Af flere grunde synes jeg det er trist at Orkestergraven lukker, men selvom der nok har været travlt under afviklingen af firmaet her i januar 2023, er det for ringe at de ikke svarer på hverken ma... Se mere
Vi bestilte 8/1 en vare på webshoppen og fik både ordrebekræftelse og betaling accepterer mail derfra. Der stod vare ville blive sendt i løbet af 1-2 hverdagen. Der skete imidlertid intet, pengene ble... Se mere
Jeg købte en Fender Stratocaster hos Orkestergraven i Aarhus. Efter mindre end et år, hvor den er blevet spillet på minimalt og mest bare har hængt på væggen, oplevede jeg såkaldt fret-buzz. Det... Se mere
Bestilte vare på deres webshop som jeg aldrig fik. Det viste sig at være Post danmark, der havde misset forsendelsen (de havde sikkert sent pakken med oksekærre over Indokina - hvilket i givet fald... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Århus største musikforretning med 850 kvm. udstillingsplads! Alt i pedaler, guitarer, basser, forstærkere, tilbehør, akustiske instrumenter, studiegrej, trommer, keyboards, el-klaver mm. Har du særlige behov, så kan vi løse dem. Vi tager os også af reparationer af instrumenter og forstærkere, justeringer mm. Vi er altid et besøg værd!
Søren Frichs Vej 34B, st.th, 8230, Åbyhøj, Danmark
- info@orkestergraven.dk
- www.orkestergraven.dk
Onlinehandel
Har handlet online, og fået personlig opfølgning på handlen, samt fået mere end jeg har betalt for.
Klasse service over hele linjen, det er super fedt !!
Jeg kom ind for at købe en fender
Jeg kom ind for at købe en fender. Behagelig betjening og hurtig opsætning af guitar, billigere end tyskeren. Whats not to like
Dygtigt personale
Nede på jorden personale, med dyb viden, der tager sig god tid til at finde ud af præcis, hvad du har brug for. De er ikke bange for at anbefale billigere produkter, hvis de ved, at der er mere at hente for prisen der.
Lynhurtig og kvalificeret ekspedition
Jeg købte en Squier Classic Vibe Strat 50s Limited Edition, og såvel beskrivelse som vejledning var i top. Udover en rabat på 400 Kr fik jeg et sæt af de bedste strenge. Fra jeg havde talt med hele to medarbejdere - begge entusiastiske guitarister - til jeg havde varen i hus, gik der to fulde døgn. Hèr handler jeg med sikkerhed igen!
Jeg har haft en god oplevelse
Jeg har haft en god oplevelse med kyndig vejledning ved køb af elklaver og bænk.
Jeg føler virkeligt at jeg har fået noget for pengene. Tak!
Mangelfuld service
Mangelfuld service. Jeg mødte op for at købe en guitarforstærker, men oplevede servicen som meget dårlig. Jeg havde flere spørgsmål, der ikke rigtigt kunne besvares og fik forkerte dele udleveret og blev sendt rundt mellem forskellige medarbejdere flere gange, selvom det ikke virkede til, at der var specielt travlt i butikken. Jeg savnede, at der var nogen til stede i butikken, der gad/kunne fortælle mig lidt om de forskellige produkter og mulige tilkøb, men oplevede, at Google var en større hjælp og i modsætning til personalet villig til at være til stede.
Jeg tænkte, at et afslag på 400 kr. på en samlet handel til 6500 kr. var meget rimeligt, men da der heller ikke rigtig var nogen villighed til at handle, så gik jeg bare hjem og jeg bestiller mine ting på nettet fremover.
På den positive side var der dog et virkeligt godt udvalg i butikken af forstærkere og instrumenter.
Ærgerligt.. jeg havde ellers en intention om at gerne at ville støtte lokalt efter 4Sound er lukket.
Useriøs
Mange af deres annoncer på DBA er solgt eller annonceret til en forkert pris. Desuden er de stort set umulige at komme i kontakt med. Jeg har stadig til gode at få svar på én af de talrige mails, jeg har sendt til dem. Useriøst.
Superfin service på guitarafdelingen
Jeg havde i noget tid prøvet at finde en EVH WG Wolfgang Standard (elektrisk guitar) men overalt i Europa var der ventetid på levering. Lavede så en "deep search" på musikbutikker i DK og faldt over Orkestergraven, som havde et eksemplar hjemme til omgående levering, desuden i min favorit-finish Trans Amber. Jeg kontaktede butikken telefonisk for nogle hurtige spørgsmål, fik supergod hjælp af Frederik på guitarafdelingen, og gik så ind og bestilte guitaren med detsamme.
Fik den leveret en knap uge senere fra Århus til mig i København. En fantastisk guitar! Næste gang jeg er i Århus vil jeg absolut besøge den fysiske butik.
Vildt god service
Vildt god service!
Manglede en skrue til guitaren og de fik hurtigt flere mand på sagen. Instrumenter fri til spil og hyggeligt personale.
God gammeldags musikbutik med god…
God gammeldags musikbutik med god service og højt til loftet.
Orkestergraven har det hele
Orkestergraven har det hele - super kvalificeret hjælpsomme medarbejdere. Massere af instrumenter, pedaler, reservedele mm.
De er super gode til at imødekomme ens ønsker og spørgsmål.
Og så er det bare top hyggeligt at gå rundt i den store flotte butik og drømme lidt om den næste guitar evt.
Hyggelig stemning og god service
Hyggelig stemning og god service. Fik justeret min guitar gratis og fik et par gode råd med på vejen. Altid en fornøjelse.
Fender Rumble 500
Torsdag 4. marts besøgte jeg Orkestergraven for at købe en Fender bascombo Rumble 100. Den skulle prøves først med min medbragte bas, men jeg følte ikke det var den helt rigtige bascombo for mig. Så blev en tilsvarende Fender Rumble 500 pakket ud og det var den helt rigtige lyd for mig. Blev købt på stedet og fin service af personalet på stedet.
Tak for god seevice/vejledning.
Tak for god seevice/vejledning.. Havde fundet et el-klaver til datteren som hun ville købe.. God rådgivning gjorde, at vi fandt et andet og det rigtige.. Tak.👍
En sløv oplevelse.
En sløv oplevelse.
Orkestergraven svarer ikke på emails - overhovedet.
Til gengæld blev jeg tilmeldt deres reklamemails uden at bede om det.
Jeg købte en guitar, som de sendte hurtigt. Jeg måtte desværre returnere den. Først 4 uger og flere rykkere på mails og telefon senere, fik jeg pengene tilbage.
Gammeldags... på den ufede måde.
Butikken burde få styr på deres betalingssystem på hjemmesiden da dette virker uddateret, der findes en million betalingsløsninger, så dette findes der ingen undskyldning for. Derudover burde de have en ventefunktion ved tlf. kontakt, prøvede at komme i gennem til dem i dag og dette tog intet mindre end 85 forsøg. Priserne er fine, udvalget godt og personalet virker velmenende, bare ærgerligt at butikken ikke har fulgt med tiden.
Bestil ikke herfra.
Har bestilt nogle ting d. 21 november har ikke modtaget noget endnu d. 13 december. Har skrevet flere mails til dem uden at få svar.
Mit råd til andre er aldrig at handle der.
Fantastisk udvalg
Fantastisk udvalg, rimelige priser, fantastisk høflige og hjælpsomme, tålmodige ekspedienter.

Besvarelse fra Orkestergraven
Fremragende arbejde.
Fremragende arbejde.
Jeg har haft en guitar til en generel justering og rettelse af nogle lidt skæve locking-nuts, mv. Jeg fik desuden en god snak og gode råd til hvordan jeg kunne optimere guitaren ift. spillestil og lyd.
Efter endt arbejde har jeg fået en fantastisk guitar tilbage og jeg er ovenud tilfreds. Den både lyder og føles meget bedre end da jeg afleverede den. Kan kun anbefale Orkestergraven og Jan. Prisen var desuden yderst rimelig. Alt i alt en super oplevelse.