Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere
Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Se mere
Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere
Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere
På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
- kundeservice@osuma.dk
- www.osuma.dk
meget god side ,jeg havde fået en…
meget god side ,jeg havde fået en erstatnings vare der ikke var nær det samme som det jeg bestilte og fik pengene tilbage men det var dem selv der havde hørt fra chaufføren at jeg var lidt skuffet over den ting jeg havde fået og de ringede til mig og spurgte hvad der var galt,det er god service.

forsinket igen igen
Vi har været rigtig glade for at bruge osuma herhjemme
varerne har altid været i orden og leverandøren har altid være rigtig fin at snakke med
Nu hvor i har skiftet leverandør kommer i igen for sent
i sidste uge var i forsinket en halv time ringede i og sagde men det ende med at i kommer næste 2 timer for sent
igen i dag fik vi et opkald hvor i siger i er en halv time forsinket
og da det er noget møg for os ringede vi til jeres kundeservice for at klage over det, ender samtalen med at i griner højlydt af min kæreste i telefonen og det eneste i kan gøre er at give gratis levering
det er virkelig dårlig kundeservice osuma
det bliver sidste gang vi bruger jer da man ikke kan forvente at få sine vare til tiden og tydeligvis er ligeglad med jeres kunder.

Besvarelse fra Osuma.dk
Brud på aftaler, for sen levering, I har det hele...
Torsdag d. 14 November bestilte jeg varer fra Osuma ved 9 tiden om morgenen, til samme dag levering. Kl. 11:16 bliver jeg ringet op af en af deres medarbejdere, der var meget ked af at skulle informere mig om, at der var sket en fejl på deres pakkelager og mine varer desværre ikke var kommet med bilen.
Vi snakkede lidt frem og tilbage og blev enige om at så ville hun sende mine varer ud d. 15 November og trække levering og gebyrer fra. så jeg udelukkende skulle betale for varerne, som kompensation for fejlen.
Her til morgen modtager jeg så en mail, hvor jeg kan se at de har trukket det fulde beløb på min konto (varer + levering + administrationsgebyr). Og ikke nok med det, så har de sørme trukket 20 kroner ekstra for en samme dag levering som IKKE fandt sted, da mine varer ankom d. 15 og blev bestil d. 14.
Det betyder at de skylder mig 99 kroner + 20 kroner + administrationsgebyret.
De penge forventer jeg at få tilbagebetalt til min Viabill konto omgående.
Samtalen med deres medarbejder er optaget, da min telefon optager alle samtaler.
Og at jeg vil kontakte Viabill og informere dem om denne sag, da det bestemt ikke er første gang jeg oplever problemer med Osuma.
Kunne jeg give nul stjerner, så havde jeg gjort det.

perfekt sted at handle
perfekt sted at handle. altid god service.

kan ikke anbefales
kan ikke anbefales man kan ikke lave en madplan for man får aldrig alt man har bestilt og der mangler ting plus de erstatter ting de ikke har til niget helt latterlig som man ikke kan bruge da man har lavet en madplan eller til ting man ikke kan lide istedet for lige bruge 2min på at ringe til kunden.. alt handel med osuma er spild af penge

Nemt
Nem, overskuelig hjemmeside, at bestille fra.
Super god service og levering, kan klart anbefales

Jeg vil gerne rose Osuma
Jeg vil gerne rose Osuma. Bl. a for nogle fine varer, og for deres gode kundeservice. 👍 Man får også altid en super bytteservice, bl. a hvis en vare er udsolgt, ja så får man en tilsvarende vare til samme pris. Også selv om denne vare er dyrere end den der var udsolgt. 👍Kan varmt anbefale Osuma. 👍💐

Besvarelse fra Osuma.dk
God service og friske varer
Igen og igen har Osuma vist sig at leve 100% op til mine forventninger. Chaufførerne er flinke, pakker varerne ud for mig og tager kasserne med retur - god service. Det er altid friske varer, jeg får leveret. Er der en sjælden gang imellem udsolgt af en vare, får jeg erstattet denne med en anden - men altid af bedre kvalitet... og UDEN at betale ekstra for faktisk at have fået en dyrere/bedre vare. Det er da god service.

Meget tilfreds
Har handlet hos Osuma.dk ca. 20 gange nu. Der har været enkelte mangler, såsom varer, der var erstattet. Men oftest til et bedre produkt! Altid frisk varer og fin levering. Kan varmt anbefales.

Altid en fornøjelse.
Altid en fornøjelse.
Handler mine dagligvarer online hos Osuma.dk. De har et perfekt udvalg og mange gode tilbud. Deres leveringstider er osse bare helt perfekte. Altid venlige og høflige hvis man kontakter dem. Handler der løbende.

Besvarelse fra Osuma.dk
Rigtig god oplevelse at handle hos…
Rigtig god oplevelse at handle hos osuma. Hurtig lev. Og rigtig smart måde at handle ind på i en travl hverdag . Og selv om vi bor i det nordjyske lev. Osuma også her super.
Lars Jensen
Ikke sidste gang vi bruger Osuma.dk

god levering
Jeg vil fra nu af altid handle fra Osuma. Jeg sparer tid på at handle fysisk og samtidig får jeg god service
Det er også rigtig søde chauffør som bringer varerne. sidste 2 gange har den samme været der og han var meget flink. Han blev en smule forsinket fordi der var noget trafik, men deres firma ringede mig op og spurgte om det er ok med mig. Det var helt okay, jeg var alligvel hjemme. jeg vil også give en god anmeldelse til firmaet som kører jeres varer, de er meget flinke og behjælpelige gennem telefonen, jeg ved ikke hvad de hedder men chaufføren sagde han hed simon og kom fra ekspres i århus

Besvarelse fra Osuma.dk
Super gode varer hurtig betjening…
Super gode varer hurtig betjening friske og kolde vare og ikke vare med kort sidste dato på jeg købe helt sikkert her igen

Hej til alle
Hej til alle, der læser denne anmeldelse:
Jeg er sikkert en af Osuma's aller første kunder. Jeg har handlet med dem i ca. 13 år - og jeg startede op, fordi jeg regnede ud, at det i den grad kunne betale sig for mig at handle på nettet.
Jeg er en enlig ældre fyr, der arbejder dagligt hjemme ved min computer. Jeg fandt ud af, hvad jeg sparede i tidsforbrug, hver gang jeg fik varer udefra. Det løb op i adskillige timer pr. uge - tid, jeg kunne bruge til at passe mit arbejde i stedet for at rende i butikker.
OK videre: hjemmesiden er så informativ, som den skal være.
Sortimentet er OK og tilfredsstiller næsten alle behov.
Priserne er yderst rimelige, når man tager i betragtning, at man slipper for al besværet med at finde varen, stå i kø ved kassen og selv transportere dem hjem.
Kvaliteten af varerne er rigtig god - leveringen fungerer normalt til tiden - og chaufførerne er flinke og effektive.
Jeg har ikke været i et supermarked i nu mange år, og jeg savner det ikke - det er ren spildtid at handle ind selv. Nethandel er fremtiden for de travle mennesker og for dem, der kan regne ud, hvor megen tid man sparer, og som sætter pris på deres fritid.
Og til sidst, men ikke mindst: Osuma's reklamationafdeling fungerer perfekt - alt, der kan ordnes, bliver ordnet til UG med kryds og slange.
Kort sagt: Uden Osuma var jeg meget dårligt stillet - derfor holder jeg fast og vil vedblivende være en trofast kunde - SÅDAN.

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg er glad for at kunne få leveret…
Jeg er glad for at kunne få leveret varer direkte hjem 😊

Besvarelse fra Osuma.dk
Leverer næsten altid til den aftalte…
Leverer næsten altid til den aftalte tid. Er absolut i den dyre ende.