Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere
Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere
Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere
På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
- kundeservice@osuma.dk
- www.osuma.dk
De første 3 leveringer var fine nok - men så...
De første 3 leveringer var fine nok. De to sidste gange er de dels kommet 4-6 timer før aftalt - dels - og det er det slemme - var frostvarene komplet optøet begge gange

Osuma nej tak.
Det kører da overhovedet ikke for det firma. Lad være at spild din tid med dem. Varerne kom halvanden time for sent.
Kontakt med kundeservice opgav jeg efter halvanden time i telefonkø.
Så går det alligevel hurtigere i fakta.

Besvarelse fra Osuma.dk
Har idag oplevet den værste lev
Har idag oplevet den værste lev. Fra OSUMA
2 timer forsinket, manglende det halve af mine varer.
Noget af lev var sidste salgsdato idag, dårligt og gæret.
Prøvede at ringe kom ikke igennem efter 45min, hvor jeg opgav.

Besvarelse fra Osuma.dk
Vi bor i Hjørring, ikke Frederikshavn!
Vi bor i Hjørring. I dag fik vi leveret 4 kasser, som tydeligt var adresseret til forskellige kunder i Frederikshavn. Jeg lagde en “ticket” på problemet, som OSUMA var så frække at kalde løst, fordi de hævder at have givet vognmanden besked. Efter nogle timer blev de forkerte varer så afhentet og nogle andre leveret, men jeg mangler stadig såvel mejerivarer som slagtervarer. Mao. Den egentlige mad var ikke med! Vi får varerne leveret fra Brugsen i Ry nu, hvilket synes sindssygt. I starten fik vi varer fra en lokal brugs, og det virkede så nogenlunde. Man føler sig meget magtesløs overfor sådan et møgfirma!

Er ovenud tilfreds med Osuma
Er ovenud tilfreds med Osuma - virkelig positivt overrasket over service. Ganske vist har der været en enkelt smutter men det er menneskeligt at fejle. Imødeser fortsat gode leveringer samt service!

Besvarelse fra Osuma.dk
Varerne kommer til tiden af flinke…
Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og meget forstående og ordner lynhurtigt fejlen.
Kan varmt anbefale osuma. Jeg handler der ca 2 gange om måneden.

Besvarelse fra Osuma.dk
Altid friske og gode varer 😊
Vi anbefaler at handle hos Osuma.dk.
Det er et fantastisk koncept.
Vi oplever altid friske og gode varer 😊

Besvarelse fra Osuma.dk
Mange varer var med få dages…
Mange varer var med få dages anvendelsesdato.en kødpakke skulle bruges samme dag.mange varer var erstattet af andre varer.bananerne var så grønne som aldrig set før.flere varer var forkerte. Heldigvis en sød pige i kundeservice,som gav os fratræk på regningen.

Besvarelse fra Osuma.dk
Er yderst tilfreds med at handle hos…
Er yderst tilfreds med at handle hos Osuma, - god service og god kvalitet på varerne. Varerne bliver skånsomt pakket og bragt til min dør.

Besvarelse fra Osuma.dk
Et rigtig godt sted at handle og er der…
Et rigtig godt sted at handle og er der noget du ikke kan finde ud af er de flinke til at hjælpe dig

DÅRLIGT UFORSKAMMET MEDARBEJDER
Ville helst slet ikke have givet jer nogle stjerner
Man skal lede længe efter dårligere service og sure medarbejder. Har ved mine sidste 3 leveringer manglede kasser eller vare der har været forsinket op til 2 timer (levering mellem 8-12) modtog mine vare kl 14. Kundeservice kan man ikke ringe til de er lukket ned. Efter meget tovtrækkeri fik jeg en gang Min
Levering gratis (hurrrrra). Kommer Aldrig til st anbefalede osuma.

Besvarelse fra Osuma.dk
Piskefløde leveret den 16 april med…
Piskefløde leveret den 16 april med udløbsdato den 17 april er ikke særlig godt. ellers ok.

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg har bestilt mad hos Osuma.dk siden…
Jeg har bestilt mad hos Osuma.dk siden 2014 til mine gamle forældre, og har været yderst tilfreds deres service og forretning. Jeg har derfor gladeligt lagt en mindre formue hos firmaet, idet det er den eneste måde mine forældre kan få mad. Mine forældre bor i Nordjylland, er der ikke mange firmaet som levere mad dertil.
Men efter man proklamerede at man havde fået en og bedre transport partner, så er der pludselig op til 14 dage ventetid på at få leveret mad Nord for Aalborg? Jeg har været i kontakt med firmaets kundeservice omkring dette, og har desværre erfaret at det er som om, at gode loyale kunder pludselig ikke tæller noget. Fordi firmaet pludselig pga. den nuværende krise har fået mere at "rive i" i Midtjylland. Uanset situationen, så synes jeg altså ikke det er måde at behandle loyale og velbetalende kunder på. Så undertegnede er MEGET skuffet over at jeg som god kunde føler mig svigtet af Osuma.

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg havde bestilt levering fra Osuma…
Jeg havde bestilt levering fra Osuma kl. 8-12. Halv et er varerne ikke kommet, og jeg prøver at ringe til dem. Der er svarer på, der siger 'send en mail'... Jeg ringer på deres alternative tlf og kommer efter noget tid igennem. Damen tager imod besked uden at beklage, og så hører jeg ikke mere. Da kl. er næsten halv to, ringer jeg igen, da Osuma ikke er vendt tilbage. Igen ingen beklagelse. Da jeg udtrykker undren over servicen, bliver jeg mødt med 'der er jo corona'. Jo, men derfor kan man vel godt sige undskyld, tilbyde kompensation e.l. ?

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg skulle modtage mine varer senest kl…
Jeg skulle modtage mine varer senest kl 17 i dag den 8/4-20, men har ikke fået mine varer eller hørt fra dem. Har forsøgt at kontakte dem per tlf men kommer blot i en uendelig lang kø.
Handler aldrig mere hos dem. de er uprofessionelle.

Utrolig dårligt firma
Utrolig dårlig koordination - Havde bestilt vare til min datter som behøvede hjælp - levering skulle være foretaget Fredag mellem kl 8-17 - nu lørdag har vi stadig ikke modtaget varerne - men betalingen har de dog hævet og sendt endelig faktura hvor flere varer var udskiftet.
Vi prøvede ar kontakte Deres kundeservice og blev henvist til at sende en mail Hvor vi så ville få svar indenfor 24 timer - det hjælper jo ikke meget når vi taler om dagligvare hvor der både er Frost - køl og Madvarer.
Mega dårlig service.
Da det er første gang vi har handlet med firmaet gør det os noget utryk og Vi har tænkt os at afbestille fremtidige bestilte vare og advare vores venner mod denne amatøragtige ageren i markedet.

Besvarelse fra Osuma.dk
God alternativ til at handle selv
Jeg har nu handlet her flere gange, og er ret godt tilfreds. Kundeservice er nemme at komme i kontakt med, og de er lige så venlige og imødekommende som chaufførerne.