10/10 hjelp av ansatte. Jeg har nå vært inne på oslo sportslager 2 ganger. Har fått hjelp av samme ansatte. Han tok seg god tid, hjalp meg å finne det jeg trengte. Ansatte brukte nærmere 30 min for å... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Elendig kundeservice. Bestilte ett par jaktstøvler, som det sto at de skulle ha på lager. Fikk så beskjed at disse var utsolgt. Slikt som kan skje det selvsagt, men spør da ihvertfall om kunden ønsker... Se mere
Ekstremt dårlig kundeservice, i butikken ble det bare lagt på en anti-chaffing stick som kostet 200kr, uten at jeg ble spurt om jeg ville kjøpe den. Fikk en våtdrakt fra lageret - som jeg antok var he... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Norges største frittstående sportsbutikk! Tradisjonsrik sportsbutikk og nettbutikk. Oslo Sportslager er en av Norges mest tradisjonsrike sportsbutikker med særs høy kunnskap blant våre ansatte. Vi vet hva som funker og vi vet hva du vil bli fornøyd med. Besøk oss i Torggata i Oslo eller på oslosportslager.no. Velkommen! Trygg handel rask levering. Kvalitet, Kunnskap, Service. Stort utvalg av Langrennski, Alpinski, Sykkel, Fjellutstyr, Klatreutstyr, Fotball, Løpesko og Klær
Kontaktoplysninger
Torggata 20, 0183, Oslo, Norge
- epost@oslosportslager.no
- www.oslosportslager.no
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Butikken har policyn at man ikke får…
Butikken har policyn at man ikke får pengene tilbake når man returnerer en vare kjøpt fysisk i butikken. Kjøper man samme produkt på nettsiden gjelder derimot pengene tilbake.
Har faktisk aldri opplevd dette i en norsk butikk før. Derfor fikk jeg en sjokk når jeg skulle levere en ubrukt, uåpnet produkt for et par tusen kr. Dette pga at jeg fant et bedre produkt til samme pris et annet sted, det kalles konkurranse. Da skal man ikke TVINGE på folk et salg bare fordi en annen butikk har en billigere produkt.
Jeg mener at dette er total idioti å gjøre så stor forskjell på når man handler det samme produktet på nettsiden eller i butikk.
Det mister de kunder på i det lange løpet. De tjener et salg der og da men den kunden får en dårlig opplevelse og kommer velge andre butikker.
Dem har et bra utvalg men alt som finnes på Oslo sportslager finner man og i andre butikker.
2 stjerner får dem fordi at den ansatte prøvde å løse situasjonen for meg på best mulig måte. Dessverre fantes ikke produkten i min størrelse tilgjenglig.
Når det gjelder alpint utstyr anbefaler jeg Jesting Sport på Alnabru, ekstremt bra service, gode priser og stort utvalg. Kommer unngå Oslo sportslager så langt det er mulig i fremtiden.
Oslo Sportlager havent given my discount on 3000 NOK
I have bought a package including skis and boots. They annonce on that they give you 2000-4000 NOK in discount when you buy this. I only received 500 NOK in discount even through I have mailed them and re- visited them in their shop in Oslo to complain and to obtain the discount.
Veldig god service!
Selger varer på nett som ikke er på lager
Oslo Sportslager selger varer på nett som ikke er på lager. Varene er tilsynelatende tilgjengelige og på lager når man bestiller, men noen dager senere kommer en melding med «beklager, men varene er ikke på lager…». Går ikke an å holde på sånn i 2024. Styr unna om du ikke vil kaste bort tid og krefter på en useriøs aktør.
Old version sold like new ones
I recently got a dry bag, and when I got home, I noticed it was the first version, a few years older than the newer one. The best part? They sold it at the price of the new one. The employee seemed unmotivated and wasn’t helpful at all. If you have to shop there, make sure to check basic things like that.
Styr unna!
Styr unna!
Oslo Sportslager ba om å få tilsendt knekt girøre i 2020 Jeg står fortsatt med en ubrukelig sykkel på fjerde året, de har også sluttet å svare på henvendelser.
Logg:
ons. 3. mar. 2021 kl. 15:10 skrev oslosportslager.no
Hei, Gunnar!
Beklager ekstrem lang ventetid i saken. Videresendt mailen din til ansvarlig, og har nå fått beskjed at nytt girøre i produksjon, og skal være klart snart.
On Mon, 31 Aug 2020 at 12:48, oslosportslager.no wrote:
Hei igjen,
Har du mulighet for å komme inn om oss med girøret eller sende det i posten.
Det var en gang for lenge
Det var en gang for lenge, lenge siden at Oslo hadde en spesialforretning for sportsutstyr. Med god kompetanse, god service og bra oppfølging.
Legg merke til at det VAR. Oslo Sportslager har tapt seg markant og er nå en heller laber sportsbutikk med vanvittig dårlig service og kundeoppfølging. De har en manuelt styrt nettbutikk ala tidlig 90-tall, og oppfølgingen i fysisk butikk er dessverre også langt under par.
Her er jeg redd eierne hviler på gamle meritter, og mangel på oppfølging av misfornøyde kunder både fysisk i butikk såvel som her og i sosiale medier taler sitt tydelige språk.
Kodak var også nr. 1 en gang..
Beste sport/friluftsbutikken i Oslo
Har handlet her i sikkert 20 år.
Veldig bra utvalg og god god service.
Tross i små lokaler, er utvalget tidvis bedre enn f.eks XXL-sjapper som er mange ganger større.
Prisene på standardvarer er høyere en kjedene, men de har flere rabattløsninger, og jeg betaler heller litt mer for utvalg, kunnskap og service.
Jeg skriver aldri sånne her
Jeg skriver aldri sånne her. Men tenkte jeg måtte det siden jeg fikk litt panikk når jeg sjekket tripadvisor etter at jeg hadde bestilt nye ski fra de. Har siden kjøpt mye skiutstyr og Oslo Sportslager har levert raskest av alle aktørene jeg har handlet fra. Folk går bare inn her å skriver når de er misfornøyd. De fortjener mer cred.
Bra sports sjappe
Jeg har fått montert flere alpinbindinger på sportslageret. Har alltid kontrollmålt etterpå. Disse folka er veldig flinke.
Dette er en av Norges beste sportsbutikker.
Stor skuffelse
Jeg gledet meg til å få hente min nykjøpte sykkel, som jeg hadde kjøpt på nett. Etter flere dager uten beskjed om når den kunne hentes, prøvde jeg å ringe butikken, men satt og ventet i over en halv time i telefonen uten å komme gjennom. Etter en uke fikk jeg en kort Mail om at det hadde vært feil antall sykler registrert på lager, og kjøpet mitt var blitt annullert. I og med at det hadde vært en uke med masse salg, er det store sjanser for at jeg nå i ventetiden hadde gått glipp av andre gode tilbud. Jeg har alltid tenkt at denne butikken vært blant de beste sportsbutikkene, men den har virkelig vært blant mine største skuffelser!
De selger deg varer de ikke har
2 ganger har jeg prøvd å bestille noe fra denne nettbutikken, og begge gangene fått mail dagen etter at de ikke har varen likevel. Dette er for dårlig.
Hadde virkelig forventet en mer proff…
Hadde virkelig forventet en mer proff kundebehandling av en norsk butikk i OSLO!!!
Her får man upersonlige meldinger på SMS uten at vedkommende undertegner. Ser bare av innhold i spm stilling at det måtte gjelde min bestilling.
Så får jeg ikke beskjed om varen er sendt og får heller ikke beskjed på min retur SMS. Nå har ikke jeg sjekket disse anmeldelsene før etter at jeg bestilte den dyreste soveposen dem hadde inne. Ser at det er mange før meg som opplever en av de verste kundebehandlinger, så hva er dette for noe?
Hadde gledet meg på varen, men det ser ikke ut til at de kommer til å sende den hittil. Oslo Sportslager! Dette var meget skuffende!!!
Har et lite håp om at dere rydder opp i deres rykte, men hittil er dette under all kritikk!
Utrolig dårlig kundebehandling
De sendte en annen vare enn hva jeg hadde bestilt, og de svarte ikke engang på min henvendelse om dette. I neste omgang viste det seg å være feil på en annen vare i forsendelsen, og tross gjentatte henvendelser fra mai til november får jeg ikke noe svar fra dem. Utrolig dårlig kundebehandling!
Sykkelverkstedet
Sykkelverkstedet var en herlig opplevelse. Masse kunnskap, service og en veldig god pris. Og de var ferdig før lovet! Disse tør jeg anbefale
Butikk med uvanlig dårlig kundebehandling
Butikk med uvanlig dårlig kundebehandling og sta betjening.
Iflg. nettsiden skulle de ha 2. stk. Tacx sykkelruller på lager den 5. august. Dette var et medlemstilbud til 10.990 (som fortsatt lå på nett 14. dager senere).
Det viste seg at de likevel ikke hadde sykkelrullen inne, men kunne bestille og levere i løpet av få dager til samme pris noe jeg aksepterte og sa var ok.
En annen fysisk butikk i Oslo hadde også sykkelrullen til 10.990 på samme tidspunkt!
Etterspurte levering flere ganger da sykkelrullen ikke kom, og fikk først den 28. august beskjed om at prisen nå var endret til 14.990! Men etter mye frem og tilbake kunne de aller nødigst gå ned til 12.990. Må i så fall betale 2000 mer enn lovet ved bestilling i butikken og tilbudet fra den andre butikken var da utgått!!!
De lover å ringe tilbake, noe som aldri skjer.
Kommer ikke til å benytte denne butikken igjen.
Lang ventetid og dårlig service
Ble stående i kø i 45 minutter kun for å betale en vare til tross for at det bare var fire foran meg i køen. Håpløs kundeservice
Tvilsom nettbutikk
Bestilte vare som de hadde 2 av på lager. Dagen etter fikk jeg beskjed om at de ikke kunne levere fordi de var utsolgt. Skylder på at nettsidene oppdateres manuelt mht. beholdning, noe som er steinalderteknologi.
Ikke så raske mht. å kreditere kortet mitt heller. Ligger unna dette firmaet...
Butikken selger varer på nett de ikke…
Butikken selger varer på nett de ikke har. Dro til butikken for å hente ut sko kjøpt på nett, også oppdaget de at de hadde solgt sko de ikke hadde ikke. Fikk et annet par i erstatning, men da jeg hadde gått fra butikken så jeg at de hadde sendt med helt feil størrelse. Da jeg gikk tilbake med dem, viste det seg at de ikke hadde disse skoene i riktig størrelse heller. Endte med å gå derfra etter en time uten sko. Vet ikke hva som kommer til å skje med betalingen, siden skoene allerede var betalt.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.