Af flere grunde synes jeg det er trist at Orkestergraven lukker, men selvom der nok har været travlt under afviklingen af firmaet her i januar 2023, er det for ringe at de ikke svarer på hverken ma... Se mere

Jeg købte en Fender Stratocaster hos Orkestergraven i Aarhus. Efter mindre end et år, hvor den er blevet spillet på minimalt og mest bare har hængt på væggen, oplevede jeg såkaldt fret-buzz. Det... Se mere

1. Musikinstrumentforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Århus største musikforretning med 850 kvm. udstillingsplads! Alt i pedaler, guitarer, basser, forstærkere, tilbehør, akustiske instrumenter, studiegrej, trommer, keyboards, el-klaver mm. Har du særlige behov, så kan vi løse dem. Vi tager os også af reparationer af instrumenter og forstærkere, justeringer mm. Vi er altid et besøg værd!

2,8

Middel

Ringe oplevelser i en ellers elsket butik

Jeg har haft flere dårlige oplevelser i denne butik, som jeg faktisk har en stor del kærlighed for.

Første dårlige oplevelse. Jeg har købt mig en sprit-ny Chapman Ghostfret Pro, gennem Thomann, da Orkestergraven ikke ville tage en hjem til mig.
Den skal så selvfølgelig sættes op. Jeg køber et sæt strenge i butikken, og ber dem om at give guitaren den helt store overhaling, intonering, check hals, gå bånd efter, hele baduljen. Jeg får at vide at der vil gå 1 uge MAX og det vil koste 1700 kr. Det er hvad det koster så det er så fint.
Jeg ringer en uge efter, da jeg ikke har hørt noget til min guitar, og bliver mødt af en mand i telefonen som absolut ikke vil snakke i telefon, som fortæller mig , at han ikke "aner hvornår din guitar er færdig". Jeg beder ham om, at give mig en dato, da den skal med til en koncert om 14 dage.

ENDNU en uge går, uden at jeg høre noget.. Samme ting sker igen. Der skal gå 2½ uge på at min guitar er blevet justeret, hvor jeg blev lovet en uge.

Det koster 1700 kr, jeg siger at eftersom at de ikke kunne holde hvad de lovede, om jeg kunne få et sæt strenge eller 2 med. Det kunne jeg ikke få lov til.

Jeg tager guitaren hjem, og finder ud af at den slet ikke er intoneret. Det der er sket er at de har givet den olie på gribebrættet og pudset den en smule.

ØV BØV.

Næste gang jeg vil have fat i deres hjælp er en brugt Gator Case 9U på hjul, som står som "på lager"

Jeg kommer igennem til en medarbejder, som ikke kan finde kassen, han prøver virkelig at spørge sine kollegaer, men ingen kommer med et svar.
Vi leder hele butikken igennem og kommer til den konklusion at den nok ikke er der. Nu kommer der endnu en medarbejder som vil tage mig med rundt. samme smørge. PC folkene gider ikke engang kigge op fra deres skærme når de bliver talt til, og jeg ender med at gå tomhændet derfra.

Det tager dem 1½ time at finde ud af at de ikke har den og min tålmodighed er opbrugt.

Det bliver gennem Thomann fra nu af.

18. maj 2020

Mangelfuld vare og forsendelse

Jeg købte en guitar hos orkestergraven på nettet. Den bliver for det første sendt med gls, selvom jeg havde betalt mere for at den skulle sendes med postnord.
Da jeg så modtager guitaren, mangler den den gigbag som burde følge med.
Da jeg så gør orkestergraven opmærksom på dette, oplyser de mig at de ikke engang kan sende den gigbag da de ikke har den på lager.
Jeg synes at det er en elendig service de har leveret.

Vedrørende orkestergravens svar, så har jeg ikke bestilt en Gretsch og heller ikke fået penge refunderet. Jeg ved ikke om I forveksler mig med nogen.

1. april 2020
Orkestergraven-logo

Besvarelse fra Orkestergraven

Hej Christoffer,
der er åbenbart tale om misforståelse her, og jeg forstår ikke en lige hvad der er sket.
Send mig lige en email til jan@orkestergraven.dk eller giv mig et kald på 23304922, så vi kan få rettet fejlen, for jeg samler ikke på utilfredse kunder.
Med venlig hilsen,^
Jan

Super

Stor og hyggelig butik med et enormt udvalg. Også brugt gear. Har handlet der flere gange og har også haft brug for deres meget kompetente værksted ved et par lejligheder.

20. februar 2020

Ikke styr på varene

Brugte tid på at finde og bestille en vare. Efterfølgende ringer Orkestergraven og fortæller at de slet ikke har varen. Nummer to stjerne fordi de ringede så hurtigt.

2. januar 2020

+Hurtig levering.
+Guitar pakket super godt ind.
+Ingen skader, ridser eller noget negativt.

14. december 2019

Bedste instrumentforretning i byen

Orkestergraven ligger inde med et enormt udvalg af guitarer, forstærkere og effektpedaler, og de leverer altid fremragende og imødekommende service. Min absolutte yndlings-musikbutik i Aarhus! Deres elektronikværksted kan desuden anbefales på det varmeste :-)

23. oktober 2019

Reperation 3 gange, uden at produktet virker. 2500,-

Jeg har haft en Little Mark ll forstærker til service 3 gange hos Orkestergraven.
1 gang. Mit forstærker er holdt op med at virke, og den kommer så ind til rep. De fortæller at det har været et problematisk produkt, og at jeg nærmest har fået en splinterny forstærker, det er blot kassen der er den sammen. De havde udskiftet det en gang, hvor det så brændte sammen, og så skiftede de den ud igen. 1500,- kostede det mig. Fint nok, det er jo fair.
2. Gang. Forstærkeren som lige har været til reparation sætter jeg til, og så kommer der ingen lyd ud. Jeg må ned med den igen, og de fortæller mig, at jeg må betale 500 kroner. Der er så en som fortæller mig på vej ud af døren, at jeg har garanti på min reparation.
3. Gang, forstærkeren kommer hjem, og den bliver testet. Den virker, skønt. Så montere jeg den i mit setup igen, i en Thon kasse, og så står den et halv års tid, uden at blive brugt. Jeg hiver den frem igen, fordi jeg skal ud og spille et job, og så spiller den pludselig utroligt lavt. Jeg tager derned igen, fortæller om problemet. Jeg venter i halvanden time, da ekspedienten siger, at jeg kan vente på at han er færdig med den kunde som reparatøren står med. Jeg siger gentagne gange til reparatøren, at jeg er lidt små utilfreds over at jeg har betalt så meget for reparationerne, og derfor hvis dette koster noget, skal han ringe eller sende en sms til mig inden at de vil tage penge for det. Det er fint siger han, og skriver endda, at tjek er gratis. Jeg får en sms, hvor der står at forstærkeren er fikset. Jeg kom derned i dag, for at hente min forstærker, er her står der en regning på 450,-.
Jeg føler at det er utroligt dårlig service, og de aftaler der bliver lavet, ikke bliver overholdt. Jeg kunne købe en ny forstærker brugt for de penge, som jeg har investeret dernede.
Jeg kommer ikke til at handle mere i Orkestergraven, da jeg føler at denne service er uacceptabel.

23. oktober 2019

Super kompetente mennesker

Super kompetente mennesker, som ved hvad de laver.
Jeg var i butikken for at kigge på et klaver, og jeg endte med at købe et med hjem til en rigtig god pris (findes ikke billigere andre steder).
I butikken er der en fed stemning, og ikke bare en masse polerede musikinstrumenter som ikke må røres, tværtimod har de et hav af instrumenter som man kan afprøve.
Helt klart et sted jeg vil komme igen, både for at handle, og for at få en hamrende hyggelig snak.

4. oktober 2019

Dårlig service

Fandt er keyboard stativ på nettet til 200,- og der stod det var på lager. Da jeg kommer ind i butikken kan de ikke finde det - de siger så at de kan bestille det hjem ... MEN det vil tage op til 3 uger OG så koste 300,- !
Helt ufattelig dårlig service!!

19. september 2019

meget utilfreds

Vi bestilte 8/1 en vare på webshoppen og fik både ordrebekræftelse og betaling accepterer mail derfra. Der stod vare ville blive sendt i løbet af 1-2 hverdagen. Der skete imidlertid intet, pengene blev heller ikke trukket. 23/1 tager jeg kontakt til orkestergraven via mail og spørger til ordre. Jeg får intet svar tilbage, et par dage senere tager jeg kontakt via hjemmesiden, stadig ingen svar. Den 12/2 får jeg en mail at ordren er canceled!!!! Jeg er meget utilfreds og forsøger ikke at handle der igen og kan bestemt ikke anbefale deres webshop.

12. februar 2019

Orkestergraven har det hele, lidt til og meget mer.

Her er et stort og meget varieret udvalg af alt indenfor guitarer, elbasser, forstærkere, trommer, effektpedaler, div. tilbehør osv osv. Betjeningen er glimrende og viden er stor. Man er ikke i tvivl om at alle i Orkestergraven brænder for sagen. Dette er også stedet, hvor alt mulig udstyr kan repareres, de gode råd gives og den gode pris forhandles.

Jeg har igennem mange år købt instrumenter og udstyr både til mig selv og mit musikskolearbejde. Jeg har altid fået de rigtige ting, god service, god pris og god behandling.

25. juni 2018

Imponerende og seriøs

Bestilte vare på deres webshop som jeg aldrig fik. Det viste sig at være Post danmark, der havde misset forsendelsen (de havde sikkert sent pakken med oksekærre over Indokina - hvilket i givet fald både vil forklare forsendelsestiden samt prisen!). Det skal ikke ligge Orkestergraven til last, de tilbød øjeblikkeligt at sende en ny pakke uden beregning.

Thumbs up guys! Det er når der sker uforudsete hændelser at en butik viser sit sande jeg....og jeg må indrømme - jeg er imponeret.

5. februar 2016

Perfekt!

Havde søgt hele Europa tør for en AER Colourizer forgæves, simpelthen udsolgt alle steder. Dog til min store overraskelse havde Orkestergraven en enkelt tilbage, så skyndte mig at bestille - hvilket forløb hurtigt og smertefrit. Jeg sidder nu 2 dage efter med en vare jeg har ledt LÆNGE efter!

25. juli 2014

Toppen

Har sjældent følt mig så velkommen i en forretning. En anelse rodet måske, men det gør mig nu ikke noget. Man kan mærke, at de går op i det de laver - og så er det ikke særligt vigtigt for mig, om der er helt "spotless" i forretningen.
Da jeg kommer ind er der ikke umiddelbart nogle til at ekspedere. Jeg finder hurtigt en, som hjælper mig med at sætte guitar, forstærker og pedalboard til, så jeg kan afprøve lidt forskellige pedaler. Sælgeren vejledte mig utroligt godt, og var super flink. Pedalen, som jeg endte med at købe, var en af deres egne EMMA-pedaler, som jeg er virkelig glad for.
Jeg er også glad for, at de nu har en relevant og velfungerende hjemmeside.

10. juni 2013

Aarhus' bedste musikforretning

Kan godt være det direkte ikke er de bedste priser i hele byen, men det gør intet når man ser hvilken fantastisk service man bliver udsat for!
Jeg havde en guitar til reparation, som tog nogle få dage længere end de havde sagt og straks fik jeg en da en ny rem efter eget valg med i købet. Selvom det kun tog 5 dage ca og de måske sagde 3 og det personligt ikke gjorde mig noget, så fik jeg den fantastiske service.
Snakkeglad personale, som virkelig viser at de brænder 100000% for forretningen.
Bedste service jeg har oplevet i en butik nogensinde...

30. august 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (60 anmeldelser)