Vi bestilte 8/1 en vare på webshoppen og fik både ordrebekræftelse og betaling accepterer mail derfra. Der stod vare ville blive sendt i løbet af 1-2 hverdagen. Der skete imidlertid intet, pengene ble... Se mere
Bestilte vare på deres webshop som jeg aldrig fik. Det viste sig at være Post danmark, der havde misset forsendelsen (de havde sikkert sent pakken med oksekærre over Indokina - hvilket i givet fald... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Århus største musikforretning med 850 kvm. udstillingsplads! Alt i pedaler, guitarer, basser, forstærkere, tilbehør, akustiske instrumenter, studiegrej, trommer, keyboards, el-klaver mm. Har du særlige behov, så kan vi løse dem. Vi tager os også af reparationer af instrumenter og forstærkere, justeringer mm. Vi er altid et besøg værd!
Søren Frichs Vej 34B, st.th, 8230, Åbyhøj, Danmark
- info@orkestergraven.dk
- www.orkestergraven.dk
Af flere grunde synes jeg det er trist…
Af flere grunde synes jeg det er trist at Orkestergraven lukker, men selvom der nok har været travlt under afviklingen af firmaet her i januar 2023, er det for ringe at de ikke svarer på hverken mail eller telefon.
I dag er der bare et papskilt i butikkens dør om at butikker lukket, men ingen beskeder på hjemmesiden.
Det er dårlig kundeservice, men de er nok ligeglade med kunderne nu hvor de alligevel lukker.
Jeg har tidligere handlet hos dem, og synes også dengang at servicen var dårlig, så måske har det været medvirkende årsag til at de ikke har overlevet.
Jeg kan ikke få fat i virksomheden…
Jeg kan ikke få fat i virksomheden hverken på mail eller pr telefon
Hurtig levering og ekstra god service!
Hurtig levering og ekstra god service! Her vil jeg gerne handle igen. Min guitar har aldrig haft det bedre!
Har afleveret en Taylor og en Martin…
Har afleveret en Taylor og en Martin til reparation. De har kun sendt min Taylor tilbage og vender ikke tilbage på mine opkald.
Gik konkurs efterfølgende.
Køb af Tablet holder. Spild af tid
Kommer for at købe Tablet holder. Sælgeren kommer med en anden end den jeg kom for at købe, og sagde den var meget bedre. Bortset fra at den ikke passede i størrelse på det jeg skulle bruge. Så afsted endnu en gang til butikken. nu viste det sig at ingen af de 8 modeller der var på hjemmesiden var i butikken, selv om der stod at alle var på lager. Det hele rodede og ingen af sælgerne kunne finde noget som helst i butikken. Et stort rod og kaos over alt. Jeg har tidligere handlet i butikken. Der havde de heller ikke den annoncerede vare, og de ville ringe tilbage næste dag. Hørte aldrig fra dem.
Utroværdig oplevelse
Jeg skrev på en Roland JC-120 guitarforstærker til 8.995 kr. på hjemmesiden, om den blev leveret med hjul og om de kun havde den ene. Der blev hurtigt svaret tilbage, at der var en ny sending på vej.
Pludselig, samme dag, steg prisen med 2.500 kr. på hjemmesiden.
Jeg skrev og spurgte hvad der var sket med prisen i løbet af de sidste par timer og om den gamle pris ikke stadig var gældende. Herefter kom der ingen svar retur.
Enormt utilfredsstillende og utroværdig oplevelse.
Super flot kundeservice!
Super flot kundeservice!
Vi bestilte et el-klaver med stativ til vores søns 12-års fødselsdag.
Vi afhentede det et par dage inden, men opdager da vi kommer hjem, at de har udleveret et hvidt klaver, ikke et sort som bestilt.
Jeg kontakter dem med det samme i håbet om, at de sender det sorte, samt en returlabel til de hvide forkert leverede klaver.
Men de tilbyder istedet at levere det rigtige klaver én time senere på mit arbejde 50 km fra butikken - tak for det.!!
Fejl kan ske, men når de løses så fornemt er det svært at være utilfreds! Super fin kundeservice!!!
Manglende kommunikation
Vi bestilte i slutningen af november måned en Fender Champion 50XL på Orkestergravens hjemmeside. På hjemmesiden fremgik 1-2 ugers levering og ved telefonisk kontakt fik vi at vide, at den var på lager ved Fender, og at der derfor maksimalt var to ugers leveringstid. Det var ment som en julegave, så det burde ikke give problemer.
D. 17. December rykkede vi pr. mail, men har aldrig fået noget svar. Derfor ringede vi igen d. 21. og fik nu at vide, at den nok ville lande engang mellem jul og nytår.
Start januar rykkede vi igen pr. telefon og fik nu at vide, at den ville blive sende fra Holland midt januar.
26. januar rykkede vi igen og fik nu at vide, at den ville blive sendt fra Holland to dage senere.
I dag, 3. februar, har vi igen rykket pr. telefon, og nu kan de ikke sige noget konkret om, hvornår de forventer at modtage den.
Jeg følger, at jeg har spildt over to måneder på at vente på noget, jeg kunne have fået leveret på få dage fra en anden forhandler. Samtidig synes jeg, at Orkestergraven har fejlet stort i forhold til deres kommunikation. Intet har jeg hørt fra dem vedr. forsinkelsen, og alle gange har jeg selv måtte tage kontakt for at få en status.
Verdensklasse service af de herrer i…
Verdensklasse service af de herrer i Orkestergraven. Corona har gjort det svært at få leveret varer og alligevel kan de blive ved med at trylle løsninger frem. Jeg har fået en enestående personlig betjening med opringninger og siden vanvittig hurtig levering. Der er ingen grund til at handle andre steder
Orkestergraven, -Kan klart anbefales.
Har oplevet den sødeste og mest imødekommende betjening i Orkestergraven.. trods lidt grus i maskineriet og udefrakommende bøvl, som INGEN kunne forudsige, - forblev hele scenariet både positivt, med god humor og masser af velvilje.. Alt det som service, serviceparathed og ordentlighed handler om..
Butikken emmer af god, kreativ energi og rar stemning. Der er ekspertise og musikglæde.. og når jeg en sjælden gang har 5 øre til overs, bliver det her jeg handler. No doubt!
Allervenligst
Trine Marie
Kan varmt anbefales
Super god vejledning i forbindelse med køb samt hurtigt levering. Kan varmt anbefales.
snydt
Jeg købte en brugt fender twin reverb, en ny VOX head amp og en ny fender vitenra 60´s Guitar, samt to metronemer.
Jeg blev ringet op, om jeg ville gå med til at få en anden farve på guitaren, da den som jeg havde bestilt, ikke længere var på lager og først kom i foråret 2022, selvom der stod levering 1-3 uger.
Det står der stadig selvom jeg har fået denne meddelelse ( så de får ikke rettet deres hjemmeside)
Jeg accepterede dette, for ikke at skulle vente så længe.
Da pakken kom, fik jeg mine AMP, metronomer, men i stedet for en guitar fik jeg en taske til et keyboard.
Jeg kontakter orkestergraven. De finder ud af at min Guitar er end hos en anden køber, og beklager fejlen... Jeg får en pakke label, og får sendt keyboard tasken til den rette ejer.
En uge senere får jeg guitaren. Til min store overraskelse var der ikke en guitar taske med, som guitaren ellers normalt sælges med. Jeg sender en mail til Jan som kommer med en noget mærkelig forklaring!
Hej,
det er lidt forskelligt om tasken er med butikker imellem.
Vi har valgt at sælge modellen uden gigbag, efter ønske fra flere af vores kunder.
Så kan man til gengæld tilkøbe den efter eget ønske.
Mvh. Jan
Det som er mærkeligt, er at guitaren ikke er billigere at købe hos orkestergraven. Fender sælger disse guitare med en deluxe guitartaske. Alle andre musik butikker som jeg er stødt på, sælger denne guitar med taske. Jan mener at den skal tilkøbes, efter at han har taget den ud af kassen fra Fender, for så at sælge Guitaren til fuld pris, for bagefter at tjene ekstra for en taske som burde følge med... Dette kalder jeg svindel... og kan derfor ikke anbefale denne butik til andre... det er billigere at købe Guitaren i andre butikker, hvor tasken er inkl. fx Thomann.dk til lige knap 6900 kr.eller akustikken.dk til 7199 kr. inkl taske. Så det er ikke for at holde prisen i bund, men for at tjene ekstra på kunden. Øv øv…

Besvarelse fra Orkestergraven
Århus og måske Danmarks bedste…
Århus og måske Danmarks bedste musikbutik! Stort udvalg inden for snart set alle instrumenter, rimelige priser og meget servicevenligt, hyggeligt og professionelt personale.
Dejlig oplevelse hos Orkestergraven
Jeg havde en usædvanlig dejlig oplevelse i går. Jeg ringede til Orkestergraven for at købe et el-klaver. Da jeg er syg med corona, tilbød Jan at komme forbi med det samme dag efter lukketid og stille det ved min hoveddør uden beregning. Fantastisk service. Det oplever man altså ikke ret tit. Klaveret er super, jeg er glad, og jeg har noget at spille på i min isolation. Skøn bix. Hilsen Malene
KEY BOUGHT!
Hvad der startede som en helt almindelig dag endte på overraskende vis i Orkerkestergraven med indkøbet af et lækkert keyboard til en god pris og en effektiv hyggesnak.
Undervejs fik jeg spillet på nogle mærkelige guitarer og udspioneret nogle teenagere, som mindede mig om mit yngre selv, og selvom det fik mig til at føle mig gammel, fik det mig også til at føle mig moden og cool, hvilket bestemt havde en indflydelse på den nonchalante facon, hvormed jeg, mere eller mindre spontant, og uden den mindste bævren, med sikker hånd kørte kortet igennem og brugte hele madbudgettet på en Arturia Keylab 61 mkii, så jeg senere på måneden var nødt til at låne en plov af min far bare for at undgå sultedøden.
Nuvel, det var bestemt det hele værd, og jeg kan varmt anbefale et smut forbi butikken i Aarhus, hvis man er nysgerrig og trænger til at give den gaz.
Jeg bestilte en metronom i marts måned
Jeg bestilte en metronom i marts måned, og har intet hørt. Jeg har skrevet 10 mails, men jeg har stadig ikke modtaget den, og de svarer ikke på mails
Dårlig service
Jeg købte en Fender Stratocaster hos Orkestergraven i Aarhus. Efter mindre end et år, hvor den er blevet spillet på minimalt og mest bare har hængt på væggen, oplevede jeg såkaldt fret-buzz. Dette skyldtes efter personalets vurdering en fabrikationsfejl.
På trods af at fejlen ikke skyldes egenskyld, oplyste Orkestergraven, at garantien kun kan påberåbes inden for en måned efter købet. I stedet blev jeg tilbudt selv at betale 1.200 kr. for en justering.
Som prikken over i'et på en dårlig oplevelse blev jeg opkrævet 100 kr. for at en medarbejder foretog en minimal justering af en varighed på 5 min.
Alt i alt er Orkestergraven Aarhus ikke et sted, jeg vil handle igen.
Orkestergraven...findes det
Orkestergraven...findes det? Der svares ikke på fremsendte mails. Jeg bestilte varer den 9.4., og der blev meddelt, leveringen ville tage 2-3 uger. Jeg har meddelt, at jeg ønsker at annullere ordren, men jeg har ikke tænkt mig, at skulle oprette en konto for at det kan lade sig gøre. Jeg har prøvet Orkestergraven 3 gange: første, sidste og eneste gang...
Orkestergraven leverer en skide god og…
Orkestergraven leverer en skide god og behagelig service. De har (efter min mening) Danmarks bedste samling af effektpedaler.
Butikshygge og inspiration
Stemningen i butikken er fantastisk.
Trods travlhed er der tid til at være personligt nær.
Udvalget i butikken er meget større end på hjemmesiden, og priserne er meget rimelige.
Samtidigt er Orkestergraven meget glade for at skaffe varer. Selvom butikken er fyldt, er der hyggeligere end i den gamle 4sound.
Jeg elsker det !