Øresundsbron Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 134 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte, at det er utrolig nemt og hurtigt at komme igennem betalingsanlægget takket være en velfungerende nummerpladebetaling. Desuden roser forbrugerne den hurtige og kompetente service, som konsekvent ydes af et venligt og meget tålmodigt personale. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med prisen, da de syntes, at det er alt for dyrt, hvis man kun benytter forbindelsen et par gange om året. Andre personer nævnte desuden alvorlige problemer med uventede dobbeltopkrævninger, besværlige abonnementsregler og tekniske udfordringer med systemet i visse situationer.

Det, folk taler mest om

Service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med service, idet nogle anmeldere roser den hurtige og kompetente... Se mere

User experience

Kunder deler stor tilfredshed med brugeroplevelse, og fremhæver at alt er nemt, hurtigt og gnidningsfrit.... Se mere

Payment

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med betaling, idet mange fremhæver, at nummerpladebetaling og... Se mere

Staff

Forbrugere finder personale positive og roser ofte den hurtige og kompetente hjælp, de modtager. Mange... Se mere

Price

Kunder havde tvetydig oplevelser med pris, da nogle anmeldere oplevede, at det var nemt at bruge og billigt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

ingen vente tid på telefonen samt god service af glad medarbejder hurtig svar på mit spørgsmål, tak Hilsen Finn

Skal man til Sverige - så skaf jer en brobizz Ingen problemer med at komme gennem betalingsanlægget

Venlig, kompetent og hurtig hjælp, som jeg fik fra jeres kundeservice. Mange tak😊

Konge service og de har lyst til at tale med sine kunder og løse problemet til stor tilfredshed i forhold til BroBizz som jeg IKKE kan anbefale til nogen som helst, da deres kunde service er i modsat... Se mere

1. Betalingsanlæg

Øresundsbron er en fast kombineret bro- og tunnelforbindelse over Øresund mellem Danmark og Sverige, der blev indviet 1. juli 2000. Forbindelsen består af Øresundstunnelen mellem Amager (ved Kastrup syd for København) og den kunstige ø Peberholm (syd for Saltholm) samt Øresundsbroen, en kombineret bjælkebro og skråstagsbro mellem Peberholm og Lernacken syd for Malmø. Forbindelsen består af en motorvej og et dobbelt jernbanespor. Forbindelsens længde er 15,9 km.

Svarer typisk inden for 1 måned

4,3

Vi havde åbenbart uploaded fejl i et…

Vi havde åbenbart uploaded fejl i et bogstav i vores nummerplade I l var fejllæst
Så vi måtte betale fuld pris for overgang.

Jeg kontaktede derefter kundeservice der hjalp os med at få rettet fejlen på bogstavet i vores Øresundsbron GO app så tingene kører samt refunderede uden problemer fejlen og differencen mellem de 510 og 178 kr. man betaler

2. september 2025

Kære Helle,

Det gør os rigtig glad at høre, at problemet blev løst og at vi kunne hjælpe dig både med at ændre din nummerplade og rette prisen til, så du fik din ØresundGO-pris for turen.

Super Service

Jeg vil tilmelde min datters bil til min aftale, det kunne ikke lade sig gøre fordi hun har en personlig nummerplade.
Ringede det kundeservice og den venlige mand
har virkelig løst mit problem , det var fantastisk

29. august 2025

Kære Cornelia,

Man bliver helt glad, når man læser din anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på at yde den bedste og smidigste service for vores kunder, og det lyder til at det lige præcis er det som er sket i dette tilfælde :-)

Fantastisk service ! Tak

Havde bøvlet, med hjemmesiden, da adgangskoden var glemt og mail udskiftet🥺
Var opkrævet mere end nødvendigt for overfart pga spærret bizz 🥺
Kom igennem til Jacob ved kundeservice🙏🏻. Han ordnede alt for mig , mens jeg ventede i røret !!
Fantastisk service , I får 5 Stjerner

26. august 2025

Kære Per,

Som Jakobs kollega må jeg bare sige, at jeg også plejer at give ham og mine andre kolleger 5 stjerner ;-)

Jeg giver din feedback videre til ham og resten af teamet!

Trist og dyr oplevelse !😡

Få opdateret jeres system så det virker! 😡

Meget dårligt stil at i i sletter alles kommentarer på jeres facebookside istedet for at finde på en løsning til at jeres system virker !!!

I går måtte vi betale 510kr istedet for 178kr😱
fordi hverken app eller hjemmeside virkede !
Vi kunne ikke opdatere vores nye nr.plade til vores go aftale
Vi forsøgte MANGE gange, både på computer og app ! Intet virkede !

Vi prøvede fra kl.8 og til kl.23 virkede det stadig ikke !
Havde vi vidst det havde vi taget færgen begge veje, vi valgte at tage færgen hjem og sparede mange penge

Man kan ikke ringe til jer i weekenden, hvilket er et stort problem og blev dyrt for os😰
I burde have en hotline så man kan kontakte jer i weekender
Når man tænker på hvor mange penge I tjener ved at være den dyreste bro og hvor mange mennesker som krydser broen i weekenden

16. august 2025

Kære Linda

Mange tak for din anmeldelse.

Vi oplever lige nu nogle tekniske udfordringer i vores selvbetjeningsapplikation på web og app, hvilket desværre skaber problemer for vores kunder. Det beklager vi. Vi arbejder på en løsning og forventer, at det er løst senere i dag.

Du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter direkte via telefon eller e-mail, og så skal vi nok hjælpe dig.

Øresundsbrons kundecenter

4x 510 kr

Jeg har nu endnu engang brugt en time på at forsøge at skrive mig op til ØresundGO. Jeg besøger Malmö 1-2 gange årligt men kan aldrig få lov at tilmelde mig Øresundgo. Sidste år valgte jeg bare at sige "whatever" og køre over broen og betale de 2x510 kr (1020 kr?!). Nu sidder jeg så her igen og forsøger at tilmelde mig.

- Først kan jeg ikke logge ind, selvom jeg har en konto.
- Så melder hjemmesiden AZURE-fejl når den skal sende ny-adgangskode-link.
- Så prøver jeg at oprette en ny konto. Der melder den "forkert format" fejl ved mit telefonnummer.
- Så lykkedes det at komme videre i oprettelsesprocessen, men så melder den "ukendt fejl" ved email verification koden.

Jeg giver officielt op. Ender med at køre til Malmö senere i dag og så endnu engang betale 2x 510.

Egentlig skulle min pris have været: 365 + 4x 178 = 1077.

Min pris ender med at blive: 4x 510 = 2040.

Jeg forstår ikke at det er lovligt at drive forretning på dén måde, og tror det er sidste gang jeg kører over dén bro.

16. august 2025

Kære Sebastian

Mange tak for din anmeldelse.

Øresundsbrons kundecenter

Svar til den besked I har sendt mig…

Svar til den besked I har sendt mig omkring mit indlæg fra 29/5.
Der var ikke tale om broløb d. 29/5.
Men derimod kø grundet vejarbejde på broen, som lavede periodisk trafikprop.
Det havde I haft rig mulighed for at annoncere på skærmen ved Kastrup.

29. maj 2025

Kære Grith

Mange tak for din anmeldelse endnu engang.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter, hjemmeside m.v. til fordel for vores kunder.

Sikkerheden på broen er vores allerhøjeste prioritet, så derfor udskifter eller renoverer vi løbende elementer, for at sikre en sikker overfart for alle vores rejsende.

I stedet for at lukke broen, forsøger vi at udføre arbejde på broen med mindst mulig gene for vores rejsende, hvilket kan betyde periodevise afspærringer eller anvendelse af et enkelt kørespor i stedet for to.

Vi beklager, hvis du har oplevet ventetid i forbindelse med kødannelse.

Hvis der er andet vi kan hjælpe dig videre med, er du meget velkommen til at kontakte vores kundecenter direkte via telefon eller e-mail.

Øresundsbron kundecenter

Jeg fik 2 incasso beskeder fra…

Jeg fik 2 incasso beskeder fra selskabet. Jeg har brobizz og bommene gik op. Med ugers mellemrum fik jeg 2 incasso skrivelser. Jeg oplyste som det er at jeg aldrig havde modtaget en påmindelse om at manglende betaling. Jeg regnede med at det var trukket , idet bommene gik op. Trods flere opringninger og mails blev incasso opkrævningerne fastholdt og samtidig troede de så ikke på min forklaring . Jeg havde intet mod at betale for anvendelse af broen , men incasso var ikke OK. De var godt nok rigide i deres behandling af sagen . ØV.
Kan se anden bruger har haft lignende problem

5. august 2025

Hej Allan.

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

I tilfælde, hvor en passage desværre ikke kan opkræves, kan sagen ende hos inkasso. Inden det sker, sender vi altid først en faktura pr. e-mail, og hvis den ikke betales, sender vi en påmindelse med posten. Vi forstår godt, at dette kan være frustrerende, og vi sætter pris på, at du deler din feedback med os.

Ønsker dig en god dag.

Fantastisk service

Fantastisk service

8. august 2025

Kære Hussein

Mange tak for din meget positive anmeldelse. Vi sætter pris på feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse.

Øresundsbron kundecenter

Kørte lige igennem med bro bizz

Kære Berit

Súper god

Súper god, hurtig og billig løsning. Kan kun anbefale broen.

Kære Peter

Hurtig og kompetent service

Kære Bo

meget nemt og hurtigt

29. juli 2025

Kære Ken

Øresundsbron kundecenter

Det virker altid uden særlig meget…

Det virker altid uden særlig meget ventetid

25. juli 2025

Kære Tomm