Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere
Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Se mere
Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere
Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere
På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
- kundeservice@osuma.dk
- www.osuma.dk
OSUMA.dk nem måde for indkøb af…
OSUMA.dk nem måde for indkøb af dagligvarer, ved en telefonsamtale fik jeg hurtig hjælp af en tålmodig imødekommende medarbejder. Fik besked med det samme om levering osv. Jeg anbefaler OSUMA.dk

Osuma kundeservice👍
Osuma kundeservice👍
Min kone havde problemer med en online bestilling der ikke ville lade sig aktivere til bestilling.
Kontaktede telefonisk Osuma Kundeservice.
Fik STRAKS kontakt👍
Personen forstod problemet👍 og meddelte at hun ville løse det og ringe tilbage. 👍
10 min senere ringede hun og meddelte at problemet var løst uden tab af "indkøbskurv"👍
Kunne nu afslutte og betale
Se DET er RIGTIG KUNDERSERVICE🥁🥁
Tak til Usoma på BW,s vegne
👍🙏🏽🥁🇩🇰

Besvarelse fra Osuma.dk
Tak for jer i en svær tid🙏🏻🙂
Super gode varer og søde leveringsfolk
Dejligt friske varer, alt bragt op på 3. Sal og til aftalt tid.
Rigtig god oplevelse!!👌🏻
Tak for hjælpen i en rigtig svær tid🙏🏻
Mvh. Margit Olsen

Rigtig god service
Rigtig god service, og man går altid leveret varene med et smil. Eneste lille minus er, at skønt man handler hos Coop, får man ikke sine bonuspoint.

Besvarelse fra Osuma.dk
Har netop fået leveret varer for første…
Har netop fået leveret varer for første gang. En meget positiv oplevelse, dog med lidt mangler/ fejlaflevering. Kom hurtigt igennem til Kundeservice og fik en SUPERGOD BEHANDLING. Tusind tak for jeres flotte Kundeservice og fortsat god arbejdslyst i denne travle tid👏😊

Fejl-varer
Jeg forstår, hvis der sker fejl her i den top-travle coronatid. Men jeg er lidt træt af, hver gang, at få varer, som ikke svarer til det, jeg har bestilt - det fremgår jo af min kvittering, hvad jeg bestilt, og der er altid min. 2-3 ting, som ikke svarer til det bestilte. Øv. Det er småting, men alligevel irriterende....

Besvarelse fra Osuma.dk
Begrebet Supermarked har fået en ny…
Begrebet Supermarked har fået en ny dimension hos OSUMA

Absolut perfekt service
Absolut perfekt service, lige på klokkeslaget og professionelt bud! ✌️💪😁

Kan ikke anbefale Osuma
Kan ikke anbefale Osuma.
De gange jeg har brugt dem er det "gået galt" . Første gang fik jeg en andens varer , som så modsat havde fået mine. Fik mine varer et par dage efter. Ok fair nok , alle kan lave fejl.
Næste gang jeg bestiller, kommer varerne slet ikke. Eller det vil sige , jeg får at vide at chaufføren har været der , men ikke blev lukket ind. Jeg er uforstående da jeg har været hjemme. Aftaler så ny leveringsdag for tilsvarende varer .
Det samme sker .... Eller en ringer fra ukendt nr. , jeg når ikke at besvare telefon . Men INGEN har ringet på min dør. Kundeservice ringer til mig - en sød ung kvinde - som siger til mig at chaufføren ikke kan komme ind. Jeg forklarer at vi er hjemme.... Der er gået ca. 10 min fra det hemmelige nr ringede til mig , men det er åbenbart allerede for sent at få varerne. Dvs chaufføren og/eller Osuma var ikke interesserede i at få løst det med det samme.
Ærgeligt ærgeligt....
Jeg forsøger på ny at bestille varer .... Jeg skriver i kommentarfeltet til chaufføren om han vil være rar at ringe på min dør , da jeg ellers ikke ved at han er der. Så modtager jeg en mail fra Osuma om at det er mit ansvar at varerne bliver modtaget , og hvis jeg ikke besvarer chaufførens opkald , så kører han igen og jeg hæfter for varerne. Det føltes som en lidt underlig besked at få ....
Det ender med telefonisk kontakt og jeg får annulleret ordren - Jeg vil da ikke være afhængig af at skulle nå at besvare et ukendt nr som ringer én gang !! ....
Men jeg undrer mig stadig over at chaufføren ikke vil/kan/må ringe på min dør !!??

Besvarelse fra Osuma.dk
Har anvendt Osuma i tre år
Har anvendt Osuma i tre år. Det har ikke glippet en eneste gang med levering, og de bude, som de bruger til at bringe varerne, er ualmindelig hjælpsomme og venlige.
Gitte Kjær,
historiker, cand.mag.

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg har fået en rigtig god behandling
Jeg har fået en rigtig god behandling. Jeg er meget taknemmelig..🤗

Virkelig dårligt valg
Virkelig dårligt valg. Handlede det for år tilbage, hvor det var en meget positiv oplevelse. Denne gang - og der kommer ikke flere - var det elendigt. Flere varer kunne de ikke levere og flere af varerne leverede de andre ‘tilsvarende’ varer. Havde bl.a glædet mig til et stykke lækker Fætter kras ost - og har fået leveret ‘familieost’😡
Kan absolut ikke anbefale Osuma. Der findes så mange andre - vælg en af dem!!!

Besvarelse fra Osuma.dk
Meget overskuelig hjemmeside og godt…
Meget overskuelig hjemmeside og godt udvalg. Og så er chaufførerne super søde.

God og hurtig levering
God og hurtig levering, god service fra kundeservice, som ringe til mig om udsolgt vare, men havde en perpekt erstatning.
Meget frisk pålæg med lang holdbarhed.
Jeg vil helt sikkert handle her igen, det var en super god oplevelse.

usikkerhed bragt til skamme
Var lidt usikker på at bestille frugt og grønt på denne måde, men alle varerne lever helt op til forventning.

Besvarelse fra Osuma.dk
Er ovenud tilfreds med det service jeg…
Er ovenud tilfreds med det service jeg har fået hos Osuma.dk det bliver noget jeg kommer til at bruge ofte , varerne leveret dagen efter jeg bestilte dem,herligt så behøver man ikke stå i kø.virkelig proffesionel service .

Tak Osuma.
Tak Osuma.
Vi vil meget gerne rose jer for jeres hurtig rette op på fejltagelser vi har oplevet. En stor tak fra os med 4 gode stjerner fra os. Godt nytår!

Fik det ikke leveret
Fik desværre ikke varerne leveret som jeg havde bestilt. Virkelig øv.
Men fik pengene retur uden problemer.