ingen vente tid på telefonen samt god service af glad medarbejder hurtig svar på mit spørgsmål, tak Hilsen Finn
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Øresundsbron er en fast kombineret bro- og tunnelforbindelse over Øresund mellem Danmark og Sverige, der blev indviet 1. juli 2000. Forbindelsen består af Øresundstunnelen mellem Amager (ved Kastrup syd for København) og den kunstige ø Peberholm (syd for Saltholm) samt Øresundsbroen, en kombineret bjælkebro og skråstagsbro mellem Peberholm og Lernacken syd for Malmø. Forbindelsen består af en motorvej og et dobbelt jernbanespor. Forbindelsens længde er 15,9 km.
Danmark
- www.oresundsbron.com
Svarer typisk inden for 1 måned
Super fed tur
Super fed tur. Ingen trafik alt som det skal være med 25 % rabat pga. 25 års jubilæum 🥳👌

Besvarelse fra Øresundsbron
Rigtig god og personlig service.❤️❤️❤️

100% tilfreds..
Viden om alt vedrørende bro
At uanset hvad man spørger om har i altid et positivt svar og vi er ikke i tvivl om at vi forvaltede et svar på vores problem ug
Elendig service og hjemmeside
Elendig service og hjemmeside.
Man kan ikke opdatere sin aftale og har man en profil kan man ikke tilkøbe GO.
Skriver man til kunderserivce modtager man ingen svar kun en tilfredshedsundersøgelse.
Simpelthen for ringe man skal være medlem for at komme over til rimelige priser og så især når det slet ikke virker.
Har endt med at tage færgen de sidste par turer da Jeres kundeservice ikke er kontaktbar.

Besvarelse fra Øresundsbron
Altid venlig og rart personale som yder…
Altid venlig og rart personale som yder det bedste for at imødekomme deres kunder 5 stjerner herfra 🌸
Jeg fik svar på hvad jeg søgte
Jeg fik svar på hvad jeg søgte. Super tilfreds
Øresundsbron og Service
Øresundsbron og Service
Jeg vil dele en oplevelse med jer. Jeg har været kunde hos Øresundsbroen siden vi flyttede til Sverige for snart 20år siden.
Siden vi påbegyndte pendlingen, har jeg undret mig over Øresundsforbindelsen og deres håndtering af afgiften over broen – og ikke mindst deres registreringer. I starten kunne man ikke få en reel udskrift over hvornår man passerede broen – således at kreditkorttræk stemte overens med den faktiske bropassage.
I denne måned skiftede vi bank og kreditkort. Alt kontoopdatering kunne på oresundsbron.com ikke lade sig gøre imellem den 18-22.9 – godt tidspunkt fordi akkurat i den periode løber min pendleraftale – og tænker jeg alle øvrige pendlere. Den 23.9 ville vi så ændre til det nye kreditkort – efter at have prøvet adskillige gange – forsøgte vi så igen den 24.9 – med samme svigtende resultat. Jeg tog kontakt til kundeservice, som ikke kunne hjælpe, men blot sagde jeg skulle prøve igen senere…..
Den 25.9 fik jeg så endelig indtastet og registreret det nye kreditkort. Men samtidig valgte Øresundsforbindelsen at spærre min pendler aftale og min brobizz – fordi min registrering havde krydset betalingstrækket på mit ”gamle” kreditkort, hvilket vi fandt ud af på den hårde måde da vi ikke kunne køre igennem anlægget.
Jeg fortalte min situation til den Operationelle leder, men han havde slet ikke forståelse for min hvad det hele handlede om. Jeg kunne dokumentere, at der var reserveret broafgift på mit kreditkort – han kunne se mit nye kreditkort på aftalen. Og han vidste, at Øresundsbroens system ikke havde fungeret.
Og jeg som kunde havde ikke modtaget fakturaen, hvilket er grundlaget for betalingen af broafgiften. Faktisk får man først faktura, når man har betalt afgiften og ofte kan man ikke åbne dokumentet før der er gået 2-3 dage efter fakturadato.
Det her undrer mig også – jeg er overbevist om, at hvis jeg drev min virksomhed på samme måde, altså krævede betalingen, før jeg fremsendte grundlaget for den ønskede betaling, så ville mine kunder nok betakke sig for et samarbejde.
Men her er der ikke en konkurrent – men en efter min vurdering en elendig leverandør, der behandler sine kunder direkte dårligt. Jeg vil betegne mig selv som storkunde hos Øresundsbroen – har regnet lidt på det og jeg ligger på at have lagt omkring 1 mio. kroner for at passere broen.
Faktisk forholder det sig i skrivende stund således, at det træk (som jeg skal have krediteret på mit kreditkort), endnu ikke blevet tilbagebetalt – trods mange løfter fra Øresundsbroens kundeservice. Det handler om kr. 2.300,-, som Øresundsbroen uretmæssigt har opkrævet mig – fordi deres system ikke fungerer.
Samtidig sidder jeg tilbage med det indtryk, at den monopolistiske virksomhed slet ikke lever op til de standarder, man med rette kan forvente af en professionel organisation. Man får tanker tilbage til skrankepaver, semiovervågning – og en uduelig organisation, der ikke står til ansvar for deres handlinger.
Jeg har skrevet og beklaget mig til deres adm. Dir og deres anlægsdir. Endelig har jeg pænt skrevet til deres økonomidirektør og bedt om en faktura. Fælles for alle INTET svar!

Håbløs hjemmeside
Håbløs hjemmeside - venlig kundeservice
Jeg fik kundeservice til at slette min ØresundGo aftale, som var tilknyttet en gammel brobizz der ikke længere virkede, men ville beholde ØresundGo til min aktive nummerpladeregistreringen. Nu er ØresundGo aftalen desværre blevet slettet af en velmenende kundeservice, og måtte derfor betalte 920 kr. for en tur/retur til Sverige i søndags - øv! Forsøger nu at få oprettet en ny ØresundGo aftale, men det er ikke muligt, idet jeg modtager besked om at min mailadresse allerede er tilknyttet til en ØresundGo konto...? Efter tre dage har de oprettet en it-sag - men spørger man i øst får man svar i vest...

fint rejse over Øresund
Solskin rejse over en fin dag over Øresund.
Fin trafik.
Flot problemfri tur i strålende solskin
Pas på flere opkrævninger for samme…
Pas på flere opkrævninger for samme tur!!!!
Jeg er blevet trukket dobbelt for to forskellige kørsler. Elendig kundeservice! Efter en halv times samtale, bliver de ved med hårdnakket at påstå at jeg er kørt over flere gange på samme dag, på trods af dette ikke er tilfældet!

Skandinaviens fedeste bro(forbindelse)!

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom , venlig og imødekommende betjening
Hurtig og godt svar
Jeg havde et spørgsmål og er meget godt tilfreds med både indholdet af svaret og hurtigheden.
Det er ikke sidste gang at jeg bruger broen.
Jeg har haft Øresundsaftale i flere år
Jeg har haft Øresundsaftale i flere år, og hver gang der er det mindste med betalingen, ender man i problemer. De påstår, at de har sendt mig mails med betalingspåmindelser – men jeg har aldrig modtaget noget. Det er noget de fuldstændig skider på, og ansvaret bliver bare skubbet over på mig som kunde.
Jeg opdaterede ellers mit kort d. 27/7 og fik endda en bekræftelse på, at alt var i orden. Alligevel får jeg d. 12/9 en mail om, at min betaling er sendt direkte til inkasso – samtidig med, at jeg uden problemer har kunnet bruge broen og betale andre ture.
Da jeg ringer til kundeservice for at få hjælp og en forklaring, mødes jeg blot med et koldt “du skal bare betale inkassoen” og derefter et ligegyldigt “er der ellers noget jeg kan hjælpe med?”. Ingen forståelse, ingen løsning, ingen service.
Det er simpelthen så dårligt håndteret, og jeg føler mig fuldstændig dårligt behandlet som kunde.

Super fin behandling
Super fin behandling, nåde første og anden gang vi havde ikke helt forstået hbor vi skulle afmelde, der var både tålmodighed og smil I stemmen, rigtig god oplevelse

Total dysfunktionel hjemmeside
Har købt en Øresund to go. Skal ændre nummerpladen, da jeg har købt en anden bil. Det kan man ikke. Man skal købe en ny Øresund to go. Uvederhæftigt!!!!!