Jeg modtog en reklame i min postkasse, selvom der sidder et skilt, hvor der står 'nej tak til reklamer'. Det er ikke ok.
Jeg fik en opringning efter aftale og fik et godt tilbud på alternativ kost plan, som har virket godt :) Jeg super glade få det!
Jeg modtog en reklame i min postkasse
Lad lige være at smide jeres skrald i…
Lad lige være at smide jeres skrald i min postkasse. Jeg har et ingen reklamer tak klistermærke - useriøst.
Usmagelig markedsføring
Ingen respekt for Nej Tak til reklamer, dybt useriøst firma.
Fis i en hornlygte
Gider ikke reklame i min postkasse. .. Og seddel blev smidt ud (trods opfordring (på seddel) til at give videre)... usmagelig markedsføring i min optik...lidt som tlf sælgere og abonnement sælgere i gågaden 😠
Hæmoride spam!
Damn! Skulle ha tjekket på trustpilot før jeg gav de ubrugelige reklame fikserede møgsvin mine oplysninger! Hold jer væk fra dem..
Fup..
Blev ringet op af en Henriette Møgaard Pedersen igår, som fortalte om deres side. Det første jeg lagde mærke til var at hun ikke rigtig kunne binde to sætninger sammen, hun vrøvlede en del og sagde ''hov'' ''jeg mener''
Det virkede ret så useriøst i mine ører. Da jeg spurgte indtil pris sagde hun at det koster 175 i tilmeldelse og 75 kr månedsvis.
Da jeg sagde ''at jeg ikke har plads i økonomien til at betale af pt'' virkede hun ret uinteresseret i mig, og sagde at hun desværre ikke kunne gøre noget før jeg ''havde betalt''
Useriøst- haha..
Desparat og tilsyneladende useriøst …
Desparat og tilsyneladende useriøst firma som ikke respekterer mit Nej tak til reklamer skilt.
Første regel som sælger må være "Hvis folk eksplicit frabeder sig henvendelser" så får du nok næppe et salg ud af at gøre det alligevel.
Forresten ret morsomt at se når man slår det telefonnummer som er på sedlen op så tilhører den et firma som ifølge VIRK's register har valgt "Reklamebeskyttelse"
Det er firmaer's "Nej tak til reklamer" så det vil sige at det firma som render og smider reklame-affald i min postkasse selvom jeg har "Nej tak" skilt, selv ønsker at undgå at få reklamer.
Der kan man da snakke om dobbeltmoral i tiende potens.
Desparat og tilsyneladende useriøst …
Der kan man da snakke om dobbeltmoral i tiende potens.
spamer
Respektløs spam-firma som åbenbart er fuldstændig ligeglad med andre mennesker. Hold jer langt væk fra dem.
Respektere ikke nej til reklamer.
Der bliver ikke respekteret et nej tak til reklamer. Kender ikke firmaet, men det er da en meget negativ egenskab.
Spam-svin
Som flere andre skriver: de respekterer ikke "Nej tak til reklamer".
Firmaer og personer der ikke udviser respekt får negativ omtale fra min side og jeg selv skal INTET have med dem at gøre.
BOYCOT DEM !!!
Respekterer ikke 'ingen reklamer'
Jeg modtog en reklame i min postkasse, selvom der sidder et skilt, hvor der står 'nej tak til reklamer'. Det synes jeg ikke er okay.
Ingen respekt for et Nej-Tak
Har et nej tak til reklamer skilt tydeligt placeret på min postkasse. Det virker på alle andre virksomheder, bortset fra optimalvaegt.dk
De giver ikke ens penge tilbage !!
Jeg melde mig ind for at kunne smide nogle kg. John Andersen trak en masse penge ud af mig, og nu vil han ikke betale dem tilbage. Selv om han har lovet det ! Han er stoppet med at svare på mine beskeder og opkald. John har ellers altid været hurtigt til at svare på mine beskeder. Der gik 5 før han svarede en.
Spam
Vi har nu fået tre henvendelser fra dem i vores postkasse. De accepterer ikke reklamer nej tak. Meget anmassende og upassende markedsføring.
Så la' da vær'!!!
Lad være med at smide flyers i folks postkasser, når de udtrykkeligt beder om at være fri.
Vidunderlig Vejledning
Jeg super glade få det!
Useriøst firma
Dette firma er useriøst, da de ikke udviser respekt for menneskers ønske om at få være i fred. Hvordan kan man gå ind i et seriøst arbejde vedrørende sig selv, når Optimalvaegt.dk ikke respekterer andre end sit eget behov for at tjene penge.
Chikane
Uden at kende dette firma's omdømme gav jeg naivt mit tlf. nr. til dem, da jeg havde snakket kort med dem til en messe i Bella centeret.
Efterfølgende bliver jeg kontaktet af en den dame jeg talte med. Jeg meddeler at jeg ikke har tid, og hun siger at hun vil ringe igen. Og det gør hun så!!!!
ofte 6 gange i træk! -i flere dage!
Men det stopper ikke. Jeg kommer en dag til at tage telefonen da den er på højtaler i bilen. Og da jeg er en høflig person, siger jeg, at hun kan jo ringe i dag kl. 10:00 så vil jeg høre hvad det drejer sig om, siden hun er så insisterende.
Da kl. bliver 10:00 er jeg ikke ved min telefon, men jeg tænker "Nå ja, hun kan jo lægge en besked"
Da jeg ser min tlf. er der NI ubesvarede opkald og SYV tlf. svarer beskeder fra hende!
Jeg beslutter der, at jeg intet vil have at gøre med et firma der er så desperate for at kontakte deres kommende kunder.
Hun ringer igen kl. 12
Og indtil videre TRE gange her 19:30
Det er TRETTEN opkald på ÉN dag! ikke engang min nærmeste familie eller venner ville kontakte mig på en sådan måde!
Efter i formiddags og de 9 opkald, skrev jeg en mail til dem, og bad dem slette mine kontakt oplysninger, da jeg på ingen måde længere var interesseret i deres firma!
Men det virkede jo tydeligvis ikke!
Nu har jeg blokeret nummeret samt sendt dem en mail, hvor jeg truer med anmeldelse for chikane.
I øvrigt vil jeg nævne, at damen anbefalede mig, at jeg skulle tabe mig!!!
Jeg er 172 cm og vejer 56 kg
Min BMI er på ca. 18
Og min fedtprocent ca. 21 -det er lavt!
Jeg har kæmpet hele mit liv med at tage på, og så står der en dame og bræger om, at jeg burde tabe mig! Fy for fanden!
Ulækkert FUP firma!!!