umage med at stille store krav til de chauffører som kører varerne ud og derfor er det dejligt at der bliver lagt mærke til den service de udfører og ikke mindst at de er flinke.

Osuma.dks sortiment består af tusindvis af mange forskellige varer, og det vil ikke altid være at vi har alle på lager på samme tid. Derfor har vi erstatningsvarer og hvis man skulle modtage en dyrere vare end den man har bestilt så skal man naturligvis ikke betale ekstra. Den difference dækker vi naturligvis - for vi synes at det er god service at sende dig en tilsvarende vare (også selvom den skulle være dyrere for os) end at du kommer til at mangle den.

Vi ser frem til at sende en af vores flinke chauffører forbi dig næste gang du skal have dagligvarer leveret til døren.

Meget tilfreds

Har handlet hos Osuma.dk ca. 20 gange nu. Der har været enkelte mangler, såsom varer, der var erstattet. Men oftest til et bedre produkt! Altid frisk varer og fin levering. Kan varmt anbefales.

9. oktober 2019

Hej Mette,

Det er en sand fornøjelse at læse din anmeldelse af os - tusind tak.

Vi er ligeledes rigtig glade for at du har sat ord på din oplevelse med at handle på vores hjemmeside.
Dejligt du kan lide vores koncept!

Vi glæder os allerede til at komme forbi din adresse med din næste levering, Mette.

Du ønskes en rigtig dejlig dag.

Belinda, Osuma dk

Altid en fornøjelse.

Altid en fornøjelse.
Handler mine dagligvarer online hos Osuma.dk. De har et perfekt udvalg og mange gode tilbud. Deres leveringstider er osse bare helt perfekte. Altid venlige og høflige hvis man kontakter dem. Handler der løbende.

9. oktober 2019

Hej Rasmus,

Mange tak for din flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

De bedste hilsener fra

Belinda, Osuma.dk

Rigtig god oplevelse at handle hos…

Rigtig god oplevelse at handle hos osuma. Hurtig lev. Og rigtig smart måde at handle ind på i en travl hverdag . Og selv om vi bor i det nordjyske lev. Osuma også her super.
Lars Jensen
Ikke sidste gang vi bruger Osuma.dk

5. oktober 2019

Hej Lars,

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det er utrolig dejligt for os at høre at vores koncept er med til at lette jeres travle hverdag.
Om man bor i Nordjylland eller Sønderjylland så har vi naturligvis en rute som går forbi jeres adresse og sågar hvis I vil en tur i sommerhus så har I også muligheden for at få levere dagligvarer fra Osuma.dk

Vi ser frem til fortsat at lette jeres hverdag.

Hele teamet bag Osuma.dk

god levering

Jeg vil fra nu af altid handle fra Osuma. Jeg sparer tid på at handle fysisk og samtidig får jeg god service

Det er også rigtig søde chauffør som bringer varerne. sidste 2 gange har den samme været der og han var meget flink. Han blev en smule forsinket fordi der var noget trafik, men deres firma ringede mig op og spurgte om det er ok med mig. Det var helt okay, jeg var alligvel hjemme. jeg vil også give en god anmeldelse til firmaet som kører jeres varer, de er meget flinke og behjælpelige gennem telefonen, jeg ved ikke hvad de hedder men chaufføren sagde han hed simon og kom fra ekspres i århus

1. oktober 2019

Hej Jesper,

Tak fordi du har givet dig tid til at anmelde Osuma.dk på Trustpilot.
Vi er meget glade for at vores kunder vil sætte ord på deres oplevelser.

Rasmus, Osuma.dk

Super gode varer hurtig betjening…

Super gode varer hurtig betjening friske og kolde vare og ikke vare med kort sidste dato på jeg købe helt sikkert her igen

30. september 2019

Hej Christa,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at vores kunder vil bruge tiden på at fortælle andre om oplevelsen med at handle dagligvarer på Osuma.dk

Vi ser allerede frem til at levere din næste sending dagligvarer.

Hej til alle

Hej til alle, der læser denne anmeldelse:
Jeg er sikkert en af Osuma's aller første kunder. Jeg har handlet med dem i ca. 13 år - og jeg startede op, fordi jeg regnede ud, at det i den grad kunne betale sig for mig at handle på nettet.
Jeg er en enlig ældre fyr, der arbejder dagligt hjemme ved min computer. Jeg fandt ud af, hvad jeg sparede i tidsforbrug, hver gang jeg fik varer udefra. Det løb op i adskillige timer pr. uge - tid, jeg kunne bruge til at passe mit arbejde i stedet for at rende i butikker.
OK videre: hjemmesiden er så informativ, som den skal være.
Sortimentet er OK og tilfredsstiller næsten alle behov.
Priserne er yderst rimelige, når man tager i betragtning, at man slipper for al besværet med at finde varen, stå i kø ved kassen og selv transportere dem hjem.
Kvaliteten af varerne er rigtig god - leveringen fungerer normalt til tiden - og chaufførerne er flinke og effektive.
Jeg har ikke været i et supermarked i nu mange år, og jeg savner det ikke - det er ren spildtid at handle ind selv. Nethandel er fremtiden for de travle mennesker og for dem, der kan regne ud, hvor megen tid man sparer, og som sætter pris på deres fritid.
Og til sidst, men ikke mindst: Osuma's reklamationafdeling fungerer perfekt - alt, der kan ordnes, bliver ordnet til UG med kryds og slange.
Kort sagt: Uden Osuma var jeg meget dårligt stillet - derfor holder jeg fast og vil vedblivende være en trofast kunde - SÅDAN.

29. september 2019

Hej Mogens,

Mange tak for din utrolig flotte anmeldelse.

Vi er så beæret over at vi må hjælpe dig med at gøre din hverdag lettere.
Da du har været med fra begyndelsen så tør jeg næsten ikke regne ud hvor meget tid du har sparet ved at lade Osuma.dk stå for dine dagligvarer.
Vi sætter stor pris på den feed back du har givet os gennem tiden og ikke mindst så ser vi frem til endnu flere år hvor vi må få lov til at levere dine dagligvarer.

De varmeste hilsner fra hele holdet bag Osuma.dk

Jeg er glad for at kunne få leveret…

Jeg er glad for at kunne få leveret varer direkte hjem 😊

26. september 2019

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er så utrolig glade for at du har lavet denne flotte anmeldelse. Tusind tak for det.

Osuma.dk

Leverer næsten altid til den aftalte…

Leverer næsten altid til den aftalte tid. Er absolut i den dyre ende.

26. september 2019

Hej Morten,

Jeg er ked af hvis du har oplevet forsinkelse - det skal vi bestemt have løst.
Derudover arbejder vi altid på at tilbyde den bedste samlet løsning med handel af dagligvarer på nettet så dit kritikpunkt omkring priserne er noget vi vil se på.

Endnu engang tak for din anmeldelse.