10/10 hjelp av ansatte. Jeg har nå vært inne på oslo sportslager 2 ganger. Har fått hjelp av samme ansatte. Han tok seg god tid, hjalp meg å finne det jeg trengte. Ansatte brukte nærmere 30 min for å... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Elendig kundeservice. Bestilte ett par jaktstøvler, som det sto at de skulle ha på lager. Fikk så beskjed at disse var utsolgt. Slikt som kan skje det selvsagt, men spør da ihvertfall om kunden ønsker... Se mere
Jeg skriver aldri sånne her. Men tenkte jeg måtte det siden jeg fikk litt panikk når jeg sjekket tripadvisor etter at jeg hadde bestilt nye ski fra de. Har siden kjøpt mye skiutstyr og Oslo Sportslage... Se mere
Ekstremt dårlig kundeservice, i butikken ble det bare lagt på en anti-chaffing stick som kostet 200kr, uten at jeg ble spurt om jeg ville kjøpe den. Fikk en våtdrakt fra lageret - som jeg antok var he... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Norges største frittstående sportsbutikk! Tradisjonsrik sportsbutikk og nettbutikk. Oslo Sportslager er en av Norges mest tradisjonsrike sportsbutikker med særs høy kunnskap blant våre ansatte. Vi vet hva som funker og vi vet hva du vil bli fornøyd med. Besøk oss i Torggata i Oslo eller på oslosportslager.no. Velkommen! Trygg handel rask levering. Kvalitet, Kunnskap, Service. Stort utvalg av Langrennski, Alpinski, Sykkel, Fjellutstyr, Klatreutstyr, Fotball, Løpesko og Klær
Kontaktoplysninger
Torggata 20, 0183, Oslo, Norge
- epost@oslosportslager.no
- www.oslosportslager.no
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Folk som virkelig vet hva de driver…
Folk som virkelig vet hva de driver med.
Topp service fra folk som er interessert og kunnskapsrike om det de selger. Dersom de ikke vet, så får de tak i en som kan noe om det.
Forferdelig kundeservice
Forferdelig kundeservice. Tremgte hjelp med noe jeg kjøpte. Prøvde å ringe de. Ventet først over 25 min før jeg la på. Prøvde igjen litt senere. Over 35 min venting og ingen svar. Prøvde igjen og ventet 12 min og ga rett og slett opp. De har gode priser, men kundeservicen er helt fraværende! Bestilte ski fra de også tidligere og det tok fryktelig lang tid før de ble sendt. Rundt en uke. Kommer nok ikke til å handle mer herfra.
Chips med sweet hjelp mistet sin…
Chips med sweet hjelp mistet sin funksjon. Fikk ikke hjelp før det hadde gått over 1 år. Arrogante svar på chat. Elendig service.
Svarer ikke på tlf, Messenger eller Mail på flere dager
Forsøkt i snart 3 dager å nå dem på både tlf., Messenger og Mail… ikke noe svar. Ventet i over 1 time i tlfkø og ingen svar to dager på rad. Ekstremt dårlig kundeservice. Velger en annen sportsbutikk neste gang
Jeg gikk hit fordi jeg ble fortalt at…
Jeg gikk hit fordi jeg ble fortalt at de var Alpha Omega når det kommer til sport. Så hadde store forhåpninger om at endelig skulle jeg fin e hjelp med noe som har vært et stort problem. Tilsynelatende hyggelige folk og definitivt har de mye kunnskap, men de ler av deg hvis du ikke passer inn i en A4 form. Jeg informerte om hva jeg syns er behagelig og ikke, men opplevde at mine preferanser avfeid og jeg ble fortalt at det var ikke noe tema en gang for miljøet.Opplevde ingen forståelse fra den ansatte. Da han begynte å le måtte jeg gå for da var det så ubehagelig å være der.
Jeg tviler ikke på at dette er flinke folk, men jeg kommer ikke til å dra tilbake hit.
Elendig service
Elendig service
Dårlig oppfølging etter sykkelkjøp - ekstremt lite engasjerte medarbeidere med ett hederlig unntak - Jacob på verkstedet!
Storhetstiden er nok over for denne butikken
Heretter blir alle andre sportsbutikker å foretrekke
+ RÅ på frakt! God på pris!
+ Kjøpte en Swix midlayer jakke. Den var ikke på tilbud, men var likevel en del rimeligere enn andre plasser.
+ Bestilte jakken den 20.april og mottok pakken den 21.april.
+ Helt rå på leveringstid og pris! Ekstremt fornøyd, dette er rett og slett en skjult perle :) Skal brukes flere ganger.
knallbra service og butikk
Har handlet både sykkel og komplett…
Har handlet både sykkel og komplett slalom pakke x2 i butikk. Meget bra service av dyktige medarbeidere. Handler hos Oslo Sportslager igjen.😊
Elendig kundebehandling og nettside.
Dårlig kundeservice
Tja. Helt grei nettbutikk, svarene som kom på mail var ganske så spydig om jeg kan kalle det, det. så det trekker veldig ned for min del.
Anbefaler ikke å handle her
Bestilte en vare og ventet på utsendelse. Etter 4-5 dager hadde jeg fortsatt ikke hørt noe eller fått utsendingsbekreftelse, så jeg tok kontakt. Da fikk jeg som svar at denne varen var ikke på lager likevel... Så skulle de sjekke om de kunne ta inn varen. Påløpende uke får jeg som svar (etter at jeg igjen hadde purret) at det kunne de ikke, så de bare slettet ordren min. Rimelig useriøs bedrift. Ville styrt unna her. Kan ikke anbefales.
Helt imponert av deres raske levering
Helt imponert av deres raske levering! Bestilte en vare på mandag, og torsdag er den fremme i Nordland! Veldig fornøyd!
Varen var utsolgt
orderen ble ikke sendt og det tok lang tid før de svarte på e-post. Etter noen mail og 14 dager etter jeg bestilte fikk jeg beskjed om at skallbuksa ikke var på lager og fikk dermed tilbake pengene.
Kjipt at de ikke fjerner utsolgte varer på nett, lar det gå lang tid og ikke tar tlf. Bestilte via dem da jeg trodde det var et seriøst firma. Tross dette, god kundeservice når de endelig svarte :)
Elendig
Behandler ikke ordre, svarer ikke på epost, tar ikke telefonen. Kommer ikke til å handle her igjen!!!
Good store
Good store, always has a lot to offer. Bought my last bicycle here for a good price.
Leverte feil størrelse på bestilt vare.
Trege til å svare på mail, sendte feil størrelse enn det som var bestilt.
sendte styre lager, deler falt ut av pose, god rask kunde støtte, problemet løst.
kjøpte Chris King styre lager, trur det var 2017,
men ser ut til at deler datt ut av posen, men umulig å vite om det var importør sin feil eller noen hos Oslo Sportslager som klarte få noen deler til å komme ut av pose, styrelager var i, men kanskje noen mistet det i gulvet, siden det var noe som manglet og var en ripe.
men ellers var det bra pakket inn.
det var noe som manglet, de sendte meg et nytt sett som jeg skulle plukke ut det som manglet, så sende tilbake det jeg ikke trengte. var ripe på ene lageret, så fikk byttet det å.
rask svar på mail.
har ellers ikke kjøpt noe fra de ennå, eneste andre ting jeg fant jeg kjøpte hos de var Poc Chamois shorts, trur det var i 2018, men ikke sikker, var godt pakket inn, de også, men ser nå at Chris King Styrelager er ikke mulig å kjøpe uten å bestille, så man kan ikke gå inn å velge spesifikt lager og farge, man må kontakte de.
1000 kr fattigere og en erfaring…
1000 kr fattigere og en erfaring rikere. Jeg har brukt 2 typer sko noen år. Den ene er Saucony triumph. De hadde tilbud på den utgående modellen. Selgeren sa at de ikke var noen forskjell på denne og den nye, kun oversiden. Samme sko, samme materialet, samme demping. Og det spurte jeg spesifikt om. Jeg tenkte jeg gjorde et greit kjøp. Men ved bruk merket jeg det var så dårlig demping på den at jeg like godt kunne kjøpt hvasomhelst til et par hundre kr. Det måtte være noe feil. Jeg har løpt 'hele livet'. På Oslo Sportslager kunne de ikke brydd seg mindre. Tvert imot påstod noe som virket som en leder at denne skoen hadde mindre demping enn jeg var vant til. Det var sånn det var. Altså var modellene før og modellene etter bedre, men akkurat denne av lite demping, som jeg skulle skjønne det, og at det var min feil at jeg hadde kjøpt så dårlige sko. Jeg ble så irritert at jeg mistet pusten og orket ikke krangle mer. I tillegg ønsket har meg i en hånlig tone god dag videre da jeg stormet ut av butikken. Nå skal jeg på løplabbet og kjøpe nye sko. Hvor gjorde jeg ikke det i utgangspunktet. Eller Torshov Sport...eller gsport....eller hvorsomhelst. Det er bare å kaste dritten å gå videre. For det er deilig å løpe og jeg gleder meg til å løpe i nye sko. Men jeg ville si ifra, for hadde jeg lest dette hadde jeg ikke gått dit.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.